eitaa logo
کانال بصیرت مهدوی
309 دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
246 فایل
سلام علیکم؛ خوش آمدید گروه بصیرت مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2598567954C5afa203a8c
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال بصیرت مهدوی
🦋"پرداخت خُمس"🦋 🔹 از وظایف #بسیار_مهم ادای حقوق مالی امام زمان است از جمله خمس که از واجبات شرعی و
🦋"مراقبت از اعمال"🦋 🔹 مومن باید مراقب باشد درجات و مقامات معنوی و نزدیکی او به آن حضرت کم نشود و به دوری تبدیل نشود و توجّهِ امام زمان را از دست ندهد. باید مراقب باشد تا در انجام تکالیف خود در قبال آن حضرت کوتاهی نداشته باشد. 🔸 بر اساس روایات اهل بیت، اعمال شیعه بر امام زمان عرضه می‌شود. مخصوصا هر دوشنبه، پنجشنبه و جمعه. به عبارتی دیگر، بر شیعه لازم است باشد عملی را مرتکب نشود که حینِ عرض اعمال، باعث شرمندگی اش نزد امام شود و آن امام را برنجاند. ❤️ امام صادق می‌فرمایند: اعمال در روز پنجشنبه بر رسول خدا، و ائمه عرضه می شود.*۱ امام زمان نیز می‌فرمایند: همانا بر احوال و اخبار شما آگاهیم و علم داریم و هیچ چیز از اوضاع شما بر ما پوشیده نیست.*۲ 📚 ۱. نجم الثاقب باب۱۱ ۲. الاحتجاج ص۴۹۷ ۳۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطرِظهورِمولا
4_5800915376963322244.mp3
2.15M
🔹سوره سوره 67 قرآن کریم ⚘تفسیرآیات ۱۸ تا ۱۹ سوره ملک⚘ ⚘کانال👈 عطرِظهورِمولا
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 💽 🔺درگیر امام زمان باش! با این کار زندگیت زیرو رو می شه . 🎤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتاب " مهدی (عج) ده انقلاب در یک انقلاب " متن پیاده شده ی سه سخنرانی از حسن رحیم پور (ازغدی) را در بردارد که هر سه دربارة مهدی موعود(عج) و قیام اوست. این سه فصل عبارتند از : دولت عاشقی و عدل جهانی- مهدی نیمی شرقی ، نیمی غربی- جهانی شدن ، پایان تاریخ و مهدویت. در این کتاب انقلاب مهدی، نه رخدادی ماوراء طبیعی و خارج از قوانین زندگی انسانی؛ که انقلابی کاملاً بشری است و در سازوکارهای جهان و جامعه‌ی بشری به وقوع می‌پیوندد. این قرائت، برخلاف بسیاری قرائت‌های دیگر که نگاهی جبرگرایانه به مسئله‌ی ظهور دارند، از چشم‌اندازی اراده‌گرایانه به ظهور نزدیک می‌شود و کاملاً سیاسی و اجتماعی است. در این قرائت از نگاه احساسی صرف به مهدی فراتر می‌رود و از چاشنی منطق و عقلانیت نیز بهره می‌گیرد.نکته‌ی دیگر درباره‌ی این کتاب، قرائت عدالت‌خواهانه‌ی آن از جامعه‌ی آرمانی مدنظر اسلام است؛ به‌گونه‌ای که در آن مسئله‌ی فقر، شکاف طبقاتی و توزیع عادلانه‌‌ی ثروت در نقطه‌ی کانونی تفاسیر و تعابیر قرار دارد.
1_43149808.mp3
16.54M
فصل 1:دولت عاشقی و عدل جهانی
mahdipart2.mp3
24.9M
فصل 2: مهدی، نیمی شرقی، نیمی غربی
1_43156547.mp3
14.04M
فصل 3: جهانی شدن، پایان تاریخ و مهدویت_پایان
مهدی ده انقلاب در یک انقلاب.pdf
20.91M
کتاب مهدی ده انقلاب در یک انقلاب اثر رحیم پور ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ⁉️ ◀️ چگونه ما میگوییم برخی از افراد در هنگام ظهور به ملاقات امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) مشرف می شوند.. در حالی که در روایات آمده است هرکسی ادعای مشاهده امام در زمان غیبت را داشته باشد دروغ گو است؟ ✅ روایتی که در این خصوص وجود دارد توقیع حضرت به علی بن محمد سمری، آخرین نائب ایشان در عصر غیبت است که در آن میفرماید: ((وسيأتي شيعتي من يدعي المشاهدة ، ألا فمن ادعى المشاهدة قبل خروج السفياني والصيحة فهو كاذب مفتر)) 💯 ترجمه: چه بسا از شیعیان من ادعای مشاهده داشته باشند، آگاه باشید هرکس قبل از خروج سفیانی و صیحه آسمانی چنین ادعایی کند پس او دروغگو و تهمت زننده است.. 📚 كمال الدين وتمام النعمة - الشيخ الصدوق - ص 516 ، الغيبة - الشيخ الطوسي - ص 395 باید توجه کرد که عبارت استفاده شده در این روایت ادعا بر ◀️مشاهده▶️ می باشد. این عبارت بر وزن (مفاعلة) استفاده شده است که طبق آن دو طرف در امری مشترک هستند. برای مثال زمانی که گفته می شود (مناظره) یعنی دو طرف در ارائه نظر خود مشارکت داشته باشند. 💢 پس در نتیجه معنای دقیق این روایت یعنی اگر ◀️کسی ادعا کند که او با امام زمان عجل الله تعالی فرجه توانایی ارتباط برقرار کردن دو طرفه داشته باشد▶️ که این معنا جدای از این است که بگوییم خود امام اراده کند و شخصی را ببیند و یا مطلبی را با او درمیان بگذارد. به عبارت دیگر آنچه در خصوص ملاقات برخی نقل شده است، اراده دیدن با خود امام بوده و شخص مقابل هیچ اراده ای برای زمان و مکان و مدت ملاقات و تعداد دفعات ملاقات و... ندارد و نمی تواند ادعا کند که من فلان روز حضرت را میبینم یا میخواهم فلان روز با او صحبت کنم چرا که این حالت معنای مشاهده را می دهد. ❌ پس اگر کسی ادعا کند هر زمان بخواهد می تواند به ملاقات امام در زمان غیبت مشرف شود و یا این که ملاقات خود را میتواند تکرار کند و ... بر اساس این روایت دروغ می گوید زیرا چنین چیزی امکان پذیر نیست.