🔴 به قضات فاسد رحم نکنید
🔸در حین #مطالبه_گری از برخی مسئولین و نهادها حتماً این جملات را شنیده اید: «به مصلحت نیست، دشمن سوءاستفاده می کند، پازل دشمن را تکمیل نکنید و ...». منکر سوءاستفاده دشمن از برخی مطالبات نیستیم اما باید بدانیم که اساساً کار دشمن این است. می چرخد و می چرخد تا یک نقطه ضعف را شناسایی کند.
🔸برخی به محض معلوم شدن فساد یک قاضی یا یک فرد در لباس روحانیت، یا یک فرد در دستگاه امنیتی و نظامی و فساد در یک دستگاه انقلابی می گویند: «ششش.... چیزی نگوئید... بگذارید در خفا پیگیری اش کنیم ... آبروی اسلام و نظام می رود و ...»!
🔸وظیفه چیست؟ سانسور؟ سکوت؟ لاپوشانی؟ خیر؛ برای اینکه دشمن سوءاستفاده نکند تنها راه مطالبه گری جریان انقلاب است تا آن ضعف برطرف شود؛ وگرنه سانسور و سکوت فقط باعث عمیق تر شدن زخم ها و ضعف ها می شود.
🔻خوب است نظر رهبر انقلاب را بدانیم:
🔹«در جلسه شورای عالی قضایی، صحبت از قاضیای شد که در شهری تخلفی کرده بود. من نظر خودم را دربارهی او مطرح کردم و گفتم سلیقهام این است، شما آن را ارزیابی کنید و ببینید که آن را قبول دارید یا نه؟ گفتم: آن قاضی را در همان شهری که این تخلف را کرده، محاکمه کنید. اگر شلاق یا زندان و یا هرچیز دیگر است، در همانجا حکم را بر او اجرا کنید و بعد هم در همان شهر، او را دوباره بر مسند قضاوت بگذارید».
🔹«به من گفتند: این کار[مجازات قاضی]، تشکیلات قضایی را تضعیف میکند. گفتم: به نظر من تقویت است؛ زیرا آن دادستان و یا حاکم شرعی که به خاطر تخلف، آنجا کتک را میخورد، بعد که پشت آن مسند قضا نشست، خواهد گفت ببینید، مسألهی قوهی قضاییه این است؛ من حتی فاسد شدم، با من این کار را کردند. بنابراین، خودش دیگر اشتباه نخواهد کرد. این، انتقام و نقمت الهی است. او دیگر جرأت نمیکند علیالظاهر تخلف نماید؛ مگر آدمهای واقعا مریض که تخلف میکنند. با اعمال این قاطعیت، دیگران هم خواهند گفت که ببینید، قوهی قضاییه این است و چنین متخلفانی را خودش مجازات میکند.»
🔹«نباید رحم کرد. ترحم در اینجا، واقعا به معنای جفاکاری بر این امت اسلامی است. به نظر من، روی قضات فاسد باید بیش از اندازهی مردم معمولی فشار آورد. جرم این افراد، به ملاک گناه در شب جمعه یا به ملاک گناه سادات یا به ملاک گناه شیعیان است که فرمودند: هر کدام از شما که گناه کنید، گناهتان دوبرابر دیگران است؛ باید از این قاضی انتقام گرفت. البته، انتقام الهی مورد نظر است، نه انتقام شخصی. اگر چنین فردی تخلف کرد، اگر توصیه قبول نمود، اگر کاری که از معیارها خارج است، انجام داد، در هر شرایطی که هست، باید به مجازات برسد. به نظر من، اگر این کار نشود، دستگاه قضایی درست نخواهد شد.»
بیانات رهبری/ 20-6-68
🔸برخورد با #اکبر_طبری و #غلامرضا_منصوری(قاضی رشوه گیر متواری) را در این فضا تحلیل کنید که چقدر اعتماد ملت به دستگاه قضا و نظام و اسلام را افزایش می دهد.
✍داود مدرسیان
eitaa.com/basiratafza
🔺شهید دیالمه: انقلاب هر زمان يك موج ميزند يك مشت زباله را بيرون ميريزد.
#اکبر_طبری
eitaa.com/basiratafza
راست قامتان تاریخ 🇮🇷
🔺شهید دیالمه: انقلاب هر زمان يك موج ميزند يك مشت زباله را بيرون ميريزد. #اکبر_طبری eitaa.com/bas
🔵زباله هایی که با امواج انقلابی بیرون ریخته می شوند..
🔰رهبر معظم انقلاب اسلامی سال گذشته در دیدار با رییس و مسولین قوه قضاییه بابیان ضروری بودن تحول در قوه قضاییه فرموده بودند: "تحول به معنای استفاده از شیوههای کارآمدتر و مؤثرتر و بهینه شدن شیوههای قبلی و همچنین رفع نقصها، خلأها و اشکالات گذشته است." از جمله اشکالات ونقص های قوه قضاییه در دوره گذشته حضور افراد فاسدی چون اکبر طبری در بدنه قوه قضاییه و عدم شفاف سازی حسابهای قوه قضاییه برای عموم مردم و وجود نقصهایی در ساختار این قوه بود.
🔺#آیت_الله_رییسی نشان داد که بشدت پایبند تحول در قوه قضاییه ورفع اشکالات ونقص های آن است. اقدامات وی در این مدت یکسال وچندماهه ریاست بر قوه قضاییه این مسئله را ثابت میکند اقداماتی چون؛
🔷شفافیت مالی در قوه قضاییه و تقلیل حسابهای این قوه از۶۳حساب به پنج حساب وارائه گزارش این حسابها به مردم بصورت صریح وشفاف
🔷جلوگیری از تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی ورفع بحران های کارگری که از جمله مهمترین این بحرانهای کارگری می توان به بحران کارگری مربوط به کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفتتپه اشاره کرد که با درایت رییس قوه قضاییه وتشکیل دادگاه اسدبیگی مدیر عامل فاسد کشت وصنعت هفت تپه در حال حل شدن است
🔷بازپس گیری صدهاهزار هکتار اراضی ملی از زمین خواران
🔷مبارزه با فساد دانه درشتها وآقازاده های فاسدی چون برادر رییس جمهور وبرادر معاون اول وی ودختر وزیر وداماد وزیر..
🔷بازنگری در وضعیت زندانیهای کشور و ایجاد حکم های جایگزین زندان
🔷برکناری بسیاری از قضات وکارکنان فاسد قوه قضاییه و مهمتر از آن برخورد با کارکنان فاسد این دستگاه ازجمله اکبر طبری که دیروز اولین جلسه محاکمه وی انجام شد. مجموع این اقدامات خصوصا آغاز مبارزه بافساد از درون قوه قضاییه باعث ایجاد اعتماد وامیدواری در بین مردم نسبت به دستگاه عدلیه کشور گردیده است.
🔰امید است قوه مقننه نیز با تبعیت ازقوه قضاییه با آغاز مبارزه با فساد ازدرون و رد اعتبار نامه نمایندگان معلوم الحالی چون تاجگردون و تصویب قانون شفاییت آرا نمایندگان، همانطور کهوعده داده تحول را از درون خانه ملت آغاز کند تا همانگونه که رهبرمعظم انقلاب فرمودند: مجلس را در جایگاه شایسته خود بنشانند. امروز قرار است اعتبار نامه تاجگردون بوسیله هیئت رییسه مجلس تعیین تکلیف شود منتظر بیرون ریختن زباله های مجلس بایک موج انقلابی از سوی هیئت رییسه مجلس هستیم.
#اکبر_طبری
✍زکیه صدر هاشمی
eitaa.com/basiratafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حکم اعدام برای افشاکننده مسیر تردد سردار سلیمانی
فردی به نام سید محمود موسوی مجد، جاسوس موساد و سیا بوده که مسیر تردد #حاج_قاسم رو به دشمن گفته بود، توسط سیستم امنیتی کشور شناسایی و به زودی اعدام خواهد شد.
#نفوذ
eitaa.com/basiratafza
راست قامتان تاریخ 🇮🇷
🔴 حکم اعدام برای افشاکننده مسیر تردد سردار سلیمانی فردی به نام سید محمود موسوی مجد، جاسوس موساد و
🔴 مرکز رسانه قوه قضاییه:
🔹تمام مراحل قضایی پرونده جاسوس سیا و موساد مدتها قبل از شهادت حاج قاسم سلیمانی انجام شده است.
🔹پرونده وی ارتباطی با اقدام تروریستی دولت امریکا در به شهادت رساندن فرمانده سپاه قدس ندارد.
🔸حکم اولیه اعدام وی در دادگاه ۳ شهریور ۹۸ صادر شده است.
eitaa.com/basiratafza
🔺کسانی چون عباس عبدی با این استدلال ها در واقع پشتیبان گفتمانی مافیای خودرو شده اند که نگذارند قیاس موشک و خودرو به مطالبه نجات صنعت خودرو از دست سودجویانی که این همه سال آبروی اقتصاد ایران را برده و سودهای نجومی به جیب زده اند،تبدیل شود.
🔹مشکل بزرگ بازار خودرو، غیر رقابتی بودن در داخل، تناسب نداشتن هزینه تولید با قیمت عرضه در بازار، واردات قطعات بی کیفیت و ارزان چینی به جای سپردن کار تولید به مهندسان باانگیزه ایرانی، واقعی نبودن خدمات پس از فروش به خاطر ضعف قوانین حمایت از مصرف کننده و در آخر انفعال دولت دربرابر مافیای واردات است.
🔻قیاس موشک و خودرو کاملا به جاست و باید آنقدر روی آن تاکید کرد تا عده ای با آدرس غلط دادن دست کشور را از رسیدن به آرزوی تولید خودروی پیشرفته و با کیفیت و ارزان قیمت داخلی کوتاه نکنند. طرز فکری که ویروس «نمی شود؛ نمی توانیم» را منتشر می کند، ساخته ذهن های وابسته به همین مافیای اقتصاد برانداز است. این قیاس صحیح، گسترش دهنده مطالبه ایست که نیروی مقابله با این قدرت ها را پشتیبانی می کند.
✍رها عبداللهی
eitaa.com/basiratafza
🔴مجلس و مطالبه گران؛ زیر یک پرچم
✍️ شتابزدگی و بی طاقتی در مطالبه آرمانها همان قدر آسیب زاست که بی غیرتی، بی تفاوتی و مطالبه نکردن.مجلس یازدهم، نوپاست. نیاز به حمایت دارد؛ چه با تایید و تحسین اقدامات درست، و چه نقد با حوصله خطاهای محتمل. پرچم مطالبه را باید بالا نگاه داشت و در عین حال باید مراقب بود در بازی بدخواهان گرفتار نشد؛
🔹روانشناسان با وجود تایید کمال طلبی می گویند، باید مراقب کمال طلبی منفی بود؛ این مدل کمال طلبی با هیجان تند آغاز می شود و با افسردگی و بی انگیزگی و ضد آرمان شدن فرد پایان می پذیرد.
♦️یکی از شگردهای عملیات روانی برای منفعل و سر در گم کردن افراد و جوامع آرمانخواه، این است که محافل ضد آرمان، با حداکثری کردن انتظارات و شاخه به شاخه کردن و مسئله سازی روزانه، فرد و جامعه هدف را به نقطه یاس و ناتوانی از دستیابی به مطلوب برسانند.
🔹در چنین وضعیتی، آرمانگرایان فاقد عمق و بصیرت و صبر، به جای معارضه با جبهه بی عدالتی، با جبهه خودی که در مسییر عدالت است اما ضعف هایی دارد، درگیر می شوند. حتی عده ای از آنها ممکن است در خدمت جبهه ضد عدالت سربازگیری شوند یا ندانسته در نقشه آن جبهه بازی کنند.
♦️همه اینها که گفتیم، استناد به فرمایش امیر مومنان (ع) است که درباره شرط مصاف موفق با فتنه ها فرمود " الا و لا یحمل هذا العَلَم الا اهل البصر و الصبر. پرچم مبارزه با فتنه را جز اهل شکیبابی و بصیرت نمی توانند بلند کنند".
🔹اینها که گفته شد، تکلیف انقلابیون مطالبه گر است. اما مجلس هم مکلف است به مطالبات انقلابی، اهتمام داشته باشد و به اجرای وعده ها در حد مقدور سرعت بخشد. مجلس باید ضمن این که رفتار راهبردی و مبتنی بر اولویت بندی پیشه می کند، از نقدهای -ولو تلخ- کارشناسان دلسوزان استقبال کند.
♦️اگر باید منتقدان و مطالبه گران انقلابی را از بی طاقتی و افتادن در تله بدخواهان پرهیز داد، ضمنا صاحب منصبان هم باید بدانند که کوتاهی و قصور و تقصیر آنها می تواند اسباب تفرقه و سرخوردگی و ریزش نیروهای جبهه خودی شود.
🔹بنابراین باید صاحب منصبان را تحذیر داد از این که با رفتار خود اجازه دهند حق، با باطل آمیخته و پوشیده شود و به تعبیر امیر مومنان (ع)، زبان معاندان علیه اصل جبهه حق دراز گردد. این زبان فقط با قاطعیت و درایت انقلابی کوتاه می شود.
♦️مجلسی ها و منتقدان، این چنین می توانند زیر یک پرچم، به همدلی و هم افزایی برسند و کشور را از برکات آن بهره مند سازند.
✍محمد ایمانی
eitaa.com/basiratafza
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری فاکس نیوز در واکنش به اتفاقات چند ساعت اخیر سیاتل:
📍هرگز تصور نمیکردم چنین اتفاقی را در آمریکای بزرگ ببینم....!
eitaa.com/basiratafza
🔴 فاسد نبودنِ یک مسئول کافی نیست؛ مسئولی که دلسوز نیست باید برکنار شود
👈🏼 مطالبهگری و عدالتخواهی
🔻 برای تقویت مطالبهگری و عدالتخواهی و برای حفظِ آن از آسیبها چهکار باید کرد؟ نصیحت یا نٌصح (بهمعنای دلسوزی و کم نگذاشتن برای کسی) مفهومی است که سطح مطالبهگریِ ما را صددرصد افزایش میدهد و سلامت مطالبهگری ما را هم تضمین میکند.
🔻 اینکه ما از یک مسئول، صرفاً عدالت بخواهیم، معمولاً تصور میکنند از او میخواهیم که ظلم نکند. این کافی نیست، بلکه باید سطح مطالبهگری خودمان را از عدالت بهمعنای حداقلی، بالاتر ببریم و از مسئولین، نصیحت (نٌصح) تقاضا کنیم؛ که حداکثر عدالتخواهی است. یعنی از او بخواهیم «تمام دلسوزیات را بهکار ببر.»
🔻 علی(ع) میفرماید: مدیران باید برای جامعه، منصح باشند (نهجالبلاغه/ خطبه ۳۴) لذا ما میتوانیم یقۀ یک مدیر را بگیریم که «تو چرا منصح نبودی؟ چرا تمام دلسوزیات را بهکار نبردی! بله؛ رانتخواری نکردی، ظلم و دزدی نکردی؛ اما تمام تلاشت را بهکار نبردی.»
🔻 نصیحت یک چیزی فراتر از عدالت است. پدر و مادر با بچه صرفاً عادلانه برخورد نمیکنند، بلکه دلسوزانه برخورد میکنند. هرجا یک مسئولی دلسوزی نکرده، درواقع کارشکنی شده و مقدمات فساد فراهم شده است. البته او میتواند بگوید «من فساد نکردهام!» و او را بهخاطر دلسوزی نکردن، در هیچ دادگاهی هم نمیشود محاکمه کرد!
🔻شما باید بررسی کنید و ببینید مشکلات کشور ما چند درصدش بهخاطر فساد است و چند درصدش بهخاطر بیعرضگی است؟ چند درصدش بهخاطر عدم اهتمام است؟ چند درصدش بهخاطر عدم نُصح و دلسوزیِ مسئولین است؟!
🔻 اگر ما صرفاً دنبال این باشیم که مسئولین فساد نکنند، مملکت اصلاح نخواهد شد. جریان مطالبهگری باید برود دنبال اینکه «اگر یک مسئولی دلسوز نبود باید کنار برود» این عبارت را دربارۀ عملکرد مسئولین بهکار ببریم که «آیا این دلسوزانه رفتارکردن است؟!»
📝حجتالاسلام والمسلمین علیرضا #پناهیان
eitaa.com/basiratafza
هدایت شده از اطلاع رسانی ایتا
📣 اطلاعیه
✳️ پیرو اطلاعیه روز گذشته و شکل گیری ابهاماتی در ذهن برخی کاربران محترم، پاسخ گزیدهای از پرتکرار ترین سوالات مطرح شده در ساعتهای اخیر تقدیم میشود:
❓ آیا قرار است فعالیت ایتا متوقف یا برنامه واگذار شود؟
🔹 به هیچ وجه. ایتا هیچ برنامهای برای پایان فعالیت یا توقف روند توسعه خود ندارد؛ بلکه به عکس، محدودیت منابع عزم ما را برای طراحی خدمات جدید از جمله سرویسهای پرداخت برای نیل به استقلال مالی بیشتر نموده است.
❓ آیا ایتا مثل واتس اپ از حالت ابری خارج خواهد شد؟
🔸 ایتا در حال حاضر ابری است و ابری هم خواهد ماند. بدین معنی که با خروج از حساب کاربری یا لغو نصب، دادههای کاربر از بین نمیروند و با ورود مجدد به برنامه در دسترس هستند. (برخلاف واتس اپ و دیگر برنامههایی که ابری نیستند)
❓ طراحی جدید ایتا چه تفاوتی با وضعیت فعلی خواهد داشت؟
🔹 در حال حاضر فضای ابری ایتا از لحاظ زمانی و حجمی هیچ محدودیتی ندارد. ولی در شیوه جدید که هنوز در مرحله طراحی است و فعلاً پیاده سازی نشده است، برای نگهداری دادهها سقف زمانی و حجمی معقولی در نظر گرفته خواهد شد؛ آن هم به ترتیبی که به فعالیتهای متعارف افراد، گروهها و کانالها هیچ لطمهای وارد نشود.
❓ آیا ایتا به علت محدودیت منابع دادههای کاربران را حذف نموده است؟
🔸 تا این لحظه ایتا بصورت ارادی هیچ فایل یا داده مورد استفادهای را حذف نکرده است. البته بروز اشکالات فنی و غیرمترقبه که یکی از دلایل آن محدودیت منابع میباشد و موجب آسیب دیدن بخشی از فایلهای ذخیره شده گردید، ما را بر آن داشت تا برای تداوم خدمترسانی، در شیوه عمل خود در آینده تغییراتی ایجاد کنیم.
❓ آیا توصیه میکنید کاربران اطلاعات خود را از ایتا خارج کنند؟
🔹 برخی کاربران از ایتا به عنوان Cloud Partition یا هارد شخصی آرشیو داده استفاده میکنند. با وجود اعمال سقف 50 مگ برای هر آپلود، کاربرانی داریم که دهها گیگابایت اطلاعات در ایتا ذخیره کردهاند ولی پس از ماهها و حتی سالها به آن مراجعه نمیکنند. توصیه ما صرفا این است که از ایتا به عنوان پیام رسان استفاده کنید نه آرشیو شخصی.
❓شیوه جدید ذخیره سازی ایتا چه مزیتی خواهد داشت؟
🔸 مشکل امروز ما انباشت حجم دادههایی است که بسیاری از آنها حتی توسط کاربر ارسال کننده هم استفاده نمیشود.
لذا تصمیم داریم در شیوه جدید به هر کاربر فضای مکفی اختصاص دهیم و مدیریت این فضا را هم به خود شخص واگذار کنیم تا بتواند دادههای لازم را ذخیره کند و فایلهایی که پس از یکبار مشاهده، نیازی به آنها ندارد را حذف نماید.
«در پایان از کاربران عزیز استدعا دارد از ارسال پیام به واحد پشتیبانی در زمینه این موضوع خودداری فرمایند تا روند پاسخگویی به مشکلات فنی سایر کاربران با تاخیر مواجه نشود»
•┈••✾••┈•
🔰کانال رسمی اطلاعرسانی ایتا:
https://eitaa.com/eitaa