eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰محسن چاوشی با انتشار پستی درباره این روزهای اتفاقات خوزستان نوشت: نمیگذاریم حتی یک نفر رویای تکه پاره شدن ایران را در سر بپروراند. 🔻ما دست در دست هم سرود ایران میخوانیم، برای مظلومیت خوزستان،سیستان و دیگر نقاط این سرزمین گریه میکنیم و فریاد سر میدهیم اما نمیگذاریم که حتی یک نفر از این آواز ما رویای تکه پاره شدن ایران را در سر بپروراند. 🔻اگر مسئول دلسوزی هست که صدای مارا بشنود از او میخواهیم به داد خوزستان برسد.
💢 غدیر خم 🍃🌻🍃 ✅ حضرت علی (ع) از دیدگاه اندیشمندان غیر مسلمان(۳)
💢 اطلاعیه مسابقه "آب جریان زندگی برق ضربان زندگی" 🔰 بهترین ایده طرح اختراع در خصوص مدیریت مصرف صحیح آب و برق 🔸10 ایده برتر هدیه 200 هزار تومانی 🔸آخرین مهلت شرکت درمسابقه: 🔸30 مرداد 🔸نحوه شرکت درمسابقه: 🔸ارسال آثار خود در پیام رسان ایتا به آیدی 🆔 @nabz_hayat ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
💢💢 اطلاعیه مسابقه غدیر شناسی 💢💢 🔰 به مناسبت عید سعید غدیر خم مسابقه کتاب خوانی با موضوع غدیرشناسی در کانال مکتب شهید سلیمانی یزد برگزار می گردد. 📋منبع پاسخ به سوالات : خلاصه کتاب غدیرشناسی تالیف آقای محمد دشتی ⏰حداکثر زمان ارسال پاسخ نامه: جمعه 8 مردادماه 🎁جوایز مسابقه : پنج هدیه 1/000/000 ریالی ❌ نکته مهم: برگزیدگان مسابقه از میان اعضای کانال مکتب شهید سلیمانی انتخاب خواهند شد لطفا پاسخ سوالات خود را به صورت یک عدد 10 رقمی از سمت چپ به راست به همراه نام و نام خانوادگی و شماره تماس خود به آیدی : 🆔: @ghadiryar در پیام رسان ایتا ارسال نمایید. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ . کانال مکتب شهید سلیمانی در ایتا: https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
🇮🇷🌸 🍀 ✅ یک خبر، یک تحلیل (۱۱) 🍃🌻🍃 💢 خبر: ❌ رابرت مالی: فشار حداکثری علیه ایران به طرز وحشتناکی شکست خورد. 🔻 نماینده آمریکا در امور ایران: ما یک وضعیتی را به ارث برده‌ایم که بایدن تصمیم گرفته به آن پایان دهیم. 🔹 وضعیتی که طی آن کارزار فشار حداکثری که دولت ترامپ علیه ایران اعمال کرده بود، به طرز وحشتناکی شکست خورد و این به طرز بدی به منافع آمریکا آسیب زده است. 🔺 ما آماده رفع تحریم‌ها هستیم، اگر آن‌ها آماده بازگشت به توافق، انجام تعهدات هسته‌ای و عمل به محدودیت‌هایی که در توافق به آن متعهد شدند، باشند. 💢 تحلیل کوتاه: 🌀 سخنان رابرت مالی بیان یک حقیقت تاریخی است که هراز چندگاهی بر زبان مقامات رژیم شرور آمریکا نیز جاری می شود. 🔸 فشار حداکثری زمانی شکست خورد که امام خمینی رحمةالله عليه فرمود: ما ملت رمضانیم ما را از تحریم نترسانید." 🔹 زمانی سخن از تحریم های فلج کننده بود، حال سوال اینجاست، آیا ابرقدرت فلج می تواند تحریم های فلج کننده داشته باشد. قدرت آمریکا رو به افول است تنها نقش اقتصاد آمریکا در سپهر جهانی از ۴۵ درصد سال ۱۹۴۵ به ۲۵ درصد امروز رسیده است این مساله را بی خانمان های آمریکا بیش از هر کسی درک می کنند. 🔺البته باید دانست که کشوری که دارای خودکفایی غذایی و انرژی است تحریم پذیر نیست. .
3.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 شرح حال منافقین از زبان شهید طالقانی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 خیال تصرف ۳ روزه تهران چگونه به باد رفت... 🍃🌻🍃 .
🔰براساس آمار دقیق اگر با همین روند پیش برویم، در سال ۱۴۳۰ کشور ما دچار انفجار سالمندی می شود و بیش از ۳۰ میلیون سالمند بالای ۶۰ سال خواهیم داشت ! آن روز تعداد قابل توجهی از جمعیت جامعه از سن کار خارج شده اند و دولت باید به آن ها خدمات ارائه دهد، در حالی که نیروی کار نیست. ❌حتی یک نمونه در دنیا سراغ ندارید که؛ کشوری به انفجار سالمندی رسیده باشد و بعد از آن مجددا جوان شده باشد. چنین اتفاقی در حد یک معجزه است. 👈 با این وصف!!! آیا همه ما وظیفه نداریم جامعه را آگاه کنیم؟؟ .
2.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظه رصد اطلاعاتی و کشف مهمات جنگی تیم تروریستی موساد در ایران .