eitaa logo
💢 بصیرت سایبری 💢
4.6هزار دنبال‌کننده
37.8هزار عکس
29.6هزار ویدیو
67 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ در گوشه وکنار را نه اتفاق و امری عادی که در راستای فشارهای موسوی خوئینی‌ها و تاجزاده و اعلام آمادگی حسن روحانی برای مذاکره می‌بینم. هدف اصلی طراحان پشت صحنه این اقدامات برای تکمیل پازل فشار است تا مردم، اگر معیشت‌شان درسختی است به امنیت هم دلخوش نکنند. 👤 حمید رسایی
باید غبار صحن تو را طوطیا کنند آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند هو هوی باد نیست که پیچیده در رواق خیل ملائکند رضا یا رضا کنند بازار عاشقان تو از بس شلوغ شد ما شاعرت شدیم که ما را سوا کنند هرگز نمیرد آنکه دلش جلد مشهد است حتی اگر که بال و پرش را جدا کنند 🌺فرا رسیدن سالروز ولادت شمس الشموس سلطان دیار طوس حضرت (ع) را تبریک و تهنیت عرض مینماییم 🌺
🔴 توهمات صهیونیست‌ها دوباره فوران کرد! ▪️ایدی کوهن روزنامه نگار صهیونیستی به نقل از منابعی که معلوم نیست کجاست مدعی شد رژیم صهیونیستی به اصفهان آمده و نطنز را بمباران کرده است!! ▪️اولا اگه رژیم صهیونیستی توانایی این کارو داشت چرا بیخ گوشش حزب‌الله و حماس رو نتونسته نابود کنه که به بزرگترین چالش امنیتی این رژیم تبدیل شده‌اند! درثانی! نیروهای نظامی ما پراکندگی بالای پدافندی در سرتاسر کشور رو دارن که نه تنها کوچکترین تحرکی داخل رصد میشه بلکه در سطح منطقه تمامی تحرکات دشمن تحت اشراف کامل هست و اساسا هر خطری قبل از ورود به کشور از بین خواهد رفت!
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 انتشار نخستین‌بار 📹 ببینید | سردار سلیمانی: نگین انگشتری من از شیشه‌های حرم امام رضاست که از انفجار [۳۰خرداد۷۳] به‌جای مانده... فردا حرف درنیارید که زمرد دستش است... 💢 @BASIRAT_CYBERI
یک عکس و هزار معنی اگه کلید رو انتخاب میکرد علاوه بر آزادی، نان را هم بدست میاورد، ولی گرسنه فقط نان را میبیند...
✅ دستور قاضی آمریکایی برای مصادره‌ نفتکش‌های ایرانی رویترز: 🔹️ «جیمز بوسبرگ» قاضی فدرال آمریکا بامداد امروز دستور مصادره محموله‌های نفتی و توقیف چهار نفتکش ایرانی را که به سمت ونزوئلا در حرکت هستند، صادر کرده است. 🔹دیشب دادستان‌های آمریکایی به منظور جلوگیری از تداوم روابط تجاری ایران و ونزوئلا، با تنظیم شکوائیه‌ای خواستار توقیف محموله نفتکش‌هایی شدند که از ایران به ونزوئلا سوخت حمل می‌کنند. 🔹تنظیم‌کنندگان این شکوائیه مدعی شده‌اند که در حال حاضر ۴ فروند نفتکش ایرانی عازم ونزوئلا هستند که مجموعاً بالغ بر ۱.۱ میلیون بشکه بنزین با خود حمل می‌کنند.
🔴نیمه پر ولی پنهان پرونده زم تکلیف روح الله زم و آمدنیوز یا بقولی همان آشنانیوزش مشخص شد اما تکلیف آشنایان مرتبط با این جرثومه فساد و دروغ ، همچنان در پرده ابهام باقیمانده است. ادبیات کانال آمدنیوز با دیگر کانالهای ضدانقلاب خیلی متفاوت بود و رنگ و بویی آشنا داشت.....
مکاتبه بی‌فایده با ۴ عضو کابینه برای حل معضل مسکن رئیس کانون سراسری انبوه سازان ایران: 🔹عوارض متعدد و افزایش قیمت نهاده‌هایی که بیشتر آن‌ها دولتی است موجب افزایش قیمت تمام شده مسکن شده است. 🔹برای کاهش قیمت تمام شده مسکن، پیشنهاد‌ها و درخواست‌های خود را به معاون اول رئیس جمهور ارایه کردیم و معاون اول هم آن را به وزارت راه ارجاع داد که وزیر راه هم این موضوع را هم به وزیر اقتصاد و هم به رئیس سازمان برنامه و بودجه فرستاد، اما در حالی که منتظر گشایشی برای کاهش قیمت تمام شده بودیم، مشاهده کردیم که عوارض جدیدی بر صنعت احداث وضع شده است.
افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت مسکن در دولت روحانی 🏠 بررسی آمار رسمی وزارت راه و شهرسازی حاکی از آن است که از مردادماه سال ۹۲ تا خرداد ۹۹ قیمت مسکن در تهران حدود ۴۰۰ درصد افزایش یافته است.
⭕️ حمله به عین الاسد رو فلان آدم رسانه‌ای زودتر اطلاع میده، دستگیری روح ‌الله زم رو فلان اکانت زودتر خبر میده، عامل وعلت حادثه نطنز رو بجای ش.ا.ملی توی توییتر میگن، خبر مشکوک درمورد حاج احمد تو فضای مجازی می‌پیچه و... آخر عاقبت بی‌در‌ و پیکر بودن و بی‌صاحب بودن رسانه‌های مملکت!
⭕️ رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر: و حسین فریدون در حال ساخت 4000 متر بنای غیر قانونی در در زمینی هستند که دارای کاربری باغ است.🌲🌲🌲
معنای امحای ۷ هزار تن هندوانه صادراتی چیست؟/نابودی ۳درصد از آب سد لتیان در مرز ترکیه 🔹اخیرا ۷ هزار تن هندوانه صادراتی ایران به ترکیه به دلیل افزایش ۴برابری تعرفه و بسته شدن مرزها به خاطر شیوع امحا شد. از بین رفتن ۲میلیارد لیتر یا دو میلیون مترمکعب آب کشور. 🔸در سال گذشته حدود ۵ میلیارد مترمکعب محصولات آب‌بر صادر شده: یعنی در کشوری به این تنش آبی و فرونشست زمین به اندازه ۳۵ سد کرج محصولات آب بر صادر شده! 🔹سد کرج که اولین سد چندمنظوره ایران است، در حال حاضر حدود ۱۸۱ میلیون مترمکعب و سد لتیان نیز ۶۱ میلیون مترمکعب آب دارند. امحای ۷ هزار تن ایرانی در ترکیه به معنای از دست رفتن ۱.۱درصد از ذخیره آب سد کرج و ۳درصد از آب‌های پشت سد است. 🔸تهرانی‌ها پیش از رسیدن به پیک گرما و در شرایط کرونا روزانه حدود سه میلیون و ۷۰۰ هزار متر مکعب یا ۱.۳ برابر دریاچه چیتگر آب مصرف کرده اند. با دو میلیون مترمکعب آب می‌توان یک میلیون و ۵۳۸ هزار کیلو نان‌، ۱۳۰ تن گوشت گوساله و ۵۸۸ هزار و ۲۳۵ کیلوگرم برنج ایرانی تولید کرد.