🇮🇷🌸
🍀
💠 یادداشت کوتاه
✅ موضوع: شیوه ها و عوامل موثر در جذب مشارکت حداکثری در انتخابات 1400
❌ قسمت اول / #امیدآفرینی
✍️علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
🔻تقویت امید به آیندۀ روشنِ انقلاب اسلامی ایران، نفش بسزایی در افزایش مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خویش، خواهد داشت.
🔹چرا که طبق گزاره های دینی و علمی، #امید، مهم ترین عامل تحرک و تلاش است.
🔸دشمنان می کوشند، روح امید را از مردم سلب نموده و با استناد به برخی مشکلات، آینده نظام را غیر روشن جلوه نمایند! که به لطف خدا ناکام خواهند ماند.
🔷برخی عواملِ موثر در امید آفرینی عبارت اند از:
✔️بیان دستاورد های شاخص انقلاب اسلامی
✔️تبیین امداد های غیبی شامل:
🔸الف- لطف و نظر خداوند به نظام اسلامی
🔹ب- عنایت و امدادِ خاصِ حضرت امام زمان(عج) به نظام شیعیان خاصه انقلاب اسلامی ایران
✔️تشریح نمونه هایی از نقشه های شوم دشمن و خنثی سازی آن
✔️تبیین نمونه هایی از عملکرد جریان انقلابی
✔️و...
#دولت_جوان_انقلابی
#مشارکت_حداکثری
#روشنگری
@b_hkhadije
📌 امضای قرارداد توسعه و بهره برداری بنادر ۲۱ کشور دنیا با چین
بیش از ۲ سال است که موضوع همکاری راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین مطرح شده و در این مدت رسانههای معاند با همراهی عدهای فریفته آمریکا در داخل جو سنگینی را علیه آن به راه انداختند. محوریت انتقادات و مخالفتها نیز بیشتر واگذاری جزیره کیش به چینیها بوده است. در این بین برخی نمایندگان مجلس نیز ناخواسته در تله پهن شده گرفتار شدند و همان ادعاهای مطرح شده توسط رسانههای معاند را به بیان دیگری عنوان کردند. چه آنکه اوایل اسفند سال ۹۷ یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس در صحن علنی نسبت به واگذاری جزیره کیش به چینی ها به رئیس جهموری تذکر داد.
یکماه بعد یعنی اواخر سال ۹۷ وی یکبار دیگر تاکید کرد دولت حق واگذاری کیش به چینیها را ندارد. حسن نوروزی نماینده مردم رباطکریم در مجلس با اشاره به تذکر کتبی خود به رئیس جمهور مبنی بر واگذاری جزیره کیش به چینیها گفته بود: مذاکراتی از سوی دولت در حال انجام بود که جزیره کیش به مدت ۲۵ ساله به چینیها واگذار شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر چنین مذاکرات و واگذاریهایی بخواهد صورت بگیرد باید در مجلس نیز بررسی شود، افزود: دولت حق انعقاد چنین قراردادهایی را ندارد. معاهداتی که مربوط به واگذاری بخشی از سرزمین است باید در مجلس بررسی و بحث شود و دولت نمیتواند مستقیم به چنین موضوعاتی ورود کند.
پس از ماهها (یک سال و چهار ماه) سرانجام تیرماه سال گذشته دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در واکنش به انتشار شایعاتی مبنی بر واگذاری بخش هایی از سواحل جنوبی کشور و جزیره کیش به چینیها اعلام کرد: این اخبار هیچ منبع و منشاء مستندی ندارد و سوابق این کذبیات به صفحاتی متعلق به افراد وابسته به بیگانگان در فضای مجازی بوده که به دفعات تکذیب شده است. حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور بر همه اهداف ارجحیت داشته و دارد و تمامی ارکان نظام و به تبع آن همه بخش های دولت در همین راستا قدم برمی دارند. همانطور که در صحبت های سخنگوی دولت هم تاکید شد در قرارداد ٢٥ ساله با چین هیچ مساله محرمانه ای وجود ندارد و تاکنون هیچ قراردادی برای واگذاری زمین و بندر نداشته ایم.
اما با وجود این تکذیب از هفته گذشته باامضای سند راهبردی همکاری ۲۵ ساله ایران و چین، یکبار دیگر مخالفتها علیه این سند تشدید شده است. فارغ از خیالی بودن ادعای واگذاری جزیره کیش به چینیها، ذکر چند مورد در خصوص همکاری بلند مدت اقتصادی بین کشورها ضروری است.
این نوع همکاری ها دارای سابقه طولانی است و همکاری ایران و چین مسئله تازهای نیست که برخی همراهان تحریم آمریکا با شدت هر چه تمام به آن هجمه وارد کردهاند.
جالب است بدانید، تا سال ۲۰۱۶ میلادی ۲۱ کشور دنیا و حتی رژیم غاصب صهیونیستی و عربستان با چین قرارداد توسعه و بهره برداری بنادر امضا کردند ولی هیچ کسی از این قراردادها به کشور فروشی تعبیر نکرد. سال ۲۰۱۰ میلادی کره شمالی و چین برای توسعه زیرساختهای بندر راجین قرارداد همکاری ۱۰ سالهای را امضا کرده است. چینیها از سال ۲۰۰۳ میلادی با امضای قراردادی بلند مدت توسعه زیرساختهای بندر گوادر در پاکستان بهعنوان یکی از رقبای بندر چابهار را آغاز کردهاند. همچنین سال ۲۰۰۸میلادی یعنی ۱۳ سال قبل چینیها توسعه بندر هامبوناتا در سریلانکا را طی قراردادی بر عهده گرفته است.
همکاریهای بلندمدت با کشورهای میانمار، استرالیا، مالزی، بنگلادش، امارات، عمان، کنیا، تانزانیا، جیبوتی، مصر، ترکیه، یونان، مراکش، الجزایر، موریتانی و آنگولا در فهرست بلند قرارداد چینیها برای توسعه زیرساختها دیده میشود.
واقعیت آن است بیش از همه خود آمریکا از امضای سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین عصبانی است، چرا قطعا با این اقدام راهبردی برنامه تحریم ایران بیاثر خواهد شد. نکته جالب توجه اینکه برخی دوستداران آمریکا در داخل کشور نیز همان حرفهای آمریکاییها را تَکرار میکنند و با استناد به برخی موهومات، خیالپردازی و با هدف تشویش اذهان عمومی با این همکاری مخالف هستند و از این سند به عنوان کشورفروشی یاد می کنند.
در ضمن این نکته را هم باید اضافه کرد که به تازگی امیرعبداللهیان مشاور ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی گفته است که برخی سفرای اروپایی خواستار امضای توافقنامه همکاری نظیر سند ایران و چین شدند و لذا این موضوع هم نشان می دهد که غربی ها به فکر افتاده اند تا از این کازار اقتصادی و سود سرشار از آن عقب نیفتند.
✅ @b_hkhadije
💹 بورس، بازتابی از اقتصاد شرطی شده
✍علی محمدی
🔰بعد از چند ماهِ پیاپی همچنان شاهد وضعیت نابسامان در بازار سرمایه هستیم. مشابه همین وضعیت در سال ۹۲ زمانی رخ داد که آقایان همه چیز را به توافق صد روزه با غرب گره زدند. در آن سال نیز دولت زیربنای اقتصاد را سیاست قرار داد و به نوعی با شرطی کردن معیشت و اقتصاد به سیاست خارجه، ریسک سرمایه گذار را بالا برد؛ و بازار سرمایه نیز به عنوان اولین بخش اقتصادی وارد فاز ریزش شد. طبیعی بود؛ چرا که بازار سرمایه به عنوان تب سنج اقتصاد است. درواقع بورس اولین جایی است که نتیجه سیاست های دولت در آنجا نمایان می شود.
🔶 اگر بی کفایتی های مسئولین را قبل از آبان۹۹ لحاظ نکنیم، به طور قطع وضعیت بازار سرمایه از آن زمان تاکنون، درگیرِ ریسک های سیاسیِ مربوط به دولت جدید در امریکا و رویکرد آن نسبت به برجام است. وقتی رییس جمهور با نگاه به توافق با غرب، وعده دلار ۱۵هزار تومانی می دهد، چرا سرمایه گذار بر اساس دلار ۲۵هزارتومانی سرمایه گذاری کند!!!
🔶بورس امروز ما آینه و بازتابی از شرطی شدن اقتصاد است. وقتی اقتصاد شرطی می شود، ریسک سرمایه گذاری هم بالا می رود. سرمایه گذار در بورس منتظر مانده که بالاخره توافق می شود یا خیر تا بر اساس آن تصمیم گیری کند. هر چند به طور کامل نمی توان انگیزه های سیاسی مسئولین را برای انتخابات آینده رد کرد.
🔺 وضعیت بازار سرمایه صرفا با ورود نقدینگی بهتر خواهد شد. جذب نقدینگی نیز بدون جلب اعتماد سرمایهگذار نسبت به ثبات اقتصادی، امکان پذیر نیست. در شرایط فعلی که دولت همچنان در فضای سیاسیِ توافق با غرب سیر می کند، و دورنمای روشنی از دل بریدن دولت از غرب وجود ندارد، همچنان باید منتظر ادامه روند کنونی در بورس باشیم.
@b_hkhadije
📌اخبار ویژه 15 فروردین ماه
🔸بازگشت آمریکا با حفظ 1500 تحریم بدتر از خود برجام است
🔸پیامک هشدار کرونایی را باید به روحانی میزدید، نه مردم!
🔸آن چنان رونقی به اقتصاد بدهیم ... که مرغ هم صفی شود (!)
🔸مجلس یازدهم آماده برداشتن گامهای بلندتری است
🔸رکوردشکنی کابینه درباره 1800 مصوبه قدیمی
🔸مجوز روحانی برای فروش 33 هزار متر زمین
ادامه مطلب در لینک زیر قابل مشاهده است👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/329265
✅@b_hkhadije
🔴 #عکس_نوشت|همواره بی رحمانه!
🔻 نوام چامسکی نظریه پرداز آمریکایی:
🔹سیاست های آمریکا در مقابل ایران همواره بیرحمانه بوده، چه کودتای نظامی علیه دولت منتخب و چه حمایت از صدام...!
@b_hkhadije
♦️صادق خرازی: رویکرد روحانی به مسائل داخلی، امنیتی بود
دبیرکل حزب ندای ایرانیان:
🔹چرا ما باید عدم مشارکت مردم را فقط به جریان اقتدارگرا نسبت دهیم؟/ پدیده احمدی نژاد به خاطر عملکرد ما پدید آمد
🔹چه بخواهیم و چه نخواهیم عملکرد دولت دوازدهم و مجلس دهم به پای اصلاح طلبان نوشته شده است.
🔹روحانی فرقی نکرده است، ما اشتباه کردیم و فکر کردیم که اصلاح طلب است/ رویکرد آقای روحانی یک رویکرد امنیتی محض بود و به مسائل داخلی امنیتی نگاه میکرد
🔹با شناختی که من دارم با این وضعیت چند صدایی، آمریکاییها با این دولت به نتیجه نمیرسند و تا انتخابات صبر میکنند تا با دولت آینده به نتیجه برسند./ ایلنا
#انتخابات
✅@b_hkhadije
📌یک مصاحبه و چند نکته!
🔹مصاحبه دیروز (14/01/1400) معاون سیاسی سپاه با خبرگزاری فارس که با عنوان و هدف «تشریح سیاستهای انتخاباتی سپاه» انجام شد، بازتابهای سیاسی و رسانهای زیادی در داخل و خارج پیدا کرد. بخش دوم تیتر فارس با عنوان «سعید محمد به دلیل تخلف، از فرماندهی قرارگاه خاتم منفک شد»، کانون اصلی بازخوردهای سیاسی و رسانهای بهویژه در فضای مجازی بوده است. نظر به اهمیت مسئله، توجه به چند نکته لازم است.
🔹نکات تحلیلی:
۱_ قانون اساسی و سایر قوانین کشور ازجمله اسناد بالادستی خود سپاه همانند اساسنامه و دکترین رفتار سیاسی، برای عمل و رفتار سیاسی سپاه همانند یک حزب و جریان سیاسی وجهی قائل نیست اما همواره در طول این چهل سال، جریان غربگرا با طرح موضوع «مداخله سپاه در انتخابات»، قصد ضربه زدن به حیثیت سپاه را داشته است؛ بنابراین مسئول سیاسی سپاه بهترین کسی است که لازم هست دراینباره موضع سازمان را اعلام و روشنگری نماید.
۲_سردار جوانی در این مصاحبه ضمن تبیین درست نسبت سپاه و انتخابات، در پاسخ به سؤال مصداقی خبرنگار به بخشی از تخلفها از مراحل و فرایندهای قانونی در داخل سپاه برای ورود به انتخابات پرداخته است. این مصاحبه سند افتخار و نشان درستی عملکرد مجموعه خدومی مثل سپاه است که در عمل به قوانین و صیانت از آبرو و حیثیت سازمانی، بهدوراز محافظهکاری و داشتن هوای همکار سابق، تخلفات انتخاباتی را گوشزد میکند تا شائبه سیاسی دامن سپاه را نیالاید.
۳_سخنان معاون سیاسی سپاه قبل از نشانه گرفتن سردار سعید محمد، این ادعای برساخته و دروغ همیشگی جریان متمایل به غرب و پروپاگاندای رسانهای ضدانقلاب در خصوص مداخله سپاه در انتخابات را هدف گرفته است و به همین دلیل مشاهده میکنیم که طیفی ناسازوار از اصلاحطلب و فتنهگر داخلی تا اپوزیسیون ضدانقلاب خارجنشین و فرسودههای جریان نفاق همصدا با هم مشغول لجنپراکنی مجازی و عقدهگشایی علیه سپاه هستند؛ چراکه بهانه تخریب همیشگی سپاه از کفشان خارج شده است. در این میان گله از دوستانی است که این صحنه تزئین شده از سوی دشمن را نمیبینند!
🔹نکته راهبردی:
از خطوط قرمز ممنوعه سیاست در سپاه، مصداقگرایی و ورود مصداقی به انتخابات است. در این رابطه با هرگونه تخلفی در راستای مصونسازی سپاه از شبهات و اتهامات برخورد میشود. هم بهرهبرداری از کسوت و عنوان و سرمایه سپاه تخلف است و هم حضور در انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی که موجبات اتهامزنی به سپاه را فراهم میکند. البته حق طبیعی هر فردی است که خود را به محک رأی مردم بگذارد، اما یک فرد نظامی در اولین قدم باید مراحل قانونی آن را طی کند تا تهمتی متوجه نهادی مانند سپاه نگردد. این دقیقاً همان مر قانونی در دکترین رفتار سیاسی سپاه است.
@b_hkhadije
✅
پاسخ به شبهات انقلاب اسلامی.pdf
6.51M
📚 #بخوانید
⭕️ کتاب پاسخ به شبهات درباره انقلاب اسلامی
@b_hkhadije
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
💠 #کلیپ
🍃🌻🍃
🌺 کلید و راه حل قطعی مشکلات اقتصادی کشور در بیان #رهبر_معظم_انقلاب
#روشنگری
@b_hkhadije
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دقیقا قرار است چه اتفاقی بیافتد؟
عراقچی و چند مسئول دیگر پس از نشست کمیسیون مشترک برجام گفتهاند: با آمریکا مذاکره نمیکنیم فقط با اعضای برجام مذاکره میکنیم نقشه راه هم نمیخواهیم.
این موضع در واکنش به خبر وال استریت ژورنال و چند رسانه دیگر است که ادعا کردهاند در نشست هفته آینده که در وین برگزار میشود، بناست تیم آمریکا نیز بدون مذاکره مستقیم با تیم ایرانی حضور یابد.
پایگاه خبری آکسیوس هم بر اساس گفته یکی از دیپلماتها مدعی شد: عراقچی به همتایان خود گفته است: «اگر آمریکا در همان زمان در وین باشد و شما بخواهید با آنها گفتوگو داشته باشید این مشکلی ندارد اما ما با آنها دیدار نخواهیم کرد».
این پایگاه نوشته، یکی از دیپلماتهای غربی گفته که نمایندگان سه کشور اروپایی در نشست روز جمعه موضع سرسختانهتری در قبال ایران در مقایسه با موضعی که دولت بایدن تا کنون داشته اتخاذ کردهاند و یک دیپلمات گفت: «به نظر میرسد که آمریکاییها احساس کردهاند که پیش از انتخابات ریاست جمهوری در ماه ژوئن در ایران پیشرفتهایی در راستای تقویت روحانی و ظریف باید حاصل شود».
@b_hkhadije
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امیرعبداللهیان: برخی سفرای اروپایی به وزارت خارجه مراجعه کردند و گفتند چرا یک سند همکاری مانند توافق نامه همکاری با چین با ما امضا نکردید؟
@b_hkhadije
رئیسی: اصحاب #ما_میتوانیم باید کار را در دست بگیرند
رئیس قوه قضائیه:
🔹اگر انقدری که برخی آقایان جلسه گذاشتند که از غربیها امتیاز بگیرند، اگر برای رفع موانع تولید وقت میگذاشتند خیلی از مشکلات حل شده بود و بسیاری از کارخانجات تعطیل فعال شده بود.
🔹ما اصحاب «ما میتوانیم» هستیم و میدانیم این فرهنگ بر فرهنگ «ما نمیتوانیم» فائق خواهد آمد.
🔹اصحاب «ما میتوانیم» باید بر بستر گام دوم انقلاب کار را در دست بگیرند.
@b_hkhadije