eitaa logo
💢 بصیرت سایبری 💢
4.6هزار دنبال‌کننده
38.3هزار عکس
29.9هزار ویدیو
67 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 بصیرت سایبری 💢
❌ فرماندهان ملعون تکفیری برای به اسارت گرفتن زنان شیعه سوری و ایرانی و عراقی در رسانه ها رجز خوانی م
مگه ما جوان های ایرانی مرده باشیم که این حیوانات انسان نما به این نقطه برسن به ایران و ناموس ایرانی...
🔹نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان: دشمن صهیونیستی امروز توافق آتش‌بس را در چندین نقطه نقض کرد و موجب وحشت کسانی شد که به منازلشان باز می‌گشتند. ▫️ توافق آتش‌بس به توقف اقدامات جنگی محدود می‌شود و به سلاح مقاومت خدشه‌ای وارد نمی‌کند.
حملۀ تروریست‌ها به مواضع ارتش سوریه در حومۀ حلب 🔹المیادین: هزاران عنصر مسلح گروه تروریستی «هیئت تحریر شام» و ارتش مخالفان سوری از حومۀ شرقی استان ادلب حمله گسترده‌ای را علیه مواضع ارتش سوریه در غرب شهر حلب آغاز کردند و چند منطقه از جمله القاسمیه، السلوم، حیر درکل و حور را تحت کنترل خود درآوردند. 🔹به محض آغاز حملات، ارتش سوریه با پشتیبانی هواپیماهای شناسایی و نیروی هوایی این کشور و روسیه ضربات گسترده‌ای را در مناطق درگیری‌ تا خطوط امدادی هیئت تحریر شام از ورودی شهر ادلب تا فرودگاه نظامی تفتناز در شرق این شهر انجام داد. 🔹منابع میدانی به المیادین گفتند: «ارتش ملی سوریه» متشکل از معارضان سوری که تحت حمایت ترکیه قرار دارد در کنار هیئت تحریر شام در نبردها مشارکت داشته که دلیلی آشکار از حمایت آنکارا از این گروه تروریستی برای پیشروی در جبهۀ نبرد است. 🔹 از طریق از دولت سوریه تلاش دارد تا بر دمشق برای ورود به مذاکرات جدید جهت عادی‌سازی روابط فشار بیاورد.»
30.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهرمان غیر هالییودی اما واقعی به مناسبت چهلمین روز شهادت مجاهد شهید یحیی سنوار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شهریار زرشناس: روشن‌فکران قاجار هم می‌گفتند باید با دنیا تعامل کنیم! ♦️جریان روشن‌فکری غرب‌گرای ایرانی در زمان قاجار نیزهمین حرف‌هایی که این روزها برخی می‌زنند، ورد زبانشان بود که نباید با دنیا سر جنگ داشته باشیم بلکه باید تعامل کنیم؛ نتیجه این شد که در جنگ با روس‌ها و انگلیسی‌ها، بخش‌های مهمی از خاک ایران جدا شد.
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلاهی که فروشگاه‌های اینترنتی به بهانه بلک فرایدی سر مشتریان می‌گذارند
تا وقتی فلسطینی‌ها شهید می‌شدند آذر منصوری معلوم نبود کجا خودشو سر به نیست کرده حالا که اسرائیلیا دارن نفله میشن اومده از درگیری و خشونت دو طرف استوری زده این ها همون‌هایین که به هم هموطن خودشون می‌رسن هزار تا فحش بهش میدن اما به اسرائیل می‌رسن انسان دوست میشن کل مردم دنیا راهشون رو از این حرومزاده‌ها جدا کردن آذر خانم! رئیس جبهه اصلاحات است!!! به انسانیت شما باید شک کرد!
عامل تجزیه کشورها تفکرات امثال آذر منصوریه با این حرف‌های به ظاهر شیک هررررر جنایتی رو تطهیر می‌کند و به اسم «صلح» ظالم و مظلوم رو در یک سطح قرار میدن اما تو انتخابات ۸۸ اگر رای نیارن ملکت رو به «جنگ و آشوب» می‌کشند
نماینده مجلس: پسر ظریف تنها ۲ تابعیتی کابینه نیست! 🔸ابوالفضل ظهره‌وند عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن این‌که پسر ظریف تنها ۲ تابعیتی کابینه نیست! گفت: افرادی با همین شرایط در ساختار دولت هستند که وجود یک قانون در این حوزه ضرورت پیدا کرده است. قانونش هم بوده، اما رئیس‌جمهور با ارائه لایحه خواست که این مسئله را حل‌وفصل کند 🔸اگر مجلس این لایحه را تصویب کند مشکل دو تابعیتی‌ها حل می‌شود و اگر رد کند دو تابعیتی‌ها نمی‌توانند پست بگیرند در نتیجه ظریف دیگر نمی‌تواند در این پست بماند 🔸اگر مجلس با فوریت این لایحه موافقت می‌کرد این لایحه سریع به مجلس می‌آمد و تکلیف مشخص می‌شد، اما الان با رد فوریت لایحه تعیین تکلیف این مسئله به بعد از لایحه بودجه موکول شد که تقریباً می‌توانم بگویم بعد از عید به صحن خواهد آمد.
✅ فرزند پزشکیان هم مسئولیت گرفت/یوسف پزشکیان دستیار دفتر رئیس‌جمهور شد! 🔸رئیس دفتر رئیس‌جمهور، یوسف پزشکیان (فرزند رئیس‌جمهور) را به‌عنوان مشاور و دستیار رسانه‌ای خود منصوب کرد؛پیش از این نیز حسن مجیدی (داماد رئیس جمهور) به‌عنوان دستیار ویژۀ دفتر رئیس‌جمهور منصوب شده بود. پارو بزن جوان ایرانی که ۵ ساله فرم پر می‌کنی اینور اونور ولی بهت کار نمیدن
پزشکیان وسط این آشفته‌بازار خاورمیانه که شما حواست پرته فامیلشو گذاشته سر کار که گیر ندید، انصاف داشته باشید و به روی خودتون نیارید نامردا.
آقای رییس جمهور حضرت امام علی علیه السلام نفرمود بچه‌هاتون رو بیت المال سوار نکنید؟ با نهج البلاغه سر ملت رو نبرید