🔴هفت اصل جنگ ترکیبی
جنگ هیبریدی را میتوان بهطورکلی بر اساس این هفت اصل تشریح کرد: اولین اصل: ترکیب ظرفیتها و اثرات جنگ هیبریدی در بستر زمانی و مقطع خاص مربوط به آن نیرو، منحصربهفرد است. این بسترها شامل مقطع زمانی، جغرافیایی، اجتماعی، فرهنگی و تاریخی است که در آن مقطع جنگ رخ میدهد.
اصل دوم: یک ایدئولوژی در جنگ هیبریدی وجود دارد که باعث تشکیل یک گفتمان درون سازمانی میشود. این ایدئولوژی بهطور معمول، به زمینه استراتژیک مرتبط است و ریشه در هویت اجتماعی، فرهنگی و دینی نیروی هیبریدی دارد. گفتمان حاصل به نیروی هیبریدی کمک میکند تا قوانین موجود در آن زمینه استراتژیک را بهطور مجدد تعریف کند.
اصل سوم: نیروی هیبریدی، معتقد است رقبای بالقوه در پی از بین بردن آن هستند. این احساس خطر باعث میشود نیروی هیبریدی از دانش نظامی متداول دست کشیده، تا بتواند هر چه بیشتر به بقای خود ادامه دهد.
اصل چهارم: همیشه یک اختلاف ظرفیت بین نیروی هیبریدی و دشمنان بالقوه آن وجود دارد. نیروی هیبریدی ظرفیت نظامی متداول کمتری در مقایسه با دشمن خود داشته و در نتیجه باید به دنبال راهی باشد که بتواند امتیازات رقیب را جبران کند.
اصل پنجم: نیروی هیبریدی هم دارای اجزای متداول و هم غیرمتداول است. این اجزا بهطور معمول شامل فناوریهای نظامی و فناوری پارتیزانی غیرنظامی است. همچنین ممکن است تاکتیکهای مجرمانه یا تروریستی در اجزای آن وجود داشته باشد. این ظرفیتهای ترکیبی یک امتیاز غیرمتقارن را برای نیروی هیبریدی ایجاد میکنند.
اصل ششم: سازمانهای هیبریدی وابسته به عملیاتهایی هستند که ماهیت دفاعی دارند. نیروی هیبریدی تلاش میکند که از موجودیت خود دفاع کند و استراتژی کلی مبتنی بر عملیاتهای دفاعی دارد. این عملیاتها چندین جزء هجومی نیز دارند اما گرایش اصلی آن دفاعی است.
اصل هفتم: سازمانهای هیبریدی از تاکتیکهایی استفاده میکنند که فرسودگی دشمن را بهدنبال داشته باشد. این تاکتیکها هم بهصورت فیزیکی و هم بهصورت شناختی خود را نشان میدهد تا تمایل رقیب را در استفاده از نیروهایش کاهش دهد.
👈سید علیرضا آلداود
🆔 @basiratafzaey
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تلنگری که پروندهی علیرضا اکبری به ما میزند
▪️چند روز است اسمش سر زبانها افتاده است: "علیرضا اکبری". وقتی اسمش را شنیدم و کمی با سوابقش آشنا شدم، ذهنم درگیر این شد که اکبری هم مثل خیلی از دوستان و همنسلهایش "ّبچهی انقلاب" بوده، بچه جبهه بوده، عمر و جوانیاش را در راه انقلاب صرف کرده؛ دغدغه خدمت به انقلاب داشته؛ راحت بگویم: گذشته و کارنامه جوانیاش، حسرت خیلی از ما نسل بعدیهای انقلاب بوده؛ چه میشود که میپذیرد به "دشمن" اطلاعات بدهد و با او همکاری کند؟ خدا نکند کسی احساس کند آنچه یک عمر جمع کرده، یک دفعه تباه شده و از کفش رفته! با خودم فکر میکنم در دوران بازداشت و دادگاه چه حس و حالی داشته است؟ شبهای انفرادی را با چه افکاری به صبح رسانده؟ طعم تلخ حسرت و پشیمانی چقدر کامش را تلخ کرده؟ از برخی شنیدهام که چنین حال و روزی دارد.
▪️از وقتی فیلمِ گفتگویش را دیدم که شعری درباره شهادت دوستانش خواند و بغض در گلو و اشک در چشمش دوید، ذهنم درگیر شد. درگیرِ آن حس متناقض درون یک انسان که گاهی یاد شهادت هواییاش میکند و گاهی همکاری با دشمن، زمینش میزند.
✍امین فرج
🆔 @basiratafzaey
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعد از دعا برای تعجیل در فرج برای رهبر انقلاب هم حتما دعا کنید که ایشان فعلا تنهاست؛ و این وظیفه همه ما است
#آیت_الله_ناصری
🆔 @basiratafzaey
آزادی.mp3
11.08M
🔊#یک_ون_شبهه
* کشور های مدعی آزادی
* نمونه های آزادی در غرب
* عنصر نامطلوب خوانده شدن به خاطر انتقاد از یهود
* توتیتی که موجب اخراج شد
* شرکت در اعتراضات، موجب خروج از تیم ملی
* احضار فقط به جهت عدم حمایت از هم جنس گرایی
* اجبار به حذف به علت حمایت از فلسطینیان
* منع از تدریس به خاطر داشتن روسری
* عوض کردن معنای آزادی و اعمال خشونت
* اخراج نیروهای انسانی در ترکیه
* مقایسه ایران با سایر کشور های غربی در مقابله با فتنه گران
🆔 @basiratafzaey
کنکاش 1076 دکتر صارمي.mp3
18.5M
📢#صدای_انقلاب شماره۵۵۷
💠کنکاش
💠گفت و شنودی با صاحبنظران در رادیو صدای انقلاب پیرامون مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی
🎙کارشناس برنامه: دکتر رضا صارمی کارشناس امور بینالملل
💠موضوع برنامه: وضعیت بهداشت و درمان در آمریکا
🆔 @basiratafzaey
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحریم دارو؛ آری، تحریم اینترنت؛ هرگز
چرا اینستاگرام اهانت به رهبری را مجاز اعلام کرد؟
🆔 @basiratafzaey
جنگ آمیخته یا جنگ ترکیبی (به انگلیسی: Hybrid warfare) به یک راهبرد نظامی گفته میشود که آمیختهای از جنگ سیاسی، جنگ کلاسیک، جنگ نامنظم، جنگ مجازی، خبررسانی جعلی، دیپلماسی، جنگ دادگاهی، مداخله در انتخابات کشورهای خارجی، برهم زدن بافت جمعیتی، مهاجرپذیری، یورش فرهنگی، ایجاد تضاد دینی و اینگونه موارد ساخته شده باشد. سازندهٔ این راهبرد تلاش میکند با آمیختن روشهای گوناگون، بیشترین آسیب را به کشور میزبان وارد نماید
🆔 @basiratafzaey
علاج پروپاگاندا تبیین است
🔹رهبر انقلاب: دشمن در راس نقشههایش، تبلیغات است. به قول خودشان پروپاگاندا. علاج پروپاگاندا تبیین است. از زبانهای مختلف، از هنجرههای مختلف، با تعبیرات مختلف، با ابتکارات مختلف.
🆔 @basiratafzaey
بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام - Khamenei.ir.mp3
19.35M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان. ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🆔 @basiratafzaey
😳خانم های محجبه ، اما موافق با اختیاری بودن پوشش!
🤔امروز با چند خانمِ محجبه روبرو شدم که معتقد بودند باید قانون پوشش برداشته شود و پوشش هر کس به دلخواه خود باشد. من از آنها پرسیدم ؛ اگر قانون پوشش برداشته شد و یک آقا یا خانم دوست داشت با بدترین و زننده ترین حالت پوشش در اجتماع حضور پیدا کند ، چه باید کرد؟
❌جوابی نداشتند اما جواب این سوال از چند حالت خارج نیست!!!
1⃣👈یا باید بگوییم ؛ هر فردی حتی اگر دوست داشت برهنه هم در جامعه حاضر شود ، باید به سلیقهی او احترام گذاشت که این جواب در تمام کشورها حتی مهد آزادیِ پوشش ، یعنی آمریکا باطل و غیرقابل قبول ، بلکه غیر عقلانیست!
2⃣👈یا باید بگوییم ؛ خودش باید بفهمد که نباید با چنین وضعی در جامعه حاضر شود! و در جواب باید گفت اگر نفهمید و یا نخواست بفهمد چه؟ و در عین حال وقتی که قانون برداشته شد و سلیقه و خواست هر فردی معیار در پوشش او قرار گرفت ، حرف از باید یا نباید و امر و نهی بی معناست و این موارد خود نوعی الزام و قانون هستند!
3⃣👈و یا باید بگوییم ؛ خب باید نهادی باشد تا بر این موارد نظارت کند و اجازه ندهد هر کسی با هر پوششی در جامعه حاضر شود! که این جواب هم با خواستهی این بانوان در تناقض است! چون این نوعی دیگر از قانون گذاری در بحث پوشش است که البته دایرهی آن وسیع تر و بازتر از حالت فعلی می باشد. مثل قانون پوشش در کشورهای غربی که نسبت به قانون اسلام ساده تر است ولی باز هم خطوط قرمزِ پوشش در آن کشورها وجود دارد!
🗣در پایان به این خانم ها گفتم ؛ در بحث پوشش و #حجاب باید هم از بازوی فرهنگ سازی بهره گرفت و هم از بازوی قانون. و حتی با بهترین فرهنگ سازیها هم شما از قانون در بحث پوشش هیچگاه بی نیاز نخواهید شد!
✅زیرا اگر در بحث پوشش از تمام مواضع خود کوتاه بیاییم و به طور مثال اعلام کنیم کمترین حد پوشش برای پوشش زن و مرد در جامعه ، دو عدد برگ درخت انجیر است ، باز هم عدهای هستند که میخواهند از برگهای درخت کوچکتری مثل سیب استفاده کنند و اینجا تنها قانون است که برای دفاع از حریم افرادِ اجتماع راهگشاست!
📍پ.ن : هر کسی باید به پیامدهای نظرات و تحلیل های خود فکر کند که این خانم ها به آیندهی اجرایی شدن حرفشان توجه نداشتند!!!
✍ میلاد خورسندی
🆔 @basiratafzaey
📛 شاخصه مشترک جریانات انحرافی
⬅️ اولین چیزی که می زنند و در مقابله و مبارزه با آن بر می خیزند، #ولایت_فقیه است
🔻 میدونی چرا ؟
✅ چون ولی فقیه برای آخرالزمانی ها حکم پدر را داره
⬅️ برای اینکه سر بچه ای کلاه بگذارند اول باید دستش را از دست ولی و بزرگترش جدا کنند.
⬅️ این جریانات اولین قدم را خروج از ولایت ولی فقیه قرار داده اند که در صورت موفقیت، در امور دیگر هم موفق خواهند شد.
🆔 @basiratafzaey
#لبیک_یا_خامنه_ای
✋
جنگ شناختی چیست؟!
⏪جنگ شناختی به معنای آماج قرار گرفتن قوه شناخت مردم و نخبگان یک جامعه به منظور تغییر باورها و در نهایت رفتارهاست. این جنگ البته شکل تکامل یافتهتر و عمیقتری از جنگ روانی است. اساسیترین نتیجه در جنگ شناختی تلفات مضاعف انسانی است.
▪️در جنگ سخت وقتی یک نفر مجروح یا کشته شد عملاً فقط یک نفر از جبهه خودی کم میشود، اما در جنگ شناختی وقتی یک نفر نسبت به باورهای خود تردید کرد علاوه بر اینکه یک نفر از گروه خودی کم شده، یک نفر هم به گروه مقابل اضافه میشود.
▪️در این شکل از نبرد در واقع نه تنها سربازانِ خط مقدم نبرد نظامی، بلکه عموم مردم جامعه که اصلیترین سرمایه هر نظام سیاسی است آماج قرار گرفته، نسبت به جامعه و کشور خود بدبین و حالت رویگردانی شکل میگیرد. جنگ شناختی در صورت تداوم به وارونگی افکار عمومی، شکاف و بحران اقناعی و در نهایت به زایل شدن ارادههای راسخ منتهی خواهد شد.
✍ سید علیرضا آلداود