eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
✔️تبریزی‌ها قیام قم را تبدیل کردند به قیام ملی/ پرچم آزادی ایران دست تبریزی‌هاست 🔹در روز بیست و نهم بهمن سال ۵۶ تاریخ ایران ورق خورد، یعنی یک مقطع تعیین کننده‌ی تاریخی بود. خب در نوزدهم‌ دی همان سال در قم آن قیام اتفاق افتاده بود، شکی نیست قمی‌ها کار بزرگی هم کردند، ابتکار عمل را به دست گرفتند ولی مثل نوزدهم دی قم در کشور باز هم اتفاق افتاده بود اما فراموش شده بود، پانزدهم خرداد سال ۴۲ با آن کشتار و با آن حرکت عظیمی که در تهران و قم و بعضی شهرهای دیگر انجام گرفت ملت قیام کردند، جان دادند، خون دادند، تعداد هم خیلی زیاد بود اما فراموش شد. 🔹تبریزی‌ها قیام قم را تبدیل کردند به قیام ملی، تبدیل کردند به یک حادثه‌ی عمومی با اینکه سختگیری و شدت عمل در تبریز خیلی بیشتر بود. 🔹دستگاه آن‌قدر دستپاچه شد که تانک آورد در خیابان، کشتارکردند، مردم را کشتند. اما مردم تبریز عقب‌نشینی نکردند. جان دادند، خون دادند، ایستادگی کردند، شعار دادند، قضیه‌ی قیام را ملی کردند، صدای فداکاری آنها به همه‌ی کشور رسید لذا همه‌گیر شد، چهلم تبریز در چند جا گرفته شد این معنایش آن بود که فریاد تبریزی‌ها همه‌ی ایران را فرا گرفت. کمتر از یکسال بعد هم بساط حکومت استبدادی سلطنتی واژگون شد؛ تاریخ‌ساز یعنی این. 🔹 تبریز نگذاشت تجربه‌های گذشته تکرار بشود با ایستادگی با مقاومت با شجاعت. پرچم آزادی ایران دست تبریزی‌ها است.
🇮🇷 📸 هم‌اکنون؛ تصویری از دیدار صبح امروز مردم آذربایجان شرقی با رهبر معظم انقلاب
2.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: شنبه ۲۲ بهمن تاریخی بود؛ به ملت ایران اظهار تعظیم می‌کنم.
2.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 تطهیر شکنجه‌گر و قاتل معروف ساواک در پخش زنده بی‌بی‌سی؛ عالیجناب پرویز ثابتی یک مرد شریف است! ❄️🌹❄️ 🔹پرویز ثابتی، که در زمان پهلوی ریاست اداره کل سوم ساواک و رئیس ساواک تهران را در اختیار داشت از خشن‌ترین عوامل رژیم پهلوی به شمار می‌رفت؛ این روزها دوباره با حضور در گردهمایی مخالفین حکومت بر سر زبان‌ها افتاده و در شبکه‌های فارسی‌زبان از او به نیکی یاد می‌شود و در این برنامه با تعریف و تمجید عرفان قانعی فرد نویسنده کتاب خاطرات پرویز ثابتی روبرو می شود!
🇮🇷 📝 پنتاگون: پهپادهای ایران ما را نگران می‌کند ❄️🌹❄️ 🔹روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست: وزارت دفاع آمریکا در گزارشی گفته موشک‌ها و پهپادهای ایران در زمره برجسته‌ترین تهدیدهای پیش روی آمریکا و متحدانش است. 🔺همه این موارد و ستیزه‌جویی ایران در دریا ما را نگران می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📸 سانسور زبان فارسی به سبک رسانه سعودی! ❄️🌹❄️ 🔹پس از اعطای عنوان استاد افتخاری دانشگاه پکن به دکتر رئیسی، رییس جمهور کشورمان، رسانه سعودی اینترنشنال بار دیگر دشمنی خود را با ایران و زبان فارسی به نمایش گذاشت و نوشته فارسی حک شده در پشت تصویر مراسم اعطای این مدرک را سانسور کرد!
درخشش ٣یزدی در مسابقات ملی «قرآن و عترت بسیج» مشروح خبر 🔻 https://yazd.iqna.ir/fa/news/4122401
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🔸علاج دشمنی با ایران، چیزی نیست جز استقامت ...
✔️رفتن «فتاح» به دولت تکذیب شد 🔺رئیس بنیاد مستضعفان: 🔹هیچ خبری مبنی بر رفتن بنده به دولت وجود ندارد و محکم‌تر در جای خود ایستاده‌ام. 🔹البته ما با دولت همراهی داریم و ۲۲ مدیر بنیاد به دولت رفته‌اند.
Khamenei.ir4_6010516296473513680.mp3
زمان: حجم: 5.99M
🔺صوت کامل سخنان رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶