برای مقابله با ناآگاهی، بیاعتمادی و نارضایتی به مثابه عوامل اصلی نداشتن مشارکت سیاسی، باید آگاه سازی، اعتمادسازی و رضایتمندسازی را در پیش گرفت.
1ـ آگاهسازی: راه مساعد برای حضور افراد ناآگاه در پای صندوق رأی، «آگاهسازی» است. شرح اهمیت جایگاه مجلس شورای اسلامی در نظام تصمیمگیری کشور، شرح اهمیت حضور و مشارکت حداکثری در پای صندوقهای رأی، شرح میزان تأثیرگذاری رأی تکتک افراد در انتخابات مجلس و اینکه گاه یک رأی میتواند سرنوشت انتخاباتی را دگرگون کند، شرح ابعاد شرعی ضرورت حضور در انتخابات، شرح وضعیت حساس کشور در مواجهه با استکبار جهانی در آستانه انتخابات مجلس و نقشی که مشارکت حداکثری میتواند در شکست نقشههای شوم دشمن داشته باشد، تبیین نقش مشارکت حداکثری در افزایش مشروعیت و اقتدار جمهوری اسلامی، بخشی از آگاهیهایی است که میتواند در این زمینه سودمند باشد.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
کانال خبری تحلیلی بصیرت
برای مقابله با ناآگاهی، بیاعتمادی و نارضایتی به مثابه عوامل اصلی نداشتن مشارکت سیاسی، باید آگاه ساز
وظیفه اصلی آگاهسازی در این زمینه بر عهده اصحاب رسانه است که در رأس آن صاحبان منبر و تریبون، مطبوعات، پایگاههای خبری و رسانه ملی قرار دارند که انتظار میرود با انجام وظیفه قانونی خود در این زمینه مثمر ثمر باشند.
2ـ اعتمادسازی: راه مقابله با معضل دوم، اعتمادسازی است. اعتمادسازی هم از طریق ارائه پاسخهای اقناعی و مستدل حاصل میآید كه این امر بر عهده رسانههای عمومی و تریبونهای مختلف است و هم اینكه در اعتمادسازی گروههای مرجع و تأثیرگذار و ذینفوذ در میان تودههای ملت از جایگاه ویژهای برخوردارند، چرا كه در بیشتر مواقع فرد بیاعتماد از این گروههای مرجع حرفشنوی دارد.
ضمن آنكه برای اعتمادسازی نهادهای قانونی متولی برگزاری انتخابات نیز باید ضمن شفافسازی و پاسخگویی به شبهات احتمالی مطروحه، با حساسیت كامل از هر اقدامی كه به ترویج شایعات كمك میرساند، پرهیز كنند.
3ـ رضایتمندسازی: برای كسب رضایت افراد جامعه و رفع كدورتهای ایجاد شده، بیش از هر كس مسئولان و دستگاههای اجرایی وظیفه دارند كه با اصلاح رفتار و ارائه پاسخ و عذرخواهی از سوءمدیریتها و تلاش برای جبران كاستیها به منظور كسب رضایت تلاش کنند. ضمن آنكه معتمدان ملت و كارشناسان متخصص نیز وظیفه دارند با توجیه این بخش از جامعه، این مهم را برای افراد جا بیندازند كه اتفاقاً راه صحیح حل معضلات موجود مشاركت سیاسی و تلاش برای انتخاب كاندیدای اصلح و كنار گذاشتن ناكارآمدان است نه قهر با صندوقهای رأی!
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔻وقتی جریانهای سیاسی برای کسب رأی حرفی برای گفتن ندارند، اولین راهکار آنها عوض کردن موضوع از مسائل اقتصادی به مناقشات سیاسی است که معمولاً یکی از سوژههای آنها ردّ صلاحیتهاست. حمله به شورای نگهبان که از دیرباز مرسوم بوده، امروزه به یکی از برندهای سیاسی تبدیل شده است تا جایی که بر سر آن مسابقه برگزار میشود.
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320212/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
سخنگوی شورای نگهبان از آغاز به کار سامانه اینترنتی این شورا با عنوان «مردم ناظر» برای دریافت گزارش و اسناد تخلفات انتخاباتی خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی، موضوع تخلفات را شامل اخلال در فرآیند رایگیری، تبلیغات غیرمجاز، خرید و فروش آرا، تهدید و تطمیع مردم در انتخابات، سوءاستفاده از امکانات دولتی، جانبداری مجریان و ناظران از داوطلبان و کوتاهی عوامل برگزاری انتخابات از وظایفشان برشمرد.
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320200/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
نظام اسلامی نظامی طبقاتی و متعلق به قشر خاصی نیست که در آن به عنوان مثال روحانیت از جایگاه ممتازی برخوردار باشد.
سیاست و سیاست ورزی هرچند کاری تخصصی است که هر که بیشتر تلاش علمی کرده باشد، با آگاهی و بصیرت و دقت بیشتری تشخیص و تصمیم خواهد گرفت، اما امری عمومی و متعلق به همه اقشار جامعه بوده و ممنوعیت و انحصاری در آن وجود ندارد
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320221/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
همه نيروهاي سياسي بايد خود را ملزم به رعايت اخلاق نمايند که بدون شک انتظارات از نيروهاي ارزشي و انقلابي دوچندان است. يکي از اين اتهامات که ممکن است بر پيشاني برخي افراد و جريان هاي سياسي چسبده شود، "ضديت با ولايت فقيه است"!
كيم فرزانه انقلاب اسلامي بارها در اظهارات خود به اين شبهات پاسخ داده گفته شد كه بعضيها نظرات كارشناسي ميدهند، با نظر رهبري مخالف است، ميگويند آقا اين ضد ولايت است. من به شما عرض بكنم؛ هيچ نظر كارشناسياي كه مخالف با نظر اين حقير باشد، مخالفت با ولايت نيست.
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320224/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
آنطور که آمریکایی ها می گویند سه نفر در طراحی این توطئه بزرگ علیه فلسطین، نقش اساسی داشته اند؛ جراد کوشنر، دیوید فریدمن و جیسون گرینبلات.
طراحان «معامله قرن» حداقل سه ویژگی مشترک و قابل توجه دارند؛ هر سه نفر یهودی ارتدکس (افراطی ترین شاخه یهود) هستند، پیش از کسب مقام در دولت ترامپ هیچگونه تجربه سیاسی و دیپلماتیک نداشته اند و دیگر اینکه رابطه ای قوی و بسیار نزدیک با صهیونیست های افراطی در رژیم اسرائیل دارند.
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320225/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✖️مصاحبه امام خمینی با نشریه آمریکایی تایم:
🔴 سوال خبرنگار: شما زندگی خیلی #منزویای داشتید، شما اقتصاد جدید و حقوق روابط #بینالمللی را مطالعه نکردهاید. تحصیل شما مربوط به علوم الهی است، شما در سیاست و گرفتن و دادنِ یک زندگیِ اجتماعی درگیر نبودهاید، آیا این در ذهن شما این شک را به وجود نمیآورد که ممکن است عواملی در این معادله باشد که شما نمیتوانید درک کنید؟
✅ امام(ره) : ما #معادلهی_جهانی و معیارهای اجتماعی و سیاسی که تا به حال به واسطه آن تمام مسائل جهان سنجیده میشدهاست را شکستهایم، ما خود #چارچوب_جدیدی ساختهایم که در آن عدل را ملاک دفاع و ظلم را ملاک حمله گرفتهایم، از هر عادلی دفاع میکنیم و بر هر ظالمی میتازیم. حال شما اسمش را هرچه میخواهید بگذارید. ما این سنگ را بنا خواهیمگذاشت. امید است کسانی پیدا شوند که ساختمان بزرگ سازمان ملل و شورای امنیت و سایر سازمانها و شوراها را بر این پایه بنا کنند، نه بر پایه نفوذ سرمایهداران و قدرتمندان که هر موقعی که خواستند هر کسی را محکوم نمایند بلافاصله محکوم کنند.
آری با ضوابط شما من هیچ نمیدانم و بهتر است که ندانم.
صحیفه نور ، جلد 11 ، صفحه159
#حسین_دارابی
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
امام خامنهای:
طرح آمریکایی معاملهی قرن، قبل از مردن ترامپ خواهد مُرد/ هرکس به ایران علاقمند است باید در انتخابات شرکت کند
رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان کردند: هر کسی به ایران و امنیت آن علاقمند است، باید در انتخابات شرکت کند.
پایگاه بصیرت
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320262/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
تصمیم بگیریم شاد باشیم!
اگر به شادی به چشم قضیه "فیثاغورث" نگاه میکنید بیراهه میروید. شادی آن قدر پیچیده نیست و معما هم نیست به دنبال حل آن باشید و قضیه ریاضی هم نیست که بخواهید آن را اثبات کنید. شادی لابهلای همین روزمرگیهاست که باید آن را پیدا کنید و اگر نیست آن را بسازید.
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320261/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
13- مهمترین دستاورد شرکت در انتخابات چیست؟
آنچه به عنوان محور کلیدی بحث انتخابات میتوان مورد توجه قرار گیرد، مسئله «کارآمدی» است. کارآمدی تا آنجا در مسئله مدیریت کشور اهمیت دارد که میتوان شاخصهای برای مشروعیت داشتن یا مشروعیت نداشتن کارگزاران در نظام اسلامی قرار گیرد. حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درباره نسبت بین کارآمدی و مشروعیت میفرمایند: «مشروعیت همه ما بسته به انجام وظیفه و كارآیی در انجام وظیفه است. بنده روی این اصرار و تكیه دارم كه بر روی كارآییها و كارآمدی مسئولان طبق همان ضوابطی كه قوانین ما متخذ از شرع و قانون اساسی است، بایست تكیه شود. هر جا كارآمدی نباشد، مشروعیت از بین خواهد رفت. اینکه ما در قانون اساسی برای رهبر، رئیسجمهور، نماینده مجلس و برای وزیر شرایطی قائل شدهایم و با این شرایط گفتهایم این وظیفه را میتواند انجام بدهد، این شرایط، ملاك مشروعیتِ برعهده گرفتن این وظایف و اختیارات و قدرتی است كه قانون و ملت به ما عطا میكند.»(31/6/1383)
از یك منظر میتوان گفت، همه ملاکها و معیارهایی که برای انتخاب كارگزاران نظام اسلامی مشخص شده، معطوف به کارآمدی است؛ یعنی وجود ملاکها و معیارها حتی در حاکم اسلامی نیز لازمه رسیدن به اهداف حکومت اسلامی است. وگرنه خداوند متعال در این فکر نبوده است که برای افراد یا تباری خاص یا طبقه خاص، شأنیتی متمایز از دیگران قائل شده و دیگران را به تبعیت از ایشان سوق دهد؛ چرا که در بحث حکومت اسلامی، مسئله اصلی، پذیرش مسئولیت است؛ مسئولیتی که قرار است کاری را به انجام رساند که همانا تحقق اهداف حکومت دینی باشد؛ وگرنه ذات مسئولیت در نظام اسلامی برای فرد مسئول، جایگاه و شأن خاصی به همراه ندارد؛ به همین دلیل حضرت امام(ره) میفرمایند: «اینجا صحبت از مقام نیست بلكه صحبت از وظیفه است.» معظمله بر این باور هستند: «اگر مردم، كارآمدی را در مسئولان كشور مشاهده كنند، اعتقادشان به آنها و به نظام اسلامی و اسلام روزبهروز بیشتر خواهد شد.»(13/12/1381)
ایشان تأکید دارند: «آنچه كه برای مردم در این انتخابات و همه گزینشهای ملی و انتخاباتها مهم است، این است كه سطح كارآمدی نظام روزبهروز ارتقا پیدا كند؛ این اساس مسئله است. اگر مردم دنبال رئیسجمهور یا دنبال نماینده مجلس میگردند یا دنبال دیگر كسانی هستند كه میخواهند آنها را با انتخاب تعیین كنند، در پی آن هستند كه انسانهای كارآمدی را بر اریكه مسئولیت بنشانند تا آنها بتوانند سطح كارآمدی نظام را افزایش بدهند و مشكلات مادی و معنوی مردم را حل كنند؛ این خواست مردم است. حالا گروهها و احزاب و عناصر سیاسی هم هر كدام نقطهنظرهایی دارند؛ آن نقطهنظرات برای خودشان است. مردم میخواهند كسانی مسئولیتها را بهعهده بگیرند كه دلسوز، با كفایت و كارآمد باشند. بحمدالله امروز كارهای زیادی شده؛ زیربناهای مهمی از كشور آمادهی بهرهبرداری شده است. بازوان قوی و باكفایت یك مسئول مؤمن و وفادار به آرمانهای انقلابـ كه آرمانهای مردم استـ خواهد توانست بسیاری از گرهها را باز كند؛ مردم دنبال این هستند.»(24/8/1383)
در نتیجه کارآمدسازی نظام جمهوری اسلامی را میتوان مهمترین دستاورد انتخابات دانست. انتخاباتی که در آن رای دهندگان با آگاهی کامل و مبتنی بر فهم صحیحی از شرایط و نیازها و اولویتهای کشور، به نامزدهایی رای دهند که شایسته ترین افراد برای تصدی قدرت در قوه مقننه باشند. لذا بنظر میرسد به جای توجه به مولفههای فرعی و بزرگنمایی برخی شاخصههای ثانوی و برای تعیین مجلسی كه در دهه پنجم انقلاب اسلامی با وجود مشكلات متعدد و دشمنی های فراوان، راه دشواری را در پیش رو دارد، بیش از پیش به تشكیل مجلسی كارآمد با حضور نمایندگان باتجربه و كارآمد نیازمندیم و باید مراقب بود با شعار زدگی، كسانی را به مجلس نفرستیم كه از توانایی لازم برای انجام امور نمایندگی در حد كافی برخوردار نیستند.
کانال خبری تحلیلی بصیرت
14- در نگاه حضرت امام خمینی(ره) شرکت در انتخابات از چه اهمیتی برخوردار است؟
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) همواره در پیامها و سخنرانیهايشان بر اهمیت انتخابات و ضرورت مشارکت حداکثری ملت در انتخابات تاکید داشتند.
ايشان درباره اهمیت شرکت مردم در انتخابات میفرمایند: «این وظیفهای است الهی، وظیفهای است ملی، وظیفهای است انسانی، وظیفهای است که ما باید به آن عمل بکنیم، همهمان باید در انتخابات شرکت بکنیم.»(14/12/62)
امام خمینی(ره) درباره لزوم بالا بودن سطح مشارکت مردم میفرمایند: «شما چنانچه سطح رایتان از زمان سابق خدای نخواسته کمتر بشود، بوقهای تبلیغاتی خارج و شکست خوردههای فراری به خارج خواهند گفت که ایران از اسلام رو برگردانده و از جمهوری اسلامی روبر گردانده است» (7/7/60)
آن حضرت همبستگی میان مردم را عامل اصلی خنثی نمودن توطئههای دشمنان در داخل و خارج میدانستند، لذا به دعوت همه اقشار ملت برای حضور در پای صندوقهای رای پرداخته و میفرمایند: «عزیزان من! که امید نهضت اسلامی به شماست، در روز تعیین سرنوشت کشور بپاخیزید، و به صندوقها هجوم آورید و آرای خود را در آنها بریزید و با کمال آرامش و مراعات کامل اخلاق انسانی - اسلامی، این امر مشروع را انجام دهید.» (21/12/58)
حضرت امام(ره) به عنوان مرجه عالیقدر شیعه هشدار میدهند: «اگر خدای نخواسته بر اسلام یا کشور اسلامی از ناحیه عدم دخالت در سرنوشت جامعه لطمه و صدمهای وارد شود، یک یک تمام ملت در پیشگاه خدای قهار توانا مسئول خواهیم بود و نسلهای آینده که ممکن است از کنارهگیریهای کنونی مورد هزار گونه تجاوز واقع شوند ما را نبخشند. یکی از وظایف مهم شرعی و عقلی ما برای حفظ اسلام و مصالح کشور حضور در حوزههای انتخابیه و رای دادن به نمایندگان صالح و کاردان و مطلع بر اوضاع سیاسی جهان و سایر چیزهایی که کشور به آنها احتیاج دارد میباشد و مجلس محتاج به متخصصین رشتههای مختلفی است که کشور احتیاج به آنها دارد.» (22/11/62)
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
کانال خبری تحلیلی بصیرت
15- رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی بر حضور در انتخابات دارند. از نگاه ایشان برگزاری انتخابات پرشور چه دستاوردی برای کشور خواهد داشت؟
انتخابات یکی از نمادهای حاکمیت مردم در یک نظام سیاسی است. حضور و مشارکت بالای مردم در انتخابات گوناگون نماد رضایت آنها از حاکمیت و توانایی کارگزاران در مدیریت و اداره کشور است. افزایش رضایت و مشروعیت مردمی نظام سیاسی، اعتبار بینالمللی را برای کشور به همراه داشته و نظام را در مواجهه با تهدیدات و زیادهخواهیهای دشمنان توانا میکند. از سویی دیگر اعتماد به نفس و شجاعت مسئولان را برای تحقق برنامهها و پیشبرد برنامههای توسعه بالا برده، آنان را در برنامهریزی و تلاش همهجانبه برای ساختن کشور مصمم میکند.
با مروری بر رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی برخی از دستاوردهای برگزاری باشکوه انتخابات ریاستجمهوری را به شرح زیر میتوان بررسی کرد:
1 - تجلی تأثیرگذاری مردم در سرنوشت اجتماعی: «انتخابات جلوه بسیار زیبا و جذاب مشاركت عمومی است؛ مؤثرترین وسیله برای این است كه هر فردی بتواند آرمانها و خواستها و مطلوب خود را در قالب اجرایی قرار دهد و آن را به تحقق نزدیك كند. اگر كسی را طبق آرمانها و آرزوهای خودتان انتخاب كردید، این امكان كه آن آرزوها تحقق پیدا كند، به واقعیت نزدیك میشود. كسی كه فكر میكنید برای تحقق خواستها و آرزوها و گشودن گرههای مهمی كه برای شما در زندگی مطرح است، مناسب و شایسته است، وقتی او را انتخاب كردید، در واقع بلندترین قدم را برداشتهاید، برای اینكه این مشكلات از بین برود.» (11/2/1384)
2 - نماد حاكمیت اسلام در كشور: «انتخابات از جهت دیگر هم مهم است، و آن این است كه انتخابات نماد حركت اسلامی در كشور ماست. انتخابات، هدیه اسلام به ملت ماست. امام بزرگوار ما حكومت اسلامی به روش انتخاباتی را به ما یاد داد. حكومت اسلامی در ذهنها و خاطرهها به شكل خلافتهای موروثی به یادگار مانده بود؛ خیال میكردند حكومت اسلامی یعنی مثل خلافت بنیامیه و بنیعباس یا خلافت تركان عثمانی؛ یك نفر با نام و شكل ظاهری خلیفه، اما با باطن و عمل فرعون و پادشاهان مستبد؛ بعد هم كه از دنیا میرود، یك نفر را به جای خود معین كند. در ذهن مردم دنیا، حكومت اسلامی به این شكل تصویر میشد؛ كه بزرگترین اهانت به اسلام و حكومت اسلامی بود. امام، حكومت اسلامی به روش انتخابات مردم و حضور مردم و تعیین منتخب مردم راـ كه لب اسلام استـ بار دیگر برای مردم ما معنا كرد و در جامعه ما تحقق بخشید.»(14/3/1384)
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
کانال خبری تحلیلی بصیرت
15- رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی بر حضور در انتخابات دارند. از نگاه ایشان برگزاری انتخابات پرشور چ
3 - ایجاد مصونیت و اقتدار: «انتخابات میتواند برای كشور و ملت ما یك وسیله مصونیت و یك نمودار اقتدار باشد و ملت و نظام اجرایی كشور را در مقابله با چالشهای گوناگون جهانی، از گذشته مستحكمتر كند. انتخابات میتواند نظام جمهوری اسلامی را جوانتر از آنچه هست، بكند. انتخابات پرشور از سوی مردم میتواند روز نویی را برای آنها رقم بزند. انتخابات، هم در صحنه خارجی و در مقابل چشم بیگانگان، هم در صحنه داخلی، و هم برای پیشرفت كشور، یكی از مهمترین و اساسیترین رویدادهاست.» (11/2/1384)
4 - ابطالکننده ترفندهای دشمنان انقلاب اسلامی: «كسانی كه با نظام جمهوری اسلامی و با هویت اسلامی ملت ایران به شدت مخالفند و آن را بر خلاف منافع خودشان میدانند، به خاطر پشتیبانی مردم از نظام جمهوری اسلامی، درماندهاند؛ و الا قدرتهای مادی دنیا بمب اتم و توپ و تانك و ارادههای خبیث و خدانشناسی و بیرحمی و سنگدلی كم ندارند. آن چیزی كه تا امروز مثل سدی جلوی تعرض آنها را به نظام جمهوری اسلامی گرفته، حضور شما مردم است. حضور مردم در روز انتخابات، حضوری واضحتر از همه جای دیگر است. همه مردم كشور پای صندوقهای رأی میآیند و میتوانند بیایند؛ این یك حضور همگانی است. هر كس پای صندوق رأی میآید، در واقع رأی به جمهوری اسلامی، رأی به قانون اساسی و رأی به مواد غیرقابل تغییر قانون اساسیـ یعنی اسلام و ارزشهای اسلامیـ میدهد. حضور مردم، یعنی دفاع از جمهوری اسلامی؛ یعنی دفاع از قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی. این برای دشمنان ملت ایران مطلوب نیست؛ لذا سعی میكنند حضور مردم را كم رنگ كنند.»(25/3/1384)
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
🔴 واکنش ضرغامی به اظهارات روحانی
نمی شود اگر با ۷ دهم درصد بیشتر رئیسجمهور شدیم، انتخابات را دموکراتیک و رقابتی بدانیم، ولی اگر در انتخابات دیگر احساس شکست کردیم آن را تشریفاتی و انتصابی بخوانیم!
این گونه موضعگیریهای غلط، ظلم به منتقدان دلسوز برخی رویههای و روشهای احراز صلاحیت هاست.
#انتخابات98
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
صهیونیستها هر وقت به صورت مستقیم مواضع نیروهای نزدیک به ما را مورد هدف قرار دادند پاسخ دریافت کردند. برخیها آنقدر سر و صدا داشت که همه فهمیدند و بخشی نیز چنان بی سر و صدا بود که خودشان هم ترجیح دادند تا صدایش را در نیآورند.
متاسفانه مقامات سوری علاقه چندانی به پاسخگویی به تجاوزات رژیم صهیونیستی نداذند و این وسط عدهای نیز گناه را بر گردن ما میگذارند و میگویند ایران نمی تواند پاسخ بدهد!!
بدون شک کشوری که پایگاه هوایی ارتش تروریستی آمریکا را آماج موشکهای خودش قرار داد و بارها نیز مواضع صهیونیستها را در عمق این رژیم از همین خاک سوریه هدف حملات تلافی جویانه خود قرارداده البته از چیزی ترس ندارد. بنابراین، این مقامات سوری هستند که باید تصمیم بگیرند که چگونه باید پاسخ این حملات داده شود. این مقامات دمشق هستند که باید یکبار برای همیشه یا خودشان را بزنند یا اینکه به ما اجازه دهند تا چنان بزنیم که دیگر هیچ وقت به جسارت چنین کاری را پیدا نکند.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ دعوای داخلی
⭕️ ترامپی که در مقابل دست دادن پلوسی دستش را میکشد و پلوسیای که متن سخنرانی ترامپ را با عصبانیت و در اقدامی بیسابقه پاره میکند، اما هر دو و نیز جمهوریخواهان و دموکراتهای کنگره با وجود اختلافات شدید، وقتی اسم #خوان_گوایدو شورشی ونزوئلا که ترامپ دستش را گرفته و به کنگره آورده است و بهعنوان رئیس جمهور ونزوئلا معرفی میکند میآید، کف و سوت میزنند و هورا میکشند!
این است گوشهای از #سیاستورزی در آمریکا که سیاست خارجی را فدای اختلافات و بگومگوهای داخلی نمیکند و جز به منافع جهانی آمریکا به هیچ چیز دیگر نمیاندیشد.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅ همراهی یکی از مقامات عراق در ترور سردارسلیمانی
🔸 دبیرکل عصائب اهل الحق:
آمریکا از ۲ ماه قبل تصمیم به ترور سردار سلیمانی گرفته بود
ابتدا میخواستند سردار سلیمانی را در داخل خاک ایران ترور کنند که این طرح ۱۳ دی کشف و خنثی شد ؛مکان دوم انتخابی برای ترور، سوریه بود
ابومهدی قرار نبود ترور شود، اما در شب حادثه آنجا بود
یکی از فرماندهان دستگاههای امنیتی عراق در این ترور با آمریکاییها همکاری داشت
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پاسخ داریوش ارجمند به تحریم جشنواره فجر توسط برخی سلبریتیها: کلاغی که از درخت گردو قهر میکنه، یه گردو به نفع صاحب باغ
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
⛔️⛔️اسرائیل جنایتکار حملات هوایی به سوریه رو همزمان با فرود پرواز تهران-دمشق انجام داده، تا پدافند ضدهوایی سوریه مجبور به عدم واکنش بشه!
پرواز مجبور به فرود در یک فرودگاه روسی در خاک سوریه شده.
یک لحظه تصور کنید اگر پدافند سوریه پرواز ایرانی رو میزد چی میشد؟!
✍"رضا رمضان نژاد"
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
ارتش سوریه چند گام تا پیروزی نهایی
ارتش سوریه چند گام تا آزادی کامل تمام سرزمین های اشغالی خود فاصله ندارد. ارتش سوریه سعی دارد با بیرونکردن تروریستها از ادلب و غرب حلب که آخرین پایگاههای تروریستهاست، بار دیگر به یکپارچگی خود دست یابد.
پایگاه بصیرت / گروه بین الملل / مهدی نوری
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320275
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
بررسی «معامله قرن» در گفتگو با سلمان رضوی
رویای معامله فلسطین با وعده های نسیه اقتصادی
آن چیزی که باعث عقب راندن اسرائیلی ها از این پیشرفت های توسعه طلبانه می شود فقط «مقاومت» است. چون اسرائیلی ها در بیشتر مسائل امتیازهایی در اختیار دارند و برای پیشبرد اهداف خود از هر ابزار و وسیله ای استفاده خواهند کرد. اسرائیلی ها زمانی عقب نشینی خواهند کرد که زور طرف مقابل به آنها بچربد. در مجموع می توان گفت دیپلماسی منطقه ای جمهوری اسلامی باید حمایت از مقاومت منطقه ای و حمایت از مقاومت فلسطین را با قدرت ادامه دهد.
پایگاه بصیرت / گروه بین الملل/ گفتگو با سلمان رضوی
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320278/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
مزار سردار دلها در حلقه عزاداران پاکستانی + فیلم
گروه استانها ـ مزار حاج قاسم شب گذشته میزبان کاروان یکصد نفره زائران و عزاداران پاکستانی بود که برای ادای احترام به سردار دلها خود را به کرمان رسانده بودند.
پایگاه بصیرت
متن کامل👇👇
https://basirat.ir/fa/news/320274/
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
واقعیت در حوزه مسائل سیاسی آن است که مشارکت مردم در هر انتخاباتی به نوعی پذیرش چارچوب نظام سیاسی و اعتماد به آن است. به واقع اگر ملت به نظام سیاسی، قوانین و انتخابات آن اعتماد نداشته باشد، حاضر نخواهد شد در آن چارچوب بازی کند، پای صندوقهای رأی بیاید، نامزدی را از میان نامزدهای احراز صلاحیت شده برگزیند و به وی رأی دهد. به همین سبب است که ضد انقلاب در طول چهار دهه اخیر همواره تلاش کرده است تودهها را متقاعد کند به دلیل وجود برخی نابسامانیها، مشروعیت نظام را نشانه بروند و با حضور نداشتن در پای صندوقهای رأی، به نوعی رأی منفی خود را به نظام سیاسی کشور اعلام کنند. سیاست سوختهای که تاکنون در هیچ انتخاباتی نتیجه نداده است.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
ویژگی های انتخابات مطلوب؟
1. تلاش برای مشارکت حداکثری
2. آرامش انتخابات
3. حفظ سلامت انتخابات
4. صیانت از رأی ملت
5. قانونگرایی در انتخابات
6. رقابتی بودن انتخابات
7. اصلحگزینی
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
✅دوقطبیسازی فضای سیاسی كشور هرچند ممكن است برای احزاب و گروههای سیاسی دستاوردهایی، به ویژه در رقابتهای سیاسی و انتخاباتی داشته باشد، اما بیشك تبعاتی نیز برای نظام سیاسی و جامعه خواهد داشت.
✅ در این میان تجربیات انتخابات ریاستجمهوری نهم و دهم چندان خوشایند نبوده است. این مدل وقتی خطرناك میشود كه بازی آن به جای بردـ برد به بازی بردـ باخت و حتی باخت - باخت بدل شود؛ بازیهای پرشدتی كه فضای جامعه را از وضعیتی عقلانی به سوی احساسی - عاطفی سوق میدهد و زمینههای مناقشات اجتماعی و درگیری و آشوب را فراهم میآورد.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir