eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ‼️ | چه تصمیمی برای صهیونیست‌ها و معامله قرن ترامپ گرفته شده؟ 🔻 بی شک مهمترین خبر چند هفته اخیر در جبهه مقاومت، خبر دیدار سیدحسن نصرالله و اسماعیل هنیه بعد از ۲۷ سال بود. اولین پیام دیدار نصرالله و هنیه این است که اقدام مشترک ترامپ و سران امارات و اسرائیل برای عادی سازی روابط با هماهنگی‌ها و هم افزایی‌های کم سابقه اعضای جبهه مقاومت روبه رو شده است. در این باره بیشتر بخوانید: 1️⃣ دو ماه قبل اسماعیل هنیه طی نامه‌ای مهم درباره معامله قرن به سید حسن نصرالله، خواستار یکپارچه سازی بیشتر جبهه مقاومت و تحرکات فوری‌تر شد. این نامه شاهدی است که نشان می‌دهد که در دو ماه گذشته ابعاد این یکپارچه سازی تعیین و در جلسه نصرالله و اسماعیل هنیه به تصویب نهایی و عملیاتی بسیار نزدیک شده است. موضوعی که نشان می دهد جبهه مقاومت دوران جدیدی را آغاز کرده و تصمیات و اقدامات مهمی در راه هست. 2️⃣ ابعاد جزئیات جلسه اسماعیل هنیه و سید نصرالله در محرمانه‌ترین وضعیت اطلاعاتی و رسانه‌ای قرار دارد. اما اظهارات هنیه در اردوگاه آوارگان فلسطینی در جنوب لبنان نکته مهمی داشت. او در سخنانی اظهار داشت: «موشک های ما در گذشته تنها 15 کیلومتر برد داشت، ولی اکنون قادر است به تل آویو و ما بعد تل آویو برسد». به تعبیر ساده تر اینک بندر حیفا و تاسیسات هسته ای رژیم صهیونیستی الان فقط توسط حزب الله و ایران تهدید نمی‌شود بلکه یک ضلع سوم نیز ممکن است پیدا کرده باشد. از سوی دیگر موشک‌های فراتر از تل آویو یعنی اهدافی فراتر از سرزمین اشغالی و حتی می‌تواند شامل اهداف غیر اسرائیلی ولی همسو با تل آویو در منطقه نیز شود. 3️⃣ جلسه اسماعیل هنیه و نصرالله بعد از نزدیک به سه دهه یک نفر سومی که این روزها فرمانده ارشد محور مقاومت است، نیز دارد. گرچه از حضور سردار قاآنی در جلسات اخیر در لبنان خبری منتشر نشده ولی همچنان فرمانده جدید سپاه قدس در همه حوادث منطقه هم حضور دارد و هم حضور ندارد! حضور شبح گونه‌ای که به نظر می‌رسد صرفا یک تدبیر اطلاعاتی و امنیتی نیست و بیشتر تبدیل به یک استراتژی در دوران جدید سپاه قدس شده است. دولت ترامپ در حالی با زور و فشار و تبلیغاتی طرح معامله قرن را به ظن خود جلو می‌برد که بی شک اخبار چند روز اخیر در جنوب لبنان کام سیاستمداران آمریکایی را تلخ کرده است. موضوعی که البته به تلخی کام باقی نمی ماند و نوید اقدامات دردآوری را می دهد که مهمترین ویژگی اش هماهنگی و اتحاد کم سابقه رهبران محور مقاومت و تمرکز ویژه‌تر بر سرزمین های اشغالی است.
پیام رهبر انقلاب در پی اهانت یک نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اعظم 📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است: بسمه‌تعالی گناه بزرگ و نابخشودنی یک نشریّه‌ی فرانسوی در اهانت به چهر‌ه‌ی نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (صلّی الله علیه و آله) بار دیگر عناد و کینه‌ی شرارت‌بار دستگاه‌های سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعه‌ی مسلمانان را آشکار ساخت. بهانه‌ی آزادی بیان برای محکوم نکردن این جرم بزرگ که از سوی برخی سیاستمداران فرانسوی گفته شده کاملاً مردود و غلط و عوام‌فریبانه است. سیاستهای عمیقاً ضدّ اسلامی صهیونیست‌ها و دولتهای استکباری عامل این‌گونه حرکتهای دشمنانه است که هر چند یکبار بُروز می‌یابد. این حرکت در این برهه‌ی زمانی میتواند، نیز به انگیزه‌ی منصرف کردن ذهن ملّتها و دولتهای غرب آسیا از نقشه‌های شومی باشد که آمریکا و رژیم صهیونیستی برای این منطقه در سر دارند. ملّتهای مسلمان بویژه کشورهای غرب آسیا، ضمن حفظ هوشیاری در مسائل این منطقه‌ی حسّاس، باید هرگز دشمنی‌های سیاستمداران و سردمداران غربی نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش نکنند. والله غالب علی امره سیّدعلی خامنه‌ای ۹۹/۶/۱۸
خبرتحلیلی1:اصلاح قانون به نفع مردم
انتخابات شوراها از سازوکار متفاوتي از ديگر انتخابات کشور برخوردار است. اولين دوره انتخابات شوراها با روي کار آمدن دولت اصلاحات کليد خورد. اين دولت که توسعه سياسي را اولويت اول کاري خود قرار داده بود، تلاش کرد تا اصول معطل‌مانده در باب شوراها را عملياتي کند و در زمستان سال 1377 بود که اولين انتخابات را برگزار نمود. نظارت بر اين انتخابات متفاوت از ديگر انتخاب‌ها، بر عهده شوراي نگهبان گذاشته نشده است و کميته‌اي متشکل از نمايندگان مجلس، نظارت بر اين انتخابات و تأیید صلاحيت نامزدها را بر عهده داشته و دارد. مکانيزم اجرايي اين انتخابات البته همواره با نقدهاي جدي روبرو بوده است و کارشناسان مختلفي دراین‌باره اظهارنظر کرده‌اند. به‌تازگی مجلس يازدهم و کميسيون شوراهاي آن در صدد تصويب طرحي هستند که روند برگزاري اين انتخابات را تغيير می‌دهد. اين طرح با هدف اصلاح روند بررسي و نظارت انتخابات مطرح گرديده است. طرحی که با انتقاد جریان اصلاح‌طلب روبرو است و آن‌ها معتقدند واگذاری نظارت بر انتخابات شوراها به شوراي نگهبان، موجب انحصارگرايي است.نکات تحليلي: 1- در نظام اسلامي مشروعيت کارگزاران به آن است که افرادي در رأس قدرت قرار گيرند که از صلاحيت لازم براي تصدي قدرت برخوردار باشند. رأی و خواست و انتخاب مردم نيز بايد به صاحبان صلاحيت تعلق گيرد، وگرنه اعتبار و مشروعيتي نخواهد داشت. در اين الگو شوراي نگهبان وظيفه بررسي صلاحيت‌ها را بر عهده دارد تا صاحبان حداقل صلاحيت براي رقابت تأیید شوند. مردم از ميان صالحين، اصلح را که خود مي‌پسندند انتخاب مي‌کنند. 2- آنچه از عملکرد شوراي نظارت منتخب مجالس گذشته بر انتخابات شوراها پيش روي ماست، کارنامه غيرقابل قبولي است که حاصل آن تعطيلي چندين شوراي شهر در سراسر کشور، به جرم فساد و نفوذ مفسدين در آن است. اين امر به‌خوبی حکايت از آن دارد که مکانيزم موجود براي برگزاري انتخابات، مکانيزمي فشل و پرخطا است که حتماً بايد مورد بازنگری قرار گيرد. نکته راهبردی: مطابق با قانون اساسي، نظارت بر انتخابات رياست جمهوري، مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري بر عهده شوراي نگهبان گذاشته شده است. اين واگذاري به‌خوبی صلاحيت شوراي نگهبان را براي نظارت آشکار مي‌سازد. اگر هم در مواردي خطاهايي نيز در عملکرد شوراي نگهبان بوده، بايد آن خطاها مرتفع گردد، نه آنکه جايگاه حقوقي تثبیت شده و مستدل اين شورا مورد هجمه قرار گيرد. ضمن آنکه پس از چهل سال و برگزاري قريب به چهل انتخابات و سازمان‌دهی تشکيلاتي، اين شورا بهترين و توانمندترين مرجع نظارتي در کشور است. بدون شک مجلس در تلاش است تا قانون را به نفع مردم اصلاح کند تا افرادي که از صلاحيت لازم برخوردار نيستند، بر منصب قدرت تکيه نزده و از فسادهاي احتمالي جلوگيري شود.
خبرتحلیلی2:فراربه جلو
جریان سیاسی اصلاحات در سال 92 باوجود داشتن دکتر محمدرضا عارف در بین کاندیداهای ریاست جمهوری، او را مجبور به کناره‌گیری کرده و به‌صورت تمام‌قد از دکتر روحانی حمایت کرد. این جریان در سال 96 نیز پشت سر دکتر روحانی ایستاد و برای بار دوم نقشی مهم در رأی آوری وی ایفا کرد؛ اما چرا در اواخر این دولت و با نزدیک شدن به ایام انتخاباتی جدید، این جریان در صدد است تا از روحانی و دولت او فاصله بگیرد و به‌جای آنکه در جایگاه پاسخگو حاضر شود، خود را به‌عنوان منتقد وضع موجود و پرسشگر و مطالبه گر نشان می‌دهد؟ گزاره خبری: 1- «محمد خاتمی» رئیس دولت اصلاحات، در ادامه کنش‌های انتخاباتی اردوگاه اصلاح‌طلبان، با انتشار ویدیویی، پس از چند سال و در ایام انتخاباتی مجدداً رخی نشان داد! وی بدون پذیرش هیچ مسئولیتی در قبال تشویق مردم به رأی دادن به دولت کنونی و بدون اشاره به تقصیر اصلاح‌طلبان در مشکلات معیشتی امروز، سعی کرد با کلی‌گویی‌های همیشگی، جریان متبوعش را دغدغه‌مند مردم نشان دهد. خاتمی حدود نه ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، تلاش می‌کند با فاصله گرفتن از دولت و همچنین با تولید سوژه‌های داغ رسانه‌ای و انتخاباتی، از پاسخگویی به عملکرد دولت موردحمایتش فرار کند و زمینه‌سازی برای روی کار آمدن فرد دیگر از طیف خود را رقم بزند. 2- مصطفی فقیهی مدیرمسئول سایت انتخاب در توئیتی نوشت: «روحانی شب عید غدیر، با ‎خاتمی تماس گرفته و ضمن تبریک عید، گلایه می‌کند که اطرافیانت، به دولت تهاجم می‌کنند. خاتمی اما سفره دلش باز شده و نیم ساعت، تندوتیز علیه دولت و اقدامات رئیس‌جمهور سخن می‌کند. مخلص کلام خاتمی این بود «تو هر چه خواستی، بی‌مشورت کردی، دیگر از ما چه می‌خواهی»! نکته راهبردی: 1- گرچه جریان اصلاحات در تلاش است تا خود را جدا از دولت روحانی نشان دهد؛ اما واقعیت آن است که طی سال‌های اخیر قوه مجریه و مجلس در اختیار این جریان سیاسی قرار داشته است. طی سال‌های اخیر سیاست حاکم بر این دو قوه به‌جای نگاه به درون و توجه به ظرفیت‌های بومی و برقراری روابط حسنه با کشورهای دوست و بی‌طرف، بر مذاکره با غرب استوار بود. اکنون نتیجه این نگاه خوش‌بینانه تنها دستانی خالی است که موجب شده است این جریان برای فرار از مسئولیت و جلب نظر مجدد افکار عمومی در انتخابات پیش رو، خود را در جایگاه مدعی و معترض جا بزند. 2- نیروهای جریان اعتدال و دولت، شباهت قریبی با حلقه یاران موسوی در سال ۸۸ و اعضای ستاد انتخاباتی وی دارد؛ عباس آخوندی، بیژن نامدار زنگنه، اسحاق جهانگیری، علی ربیعی، مجید انصاری، رضا صالحی امیری، معصومه ابتکار، محمدرضا نعمت‌زاده، اکبر ترکان و... همه از اعضای برجسته جریان اصلاح‌طلب و حامی میرحسین موسوی هستند که در دولت‌های یازدهم و دوازدهم مناصب بالای اجرایی داشته و دارند.
AUD-20200906-WA0000.opus
زمان: حجم: 1.61M
🔴 صوتی/ ✅ موضوع: مرزها و پیامدهای افشاگری 🎙حجت الاسلام و المسلمین تویسرکانی 🔷افشاگری: یعنی افشای اطلاعات افراد یا گروه‌هایی با هدف تخریب و دور کردن آن‌ها از موقعیت‌های قدرت، ثروت و رانتی که در اختیار دارند. 🔶شعارهای افشاگری: فساد ستیزی، عدالت‌خواهی و حفظ انقلاب از انحراف ❌ افشاگری از نظر عقل، شرع مقدس، اخلاق و اصول عقلی و معاشرت‌های اجتماعی حرام و امر پسندیده‌ای نیست؛ چرا که بزرگ‌ترین اشکال افشاگری و این نوع فساد ستیزی نداشتن معیار، مبنا و دلیلِ راه است. ❇️پیامدهای شوم افشاگری: ✔️ گسترش بی‌اعتمادی و سوءظن در جامعه ✔️ افشاگری زمینه فساد را فراهم می کند ✔️موجب فرار فاسد و مفسد از مبادی قانونی میشود ✔️مظلوم‌نمایی انسان‌های مفسد را فراهم می کند ❌ادامه دارد..
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 | آغازی بر پایان رژیم شاهنشاهی! 🔹از ۱٣ تا ۱٧ شهریور ماه ۱٣۵٧ ، ایران سراسر تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهی بود. اوج این تظاهرات، ۱٧ شهریور ماه است که کشتار وحشیانه ای توسط دژخیمان شاهنشاهی به وقوع پیوست و حدود ۵٨نفر در تهران و ۴نفر در مشهد به شهادت رسیدند. 🔺این جنایت، آغازی بود بر پایان رژیم شاهنشاهی ...
3.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چقدر شرم‌آور؟! 🔻 بازخوانی سخنان سال ۹۲ روحانی درباره مدیریت نامطلوب اقتصادی کشور 🔹چرا هر روز دست در جیب مردم می‌کنیم و نصف پول مردم را برمی‌داریم. 🔹ارزش پول ملی را نصف کرده‌اند و هنوز شعار می‌دهند. 🔹همه ناکارآمدی‌ها را نمی‌توان به پای تحریم نوشت.
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ضاحی خلفان رئيس پلیس سابق دبی: چرا فلسطینی ها ما را لعنت می‌کنند اما قاسم سليمانی را شهید قدس می‌نامند؟‼️
🔴 | رابطه با چین؛ ضربه‌گیر تحریم؟! 🔻 روزنامه فایننشال‌تایمز، استراتژی ایران برای نزدیکی به اقتصاد چین را ضربه‌گیر تحریم‌ها معرفی کرد. این گزارش تاکید می‌کند که دو کشور چین و ایران، برای گسترش روابط اقتصادی خود نقاط مشترک و انگیزه‌های قابل‌توجهی دارند. 🔹 همچنین با توجه به فشار تحریم‌های آمریکا، اغلب گروه‌‌های سیاسی در ایران در تایید گسترش روابط بلندمدت با ابرقدرت اقتصاد آسیا اتفاق نظر دارند. 🔹 این روزنامه می نویسد: برای نیروهای محافظه‌کار ایران که موضعی غیرقابل انعطاف در برابر غرب دارند، چین و روسیه می‌توانند با استفاده از روابط دیرینه تجاری خود با اروپا، نقش ضربه‌گیر تحریم‌ها را برای ایران ایفا کنند.
خبر تحلیلی1:رکورد کم‌نظیر