🔴 دولت رئیسی سند تحول مینویسد
سید ابراهیم رئیسی سازوکار منحصربهفردی را برای بستن ترکیب کابینه انتخاب کرده است که در بخشی از آن، به اسامی معرفیشده در این سامانه نیز مراجعه خواهد شد اما پیش از آنکه این اسامی برای رئیسی اهمیت داشته باشند، برنامه دولت آینده در حوزههای مختلف دارای اهمیت خواهد بود.
رئیسی با توجه به موفقیت سند تحول قضایی، پس از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری، تدوین «سند تحول دولت» را نیز در دستورکار قرار داده است.
این سند بر پایه روش SWOT (تحلیل سوات) که یکی از ابزارهای برنامهریزی استراتژیک بوده و برای ارزیابی وضعیت داخلی و خارجی یک سازمان است، طراحی شده تا از طریق آن نقاطقوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای آینده شناسایی شود.
پس از شناسایی این مسائل، همچون سند تحول قضایی، برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت برای رفع آنها تدوین شود. البته همچون سند تحول قضایی که برپایه اصول قانون اساسی، چشمانداز جمهوری اسلامی ایران، سیاستهای کلی نظام، نظرات همکاران درون قوه قضائیه و صاحبنظران حوزه و دانشگاه، اسناد و منابع پژوهشی مرتبط و همچنین تجربیات دوره جدید ارتقا یافت، این سند هم با تمرکز بر اسناد بالادستی و نظرات کارشناسان تهیه خواهد شد.
درمجموع میتوان گفت با پروسهای که رئیسی طراحی کرده است، او میخواهد وزرایی را انتخاب کند که با ایدههایی که دولت آینده باید آن را دنبال کند، همسو باشند. در این مدل، افراد کابینه با محوریت یک ایده مشخص دور یکدیگر جمع میشوند و این باعث میشود دولتی منسجم و همسو شکل بگیرد.
eitaa.com/basiratafza
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| سخنرانی رهبر انقلاب درباره «بیحجابی اجباری» برای زنان ایرانی در دوران رضاخان پهلوی
➕ نقل آیتالله خامنهای از روایت مادرشان درباره مشقتهای دوران کشف حجاب
#سالروز_واقعه_گوهرشاد
eitaa.com/basiratafza
راحتی، پوشیدگی و خوشترکیبی؛ یک لباس خوب باید این ویژگیها را داشته باشد. شبیخون فرهنگی یعنی پوشش فاخر شیخ اجل که جامع صفات پیشگفته و نماد هویت ایرانی است، لباس شهرت شناخته شده و دستمایه فکاهی قرار گیرد؛ در عوض جینهای مندرس، تیشرتهای بدقواره، شلوارهای آبرفته، یقههای چاک خورده و فاقهای چسبیده در خیابانهای ما جولان بدهند. هارمونی چشمنواز البسه سنتی ایرانیان در برابر اشتهای فزاینده اژدهای سورئالیسم غربی در صنعت مد، بلعیده شده است.
اما روزآمدی لزوما با سنتستیزی مقرون نیست. ریچکیدزهای ابوظبی هنوز دشداشه را کنار نگذاشتهاند و سوپراستارهای زن بالیوودی همچنان ساری میپوشند. با این وجود ذائقه فاخرپسند ایرانی امروزه دستخوش تمایل به تبرج شده است. شکم سیکسپکیها لباس کشسان میپوشند، بازوآرنولدیها تیشرت چسبان و پاپرانتزیها اسلش فاق آویزان. در گذرها چشمهای رهگذران وجب به وجبِ هندسه اندام عابران، میلیمتری دستشان است.
لباس در نگاه بشر مدرن به آنتیتز خود تبدیل شده است. تمدن هشتصدساله اندلسی را میتوان با جامهدریدگی طومارپیچی کرد. امروزه پاک ماندن به شیوه پیغمبران کار حضرت یوسف است که جامهی از قفا دریدهی تقوا را به معجزه شفابخش بصیرت بدل کند. اما استعمار مسلح به ناتوی فرهنگی نیاز به تخدیر تودهها دارد و چه سلاحی دمدستیتر از پوشاک! فرهنگ، عمیقترین بخش تمدن است و لباس، سطحیترین جلوه فرهنگ. فرهنگسازی در پوشاک کار نرمافزاری میخواهد که از پشمینهپوشان تندخو برنمیآید. میدان برای ذهنهای زیبا و قلبهای سلیم باز است.بسم الله...
#حجاب
✍زهرامحسنی فر
eitaa.com/basiratafza
🔴 اعتراف تلخ و تاریخی ظریف: با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در "سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی پس از برجام" از خود رنجاندیم!
🔻وزیر امور خارجه در نامهای به رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس
در آخرین گزارش برجامی وزارت خارجه به مجلس با عنوان "وآخر دعوانا" نوشت:
🔹اگر در مورد ضرورت کار متوازن با شرق و غرب به یک اجماع ملی رسیده بودیم و با خوش خیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود نرنجانده بودیم، دوستانمان سرخورده نمیشدند و در دوران سختی رهایمان نمیکردند.
🔹و اگر به عوض مناقشه و مجادله بر سر اینکه برجام پیروزی قطعی بود و یا شکست کامل که حتماً هیچ یک نبود، همگی کوشیده بودیم بیشترین منفعت را از برجام ببریم، چه بسا شرایط به گونهای دیگر رقم خورده بود.
به همین راحتی
✅این همان تجربه گرانبهایی است که مسئولان باید کسب میکردند.
#خیانت_برجامی
#خسارت_محض
#محاکمه_روحانی
eitaa.com/basiratafza
تفاوت و توافق روحانی با بایدن
🔹آقای روحانی و جو بایدن، یک تفاوت باهم دارند و یک اشتراک و توافق!
♦️فرق شان در این است که دولت بایدن، کنگره را پشتوانه چانه زنی و زیاده خواهی خود می بیند. وقتی طرف ایرانی می گوید باید تضمین بدهید که دوباره توافق را زیر پا نمی گذارید"، مقامات آمریکایی می گویند نمی توانیم، چون کنگره چنین اجازه ای نمی دهد(!)
🔹هیچ بد و بیراهی هم علیه کنگره نمی گویند؛ چرا که نوع قوانین تحریمی شدید علیه ایران، با همراهی نمایندگان و سناتور های دموکرات به دست آمده است. آنها در هر چه با جمهوری خواهان اختلاف داشته باشند، در دشمنی علیه ایران اتفاق نظر دارند.
♦️متاسفانه در این طرف، آقای روحانی اصرار مشکوکی دارد بر این که نقش مشابهی برای پارلمان قائل نباشد و از ایستادگی مجلس بر حداقل حقوق ملت ایران به عنوان ابزار مقاومت و چانه زنی استفاده نشود. بر عکس، سعی می کند ناکامی حاصل از اعتماد به دشمن را گردن مجلس بیندازد!
🔹اما اشتراک! چنان که از ادبیات مقامات آمریکایی و روحانی در چند هفته اخیر بر می آید، گویا توافق حاصل شده؛ ولی نه توافق برای احقاق حق ایران، که آمریکا نمی پذیرد.؛
♦️توافق بر سر این که هر دو، مجلس و سایر مراجع قانون ایرانی را عامل نرسیدن به توافق در وین معرفی کنند و آمریکای خبیث و عهدشکن تبرئه شود! یعنی دولت آمریکا می تواند برای تبرئه خود از همه خیانت ها، در شورای امنیت یا دیوان لاهه، صرفا به خلاف گویی های آقای روحانی استناد کند!
🔹مقامات دولت بایدن برای کتمان مخالفت خود با لغو همه تحریم های پسا برجامی (به شکل قابل راستی آزمایی) و ارائه تضمین روشن، ادعا می کنند توپ در زمین ایران است و رهبری ایران باید تصمیم بگیرد(!)
♦️این دروغ در حالی است که رهبر انقلاب، موضوع را به شورای عالی امنیت ملی سپرده اند و قانون بازدارنده مجلس (با وجود دو سال تاخیر و پنج ماه تعلل دولت روحانی) تحت نظارت و هدایت همین شورای عالی، به تصویب رسیده است.
🔹متاسفانه آقای روحانی و مدیرانش، به جای تمکین از قانون و تصمیمات اجماعی "شورا"، هر چند وقت یک بار، مجلس یا شورای عالی امنیت ملی، شورای نگهبان، و مجمع تشخیص مصلحت را مانع توافق معرفی می کنند؛ و حال آن که جنازه برجام سه سال است روی زمین مانده.
♦️ دولت بایدن حاضر نیست به همان توافق اوباما برگردد. بلینکن، نام برجام را "توافق سابق"! گذاشته است. آمریکایی ها در حالی که از همان سال 94 علیه لغو تحریم ها کارشکنی کرده اند، می گویند بند های رو به پایان تعهدات ایران باید تمدید شود و تعهدات برجامی افزایش یابد!
🔹همچنین می گویند ایران باید مذاکره برای کاهش توانمندی های دفاعی و منطقه ای خود را بپذیرد؛ بی آن که توقع ارائه تضمین از سوی آمریکا داشته باشد! تحریم های پسا برجامی را هم چند دسته تقسیم کرده اند و نیمی از آن را همچنان اعمال خواهند کرد!
♦️انتظار این بود که آقای روحانی اگر در انعقاد برجام، هشدار های دلسوزانه صاحب نظران را نشنید، لااقل در هفته های آخر دولتش، بهانه دست دشمن ندهد و بر خطوط قرمز برآمده از عبرت های برجام متعهد بماند.
🔹او اما گویا با دادن آدرس های خلاف واقع و غبار آلود کردن فضا، مصمم است ثابت کند آنچه در این هفت هشت سال در زمینه بزک کردن دشمن و نشاندن جبهه خودی به جای متهم انجام شده، فراتر از خطا، و یک خط بوده است.
✍محمد ایمانی
eitaa.com/basiratafza
⛔️به لغزشگاهها نزدیک نشوید
🔻رهبرانقلاب: جاهایى هست که انسان پایش مىلغزد: «چوگل بسیار شد، پیلان بلغزند»؛ آدمها که جاى خود دارند.
🔹جاهایى لغزشگاه است. به آنجاها نزدیک نشوید. لغزشگاهها انواعى دارد. هر کس نقطه ضعفى دارد. یکى نقطه ضعفش پول است؛ یکى نقطه ضعفش #رودربایستى و رفاقت است؛ یکى نقطه ضعفش #احترام کردن است؛ یکى نقطهى ضعفش #زن است؛ یکى نقطه ضعفش سورچرانى و شکمچرانى است.
🔹هر کس نقطه ضعفى دارد. آدم خودش نقطه ضعف خودش را خوب مىفهمد. به آن نزدیک نشوید. اگر نزدیک شدید، براى خودتان خطر درست کردهاید.
🔹علاوهبر نزدیک نشدن به نقطه ضعفها، باید در تقویت معنوى خودتان کوشا باشید.
🔺اول قدمش این است که همین نمازى را که در شبانه روز پنج نوبت مىخوانید، با توجه بخوانید. ۷۱/۵/۱۹
#اخلاق
eitaa.com/basiratafza
🔴 واقعبینانه در مورد این روزهای #افغانستان!
🔹در باب مسئله افغانستان؛ ما باید شناخت دقیق و کاملی از افغانستان داشته باشیم. بدون شناخت صحیح نمیتوان تحلیل صحیح داشت. تحلیل تحت تاثیر احساسات یا اطلاعات ناقص نتیجه درستی ندارد.
🔸یک طرف حکومت دو رئیسجمهوری اشرف غنی و عبدالله عبدالله است که هر دو فاسد و سر سپرده آمریکا هستند؛ طرف دیگر هم طالبان است با افکار فقه حنفیه و آغشته با تحجر و تندخو و البته ضدسلطه آمریکا. اقلیت شیعهای هم در افغانستان وجود دارد که خود چندپاره هستند و یکدست نیستند.
🔹جمعیت افغانستان بین ۳۳ تا ۳۸ میلیون نفر است. در انتخابات ریاست جمهوری دوسال پیش فقط ۲.۵ میلیون نفر شرکت کردند که اشرف غنی با ۹۲۳ هزار رای اول و عبدالله عبدالله با قریب ۷۰۰ هزار دوم شد ولی بعلت اختلاف هر دو به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند! هر دو هم وابسته و سرسپرده به آمریکا! مشخص است که عموم مردم افغانستان حکومت فعلی را قبول ندارند!
🔸حالا؛ جنگ در افغانستان حقوباطل محضی ندارد که بگوئیم جبهه شمال حق محض است و جبهه جنوب باطل محض! جنگ افغانستان هم جنگ مذهبی نیست. جنگ شیعه و سنی نیست؛ جنگ شیعه و وهابی نیست. دولت اشرف غنی و عبدالله عبدالله و فرزند احمدشاه مسعود که مقابل طالبان ایستادهاند هم خود اهل سنت هستند. شیعیان نه در حکومت کرزای، نه حکومت غنی و عبدالله جایگاهی آنچنانی و در خور نداشتند و نه با آمدن طالبان هم نابود و منهدم میشوند!
🔻لذا در این مسئله باید اصل و فرع کرد. به نظر اینها اصل است:
۱. پای بیگانه و استعمار -آمریکا- باید از افغانستان قطع شود.
۲. حکومت با اراده عموم یا اکثریت مردم یا عموم جریانات و دستهجات تشکیل شود.
🔹با این نگاه واقعبینانه، بدون احساسات میتوان شرایط افغانستان را تحلیل کرد. دولت وابسته به آمریکا که بر جنایات آمریکا در افغانستان سرپوش میگذارد و ذرهای استقلال عملی و سیاسی ندارد و با کمتر از یک میلیون رای انتخاب شده، لایق حمایت نیست؛ از طرفی عدم حمایت از حکومت وابسته فعلی، به معنای تایید تمام و کامل طالبان نیست.
🔸البته که طالبان هم مانند هر جریان سیاسی، نقاط قوت و ضعفی دارد و با ما در برخی حوزهها خاصه ضدآمریکا بودن اشتراک دارد و همانند داعش خون شیعه و مسیحی و سایر مذاهب را مباح نمیداند مگر با کسانی که با او وارد جنگ میشوند. ما آمریکا را ذاتاً تروریست میدانیم و داعش را ساخته آمریکاییها. طالبان را اما کاملاً رد یا تایید نمیکنیم. نقاط قوت و ضعفی دارد. البته تحجر در بحث فرهنگی و سیاسی هم جزو نقاط منفی جدی طالبان است همانند چپهای متحجر دهه ۶۰ ایران که ۲۰ سال بعد از آن طرف افتادند! امثال گنجی و سازگارا و مخملباف و خاتمی و ... که بعدها از لیبرالها هم لیبرالتر شدند!
🔹جمهوری اسلامی میتواند زمینه گفتگوهای بین افغانی را فراهم کند و جریانات مختلف افغانستان با گفتگو و مذاکره، مسائل خود را حل کنند ولی اینکه ورود نظامی داشته باشد نه دلیلی دارد نه درست و عقلانی است و نه هم نیاز است!
🔸برخی که جنایات صهیونیستها و داعشیها را دیدند اما شعار نه غزه نه لبنان سر میدادند امروز بعلت نابودی حکومت آمریکایی اشرف غنی و عبدالله عبدالله با یک میلیون رای، کاسه داغتر از آش شدهاند! اما این جمهوری اسلامی همان نظامی است که بخاطر حفظ جان شیعه و سنی و بخاطر امنیت سوریه و عراق و مرزهای خودش و بعلت تقویت جبهه مقاومت در برابر آمریکا و اسرائیل، شاخ غول داعش را شکست و از هیچ کسی هم ترسی ندارد! لذا بهترین تصمیم را حالا هم گرفته است.
✍داود مدرسیان
eitaa.com/basiratafza
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽🚨مثال جالب جلیلی در واکنش به اظهارات جدید روحانی درباره برجام
🔹آقای رئیس جمهور میگوید همه چیز در دو سال اول خوب بود، سرمایه جذب شد و بعد نشد!
eitaa.com/basiratafza
🔸مهمترین عامل حال خوب «شُکر» است
🔸هدف محوری شیطان این است که انسانها شاکر نباشند؛ یعنی حالشان بد باشد
➖ قرآن میفرماید: شیطان از هر طرف به انسانها حمله میکند تا نگذارد آنها شاکر بمانند «لاَ تَجِدُ أَکْثَرَهُمْ شَاکِرِینَ» شیطان هیچ چیزی را نمیتواند در زندگی ما جابجا کند، نه میتواند ثروت ما را کم و زیاد کند نه روزیمان را. تنها کارش وسوسه و عملیات روانی است.
➖تمام تلاش شیطان برای این است که حال آدم را بد کند و روش او هم این است که ما را به «ناشکری» بکشاند؛ چون مهمترین عامل حال خوب «شکر» است و مهمترین عاملی که موجب میشود حال آدمها بد بشود، ناشکری است.
➖شاکر نبودن یعنی داشتن همۀ بدیها. اگر شکر از تو گرفته شود جای آن یا حسادت میآید یا تکبر یا حرص یا طمع یا هزار مشکل دیگر! درحالیکه اگر انسان، شاکر باشد این گرفتاریها را نخواهد داشت.
➖شکر، مجموعهای از حالهای خوب را در انسان ایجاد میکند و مجموعهای از حالهای بد را از بین میبرد. اگر آدم شاکر باشد هزارتا بدی را کنار میگذارد. اگر احساس حسادت و عداوت به دیگران پیدا نمیکنی، پس غرق شکر هستی.
➖اگر شاکر باشی هیچوقت افسوس و غصۀ گذشته را نمیخوری و به خدا سوءظن پیدا نمیکنی. سوءظن، حال آدم را بد میکند مخصوصاً سوءظن به خدا.
➖اصلِ حال خوب و بهترین حال خوب، شکر نعماتی است که انسان دارد. خیلی از انواع حال خوب به پای شکر نمیرسند. مثلاً انگیزه و امید داشتن برای موفقیت، یک نوع حال خوب است. اما قیمت حال خوبِ در اثر شکر، بالاتر از آن است.
➖حال خوب در اثر شکر یعنی همین الان هم موفق هستی و این احساس، در کنارش استرس نیست، اما در کنار امید به موفقیت یک استرس هست، اینکه «اگر موفق نشوم چه؟!» حال شکر، حال پیروزی است؛ حال پس از موفقیت است نه حال امید به موفقیت.
✍علیرضا پناهیان
eitaa.com/basiratafza
15.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اساتید و نخبگان اقتصادی در دیدار با رئیسی چه گفتند؟
eitaa.com/basiratafza
راست قامتان تاریخ 🇮🇷
🔴 واقعبینانه در مورد این روزهای #افغانستان! 🔹در باب مسئله افغانستان؛ ما باید شناخت دقیق و کاملی از
🔴 این جمهوری اسلامی همان جمهوری اسلامی است که بخاطر حفظ جان شیعه و سنی و بخاطر امنیت سوریه و عراق و مرزهای خودش و بعلت تقویت جبهه مقاومت در برابر آمریکا و اسرائیل، شاخ غول داعش را شکست و از هیچ کسی هم ترسی نداشته و ندارد! آنانکه در برابر فتنه شام سکوت کردند و از شهدای مدافع حرم حمایتی نداشتند و حامیان آنها در عراق بجان جبهه مقاومت افتادند بهتر است در برابر مسئله افغانستان هم سکوت کنند!
eitaa.com/basiratafza
🔴 خبری ساده و معمولی!
" کشف چهارمین گور دسته جمعی دانش آموزان در کانادا؛ تعداد اجساد از مرز 1160 نفر عبور کرد"
🔹 برای چند نفر سوال شده چرا یک اتوبوس در ایران چپ می کند به مدت یک ماه 500 شبکه ماهواری فارسی زبان، چند صد کانال و پیج خاص گوش فلک را کر می کنند و حس بدبختی را مثل باران بر سر مردم ایران می ریزند.
🔹یک نفر به جرم جاسوسی و عملیات تروریستی دستگیر و زندانی می شود از او یک قهرمان ساخته و در دنیا ایران را ناقض حقوق بشر معرفی می کنند، ولی اینگونه نسل کشی تمام عیار و جنایت هولناک با چراغ خاموش اتفاق می افتد، می گذرد و آب از آب تکان نمی خورد؟!
🔹قسمت جانسوز ماجرا اینجاست؛ تصویری که از نخست وزیرهای کانادا و رهبران برخی کشورهای اروپایی به دنیا مخابره می کنند این است که آنها در یک پرورشگاه می نشینند و چند کودک دورشان را می گیرد عکس های گرفته می شود بعد میاد کف اینستاگرام اکانت های جعلی و برخی ساده لوحان شروع می کنند این عکس ها را با آب و تاب منتشر کردن که بیاید انسانیت را ببینید!
🔹خلاصه این جنایت هم یکی دیگر از نمودهای باطن متعفن غرب وحشی است و از این دست موارد بسیار زیاد اتفاق می افتد که رسانه های انسان دوست جبهه مقاومت وظیفه دارند هرچه بیشتر جهان هیپنوتیزم شده امپراطوری رسانه ای این متوحشین را با واقعیت ها رو به رو کنند.
⛔️مردم ایران از همه ملت ها بیشتر باید مسلح به #سواد رسانه ای بشوند که در این میدان نابرابر و پر از فریب کمترین آسیب را ببینند چون ذهن، روح و روان مردم ایران از اصلی ترین اهداف از پیش تعیین شده برای این رسانه هاست.
✍علی امیری
eitaa.com/basiratafza