Sedayeenghelab 164 - صدای انقلاب - رابطه ی امارات و اسرائیل، جوانی.mp3
3.84M
📢 صوتی/
💠 چرایی و چگونگی رابطه علنی امارات و اسرائیل در گفتگو با:
🎙 سردار یدالله جوانی؛ معاون سیاسی سپاه
🌴 طرح #با_کاروان
🔳 موضوع: شور یا شعور حسینی؟
🔻 امام خمینی(ره):
▪️ روضه سیدالشهدا برای حفظ مکتب سیدالشهد است. آن کسانی که می گویند روضه سیدالشهدا را نخوانید، اصلاً نمی فهمند مکتب سیدالشهدا چه بوده و نمی دانند یعنی چه، نمی دانند این گریه ها و این روضه ها حفظ کرده این مکتب را.
▪️ الان هزار و چهار صد سال است که با این منبرها با این روضه ها و با این مصیبت ها و با این سینه زنی ها ما را حفظ کرده اند، تا حالا آورده اند اسلام را.
▪️ اگر فقط #مقدسی بود و توی اطاق و توی خانه می نشست برای خودش و هی زیارت عاشورا می خواند و تسبیح می گرداند، نمانده بود چیزی. هیاهو می خواهد، هر مکتبی هیاهو می خواهد،باید پایش سینه بزنند، هر مکتبی تا پایش سینه زن نباشد، تا پایش گریه کن نباشد، تا پایش توی سر و سینه زدن نباشد، حفظ نمیشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴 طرح #با_کاروان
🔳 #موضوع: هیات #سکولار نداریم‼️
🔻 رهبرمعظم انقلاب:
◾️ هرکس علاقه مند به امام حسین (ع) است یعنی علاقه مند به اسلام سیاسی ، اسلام مجاهده ، اسلام مقاتله و اسلام خون دادن و جان دادن است
🔻امام موسی صدر:
◾️ من حسینیه را حسینیه نمی دانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند.
🔴 #تحلیل| تغافل یا تحریف تاریخ منطقه‼️
🔻 سفر مصطفیالکاظمی هرچند اولین سفر یک مقام عالیرتبه عراقی در جایگاه نخستوزیر به آمریکا نیست، اما در روند مذاکرات الکاظمی و ترامپ یک تحریف آشکار از سوی نخستوزیر عراق صورت گرفت. نکته عاری از واقعیت هم این بود که الکاظمی مدعی شد، آمریکا به شکست داعش در عراق کمک کرد! در این باره چند نکته قابل تأمل وجود دارد؛
1⃣ برای اینکه بیان شود چه نسبتی بین داعش و آمریکا وجود دارد و جناب نخستوزیر بدانند که حقیقت ماجرا چیست، به سراغ منابع ایرانی و عراقی نمیرویم؛ کشف این رابطه در مواضع سیاستمداران آمریکا برای پاسخ به این مسئله گرهگشاتر است. ترامپ در مبارزات انتخاباتی 2016 آمریکا بهصراحت خطاب به اوباما اعلام کرد که «داعش از افتخارات اوباماست؛ او مؤسس داعش است». حالا همین ترامپ روبهروی نخستوزیر عراق نشسته و از او میشنود که میگوید آمریکا در مبارزه با داعش به عراق کمک کرده است. احتمالاً ترامپ در این لحظه هم در دل به الکاظمی میخندد و هم از بیخبری و یا تغافل یک مقام عالیرتبه کشور مهمی مانند عراق به وجد میآید.
2⃣ حالا فرض کنید چنین اعترافاتی از مقامات آمریکایی از اهمیت و اعتبار برخوردار نیست. در این صورت با واقعیتها و تحولات آشکار و میدانی در عراق و سوریه چه باید کرد که از نقش حمایتی آمریکا از سران داعش حکایت دارد. نقلوانتقال سران داعش در روز روشن توسط آمریکاییها صورت میگرفت و اسرای داعشی تقریباً همهشان به پشتیبانی ارتش آمریکا از داعش اعتراف میکنند.
3⃣ پاسخ به این سؤالات بسیاری از واقعیتها را آشکارتر میسازد؛ نقش دولت و ارتش آمریکا در هنگام اشغال عراق توسط داعش چه بود؟ آیا وارد نبرد با داعش شدند؟ آیا درخواست دولت مرکزی و بخش اقلیم کردی را برای کمک پذیرفتند؟
4⃣ تأکید بر این نکته حائز اهمیت است که رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخستوزیر عراق بیان داشتند؛ ایران در خصوص روابط عراق با آمریکا دخالتی نمیکند؛ اما انتظار دارد که دوستان عراقی، آمریکا را بشناسند و بدانند که حضور آمریکا در هر کشوری منشأ فساد، خرابی و ویرانی است.
🖌 #عزیز_غضنفری
🔴 #وقت_اضافی_نداریم | یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز‼️
🔻رهبر انقلاب در دیدار تصویری امروز با دولت:
✅ کاری کنید با نام نیک از شما یاد کنند:
🔹از امروز سال آخر دولت شروع میشود. این آخرین فرصت شما برای کار کردن است. اینجور نباید تصور کرد که یک سال چیزی نیست؛ نه یک سال خیلی زمان است. یک سال یعنی سه تا صد روز به اضافه یک ۶۵ روز؛ زمان کمی برای کار نیست. بههیچ وجه نباید به چشم وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد. بعضی کارهای اساسی در دولت شما ممکن است جواب ندهد اما برای دولت بعد به یادگار بگذارید. بگذارید با نام نیک، با تشکر از شما یاد شود.
✅ انتقاد از واردات گوشی لوکس آمریکایی:
🔹 شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار صرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. واردات بیرویه چیز خطرناکی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیازی به آن نیست.
✅ اقتصاد را معطل تحولات خارجی نکنید
🔹 اقتصاد کشور به هیچ وجه نباید به تحولات خارجی پیوند بخورد زیرا این یک خطای راهبردی است. نباید برنامه ریزی اقتصادی برای کشور، معطل لغو تحریمها یا نتیجه انتخابات فلان کشور شود. باید بنا را بر این گذاشت که تحریمها به عنوان مثال تا ده سال دیگر ادامه دارد.
@basirate_enghelabi99
خبر تحلیلی: آمریکا و اجرای مکانیسم ماشه
شکستهای پیدرپی آمریکا از ایران تبدیل به مسئله جدی برای دولت آمریکا شده است؛ ازیکطرف سازمان رأی ترامپ در انتخابات نوامبر آینده بسیار شکننده و بشدت تابع سیاست خارجی آن کشور گردیده و از طرفی دیگر نماد موفقیت ترامپ در سیاست خارجی هم تابع مسئله ایران شده است.
گزارههای خبری: دولت آمریکا روز پنجشنبه (30 مرداد) با ارائه نامهای به رئیس شورای امنیت، رسماً این شورا را از خواست خود برای بازگرداندن تمامی تحریمهای بینالمللی علیه ایران مطلع کرد. 1- رسانه آمریکایی آسوشیتدپرس خبر داد: «از میان ۱۵ عضو شورای امنیت، ۱۳ عضو نامههایی به رئیس این شورا ارسال کرده و مخالفت خودشان را با اقدام آمریکا اعلام کردهاند.» روسیه، چین و سه کشور اروپایی عضو برجام همگی بر غیرقانونی بودن ادعای عضو خارج شده از برجام تأکید کردهاند. «ژائو لیجیان»، سخنگوی وزارت خارجه چین در همین زمینه میگوید: «طرفهای مشارکتکننده در برجام و همچنین اکثریت قاطع اعضای شورای امنیت معتقدند که درخواست آمریکا فاقد اساس قانونی است و مکانیسم بازگشت خودکار تحریمها فعال نشده است.» 2- آمریکائیها ضمن اینکه حقی برای فعال نمودن سازوکار ماشه ندارند میخواهند از طریق نفوذ در ساختار شورای امنیت اسنپبک را بهعنوان حقی برای خود با تفسیر از واژه «مشارکت» فعال کنند یا در عدم حق استفاده از آن تردید ایجاد کنند. در همین زمینه دفتر روسیه در سازمان ملل نیز نوشته است: «در هیچ زمانی در جریان مذاکرات برجام این برداشت ایجاد نشد که یک کشور میتواند بهطور یکجانبه به مشارکتش در توافق پایان دهد و بعد تلاش کند خود را از حق فعال کردن اسنپبک (مکانیسم ماشه) بهرهمند نماید. 3- فرانسه، آلمان و انگلیس در بیانیهای نوشتند: آمریکا بعد از خروج خود از توافق هستهای در تاریخ ۸ مه ۲۰۱۸، به مشارکت خود در برجام خاتمه داده است.
گزاره تحلیلی: اقدامات عجولانه و غیرمنطقی ترامپ نهتنها باعث دودستگی در بین آمریکا و کشورهای اروپایی شده است، بلکه باعث شده است که سیاستمداران و رسانههای آمریکایی به انتقاد از وی بپردازند. روزنامه نیویورکتایمز از قول رئیسجمهور آمریکا مینویسد: ایران را به ترویج تروریسم، تولید موشکهای بالستیک، بیثبات کردن منطقه و امثال آن متهم کرد، تندترین واژهها را نیز نثار دیپلماتهای بریتانیا، فرانسه و آلمان کرد که به قول او «با آیتاللهها همراه شدند»، اما بهجای منزوی کردن ایران بر سر توافق هستهای، خودش پشت در ماند.»
طبیب دولت
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دیروزشان با دولتمردان، حاوی چند نکته مهم بود[...]
پایگاه بصیرت
یادداشت: بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دیروزشان با دولتمردان، حاوی چند نکته مهم بود:
1- امید به دولت؛ مقام معظم رهبری به دولت امید دارند که میتواند بسیاری از مشکلات و برنامههایش را در طول یک سال باقیمانده به انجام برساند. ایشان نه مانند حامیان دیروز «روحانی» صحبت کردند که کلاً از دولت انقطاع امید کردهاند و برای تبرئه خود، دولت را یک دولت فاقد قدرت و دست بسته قلمداد میکنند و نه مانند منتقدین دولت برخورد کردهاند که دولت باید قبل از اتمام دوره، استیضاح شده و کنار گذاشته شود. 2- تکمیل وعدهها و برنامهها؛ حضرت آقا اعتقاد دارند در همین فرصت باقیمانده، دولت باید وعدههایی که در زمینههای مختلف اقتصادی داده است به اجرا برساند. ایشان از دولت خواستند که فقط به وعدههایی که در سالهای اخیر به مردم دادهاند عمل کنند؛ یعنی برنامه جدیدی در دستور کار نباشد و همان فعالیتهایی که دولت به مردم اعلام کرده انجام میدهد، باید انجام گیرد. 3- منتظر سینی نقره نباشید؛ یکی از برنامههای انگیزشی این است که به فرد جویای فعالیت گفته میشود که شما نباید منتظر باشی که دیگران برای شما با سینی نقرهای پذیرایی کنند که بهناچار گرسنه میمانید. در سالهای گذشته آنچه باعث شده فرصتهای دولت یکی پس از دیگری از بین برود، انتظارهای طولانی به وعدههای سرخرمن خارجی بوده است. حضرت آیتالله خامنهای برای عبور از این نقیصه، خاطر نشان کردند: «نباید برنامهریزی اقتصادی برای کشور، معطل لغو تحریمها یا نتیجه انتخابات فلان کشور شود.»
نکته پایانی: رهنمودهای رهبر انقلاب برای موفقیت دولت، طبیب گونه است؛ بهگونهای که ایشان حتی به فکر آبروی آینده دولت است و اینکه نام نیک از دولت کنونی در یادها باقی بماند. ایشان از دولت میخواهد، «هم دستاوردها را بگویید، هم تنگناها را بگویید، هم آنچه را توانستید انجام بدهید بگویید، هم آنچه را باید انجام میدادید و انجام نشده، بگویید. اینجور انسان بتواند همه ابعاد قضیّه را بیان کند، این برای مردم شیرین و دلپذیر است» این نگاه خیرخواهانه به دولت حکایت از آن دارد که رهبری برای موفقیت دولت و درخشش آن در دیدگان ملت، ارائه طریق هم میکند. این رهنمودها بر این راهبرد علوی در حکومتداری بنا نهاده شده است که «اگر مؤمنان دست از یاری یکدیگر بردارند، شکست میخورند.» کمکهای ایشان به دولت بهگونهای بوده است که وزیر اطلاعات چند روز پیش گفت: «اگر حمایتهای رهبری نبود این دولت چندین بار زمین خورده بود.» اکنون نوبت دولت است که در این مدت باقیمانده خود را خوشنام کند.
🌴طرح #با_کاروان
🔳 #موضوع: خطر در کمین است‼️
🔻 #رهبر_انقلاب:
◾️ چطور شد جامعه اسلامی و همان کسانی که دورههای نزدیک به پیامبر را دیده بودند، بعد از پنجاه سال کارشان به آنجا رسید که جمع شدند، فرزند همین پیامبر را با فجیع ترین وضعی کشتند!؟ انحراف، عقبگرد، برگشتن به پشت سر، از این بیشتر چه میشود!؟
◾️ زینب کبری سلاماللَّهعلیها در بازار کوفه، آن خطبه عظیم را اساساً بر همین محور ایراد کرد: «یا اهل الکوفه، یا اهل الختل و الغدر، أتبکون!؟». مردم کوفه وقتی که سرِ مبارک امام حسین را بر روی نیزه مشاهده کردند و دختر علی را اسیر دیدند و فاجعه را از نزدیک لمس کردند، بنا به ضجّه و گریه کردند. فرمود: «أتبکون!؟»؛ گریه میکنید!؟ «فلا رقات الدمعه ولاهدئت الرنه»؛ گریهتان تمامی نداشته باشد. بعد فرمود: «انّما مثلکم کمثل التی نقضت غزلها من بعد قوة انکاثا تتّخذون ایمانکم دخلاً بینکم».
◾️ این، همان برگشت است؛ برگشت به قهقرا و عقبگرد. شما مثل زنی هستید که پشم ها یا پنبهها را با مغزلنخ میکند؛ بعد از آن که این نخها آماده شد، دوباره شروع میکند نخها را از نو باز کردن و پنبه نمودن! شما در حقیقت نخ های رشته خود را پنبه کردید. این، همان برگشت است. این، #عبرت است. هر جامعه اسلامی، در معرض همین خطر هست.
🔴 #تحلیل| ترامپ رادیکالتر خواهد شد؟‼️
◾️ تعجب برانگیز نیست که مسئله ایران، اکنون فضای انتخاباتی آمریکا را بشدت دوقطبی کرده است. خصوصاً بعد از آنکه دیان دجانی رئیس دورهای شورای امنیت آب پاکی را روی دست نماینده آمریکا ریخت و به درخواست آن برای استفاده از مکانیزم ماشه پاسخ منفی داد. حال دست رد شورای امنیت بر سینه آمریکا نتیجه انتخابات را برای ترامپ غامضتر نموده است.
🔹 این ناکامی تلخ، شکست پلن دو آمریکا محسوب میشود و بشدت برای حیثیت آمریکا در نظام بینالملل و شخص ترامپ در داخل آمریکا فاجعه بار است. بعید است که آمریکا برای بازگرداندن تحریمهای ایران بر این مسیر اصرار ورزد؛ چراکه فعلاً برای آنان مسیر مسدود شده است. احتمال این هم بالا نیست که نماینده نیجر که بعنوان رئیس دورهای شورای امنیت در ماه سپتامبر آینده خواهد بود، مجبور به ارائه پیشنویس قطعنامهای با موضوع ادامه لغو تحریمهای ایران باشد؛ چراکه اکنون نماینده این کشور در شورای امنیت، صراحتاً آمریکا را واجد شرایط برای فعال کردن مکانیسم ماشه نمیداند.
🔹اروپائیها هم در مقابل یکجانبهگرایی و خودکامگی ترامپ به ستوه آمدهاند و تصمیم دارند همکار او در این شکل از هماورد با ایران نباشند که حاصل آن در انتها از دست رفتن اعتبار و وجهه بینالمللی بوده و همزمان شاهد خاتمه یافتن برجام باشند. اکنون ترامپ یکه و تنهاست و جز مترسکی مانند بنیامین نتانیاهو کسی علاقهای به همکاری با او به این شکل را ندارد.
🔹 این شکستهای پی در پی ممکن است برای ترامپ غیر قابل تحمل گردد و این وضعیت او را رادیکالتر نماید تا مجبور شود از پلن سوم خود رونمایی کند. پلن سوم ممکن است بی ارتباط با سفر رافائل گروسی به ایران نباشد.
🔹صهیونیستها چند صفحه کاغذ باطله در دست گرفتهاند و با همدستی آمریکاییها دوره افتادهاند تا پرونده PMD «ابعاد احتمالی نظامی» دیگری را مجدداً برای ایران در شورای حکام آژانس باز کنند. گردانندگان کاخ سفید میخواهند با سندسازی، بهانه تراشی کرده و تروئیکای اروپائی را برای همراهی با خود علیه ایران ترغیب نمایند که خروجی آن توافقی بر سر تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران باشد و در غیر این صورت شرایط را به شکلی نمایش دهند که ادامه این وضع، استفاده از گزینه نظامی را اجتناب ناپذیر میکند.
✅ یقیناً مسیر پیشرو سخت نخواهد بود اگر کماکان مانند مسیر پیموده شده منسجم عمل کنیم، دائماً با اقدامات شفافیتساز بهانهزدایی کنیم، مبتنی بر مصالح ملی هوشیارانه تصمیم بگیریم و همچنان امیدوار به عقب نشستن آمریکائیها باشیم و از همه مهمتر خودمان را برای هر سناریویی حتی نظامی آماده نگاه داریم. مطمئناً در سایه اهتمام به این متغیرهاست که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
🖌 #احمد_بنافی
خبر تحلیلی1(اصل لايتغير مردمسالاری ديني):چند روزي است که برخي از قلم به دستان اصلاحطلب، جهت اتهامشان را به سمت جمهوري اسلامي چرخانده و نظام را متهم به تمایل جهت کاهش صبغه مردمسالاري حکومت کردهاند. عباس عبدي در آخرين يادداشتش در روزنامه اعتماد ضمن پیشبینی خط کاهش مشارکت در انتخابات 1400 مدعي ميگردد که علت اين رخداد را بايد در اراده حاکميت براي کاهش مشارکت دنبال نمود. وي مينويسد: «آمدن آقاي روحاني بهطور واضحي مطلوب ساختار نبود، ولي چون پشتوانه آراي مردمي براي تنفس اين ساختار، لازم و حياتي است، دستيابي به چنين ميزان رأيي به مشكلات حضور روحاني ترجيح داشت. ولي اگر وجود رأي بالاي مردمي از محاسبات قدرت خارج شده است، نيازي به تكرار آن برنامهها نيز نيست.»
نکات تحليلي: در مورد این ادعاها باید به چند نکته توجه نمود: 1- مردم رکن اساسي حکومت اسلامي هستند و اسلامي بودن آن نيز منوط به مردمي ماندن آن است؛ لذا چنین اتهاماتی؛ بدون پشتوانه و سند معتبر و با هدف تخریب چهره نظام دنبال میشود. 2- آنچه موجب کاهش مشارکت مردمي در انتخابات اسفندماه 1398 گرديد، نه ميل حاکميت به کاهش مشارکت که عملکرد ضعيفي بود که نمايندگان ليست اميد در مجلس پيشين برجاي گذاشته بودند. علاوه بر آن، عملکرد دولتي است که با حمايت عباس عبدي و سعيد حجاريانها به قدرت رسيده است؛ همان دولتي که سياست چرخش چرخ اقتصاد کشور از طريق ارتباط با غرب و بستن برجام را مطرح نمود و توانست اعتماد حداکثري مردم را کسب نمايد. وقتي برنامهها به ثمر نرسيده و باغ برجام که ماهها انرژي و توان کشور را به هدر داده و مردم را نااميد کرده است، انتظار حضور پرشور در انتخابات را نبايد داشت. 3- پرداختن به چنین مباحثی در آستانه انتخابات 1400، هم میتواند با هدف فشار به شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت نامزدهایی باشد که صلاحیت لازم برای ورود به انتخابات را ندارند و هم پیشاپیش توجیه عدم ورود نامزدهای انتخاباتی اصلاحطلبان به میدان رقابت 1400، به دلیل فقدان حرفی نو و برنامهای مشخص برای اداره کشور باشد که این عدم تمایل را در انتخابات اسفند 98 نیز مشاهده کردیم! هرچند خط رسانهاي این جریان، عدم حضور و عدم اقبال مردمی را سر آخر بر سر شورای نگهبان خراب کردند!
نکات راهبردي: مشارکت حداکثري همچنان مهمترین اصل در نظام مردمسالاری ديني است و هیچکس نميتواند اين روح و جوهره نظام اسلامي را از آن جدا سازد؛ نه آنهایی که به مردم و نقشآفرینی آنان اعتقادي ندارند و نه آنان که نسبت به تعبير مردمسالاری ديني کينه و عقده داشته و آن را رقيب ليبرال دموکراسي غربي مييابند و همه توان خود را براي تخريب چهره آن به کار گرفتهاند.
خبرتحلیلی2(عبرت از گذشته):بیش از هفت سال از پیروزی جریانی که شعار «هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم» سر میداد، میگذرد. این جریان مشکلات داخلی را به مسائل هستهای گره زد و با شور زیاد به سمت مذاکره، اعتماد و توافق با غرب حرکت کرد؛ مذاکره و توافقی که با بدعهدی طرفهای غربی و در نهایت با خروج آمریکا از برجام به سرانجام مطلوب نرسید و مشکلات اقتصادی زیادی را برای مردم بوجود آورد. دراینبین نکته مهم، عدم عبرتآموزی برخی از سیاسیون است که همچنان فکر میکنند اگر نامزد دموکراتها در آمریکا به قدرت برسد، آنها میتوانند این بیراهه را دوباره بروند و به هدفی که هفت سال به آن نرسیدهاند، دست یابند.
گزارههای خبری: 1- احمد نقیبزاده «فعال سیاسی اصلاحطلب» معتقد است: «اگر بایدن به ریاستجمهوری برسد و به برجام نیز بازگردد یک موفقیت بزرگ نصیب جمهوری اسلامی خواهد شد. اگر بایدن به عنوان رئیسجمهور بعدی امریکا انتخاب شود و ترامپ در انتخابات شکست بخورد، شاید نیاز به نرمش نیز وجود نداشته باشد.» 2- روزنامه شرق نیز با تیتر «آقای دیپلمات در قامت ریاستجمهوری؟»، مینویسد: «همین مردم خسته از تحریمهای ظالمانه آمریکا که در سختترین روزهای زندگی خود قرار دارند، اگر ببینند جو بایدن رئیسجمهور آمریکا شده است و آمریکا که مسبب همه این سه سال و اندی درد و رنج ملت ایران است، متواضعانه به برجام بازگشته، آنهم توافقی که مرد شماره یک دیپلماسی ایران آن را چنان منعقد کرده که ترامپ را در شورای امنیت منزوی و سرافکنده کند، بازهم با صندوقها قهر خواهند کرد؟!»
گزارههای تحلیلی: نگاه غلط جریان سیاسی اصلاحات به روند تحولات بینالملل، کشور و چرخ اقتصادی آن را چندین سال معطل مذاکره و سیب و گلابیهای برجامی نگه داشت؛ در این فاصله، قیمت دلار از حدود 4 هزار به 22.400 هزار تومان رسید و با افت بیُسابقه ارزش پولی کشور، کالاهای اساسی، مسکن و ... جهش قیمتی چند برابری پیدا کرد؛ بااینوجود برخی سیاسیون به دنبال برنامهریزی برای افتادن مجدد در دام تجربه شده هستند. خط و مشیای که امروز علاج مشکلات کشور است، نه نگاه دست بسته به غرب، بلکه تکیه بر توان و داشتههای داخلی با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود منطقهای و بینالمللی است. بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص): « لا يُلدَغُ المُؤمِنُ مِن جُحرٍ مَرَّتَينِ (اصول کافی، جلد 5، ص 597)؛ مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود»؛ نباید راهی را که جز خسران و عقبگرد در آن چیز دیگری نیست را چندباره امتحان کرد.
هدف؛ ترور نرم فرماندهان سپاه
پایگاه بصیرت
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «آن ۱۹ ثانیه لعنتی!»، در خصوص هواپیمای اکراینی نوشت: «اگر قصور و تقصیری متوجه اپراتور پدافند هوایی باشد، فرماندهان نظامی بالادستی او نیز به همان میزان مقصر هستند. اتهامات و قصوری که شاید شفافسازی تمامعیار آنها تنها راه جلب دوباره اعتماد افکار عمومی باشد». این روزنامه در لفافه خواستار محاکمه فرماندهان سپاه شده است! یکی از اهداف رسانهای دشمن از داغ نگهداشتن ماجرای هواپیمای اوکراینی، بهرهگیری ابزاری از آن برای «ترور نرم سپاه» و در ادامه «ترور نرم فرماندهان ارشد سپاه»، ازجمله سردار حاجیزاده است. رسانههای معاند تلاش دارند در ماجرای هواپیمای اوکراینی، ضمن ترور نرم فرماندهان سپاه، نقش آمریکا در بروز این حادثه تلخ و همچنین تحقیر آمریکا در موشکباران پایگاه عینالأسد را به حاشیه ببرند. روزنامه اعتماد که در روزهای گذشته، یادداشت «مسعود بهنود» یکی از عناصر بدسابقه ضدانقلاب و کارمند رسمی بیبیسی فارسی را منتشر کرده بود و پیش از آن صراحتاً اعلام کرده بود که «باید حق براندازی در ایران به رسمیت شناخته شود»، حالا در گزارش مذکور، هشتگ ضدانقلاب با عنوان «چرا زدید؟» را بازنشر داده و غیورمردان سپاه پاسداران را آماج توهین و تخریب قرار میدهد.
#بزرگترین_قربانی_تحریف
🌴طرح #با_کاروان
🔳 #موضوع: در کربلا خبری از سلاح رستم فرخزاد نبود‼️
◾️ اين تاريخ دردناك اسلام است، روح اسلام، قربانى كالبدش شد و محتوايش پيش پاى فرمش شهيد گشت و بنابراين، اسلام با سلاح رستم فرّخزاد ایرانی یا هراکلیوس روم یا با زبان شبهات ِ کافرانۀ ابن ابی العوجاء و کفرگویی امثال او و نظریات جاثلیق ، زمینگیر نشد ؛ اسلام با روایات جعلیِ ابوهریره و ابو درداء ، و با فتوای کعب الاحبار ، ابوموسی اشعری و شریح قاضی کشته شد!
◾️ سیدالشهداء در کربلا قربانی #تحریف_اسلام شد . این روند مسخ مذهب ، تفکیکِ مذهب از حکومت ، تفکیک اخلاق از سیاست ، حذف "محتوا" و "حفظ شکل" بود که به مبهم و مجهول الهویه کردن اسلام ، هزار قرائتی کردنش ، تفسیر به رأی قرآن ، تحریف دین و منحط کردن اسلام انجامید و همین ، هدف آنهاست ؛نه از صحنۀ روزگار برانداختن اسلام ، که می دانند ممکن نیست .
◾️ آنان نمی خواستند اسلام را محو کنند، میخواستند اسلام را مات کنند . اسلامی میخواستند و میخواهند بسازند که دیگر با گنج قارون و تخت فرعون ، کاری نداشته باشد . یک اسلامِ بیطرف که با سیاست و اجتماعیات و حکومت و عدالت و حقوق بشر ، کاری نداشته باشد . یک مذهبِ فردی و عبادی و خصوصی که ربطی به این مسائل عینی نداشته باشد و در حوزۀ حقوق بشر ، دخالت نکند . می خواستند دین را به مقداری شعائر خنثی و غیر عینی و غیر سیاسی تبدیل کنند و یک اسلام خواب و گیج و کور بسازند و تحویل مردم بدهند .
🖌 #استاد_رحیم_پور_ازغدی
🔴یادداشت/
❇️اخلال در دماسنج اقتصادی
🔻سرمایهگذاری در بورس اهمیت زیادی در سامانههای اقتصادی کشورها دارد و به عبارتی بهعنوان دماسنج اقتصادی کشورها عمل میکند. هدف از تشکیل بورس، جمعآوری سرمایهها و هدایت آن به سمت فعالیتهای اقتصادی است. بازار بورس به کسبوکارها و کارآفرینان کشور از طریق تزریق سرمایه به شرکتهایی که به آن نیاز دارند، میتواند کمک کند. در یک اقتصاد سالم و پویا، با این روش میتوان از حرکت سرمایهها بهسوی فعالیتهای سفتهبازانه جلوگیری نمود. ایجاد یک بازار سرمایه قوی و کارآمد، زیرساخت اساسی تأمین مالی بلندمدت هر کشور را تشکیل میدهد. شاید بتوان رسمی بودن، شفافیت و برخورداری از پشتوانه محکم قانونی را مهمترین تفاوتهای بازار بورس با بازارهای سنتی دانست.
🔺نکات تحلیلی: یکی از مهمترین مزایای سرمایهگذاری در بورس، امنیت در سرمایهگذاری است. علت اهمیت بالای بورس در اقتصاد کشورها، تصویب و اجرای قوانین و مقررات متعدد در زمینه بورس و حمایت از سرمایهگذاران این بازار در همه جای دنیا است. همچنین شرکتها موظف هستند همه اطلاعات مهم خود مانند اطلاعات مالی، برنامهها و ... را به بورس اعلام نمایند؛ اما در بورس ایران در روزهای اخیر شاهد چند تصمیم بودیم که بهنوعی اعتماد سرمایهگذاران را نسبت به این بازار سست کرد و بسیاری از افرادی که به این بازار ورود کرده بودند، با ضررهای زیادی مواجه شدند.
1- تصمیمات لحظهای و غیر کارشناسی، خصوصاً تغییر ساعت معاملات درست یک روز بعد از صعودی شدن شاخص، سبب بیاعتمادی سهامداران و ادامه روند افت بازار شد؛ 2- آزادسازی ۳۰ درصد دوم سهام عدالت؛ 3- اختلاف دو وزارتخانه نفت و اقتصاد بر سر عرضه دارا دوم؛ 4- کاهش سطح اعتبار کارگزاریها برای اعطای اعتبار به مشتریان بزرگ؛ 5- مصوبه سازمان بورس مبنی بر کاهش سهم سهام در پرتفوی صندوقهای با درآمد ثابت از ۱۰ به ۵ درصد؛ 6- رفتارهای هیجانی سهامداران بعد از ریزشها در صفهای فروش. 7- عدم حمایت حقوقیها از سهامداران حقیقی در زمان اصلاح قیمت سهام و یا ورود دیرهنگام حقوقیها در تعادلبخشی به بازار ازجمله عوامل مهم در کاهش شاخص بورس در روزهای اخیر بود.
🔷نکته راهبردی: اگرچه باید منتظر بمانیم تا بازار جریان طبیعی خود را پیدا کند؛ اما ناظر بازار باید نقش تنظیمکننده خود را در شرایط مختلف رشد و صعود و سقوط شاخص ایفا کند و مضافاً از تصمیمات خلقالساعه و تعدد تصمیمگیریهای غیرکارشناسی پرهیز نماید. دولت نیز نباید هیچ دخالتی در بورس بکند؛ زیرا نفع دولت در ثبات بازار، افزایش قدرت تأمین مالی برای بنگاهها و افزایش محیط امن برای هدایت سپردههای خرد است.
✅ (نویسنده: علی قاسمی)
♠️ طرح #با_کاروان
🔳 #موضوع: جوان مسئولیتشناس کربلا
🔻رهبر انقلاب:
▪️تا وقتی اصحاب بودند، میگفتند جانمان را قربان شما میکنیم و اجازه نمیدادند کسی از بنیهاشم به میدان بروند. میگفتند اول ما میرویم و کشته میشویم، اگر بعد از آن خواستید به میدان بروید.
▪️وقتی نوبت به جانبازی و شهادت بنیهاشم رسید، اولکسی که درخواست اجازه برای میدان میکند، همین جوان مسئولیتشناس است.
▪️او علیّاکبر، پسر آقا و پسر امام و از همه به امام نزدیکتر است؛ پس از همه برای فداکاری شایستهتر است. این یک مظهر امامت اسلامی است. ۸۱/۱/۹
🔴 #گزارش_گروسی| مدیرکل آژانس در بازگشت چه گفت؟‼️
◾️ «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از اتمام سفر به ایران در بدو ورود به وین:
🔹سفر من به تهران، مهم بود و با یک خروجی همراه بود که معتقدم از لحاظ عدم اشاعه، صلح و امنیت و همچنین کار آژانس در سطح جهانی، بسیار بسیار مهم بود. ما یک بیانیه مشترک در ۶ بند صادر کردیم که ارجاعاتی برای مسیر مطلوب همکاری و ادامه آن و ضرورت اعتماد وجود دارد.
🔹من با دو هدف به تهران رفتم: اول، به منظور ایجاد کانال مستقیم ارتباط و گفتگو با مقامات ایرانی و دوم، گرفتن دسترسی برای بازرسانمان.
🔹ما همچنین توافق کردیم که بازرسیهایی که ما میخواهیم آنجا داشته باشیم، در مورد مواد هستهای یا فعالیتهای احتمالی مرتبط هستهای باشد. در چارچوب کنونی هیچ مکان دیگری وجود ندارد که ما نیاز به دیدن آن داشته باشیم.
🔹تاریخ دقیق بازرسیها، چیزی است که ما معمولا علنی اعلام نمی کنیم، چرا که بخشی از اطلاعات پادمانی محرمانه است که ما داریم. ولی می توانم بگویم که بر سر تاریخها توافق شد و این تاریخها بسیار بسیار نزدیک هستند.
🔹کاملا معتقدم که موضوع بازرسیها در مسیر درست انجام خواهد شد. هیچ محدودیتی وجود ندارد. البته در چارچوب رویههای پذیرفته شده. شما میدانید که ما دستورالعملهایی در این خصوص داریم تا محرمانگی اطلاعات و منافع دولت بازرسی شونده را تضمین کنیم. ما به طور آزاد به هر جا که میخواهیم نمیرویم. ما توافقنامه جامع پادمان، پروتکل الحاقی، موافقتنامه تاسیسات و... را داریم.
رحلت آیتالله «سید شهابالدین مرعشی نجفی» عالم رجالی و مرجع بزرگ تقلید شیعیان (1369 ش)
• وی که شاهد به غارت رفتن منابع اسلامی و نسخ خطی بود، تاب نیاورد و با شهریه ناچیز طلبگی به خرید کتب خطی پرداخت تا این میراث فرهنگی را از دستبرد بیگانگان حفظ نماید. گاه شبها در یک کارگاه برنجکوبی کار میکرد، روزها روزه استیجاری میگرفت و نماز استیجاری میخواند تا هزینه خرید کتب را تهیه نماید.