eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷اربعین حسینی تبلورعزت واقتدار
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | متفاوت‌ترین خانم دکتری‌ که تا حالا دیده‌اید! 🍃🌹🍃 🌺 مادر پنج پسر و یک دختر، پزشکی که طبق دستور موکد اسلام، در گوش نوزادان اذان و اقامه می‌گوید و کامشان را با تربت امام حسین عليه‌السلام باز می‌کند....
🇮🇷 📝 | ملکه انگلیس مُرد 🍃🌹🍃 ❌ کاخ سلطنتی باکینگهام انگلیس با صدور بیانیه‌ای خبر فوت ملکه این کشور را اعلام کرد و به این ترتیب پسرش چارلز ۷۳ ساله بر تخت پادشاهی نشست.
🇮🇷اربعین حسینی تبلورعزت واقتدار
🇮🇷اربعین حسینی تبلورعزت واقتدار 🔹توصیه عمومی مهم ☘️بهتر است چند عدد لیموترش و کمی عسل «ترجیحاً در بطری‌های کوچک که حمل آن آسان‌تر است» و مقداری نمک طبیعی همراه خود ببرید و هر شب مقداری آب‌نمک رقیق «ترجیحاً با آب فاتر یعنی آب جوشیده‌ی ولرم شده» غرغره و استنشاق کنید. هرروز صبح هم‌ مقداری آب لیموترش و عسل داخل آب جوش بریزید و میل کنید. این دو کار ساده کمک قابل‌توجهی به حفظ سلامتی‌تان در طول سفر می‌کند ان شاء الله.
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ترتیل صفحه ۳۴۴ قرآن کریم ( آیات ۲۸ تا ۴۲ سوره مبارکه مؤمنون)  🍃🌹🍃 🌺 امام صادق (ع) می‌فرمایند: «ثَلاثَةٌ یَشکُونَ اِلَی اللهِ، عَزَّ وَجَلَّ، مَسجِدٌ خَرابٌ لا یُصَلّی فیهِ اَهلُهُ وَ عالِمٌ بَینَ جُهّالٍ وَ مُصحَفٌ مُعَلَّقٌ قَد وَقَعَ عَلَیهِ الغُبارُ لا یُقرَاُ فیهِ» سه گروه نزد خدا شکایت می‌برند: مسجد ویرانی که مردم در آن نماز نخوانند، عالمی که بین جاهلان تنها بماند و قرآن رها شده و غبار گرفته‌ای که خوانده نمی‌شود. (اصول کافی ۲/۶۱۳) 🎙 استاد پرهیزگار
🇮🇷 📝 | آخرین بازمانده کودتاچیان ۲۸ مرداد هم مرد! 🍃🌹🍃 🔻ملکه «الیزابت دوم» که دیشب کاخ باکینگهام مرگ وی در سن ۹۶ سالگی را اعلام کرد، در حوادث مختلفی در طول دوران سلطنتش در ارتباط با ایران نقش ایفا کرد. 🔹یکی از این اتفاقات، نقش انگلستان در کودتای ۲۸ مرداد و برانداختن دولت دکتر «مصدق» و بازگرداندن «محمدرضا» شاه بود. 🔸با این کودتا، ملی شدن صنعت نفت به فراموشی سپرده شد و با عقد قرارداد کنسرسیوم، امتیاز نفت ایران در سلطه دول بیگانه قرار گرفت. 🔹این کودتا که با همکاری آمریکا و انگلستان و هماهنگی حکومت شاه انجام شد، به عملیات آژاکس معروف است. 🔸البته انگلستان پیشتر عملیات چکمه را برای برانداختن دولت «مصدق» طراحی کرده بود اما با لو رفتن کودتا، «مصدق» دستور تعطیلی سفارت انگلستان و اخراج تمام دیپلمات‌های اين كشور را صادر کرد. 🔹طرح دوم در روز ۲۵ مرداد قرار بود انجام شود. در نیمه شب روز ۲۴ مرداد رمز (حالا دقیقاً نیمه شب است) از رادیو BBC اعلام شد که این کودتا نیز کشف و نافرجام ماند. 🔸کودتای ۲۸ مرداد در زمان ریاست‌جمهوری «آیزنهاور» در آمریکا مقارن با نخست‌وزیری «چرچیل» و سلطنت «الیزابت دوم» در انگلستان و پادشاهی «محمدرضا پهلوی» و نقش‌آفرینی سرلشگر «فضل‌الله زاهدی» انجام پذیرفت. 🔺از میان عاملان این دخالت خارجی در سرنوشت ایران، تنها ملکه انگلستان زنده بود که ديشب درگذشت.
🔹 ⛔ حاج اسماعیل کلاهدوزان در مسیر پیاده روی اربعین عمود ۶۰۰ برای استراحت روی صندلی نشست و چه راحت به خواب ابدی رفت پدر سه شهید مهدی. علي و جواد کلاهدوزان . 🔹 ✅ حاج حسین کلاهدوزان پدر شهیدان سرافراز "مهدی، علیرضا و امیرجواد کلاهدوزان" در سال ۱۳۹۷ و در داخل کشور به سوی معبود خود شتافت و عکس ادعا شده متعلق به این ابوالشهدا نیست.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷اربعین حسینی تبلورعزت واقتدار 🎥 | گوشه‌ای از خدمات ارزنده دولت مردمی برای زوار اربعین
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 تقویت امید و اعتماد به آینده در دلها 🍃🌹🍃 🌺 گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار تصویری با مردم قم- ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
✅✅پیام قرآنی 🔸خدا چگونه به انقلاب اسلامی کمک می کند؟ (1)🔸 محمد يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ! ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺩﻳﻦ ﺧﺪﺍ ﻛﻤﮏ ﻛﻨﻴﺪ، ﺧﺪﺍ ﻫﻢ ﻛﻤﻜﺘﺎﻥ ﻣﻲ‌ﻛﻨﺪ ﻭ ﻗﺪم‌ﻫﺎﻳﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﻜﻢ ﻣﻲ‌ﺳﺎﺯﺩ. (٧) 🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 من به شما می گویم روی این مسئله دقت بکنید: «این ممکلت صاحب دارد»، یک پرانتزی هم برای صاحب آن باز بگذارید!! در مورد این قسمت هایی که مربوط به ما نیست، نگران مدیریت اینها نباشید. در آنچه که از حد ما خارج است، راحت بخوابید! هیچ نگران نباشید. در آنچه که در حد توانمان است، باید بی خوابی بکشیم و خوابمان نبرد؛ اما در مواردی که در حد توانمان نیست، نگران نباشیم. «ان تنصروا الله ینصرکم» یعنی: «ان تنصروا الله [فی ما تستطیعون]، ینصرکم [فی ما لا تسطیعون]» [اگر خدا را در آن مسائلی که در توانتان هست یاری کردید، خدا شما را در مسائلی که در توانتان نیست، یاری می کند] حملۀ آمریکا به طبس، خارج از حدّ ما بود؛ جزء حدّ خدا بود و برای همین، طوفان را آورد. اما دیگر اینجوری نیست که هر دفعه می رویم در عملیات، خدا یک طوفانی بفرستد و آنها را از بین ببرد. آنها حدّ خود ما است. شهید می دهیم و طبیعی است که بدهیم. چرا؟ چون روش تربیتی خدا این نیست که ما را تنبل و پرتوقع بار بیاورد. در آن مقطع که شما ناتوان هستید، روی توانایی خدا حساب بکنید. درست هم هست. اما وقتی شما از آن مقطع گذشتید و توان پیدا کردید، حتما باید از استفاده کنید. اگر یک دست غیبی پیدا شده بود و صدام را با یک نفرین از بین برده بود، حالا کجا بودیم؟ هیج جا! هیچ جا! هیج جا! حالا دیگر قاسم سلیمانی را نداشتیم! چون قاسم سلیمانی را به خاطر این فشارها به دست آوردیم. به دلیل اینکه شب تا صبح در اتاق جنگ نشسته بدست آوردیم. بهترین کمک خدا، همین نوع است که به آدم کمک نکنند! «خیر الناصرین» یعنی همین! اگر خودت می توانی، به تو کمک نمی کنم. بکن و اگر نکردی هم چوبش را خواهی خورد! اینها «لطف خفی» است و آنها «لطف جَلی» است.