eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
💢پاشنه آشیلی به نام صندوق بازنشستگی 🔹از هر ۱۰۰ نفر، بیش از ۵۰ نفر، با بازنشستگی پیش از موعد در ایران بازنشست می‌شوند این آماری است که سجاد پادام مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت کار می‌دهد. 🔸طبق این آمار هیچ کشوری در دنیا نیست که زیر ۶۰ سال کارکنان خودش را بازنشسته بکند ولی میانگین سن بازنشستگی در کشور ما زیر ۵۳ سال است. 🔹پادام معتقد است هیچ صندوقی در دنیا نمی‌تواند با قواعد صندوق‌های بازنشستگی ما چند سال بیشتر دوام بیاورد. کدام صندوق بازنشستگی در دنیا می‌تواند مثل صندوق‌های ما ۲۲ سال بیمه دریافت کند و بیش از ۳۰ سال مستمری بپردازد.
1.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ببینید | «اوجب واجبات» 🍃🌹🍃 🔻شهید حاج قاسم سلیمانی: نماز اگر قضا شد امکان مجدد آن وجود دارد، اما نظام اگر آسیب دید نماز آسیب می‌بیند دین آسیب می‌بیند، به این دلیل امام(ره) حفظ نظام را اوجب واجبات و واجب‌تر از نماز دانستند.
💢چالش‌ها و فرصت‌های وزیر جدید مسکن 🔹این روزها در حالی شاهد استعفای وزیر مسکن هستیم که همچنان یکی از وعده‌های اصلی دولت سیزدهم مبنی بر ساخت یک میلیون مسکن، پیشرفت چندان محسوسی نداشته است. البته نباید عملکرد نامطلوب دولت‌های یازدهم و دوازدهم در بخش مسکن که منجر به انباشت مطالبات مردمی شده را نادیده گرفت. 🔸به هر حال در طول سال‌های اخیر آمار ساخت مسکن به شدت نزولی شده و یک شکاف و رکود بزرگ در عرضه و تقاضای یکی از اصلی‌ترین بخش‌های اقتصاد کشور ایجاد شده است. 🔹آنچه در گام اول اهمیت دارد این است که در چنین شرایطی که افزایش قیمت مسکن و اجاره‌بها، سهم اصلی را در تورم اقتصاد ایران دارد؛ و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی را بوجود آورده، دولت و مجلس محترم باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن این وزارت‌خانه مهم را تعیین تکلیف کنند. اما وزیر جدید نیز باید با لحاظ تجربیات گذشته در مسکن مهر و نهضت ملی مسکن، چالش‌ها و فرصت‌های این حوزه را از هم تمیز دهد و اقدامات عملی را در پیش گیرد. 🔸از آنجا که قیمت زمین، سهمی در حدود ۶۰ درصد در قیمت تمام شده مسکن دارد، می‌توان گفت، وجود زمین دولتی فراوان در کشور برای ساخت مسکن یک فرصت باشد. اما در عین حال منافع شرکت‌های دولتی و بانک‌هایی که املاک را در اختیار دارند و از عرضه زمین بیشتر برای توسعه ساخت‌وساز مسکن جلوگیری می‌کنند یک چالش مهم است. 🔹بر اساس آمارها حجم زیادی از خانه‌های خالی در کشور وجود دارد که می‌تواند بخشی از مشکلات این حوزه را مرتفع کند. این فرصت را باید از طریق ابزارهای مالیاتی فعال کرد تا فعالیت‌های غیر مولد این حوزه کاهش یابد. 🔸یکی از فرصت‌های بی‌نظیر این حوزه وجود نقدینگی مورد نیاز برای تأمین مالی ساخت مسکن می‌باشد که در کشور وجود دارد. جذاب‌سازی سرمایه‌گذاری این بخش و ورود سرمایه‌های بخش خصوصی و خارجی می‌تواند تأثیرگذار باشد. ضمن اینکه استفاده از تکنولوژی روز برای کاهش هزینه‌ها ساخت مسکن نیز باید مد نظر باشد. 🔹به نظر می‌رسد عدم اختصاص زمین مناسب و ناتوانی اقشار کم درآمد در تأمین سرمایه اولیه دو دلیل اصلی کناره‌گیری بخش زیادی از متقاضیان واقعی مسکن از ثبت‌نام است و وزیر جدید باید با رفع این دو نقیصه، به فعال‌سازی ظرفیت‌های بالقوه بخش مسکن بپردازد.
3.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 واکنش جواد خیابانی به تقطیع سخنانش ⭕️ من حدود نیم ساعت صحبت کرده‌ام، اما چند ثانیه از آن مورد قضاوت قرار گرفته است. ملت ایران در کنار تیم فوتبال خود نگاهی امیدوارانه به جام‌جهانی فوتبال دارد. ⭕️ برخی رسانه‌ها با تقطیع سخنان خیابانی دلیل باخت تیم ملی از نظر او را حمایت نکردن مردم عنوان کردند.
خلیفه‌گری ارامنه: اغتشاشگران را محاکمه کنید 🔹بیانیه شورای خلیفه‌گری کل ارامنه آذربایجان ایران: حوادث تروریستی و اغتشاشات اخیر کشور که منجر به کشته و زخمی‌شدن شماری از هموطنان عزیزمان و همچنین موجب برهم خوردن نظم و امنیت عمومی گشت، موجب نهایت تأثر و تاسف جامعه‌ ارامنه است. 🔹ما در کنار پیروان سایر ادیان و اقوام این خاک مقدس در کنار نظام و مسئولان بوده و خواستار امنیت پایدار کشور و محاکمه عاملان جنایت و مختل‌کردن امنیت عمومی هستیم. 🔸 خلیفه گری ارامنه در ایران ۳ اسقف اعظم در اصفهان، آذربایجان و تهران دارد که خلیفه‌گری آذربایجان با ۷۰۰ سال سابقه قدیمی‌ترین آنهاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزمان را با آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۴۱۹ قرآن کریم ( آیات ۷ تا ۱۵ سوره مبارکه احزاب )  🍃🌹🍃 🌺 امام علی (ع) می‌فرمایند: «اَلا لا خَیرَ فی قِراءَةٍ لَیسَ فیها تَدَبُّرٌ» آگاه باشید در قرآن خواندنی که تدبر در آن نباشد، خیری نیست. (اصول کافی ۱/۳۶) 🎙 استاد پرهیزگار
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 عصای موسی مسئولیت عملیات دیروز علیه صهیونیست‌ها را برعهده گرفت ♦زندگی تاریک... شما تاوان خونی که ریخته شده را خواهید پرداخت... در سرزمین های اشغالی فلسطین آرامش و آسایش نخواهید داشت... ما عاقبت شما را تعیین خواهیم کرد... ♦فیلمی که گروه هکری عصای موسی از عملیات صبح دیروز(چهارشنبه) در فلسطین اشغالی منتشر کرده است.
💬 «هرمزگان» استان آزمایشی اجرای کالابرگ؟ /خاندوزی: از وزارت رفاه بپرسید 🔹در حالی وزیر اقتصاد پیشتر از اجرای آزمایشی طرج کالابرگ الکترونیک به جای یارانه نقدی در یکی از استان‌های جنوبی خبر داده بود که گفته می‌شود، این طرح در هرمزگان اجرا می‌شود. 🔹سوالی که مطرح هست، اینکه آیا همزمان با اجرای این طرح آزمایشی یارانه نقدی اهالی شهر مورد نظر حذف می شود یا خیر؟ 🔹«خاندوزی» وزیر اقتصاد در پاسخ سوال تسنیم در مورد جزییات بیشتر شیوه اجرای آزمایشی طرح کالابرگ الکترونیک گفت: این موضوع در حوزه وزارت کار است و این وزارتخانه به سبب مسئولیتی که در حوزه اجرا دارد می‌تواند پاسخگو باشد.
🇮🇷 📝 | آمریکا با حساب‌های جعلی مردم را فریب می‌دهد 🍃🌹🍃 🔻شرکت «متا»: 🔹ارتش آمریکا از شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و اینستاگرام برای ساخت حساب‌های جعلی به منظور فریب دادن کاربران دیگر استفاده می‌کند. 🔸براساس تحقیقات انجام شده، از این حساب‌ها برای پیشبرد حمایت از غرب در سراسر جهان، طی سال‌ها استفاده شده است. 🔺این پست‌ها روی طیف وسیعی از کشورها مانند افغانستان، الجزایر، ایران، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، سومالی، سوریه، تاجیکستان، ازبکستان و یمن متمرکز بود.
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان سخنگو و وزیر اطلاعات پهلوی در مورد تجزیه ایران
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 گویا در انقلاب توهمی براندازها یک اشکال فنی پیش آمده، آقای فخرآور در لیست پیشنهادی شورای انقلاب نیست و حالا دست به افشاگری زده امیرعباس فخرآور: 🔹 یه دزد موفرفری(مسیح علینژاد) هست که ۲۴ ساعت بعد، ایده مرا دزدید و چاشنی نایاکش را هم زیاد کردند و شورای انقلاب نایاک را تشکیل دادند. 🔹دو سه تا از سلبریتی‌ها که دنیای سیاست را هم نمی‌شناسند، نایاکی‌ها حسابی دارند بازی‌شان می‌دهند.