eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
پیام قرآنی 🌹👇وقتی خداوند دشمنان دین خدا را فتیله پیچ می کند وَ مَكَرُوا مَكْراً كُبَّاراً (22/نوح) «و نيرنگى بسیار بسیار بزرگ به كار بستند. » این آیه (با توجه به آیات قبل و بعد) ظاهرا ادامه گلایه‌های حضرت نوح است و به احتمال بیشتر گلایه از سرانی است که مردم، وقتی عصیان نوح را کردند، از آنان پیروی نمودند. 🌹👇پیامها: 1⃣) «مَکَرُوا مَکْراً کُبَّارا»: دشمنان حق و حقیقت، اهل مکر و خدعه‌هایی هستند که بسیار عظیم است. پس در مقابل نظام هدایت خدا، نباید انتظار داشته باشیم هیچ فریب و مانعی در کار نباشد. اگر فریب در کار نباشد، اقدام کسی که دنبال حقیقت می‌گردد و از آن پیروی می‌کند، ارزش چندانی نخواهد داشت. 2️⃣) «مَکْراً کُبَّارا» وقتی پیامبر اولوالعزمی مثل حضرت نوح، مکر دشمنانش را نه بزرگ (کبیر)، و نه خیلی بزرگ (کِبار)، بلکه بسیار بسیار بزرگ (کُبّار) معرفی می‌کند، و خداوند این جمله را به عنوان یک آیه مستقل می‌آورد؛ پس برنامه‌ریزی دشمنان دین برای ممانعت از توجه عموم مردم به دین خیلی جدی است. 3️⃣در سوره ابراهیم جواب این مکر« کبار» را خداوند می دهد. [سوره إبراهيم (14): آيه 46] وَ قَدْ مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَ عِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَ إِنْ كانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبالُ (46) به يقين آنان تمام مكر خود را به كار گرفتند، ولى مكر و حيلهى آنها نزد خداست گرچه كوهها از مكرشان از جا كنده شود. خداوند، هم به نيرنگ آنها آگاه است و بر آن احاطهى كامل دارد و هم كيفر آن همه توطئه را خواهد داد و هم مىتواند مكر آنها را دفع و خنثى كند و يا به خودشان برگرداند. ستمگران هر چند صاحب قدرت و قوت باشند اما سرانجام مخذول خداوند خواهند شد. «عِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ»
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 شبکه اینترنشنال که تلاش می‌کرد تیم‌ ملی ایران را از جام‌جهانی حذف کند، حالا خودش از جام‌جهانی حذف شده و اجازه ورود به قطر را ندارد.
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازداشت شبکه ۵ نفره سازماندهی اغتشاشات در تهران 🔹عملیات شناسایی و دستگیری شبکه ۵ نفره سازماندهی اغتشاشات در مناطق شریعتی و سعادت آباد تهران توسط نیروهای امنیتی واکنش سریع ایران
4.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ۳ اغتشاشگر در تهران به اعدام محکوم شدند 🍃🌹🍃 🔻در ادامه رسیدگی به پرونده اغتشاشگران حکم اعدام ۳ نفر دیگر از اغتشاشگران صادر شد. این احکام، اولیه و بدوی بوده و قابل تجدید نظرخواهی است. 🔹اولین متهم کسی است که با خودروی خود به ماموران هجوم برده و یک نفر را به شهادت رسانده و تعدادی را مجروح کرده. 🔸دومین متهم کسی است که فرمانداری پاکدشت را به آتش کشیده و با سلاح سرد به ماموران حمله کرده. 🔺سومین متهم هم کسی است که اقدام به بستن خیابان و آسیب زدن به اموال عمومی کرده و لیدر اغتشاشگران بوده. ✅ فیلم بالا تصاویری از بازسازی صحنه جرم است.
امروز در بازار آهن تهران چه گذشت؟ 🔹پیش از ظهر امروز تصاویری از بسته شدن مغازه‌های بازار آهن تهران منتشر شد. خبرنگار فارس مشاهدات خود از اتفاقات این بازار را اینگونه روایت می‌کند: امروز حدود ساعت ۱۱ تعداد حدود ۱۰۰ نفر در ابتدای بازار شروع به سر دادن شعار کردند و تعدادی لاستیک همراه داشتند که آن‌ها را به آتش کشیدند. درپی این اتفاق دود غلیظی در بازار آهن پخش شد که مربوط به آتش گرفتن همین لاستیک‌‎ها بود. 🔹یکی از کسبه به خبرنگار ما می‌گوید: این افراد با آتش زدن لاستیک‌ها در خیابان اصلی ترافیک ایجاد کردند و مانع تردد خودروها برای بارگیری شدند. 🔹این کسبه در ادامه گفت: با حضور ماموران انتظامی اغتشاشگران به داخل بازار حمله کردند و ماموران هم به دنبال آن‌ها آمدند، که حدود یک ساعت بعدش اوضاع مجدد آرام شد. تعدادی خودرو هم توسط آشوبگران تخریب شد. 🔹آهن‌فروش دیگری به خبرنگار فارس گفت: آشوبگران از کسبه خواستند که همراهی کنند که کسبه همراه نشدند؛ با حضور ماموران آن‌ها به داخل بازار فرار کردند و ماموران مجبور شدند گاز اشک‌آور استفاده کنند که ما برای یکی دو ساعت مجبور شدیم مغازه را ببندیم. 🔹در همین رابطه حمیدرضا رستگارپور رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران در گفت‌وگو با فارس گفت: کسبه و بازاریان هیچ استقبالی از اغتشاشگران نداشتند و نخواهند داشت. امروز تا ساعت ۱۱ بازار به طور عادی فعال بوده است. 🔹رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران در تشریح اتفاقات امروز بازار آهن بیان کرد: بلوار بهار به‌طور عادی چون محل تردد خودروهای زیادی است که برای بارگیری به بازار مراجعه می‌کنند لذا اغتشاشگران از این فرصت سوء‌استفاده کرده و و ایجاد ترافیک سعی در ایجاد التهاب در بازار را داشتند.
💬 ‌جزییات حادثه تروریستی ایذه 🔹به دنبال فراخوان رسانه‌های ضدانقلاب، از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه امروز چند خودرو با صدای بوق ممتد از میدان شهدا به سمت چهارراه هلال احمر ایذه حرکت کرده و تلاش کردند مردم را با خود همراه کنند. 🔹همزمان با غروب آفتاب ترافیک سنگینی در این محدوده شکل گرفت و نیروهای پلیس با حضور در این محدوده سعی در متفرق کردن این افراد داشتند. 🔹طبق گفته شاهدان عینی در این هنگام گروهی مسلح که سوار بر دو موتورسیکلت بودند با سوءاستفاده از التهاب ایجادشده با اسلحه‌های کلاشینکف به سمت مردم و پلیس تیراندازی کردند و آن‌ها را به رگبار بستند. 🔹نیروهای هلال احمر و اورژانس بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند و مجروحان را به مراکز درمانی منتقل کردند. در حال حاضر بیمارستان شهدای ایذه شاهد تجمع خانواده‌ها و بستگان این افراد و نیروهای نظامی است. 🔷یک منبع آگاه از شهادت ۵ نفر و زخمی‌شدن ۶ نفر در این حادثه تروریستی خبر داد. منابع رسمی هنوز تلفات را اعلام نکرده‌اند.
477.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 آتش زدن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران توسط وحوش فتنه گر ایران ستیز در 😢
💬 تاجر صهیونیستی، از سرمایه‌گذاری سیاسی تا خرید عادی‌سازی 🔹«عیدان عوفر» میلیاردر اسرائیلی که دیشب نفتکش او در سواحل عمان هدف حمله پهپادی قرار گرفت، مردی با سرمایه‌گذاری‌های سیاسی و تاثیراتی خاص بر وضعیت رژیم صهیونیستی است. 🔹«تایمز اسرائیل» سال ۲۰۱۹ نوشت او کارکنانی از شرکت اطلاعاتی Black Cube را استخدام کرد تا اتهاماتی را علیه «یائیر لاپید» مطرح کنند. گمانه‌زنی‌هایی نیز از ارتباط عوفر با نتانیاهو وجود دارد که با سکوت کابینه لاپید در قبال حمله به کشتی عوفر تقویت شده است. 🔹عوفر در پوشش روابط تجاری، بارها سعی کرد عادی‌سازی روابط با کابینه تل‌آویو را از کشورهای عربی بخرد. او سال ۲۰۱۰ سفرهای خود به منطقه کردستان عراق را در ظاهر برای مقاصد تجاری و در اصل، برای تبلیغ عادی‌سازی اربیل و بغداد با تل‌آویو آغاز کرد و تا سال‌های اخیر ادامه داد.
31.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دستاوردهای انقلاب اسلامی از زبان امید و مجید مشهدی با محوریت بحث زنان ازدست ندهید .
1.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 جزئیات حمله تروریستی ایذه از زبان معاون امنیتی استانداری خوزستان
درباره موشک جدید ایرانی .
💢 سه نفر از عوامل اصلی حوادث امروز ایذه دستگیر شدند 🔹علی دهقانی رئیس کل دادگستری خوزستان:بعد از حوادث امروز در ایذه، به دادستان و رئیس دادگستری این شهرستان دستور ویژه داده شد تا کلیه اقدامات لازم را در جهت شناسایی و دستگیری عوامل اصلی این حوادث و اغتشاشات انجام دهند. 🔹3 نفر از عوامل اصلی حوادث و اغتشاشات امروز شهرستان ایذه دستگیر شدند و تلاش برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل مرتبط در دستور کار قرار دارد. به دادستان مرکز استان نیز ماموریت داده شد تا با حضور در شهرستان ایذه اقدامات و نظارت‌های لازم در جهت تکمیل تحقیقات و دستگیری کلیه عوامل را در محل انجام دهد. 🔹دستورات ویژه و قاطع برای دستگیری کلیه عوامل مرتبط با این حوادث صادر شده است.