✅ خلاصه هایی از کتاب روزهای "بدون هراس" نوشته وندی شرمن
همه ایرانیان این دغلکاری ها را بخوانند
شگردهای دیپلماتیک آمریکا در برجام/
بدانید با چه کسانی و چگونه مذاکره کرده اید!
متن کامل را در سایت بصیرت بخوانید؟👇👇
https://basirat.ir/fa/news/317431/%D8%B4%D
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
🛑 عمود 172 را فراموش نکنید!
🔸این استاد وپژوهشگر فرانسوی نقش فعالی در منعکس کردن وضعیت فاجعه آمیز ومظلومانه شیعیان پاکستان وافغانستان ایفا کرد وهمواره در فضای آکادمیک وتبلیغاتی غرب مظلومیت شیعیان پاکستان وافغانستان را مطرح می کرد.
ادامه مطلب:
https://basirat.ir/fa/news/317447/%D8
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
🔸آمار وزارت بهداشت از تعداد مبتلایان به ویروس در چنار محمودی
🔹استاندار چهارمحال و بختیاری: بر اساس گزارش وزارت بهداشت با انجام آزمایش از یک هزار و ۳۰۰ نفر از جمعیت روستای #چنار_محمودی #لردگان ، کمتر از ۵ درصد مردم این روستا مبتلا به ویروس HIV هستند و تحت مشاوره و درمان قرار گرفتهاند.
🔺عباسی: نتایج این آزمایشات حاکی از آن است که بیش از ۹۵ درصد مردم سالم هستند و نباید در این خصوص نگران باشند.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
رونمایی از زنجیره ۳۰تایی IR۶ ظرف دو یا سه هفته آینده
رئیس سازمان انرژی اتمی:
🔹از نظر ظرفیت غنی سازی به قبل برجام بازگشته ایم.
🔹آمادگی کامل و پیش بینی لازم اندیشیده شده که بتوانیم در اسرع وقت برگشت پذیری را انجام دهیم.
🔹در ظرف دو سه هفته آینده زنجیره ۳۰تایی IR۶ را رونمایی خواهیم کرد.
🔹تولید اورانیوم غنی شده بالای ۳ و نیم درصد نیز افزایش یافته و به روزی ۵ تا ۶ کیلو رسیده است.
🔹کاهش تعهدات ایران به لحاظ فنی نقض برجام محسوب نمیشود.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
🚩 پنتاگون: دستور عقبنشینی کامل از سوریه را دریافت کردیم
🔹یک مسئول آمریکایی امروز دوشنبه اعلام کرد که نیروهای آمریکایی دو مقر نظامی در سری کانیه و کری سبی در شهر تل ابیض و راس العین در شمال سوریه را تخلیه کردند.
🔹یک منبع بلندپایه وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز امروز در گفت وگو با شبکه آمریکایی الحره اعلام کرد: «پنتاگون دستوراتی از دولت آمریکا برای عقب نشینی کامل از سوریه براساس یک جدول زمانی کوتاه مدت دریافت کرده است».
🔹یک مسئول دیگر پنتاگون نیز به این شبکه گفت که نیروهای آمریکایی تخلیه مواضع خود و خارج کردن ادوات نظامی خود از شمال شرقی سوریه را آغاز کرده اند.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
📌 پیام های خروج آمریکا از سوریه
✅ تصمیم رییس جمهور (ترامپ) برای خروج نیروهای آمریکایی از خاک سوریه تمامی تلاش های دولت(ایالات متحده) برای محصور کردن جمهوری اسلامی را از بین برد. اگر شما فکر کنید که چه کسی در منطقه پیروز این تصمیم است ...
متن کامل یادداشت در سایت بصیرت به آدرس زیر
https://basirat.ir/fa/news/317472
➖➖➖➖➖➖➖➖
کانال بصیرت
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
📌 تایمز: ترامپ مقابل ایران آچمز شده است
✅ پایگاه خبری «تایمز اسرائیل» چاپ سرزمینهای اشغالی در تحلیلی به قلم «آوی ایساکاروف» محقق صهیونیست راستگرا در مقالهای تحت عنوان «سیاستهای ترامپ منفعلانه اشتهای تهاجمی ایران را فعال کرد» به انتقاد از سیاستهای آمریکا در عین فشار به ظاهر خردکننده آن در قبال ایران پرداخته و مدعی شد که این سیاستهای موسوم به فشار حداکثری در عین انفعال و آچمز شدن ترامپ در برابر واکنشهای ایران، باعث شده که اتفاقا غول ایران بیشتر از پیش در منطقه بیدار شود.
➖➖➖➖➖➖➖
کانال بصیرت
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
✅ای انسان چه چیز تو را به پروردگار بزرگوارت مغرور کرده است؟
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥راه اندازی بخش دوم رآکتور اراک تا یکی دو هفته آینده
🔸 رئیس سازمان انرژی اتمی: تا پایان گام سوم کاهش تعهدات #برجامی 45 درصد به توان غنی سازی اضافه خواهد شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
🔸موافقت کمیسیون اجتماعی مجلس با تعطیل شدن پنجشنبه ها
وحدتی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:
🔹اعضای کمیسیون با طرح تعطیلی کلیه مراکز اداری، آموزشی و قضایی در کلیه استانها و شهرستانها مانند تهران در روزهای پنج شنبه موافقت کردند.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور:
🔸میانگین افزایش حقوق و دستمزد در سال آینده ۱۵ درصد در نظر گرفته شده است.
🔹این رقم برای افرادی که حقوق کمتر میگیرند، بیش از ۲۰ درصد خواهد شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa
🔸گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره سوریه
🔹در این گفتگو، مولود چاووش اوغلو بر احترام به تمامیت ارضی سوریه و موقتی بودن اقدام ترکیه در آن منطقه تاکید کرد.
🔹ظریف نیز ضمن مخالفت با اقدام نظامی و تاکید بر احترام به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه و لزوم مبارزه با تروریسم و برقراری ثبات و امنیت در سوریه، توافق آدانا را بهترین راه برای سوریه و ترکیه و رفع نگرانی های آنها خواند.
➖➖➖➖➖➖➖➖
🚩 کانال بصیرت👇👇
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 @basirat_fa