7162464822.pdf
234.5K
#رزمایش_ثامن_بیست_چهارم
🇮🇷
📝 سیاستها و ملاحظات | بصیرت حسینی، مکتب حسینی مکتب انسان سازی، عزت و اقتدار
🍃🌹🍃
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 صفحات مجازی منسوب به محمد مخبر جعلی است
🔹معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور در اطلاعیهای صفحات مجازی منسوب به معاون اول رئیس جمهور را جعلی دانست.
🔹مخبر هیچ گونه صفحه شخصی به نام خود در فضای مجازی ندارد و تمامی صفحات منتسب به وی جعلی است.
🔹اخبار مرتبط با فعالیتهای حوزه معاون اول رئیس جمهور صرفا در صفحهای با نشانی fvpresident_ir از سوی معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس جمهور منتشر میشود.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
#رزمایش_ثامن_بیست_چهارم
🖼 #پوستر | دیدگاه صاحبنظران و اندیشمندان دنیا پیرامون امام حسین علیهالسلام و قیام آن حضرت
🍃🌹🍃
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رزمایش_ثامن_بیست_چهارم
🎥 #استوری | زمینهسازی ظهور
🍃🌹🍃
🏴 امام خامنهای (مدظلهالعالی): اگر همه ما عاشورایی باشیم، زمینه ظهور ولی مطلق حق فراهم خواهد شد.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
بازنمایی فرهنگ عاشورا در پیروزی انقلاب.pdf
486.1K
📖 گاهنامه سخن هادی
🏴 بازنمایی فرهنگ عاشورا در پیروزی انقلاب اسلامی
#محرم
#بصیرت_حسینی
#روشنگری
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
💬 تکذیب درگیری مرزی ایران و طالبان در مرز تایباد
🔹به دنبال انتشار خبری مبنی بر درگیری مرزبانان ایرانی و افغانستانی در مرز تایباد معاون استاندار خراسان رضوی ضمن رد این خبر گفت هیچگونه درگیری مرزی با نیروهای طالبان رخ نداده است.
🔹امروز برخی خبرگزاریها با انتشار خبر درگیری مرزی بین نیروهای مرزبانی ایرانی و نیروهای مرزبانی دولت موقت طالبان، مدعی شدند در این درگیری یک سرباز وظیفه شهید و یک سرباز دیگر زخمی شده است.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
♦️ جنگ سوم اسرائیل- لبنان؟!
#تحلیل_کوتاه
🔹 اخیراً پس از استقرار یک سکوی استخراج گاز توسط اسرائیل در منطقه دریایی مورد مناقشه با لبنان و متعاقباً تهدیدات حزبالله همراه با ارسال پهپادهای شناسایی به محل، تلاشهای میانجی آمریکایی برای انعقاد یک توافق بین لبنان و رژیم صهیونیستی افزایش یافته است.
🔸 رژیم صهیونیستی مقطع کنونی را به دو دلیل بهترین زمان برای یک توافق مطلوب با لبنان میداند. نخست با بحران اوکراین و تلاش کشورهای اروپایی برای یافتن جایگزینهایی برای گاز روسیه، این رژیم در قضیه گاز دریای مدیترانه خود را بیش از پیش مورد حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی میبیند و دوم آن که تصور میکند لبنان اکنون به دلیل شرایط سیاسی داخلی و اوضاع وخیم اقتصادی و نیاز به بهرهبرداری از میادین خود بهتر از هر زمان دیگری امتیاز میدهد.
🔸 اکنون با تهدیدات حزبالله از دیدگاه این رژیم عدم توافق به معنای عدم امکان بهرهبرداری و در نتیجه افزایش محبوبیت حزبالله در لبنان است. ضمن این که اسرائیل از توافق علاوه بر بعد اقتصادی به دنبال وارد کردن لبنان به جریان عادیسازی روابط نیز هست.
🔸 با این شرایط این رژیم با وانمود کردن به حاضر بودن برای اعطای امتیاز و کوتاه آمدن از بخشی از ادعاهای خود در این خصوص تلاش میکند حزبالله را مقصر عدم توافق - در شرایطی که لبنان به استخراج گاز نیاز داشت - معرفی کند و با قرار دادن حزبالله در مقابل دولت و جامعه لبنان موقعیت حزبالله را در این کشور تضعیف نماید. بر این اساس در حال حاضر یک جنگ شناختی در جریان است که در آن دو طرف تلاش میکنند دیگری را مقصر تنشها و خود را آماده جنگ احتمالی معرفی کنند.
🔸 رژیم صهیونیستی که با ارزیابی شرایط بینالمللی به نفع خود، شروعکننده رویارویی اخیر است، به نظر نمیرسد که بخواهد از بهرهبرداری از میدان «کاریش» صرفنظر کند یا با امتیازات درخواستی لبنان موافقت کند. به نظر نمیرسد تهدیدات حزبالله نیز بیاساس باشد. با این شرایط تبدیل شدن جنگ شناختی به جنگی تمامعیار دور از انتظار نیست.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰اولین بستر پرداخت جهانی در کشور
✴️ به زودی اولین سیستم گسترده پرداخت جهانی در کشورمان به صورت رسمی خدمات خود را عرضه خواهد کرد. این خبری بود که اوایل مرداد ماه، مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه از توافق برای استفاده از کارت بانکی «میر» روسیه که نسخه روسی مستر ویزا و مستر کارت است، اعلام کرد.
🔹 استفاده واشنگتن از ارز دلار به عنوان یک سلاح سیاسی_ اقتصادی برای تقابل با دولتها از یک سو و از سوی دیگر کاهش نسبت بدهی دولت آمریکا به gdp این کشور به عدد ۱/۲۴ ( یعنی چاپ دلار بدون پشتوانه. نسبت استاندارد ۰/۷۵ میباشد) سبب گردیده تا اعتماد جهانی نسبت به این ارز در پایین ترین سطح خود قرار گیرد و بر همین اساس، مطابق گزارش صندوق بین المللی پول، میزان ذخایر دلار در سال ۲۰۰۰ از ۷۲ درصد به ۵۸ درصد در انتهای سال۲۰۲۱ برسد. از این رو بسیاری از کشورها (حتی در اتحادیه اروپا) سعی در فاصله گرفتن از دلار، تنوع بخشیدن به پشتوانههای ارزی خود و استفاده از پیمانهای پولی دوجانبه دارند.
🔸بسیاری از کشورها بخصوص آنهایی که در یک بلوک تحریمی هستند برای تسهیل تجارت و کاهش نقش دلار، به دنبال سازوکارهای مالی بر بستر ارزهای ملی هستند. پرداختهای مالی در تجارت بینالملل میتواند بر بستر ویزا کارت یا مستر کارت باشند که موسسات متولی آن در ایالات متحده قرار دارند. اما واشنگتن چنین پرداختهایی را در دولتهای تحریمی خود ممنوع کرده است. از سال ۲۰۱۴، نسخه روسی این پرداختها در تجارت جهانی با نام MIR شروع به کار کرد و تاکنون در ۱۴ کشور به صورت رسمی و آزمایشی پذیرفته شده است.
🔹 گسترش سریع پرداختهای میر در روسیه و فراتر از آن، تاکیدی بر شبکه پرداخت اوراسیا دارد که کاملاً مستقل از سیستم غربی میباشد. اگرچه بعید است که میر به یک مقیاس واقعی جهانی دست یابد، اما دسترسی آن در حال افزایش است.
🔺کارت میر را باید اولین سیستم گسترده پرداخت جهانی دانست که در ایران به صورت رسمی، خدمات خود را عرضه خواهد کرد. نحوه استفاده از کارت میر اینگونه است که گردشگر روس میتواند از کارت خوانهای متصل به شبکه شتاب استفاده کند و مبلغ کالایی را که میخرد پرداخت نماید. و همزمان مبلغ کالا که به فروشنده توسط بانک پرداخت میشود از حساب خریدار به روبل کم میشود. البته یک کارمزدهایی هم از خریدار ( گردشگر) دریافت میشود. همچنین دارنده کارت میر میتواند از دستگاههای خودپرداز پول نقد به ریال دریافت کند که به روبل از حسابش کسر میشود.
🔚عمده مزایای این کارت در رشد و "توسعه گردشگری" و "تسهیل تجارت" میباشد. همچنین میتواند به عنوان یک تجارا سودآور از سوی بانکها و دیگر موسسات فعال در این صنعت قرار گیرد. البته از معایب این سیستم عدم اتصال دو طرفه شبکه شتاب ایران با کارت "میر" است.
✍🏻 علی محمدی
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل
🔴کاهش رشد نقدینگی و تورم در دولت سیزدهم/ افزایش ۳۷.۸ درصد تجارت خارجی ایران در سال گذشته
ابراهیم صیامی مدیرکل آیندهپژوهی، مدلسازی و مدیریت اطلاعات اقتصادی وزارت اقتصاد:
🔹نرخ رشد نقدینگی در خرداد ماه امسال به ۳۷.۸ درصد رسید، درحالیکه در ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم (مهرماه ۱۴۰۰) این عدد ۴۲.۸ درصد بوده است.
🔹رشد پایه پولی در ابتدای دولت سیزدهم ۴۲.۱ درصد بود که در خردادماه امسال به ۲۷.۸ درصد کاهش یافت.
🔹 منشأ اصلی افزایش پایه پولی مربوط به بحث ناترازی و اضافه برداشتهای بانکها است که دلیل آن مربوط به ساختارهایی است که سالهای گذشته در اقتصاد ایران شکلگرفته است.
🔹بر اساس آمار گمرک، ارزش صادرات غیرنفتی کشور در سال گذشته ۳۹.۶ درصد و ازلحاظ وزنی ۸.۶ درصد رشد داشته که افزایش قابلتوجهی را در سال ۱۴۰۰ نشان میدهد.
🔹 تورم دوازده ماهه منتهی شهریورماه ۱۴۰۰ حدود ۴۶ درصد بوده که قبل از اجرای سیاست ارز ترجیحی در اردیبهشتماه به حدود ۳۸.۷ درصد رسید که بعد از اجرای این سیاست به ۴۰.۵ رسیده است.
🔹 حجم تجارت خارجی کشور در سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۰۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بوده، درحالیکه در سال ۹۹ حدود ۷۳.۷ میلیارد دلار بود که به لحاظ حجم تجارت خارجی و ارتباط اقتصاد ایران با اقتصاد جهانی ۳۷.۸ درصد رشد داشته است.
🔹 تشکیل سرمایه ثابت ناخالص یا همان سرمایهگذاری در شش ماه اول سال ۱۴۰۰ منفی ۸.۹ درصد بود اما در نیمه دوم سال بهبود پیدا کرده و در پایان سال با رشد به صفر درصد رسید.
✅ کانال بصیرت افزایی شهرستان آمل