eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺انفجار در تجمع خبرنگاران در شهر مزار شریف 🔹منابع در شهر مزار شریف، مرکز ولایت بلخ از وقوع انفجار در یک تجمع خبرنگاران محلی خبر می‌دهند. 🔹یک منبع به رسانه‌ها گفته که انفجار دقایق قبل در مرکز فرهنگی «تبیان» رخ داده است. 🔹به‌گفته‌ منبع، قرار بود در این مرکز امروز از خبرنگاران تقدیر شود. 🔹این منبع گفته است که در منطقه انفجار بیش از ۱۰ زخمی را مشاهده کرده‌است.
✔️۵ نکته درباره توافق ایران و عربستان در چین 🔹چین بزرگترین شریک تجاری ایران و عربستان سعودی است. حجم تجارت چین با ایران در سال ۲۰۲۱ حدود به ۱۵ میلیارد دلار بود. عربستان هم از سال ۲۰۲۰ بزرگترین شریک تجاری چین در منطقه غرب آسیا شد. مبادلات تجاری سعودی و چین در سال ۲۰۲۱ به ۸۷.۳ میلیارد دلار رسید. 🔹عربستان بزرگترین منبع تامین نفت چین است. از طرفی طبق توافق راهبردی ۲۵ ساله، چین در قبال خرید نفت ایران، قریب به ۵۰۰ میلیارد دلار در زمینه زیرساختی نظیر خطوط ریلی، بنادر خشک و آبی، کشت و صنعت کشورمان باید سرمایه گذاری کند؛ پس منافع تهران، ریاض و پکن در وجود خلیج فارسی امن است. 🔹آمریکا بحران‌زیست است؛ آمریکا توانست با ایران‌هراسی فقط در یک مورد، قرارداد فروش ۴۵۰ میلیارد دلار فروش تسلیحات را با سعودی در دوران ترامپ منعقد کند. نبود بحران یعنی نبود منفعت برای آمریکا. 🔹این توافق باعث شد بزرگترین رقیب و بزرگترین متحد آمریکا در غرب آسیا به واسطه چین (بزرگترین رقیب جهانی آمریکا) بدون دخالت واشنگتن توافق کنند. 🔹رژیم صهیونیستی بزرگترین بازنده توافق ایران و عربستان است. این رژیم از سال ۲۰۱۰ توانسته بود نزاع امت اسلامی با صهیونیسم را به نزاع درون بلاد اسلامی تغییر دهد. این توافق مُهر بطلانی بر ناتوی ضدایرانی شد.
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 از شرق تا غرب/ واکنش‌ها به توافق ایران و عربستان چه‌بود؟ ❄️🌹 🔹رابطه ایران و عربستان بعد از ۷سال وارد مرحله جدیدی شده‌است.
4.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند «جنایت دست ساز»؛ دستگیری تیم سازمان یافته گروهک منافقین ⏰امشب ساعت ۱۹:۱۵ از شبکه سه سیما
حماسه لشگر فرشتگان.pdf
حجم: 3.43M
🔴مجموعه ‌روایت گنج منتشر شد... شماره ۵: ✅ پرده نگار 👈روایتی از حضور حماسی زنان در ایام دفاع مقدس 🔻 حضور در خط مقدم 🔻 بسیج در پشت جبهه 🔻 حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس 🔻 رویدادهای شاخص 🔻 مقایسه تطبیقی برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇 🆔@mohtavakhob
✔️بیانیه وزارت کشور درباره بدحالی دانش‌آموزان 🔹طبق آخرین گزارشات دریافتی در استان‌های تهران، قم،زنجان ،خوزستان همدان، فارس ،گیلان،آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی ،کردستان وخراسان رضوی بیش از ۱۰۰ نفر ازعوامل موثر در حوادث اخیر مدارس شناسایی ،دستگیر و مورد تحقیق قرار گرفتند. 🔹بررسی اولیه نشان می‌دهد: الف-تعدادی از این موارد، مشتمل بر افرادی است که از روی شیطنت یا ماجراجویی و با هدف تعطیلی کلاس درس وتحت تاثیر فضای روانی ایجادشده دست به اقداماتی نظیر استفاده از مواد بدبو و بی‌خطر و… زده‌‌اند که ضمن تذکرلازم، تحقیقات قانونی از این دسته از افراد تاحصول اطمینان و کسب نتیجه نهایی ادامه دارد. ب- در بین دستگیر شدگان افرادی با انگیزه‌های معاندانه و با هدف ایجاد رعب و وحشت درمردم ودانش‌آموزان و برای تعطیلی مدارس وایجاد بدبینی نسبت به نظام وجوددارند که تحقیقات از این افراد جنایتکار از جمله کشف ارتباط احتمالی آنان با سازمان‌های تروریستی منافقین و.. مورد تحقیق و بررسی است. 🔹لازم است تاکید شود به دلیل سوء استفاده معاندین از این قبیل اقدامات که متفاوت با گذشته است، دانش‌آموزان از انجام آن اکیدا خودداری کنند زیرا ابلاغ شده است برابر قوانین توسط مراجع ذی ربط با فرد خاطی برخورد شود. 🔹خوشبختانه از اواسط هفته گذشته تا امروز تعداد رخداد‌های مدارس روند کاهشی چشمگیری را داشته است و گزارشی از وجود دانش آموزان بدحال گزارش نشده است.
💢ارتقای شناورهای نیروی دریایی سپاه 🗣فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: 🔸شناور‌های راکت‌انداز در کلاس شناور‌های عاشورا و طارق به موشک‌انداز‌ها با برد موشکی حداقل ۱۰ و حداکثر بیش از ۱۸۰ کیلومتر برد تبدیل شدند‌ که ‌در جهان بی‌سابقه است. 🔹ناو اقیانوس پیمای شهید نادر مهدوی ‌‌قابلیت حمل و عملیاتی کردن انواع بالگرد‌ها، پهپاد‌ها، شناور‌های تندرو موشک‌انداز و سامانه‌های موشکی، پدافندی و راداری را داراست. با پیوستن این شناور سنگین به ظرفیت‌های نیروی دریایی سپاه، مأموریت دریادلان سپاه برای حضور مقتدر در آب‌های دوردست، از امروز آغاز شد.
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم/ ترتیل ۵۲۶ قرآن کریم ( آيات ۱ تا ۲۶ سوره مبارکه نجم) ❄️🌹❄️ 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اَدِّبوا اَولادَکُم عَلی ثَلاثِ خِصالٍ : حُبِّ نَبِیِّکُم وَ حُبِِّ اَهلِ بَیتِهِ وَ قِراءَةِ القُرآنِ» فرزندان خود را برسه خصلت تربیت کنید، دوستی پیامبرتان و دوستی اهل بیتش و قرائت قرآن. (ینابیع المودة /۲۷۱) 🎙 استاد پرهیزگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 تصویر دست‌خط پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به ملت‌های اسپانیولی زبان 📝 بسم الله الرّحمن الرّحیم اگر توانسته باشم به وسیله‌ی این کتاب با شما اسپانیولی زبانان ارتباط بگیرم، بسیار خرسند خواهم بود. این بخش کوتاهی از سرگذشت من است. چه نیکو است که ما و شما و همه‌ی ملتهای عدالت‌خواه با یکدیگر بیشتر آشنا شویم و بیشتر هم‌افزائی کنیم. نیکروزی شما را از خدا میخواهم. سیّدعلی خامنه‌ای
🔸هشتمین یادواره سرداران و ٧۴ شهید والامقام شهیدیه🔸 🔹سخنران :سرلشکر عزیز جعفری 🔹مداح: حاج مجتبی رمضانی 🔹مجری و شاعر: احمد علوی 🔹همراه با اجرای تئاتر "اعزامی از میبد" (شهید محمدحسین ذوالفقاری) 🔹و اجرای سرود توسط گروه های نمونه میبد 💠زمان:٢۴ و ٢۵ اسفندماه 💠مکان: میبد، حسینیه شهدای شهیدیه
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمانده سلام برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇 🆔@mohtavakhob