#اخبار_کوتاه
1️⃣ تحلیل یک رسانه عربی از مواضع رهبر معظم انقلاب
روزنامه فرامنطقهای «رأیالیوم» در یادداشتی تحولات اخیر ایران پس از افزایش نرخ بنزین را بررسی و آشوبهای خیابانی را بخشی از سناریوی خارجی برای مقابله با جمهوری اسلامی توصیف کرد. در این یادداشت آمده است: «رهبر ایران با حمایت از مصوبه سران سه قوه این کشور نشان داد، به احترام آرای اکثریت، از مقامات دولتی هرچند که از جناح اصلاحطلب باشند پشتیبانی میکند. آیتالله خامنهای از منظر و جایگاه یک رهبر معنوی، کاملاً محکم به منافع ملی و مصالح سیاسی اندیشید تا لغو مصوبه یاد شده به تقابل با دولت تعبیر نشود. در عین حال، او خردمندانه موافقت خود را به حمایت از اقشار ضعیف و متوسط مشروط نمود تا دولت از مسیر اقتصاد مقاومتی به اصلاح امور بپردازد؛ چراکه ایران کشوری مستقل است و از صنایع و تولیدات ملی برخوردار است.»
2️⃣ مقتدی صدر در قم تهدید شده است؟!
صفحه «صالح محمد العراقی» بازتابدهنده مواضع مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق به ادعای شبکه «العربیه الحدث» مبنی بر تهدید مقتدیصدر در ایران واکنش نشان داد. العراقی در صفحه خود در توئیتر نوشت: «این یک نصیحت است… ما را وارد بگومگوهای سیاسیاش نکند؛ چراکه به نفعش نیست… واضح است؟!» العراقی در آخر این پیام لوگوی شبکه العربیه الحدث را ضمیمه کرد که از مطرح شدن اظهارات فوق خطاب به این شبکه حکایت داشت. پیشتر شبکه العربیه الحدث در خبری فوری ادعا کرد، مقتدی صدر در قم فراخوانده و تهدید شده که از ایران اخراج و از ورود وی به لبنان نیز ممانعت میشود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔰امام خمینی(ره):
دولت خدمت کند به این کسانی که در راه اسلام آنقدر فداکاری کردند،
خدمت کند به اهالی دزفول و اهالی اندیمشک و خوزستان.
( ۱۳ مهر ۱۳۶۲ )
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔹 امام خامنهای:
«مسئولان وظیفه دارند که به مسائل اینروزهای خوزستان رسیدگی کنند و اگر کسی به فکر مردم باشد، نمیتواند در مقابل مسائل دشوار خوزستان راحت بماند و این وظیفه قطعی، فوری و همیشگی حکومتهاست که به فکر مردم باشند.» ( ۹۵/۱۲/۲ )
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔵 استعفای رئیس جمهور و بهترین گزینه
🖌 #مهدی_فضائلی
🔺حدود یکسال و نیم مانده به پایان دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، استعفای وی به موضوعی نسبتا پردامنه در بین برخی نخبگان و سیاستمداران تبدیل شده است.
استعفای آقای روحانی از سوی سه جریان با سه هدف متفاوت مورد توجه قرار گرفته است.
1⃣نخستین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی آمریکاست.
🔻این جریان بدنبال بیثبات کردن ایران یا حداقل بیثبات نشان دادن آن است و استعفای رئیس جمهور یا هر چالش سطح بالا بین مجلس با دولت یا یک جریان سیاسی داخلی با دولت میتواند این خواسته را محقق کند.
🔻استعفای دولت ایران پس از استعفای دولت های لبنان و عراق، پازل آمریکا در منطقه را نیز تکمیل می کند.
2⃣ دومین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، بخشی از جریان اصلاحات است.
🔻این جریان بیشتر با هدف رها کردن خودش از زیر بار مسئولیت ناشی از حمایت روحانی و همچنین تقویت گزاره "نمی گذارند" و نوعی "مظلوم نمایی" برای روحانی این خط را دنبال میکند.
3⃣ و سومین جریان هم بخشی از نیروهای انقلابی هستند که بدلیل ناکارآمدی مفرط دولت و با هدف نجات کشور از دست آن، بدنبال استعفای روحانی است.
🔻صرف نظر از اینکه اساسا آقای روحانی حاضر به استعفا میشود یا اینکه ترجیح میدهد در قدرت بماند و ضمناً آینده سیاسی خود را حتی المقدور صیانت نماید، عنایت به اهداف سه جریان فوقالذکر و غلبه خواست دشمن در این میان و تبعات ناشی از استعفای احتمالی رئیس جمهور کافی است تا به نامطلوب و خسارت بار بودن این گزینه واقف شویم.
💢بهترین گزینه برای تامین منافع کشور باقی ماندن همین دولت است تا یا در زمان باقی مانده از سوی یک مجلس واقع بین و کارآمد و برخوردار از عقلانیت انقلابی بکارگرفته شود و از این حالت رخوت و کم تحرکی خارج شود و یا برای دورهای طولانی پنبه تفکر غیر انقلابی و دلبسته به غرب زده شود.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔴 مذهبی ها تانگو نمیرقصند‼️
🔻خروج آمریکا از برجام و امید بستن به سه کشور اروپایی موجب شد تا همچنان اقتصاد کشورمان با گره خوردن به زلف غرب شرطی بماند. " نشریه فرانسوی «لوموند» در شماره اخیر خود نوشته است: دولت فرانسه به این نتیجه رسیده که تلاشها برای وساطت میان واشنگتن و تهران با شکست روبهرو شده است. پاریس از کارتهای لازم برای اثرگذاری بر دو طرف برخوردار نبود. رئیسجمهور فرانسه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به «حسن روحانی» گفته است «برای رقص تانگو، دو نفر لازم است.» و پاسخ شنیده است که «مذهبیها تانگو نمیرقصند.»"
🔹 نوشتههای نشریه لوموند نشان میدهد، اروپاییها بعد از خروج آمریکا از برجام به جای انجام تعهدات خودشان، به عنوان پلیس خوب به دنبال ایفای نقش میانجیگری هستند! ؛ اما واقعیت این است که اروپا در درجه اول همراه با سیاستهای آمریکاست و در درجه دوم حتی اگر بخواهد هم توانی برای مقابله با کاخ سفید ندارد.
🔹رهبر معظم انقلاب در این زمینه تأکید میکنند: «این سه کشور نشان دادهاند که در حسّاسترین موارد با آمریکا همراهی میکنند و دنبال آمریکا حرکت میکنند. حرکت زشت وزیر خارجه فرانسه در جریان مذاکرات را همه یادشان هست؛ در بازی «پلیس بد و پلیس خوب» میگفتند او نقش «پلیس بد» را ایفا میکند؛ البتّه قطعاً با هماهنگی آمریکاییها بود.»
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔻 سه نکته از یادداشت تحلیلی رئیس شورای روابط خارجی آمریکا با عنوان "خاورمیانه پسا آمریکا":
1⃣ آمریکا خواهان تغییر حکومت ایران است ولی ۴۰ سال گذشته ثابت کرده ایران در مقابل فشارها مقاوم است.
2⃣ ایران جواب جنگ اقتصادی #آمریکا را خواهد داد.
3⃣ آمریکا اعتقادی به دیپلماسی ندارد.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
مردم و انتخاب درست!
به تازگی با پیشنهاد یکی از اعضای اصلاحطلب شورای شهر تهران، یکی از معابر پایتخت به نام «ناصر حجازی» بازیکن فقید فوتبال نامگذاری و از تندیس وی رونمایی شد. توجه به بزرگان هنر، فرهنگ و ورزش کشور اقدام خوبی است و طرفداران آنها را خوشحال میکند؛ اما مردم میپرسند الآن مهمترین کار شورای شهر و شهرداری چیست؟
همان طور که درباره سفر رئیس محترم دولت به کشور ژاپن میپرسند، ارمغان این سفر که نتیجهای جز شنیدن شروط تکراری ایالات متحده آمریکا از زبان آبهشینزو نداشت، چه بود؟
بیتردید، این روزها که آلودگی هوا زندگی بیشتر ساکنان برخی کلانشهرها از جمله تهران را مختل کرده و مشکلات بهداشتی، هزینههای درمانی، تعطیلیهای سریالی مدارس و دانشگاهها و... را در پی داشته، باید رسیدگی به این معضل شهری در اولویت برنامههای مسئولان باشد. مردم از دولت، مجلس شورای شهر و... میخواهند صدای آنها را شنیده و مشکلاتشان در حوزههای مختلف از جمله مسئله اقتصاد و معیشت دیده شود؛ اما چرا در عمل اقدام و تحرکی از سوی منتخبان مردم و مسئولان دولتی دیده نمیشود؟
این معضلات در نوع نگاه جریان و عقبه فکری و سیاسی پشتیبان این مسئولان و مدیران ریشه دارد که جریانی غربگراست و اساساً، به تفکر و تعمق نیروهای نخبه داخلی برای حل مشکلات کشور اعتقادی ندارد و دست و ذهن خود را در مقابل «غیر» گشوده است و اگر زحمت سفر به خاور دور را نیز متحمل میشود، برای این است که هنوز از «تعامل» با کدخدای بیخدای جهان ناامید نشده است؛ حتی اگر تهدید شوند که اگر دو کانال موازی ژاپنی با نقش پلیس خوب و اروپایی با نقش چماق برای ارتباطگیری نیابتی از سوی آمریکا با جمهوری اسلامی به نقطه مورد نظر نرسد، مکانیسم ماشه فعال خواهد شد.
این اشتباه راهبردی در تفکر و در حوزه عمل سیاسی و اقتصادی به «ناکارآمدی» منجر شده که در تلفیق با «پاسخگو نبودن» پیروزمندان انتخاباتهای گذشته، «نارضایتی» مردم و به تبع آن طمع دشمن بیرونی را به دنبال داشته است و تنها مردم با «انتخاب درست» و رویکرد انقلابی به شاخصهها و روندهای رو به مثبتی که در اعترافهای دشمنان انقلاب اسلامی و در زیرساختهای کشور مشاهده میشود، میتوانند این وضعیت را تغییر بدهند.
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
🔵 اعتراف کنید اروپا نمیتواند
خروج آمریکا از برجام و امید بستن به سه کشور اروپایی موجب شد تا همچنان اقتصاد کشورمان با گره خوردن به زلف غرب شرطی بماند. ناتوانی کشورهای اروپایی در تأمین منافع ایران طبق برجام امری مسلم و مشهود بود که متأسفانه وزارت امور خارجه کشورمان آن را نمیپذیرد. در این زمینه نشریه فرانسوی «لوموند» در شماره اخیر خود چنین نوشته است: «دولت فرانسه به این نتیجه رسیده که تلاشها برای وساطت میان واشنگتن و تهران با شکست روبهرو شده است. پاریس از کارتهای لازم برای اثرگذاری بر دو طرف برخوردار نبود. یک فضای دو تا سه ماهه از تابستان تا نیمه نوامبر (اواخر آبان) وجود داشت که این فضا اکنون بسته شده است. رئیسجمهور فرانسه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به «حسن روحانی» گفته است «برای رقص تانگو، دو نفر لازم است.» و پاسخ شنیده است که «مذهبیها تانگو نمیرقصند.» نوشتههای این نشریه نشان میدهد، برجام از بیخ به انحراف کشیده شده است؛ از اینرو اروپاییها که خود یکی از طرفهای اصلی مذاکرهکننده در برجام بود و تعهداتی نیز در این زمینه به جمهوری اسلامی دادهاند، چطور ممکن است به جای انجام تعهدات خود، به عنوان پلیس خوب نقش میانجیگری را بازی میکنند! اگر دولت روحانی به چنین رفتاری از اروپا قانع شده است، پیشنهاد میشود میانجی دیگری نیز ما بین ایران و کشورهای اروپایی انتخاب شود تا آنها نیز از اروپا بخواهند به مفاد برجام عمل کنند. در چنین وضعیت اجرای برجام ضربه سنگینی به منافع کشورمان است. واقعیت این است که اروپا در درجه اول همراه با سیاستهای آمریکاست و در درجه دوم حتی اگر بخواهد هم توانی برای مقابله با کاخ سفید ندارد. رهبر معظم انقلاب در این زمینه تأکید میکنند: «این سه کشور نشان دادهاند که در حسّاسترین موارد با آمریکا همراهی میکنند و دنبال آمریکا حرکت میکنند. حرکت زشت وزیر خارجه فرانسه در جریان مذاکرات را همه یادشان هست؛ در بازی «پلیس بد و پلیس خوب» میگفتند او نقش «پلیس بد» را ایفا میکند؛ البتّه قطعاً با هماهنگی آمریکاییها بود.»
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir
#اخبار_کوتاه
1️⃣ اصلاحطلبان درصدد تحریم خاموش انتخابات!
«حسین کمالی» فعال اصلاحطلب و دبیر کل حزب کار، طی یادداشتی در روزنامه «آرمان ملی» در زمینه انتخابات پیشرو نوشته است: عملکرد اخیر هیئتهای اجرایی یازدهمین دوره انتخابات مجلس در رد صلاحیت برخی چهرههای اصلاحطلب نشان داد آنطور که گفته میشود این هیئتها صرفاً از سوی وزارت کشور انتخاب نشدند؛ بلکه براساس نوعی تفاهم با شورای نگهبان تعیین شدند. وی گفته است: اگر نامزدهای اصلاحطلبان به اندازه یک لیست نرسد، اصلاحطلبان فقط در انتخابات شرکت میکنند، ولی لیستی نخواهند داد و از لیستی نیز حمایت نخواهند کرد. گفتنی است، حضور انتخاباتی یک جریان سیاسی بدون معرفی کاندیدا به معنای اعتراض به حاکمیت و قبول نداشتن ساختار اجرایی کشور است. رفتاری منافقانه با مسمّای «تحریم خاموش انتخابات» که از چندی قبل مورد اشاره و تأکید عمده رجال اصلاحطلب و لیدرهای آنها قرار گرفته است.
2️⃣ به تازگی انتشارات نشر معاصر کتابی با نام «زیست جنبش» به قلم «محمدرضا تاجیک» منتشر کرده که در آن به چگونگی سیاستگذاری و شکلگیری تاکتیکی یک جنبش اشاره شده و یکایک رفتارها را تشریح کرده است. گفتنی است، در جریان این اغتشاشات برخی اغتشاشگران اقدام به از بین بردن دوربینها و حمله به مراکز مهم کردهاند که گفته میشود منطبق با آموزشهای این کتاب است!
✅ کانال بصیرت
@basiratbasir