فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #موشن_گرافیک | آغازی بر پایان رژیم شاهنشاهی!
🔹از ۱٣ تا ۱٧ شهریور ماه ۱٣۵٧ ، ایران سراسر تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهی بود. اوج این تظاهرات، ۱٧ شهریور ماه است که کشتار وحشیانه ای توسط دژخیمان شاهنشاهی به وقوع پیوست و حدود ۵٨نفر در تهران و ۴نفر در مشهد به شهادت رسیدند.
🔺این جنایت، آغازی بود بر پایان رژیم شاهنشاهی ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چقدر شرمآور؟!
🔻 بازخوانی سخنان سال ۹۲ روحانی درباره مدیریت نامطلوب اقتصادی کشور
🔹چرا هر روز دست در جیب مردم میکنیم و نصف پول مردم را برمیداریم.
🔹ارزش پول ملی را نصف کردهاند و هنوز شعار میدهند.
🔹همه ناکارآمدیها را نمیتوان به پای تحریم نوشت.
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ضاحی خلفان رئيس پلیس سابق دبی: چرا فلسطینی ها ما را لعنت میکنند اما قاسم سليمانی را شهید قدس مینامند؟‼️
🔴 #تحلیـل_فایننشال_تایمز| رابطه با چین؛ ضربهگیر تحریم؟!
🔻 روزنامه فایننشالتایمز، استراتژی ایران برای نزدیکی به اقتصاد چین را ضربهگیر تحریمها معرفی کرد. این گزارش تاکید میکند که دو کشور چین و ایران، برای گسترش روابط اقتصادی خود نقاط مشترک و انگیزههای قابلتوجهی دارند.
🔹 همچنین با توجه به فشار تحریمهای آمریکا، اغلب گروههای سیاسی در ایران در تایید گسترش روابط بلندمدت با ابرقدرت اقتصاد آسیا اتفاق نظر دارند.
🔹 این روزنامه می نویسد: برای نیروهای محافظهکار ایران که موضعی غیرقابل انعطاف در برابر غرب دارند، چین و روسیه میتوانند با استفاده از روابط دیرینه تجاری خود با اروپا، نقش ضربهگیر تحریمها را برای ایران ایفا کنند.
در پی تکمیل و تحویل فازهای دوم و سوم پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز و سرعت بالای اجرای این پروژه و رفع مشکل آب این منطقه، سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قدردانی از اهتمام جهادی و انقلابی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا(ص) در این عرصه گفت: «خدای بزرگ را شاکریم به فرزندان ملت ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و قرارگاه حضرت خاتمالانبیا(ص) توفیق داد در لبیک به مطالبه رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی، با سرعتی مثالزدنی، کاری که باید طی چندین ماه صورت میپذیرفت، در یک مدت کوتاه و ۲۵ روزه، دغدغه مردم خونگرم، مؤمن، مقاوم، مجاهد و فهیم خوزستان، با اجرای پروژه آبرسانی به روستاهای غیزانیه اهواز، مرتفع و یک رکورد کمنظیر در اجرای پروژههای آبرسانی رقم زده شود.»
نکات تحلیلی: بهترین روش برای رضایتمندی مردم که ولینعمتان نظام اسلامی هستند، توسعه و تعمیق خدمترسانی دلسوزانه توسط دستگاههای اجرایی و نهادی، آنهم با سرعت و دقت بالا است که باید سرلوحه متولیان امر قرار گیرد. 2- همافزایی، تعامل گسترده بین قرارگاه خاتمالانبیا(ص) و بنیاد مستضعفان و سایر مجموعههای استانی در اجرای فازهای دوم و سوم این پروژه که شامل ۳۰ کیلومتر خط انتقال لوله پلیاتیلن بود، نشاندهنده این نکته کلیدی است که بسیاری از پروژههای نیمهتمام را میتوان با همین شیوه تعاملی، همراه با روحیه جهادی و در وقت کم به سرانجام رساند. 3- مسئولین و متولیان امر با اقدامات پیشدستانه، نباید بگذارند که تقاضاها و مطالبات واقعی مردم تبدیل به اعتراض و انتقاد شود و پس از امنیتی شدن فضا و جریحهدار شدن افکار عمومی، در فکر علاج و چاره کار بیفتند.
نکات راهبردی: نزدیک به دو دهه در کشور ما بحران آب به مسئلهای مهم برای مردم و سیاستمداران تبدیل شده است. کشور ما به دلیل قرارگیری در کمربند خشک و نیمهخشک، منابع آبی کم و کاهش نزولات جوّی از یکسو و رشد جمعیت و توسعه کشاورزی و صنعت از سوی دیگر، سبب شده اگر سیاستگذاری مناسبی در جهت مدیریت آب انجام نگیرد تنشهای آبی گسترش مییابد. در این وضعیت حل بحران آب بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی کشور باید موردتوجه کافی و جدی قرار گیرد. سیاستهای منسجم و مشخص در زمینه درک بحران آب و چارهجویی اصولی همراه با برنامههای مدون و قابل عملیاتی شدن باعث خواهد شد تا وضعیت منابع آبی کشور بهتر و تبعات آن کاهش یابد.
مدارس هرچند اختیاری، اما بازگشایی شد و دولت از خانوادهها خواست که فرزندان خود را به مدرسه بفرستند. موضوعی دلنگرانی زیادی در بین خانوادهها ایجاد کرد.
گزاره خبری: 1- «محسن حاجی میرزایی» وزیر آموزشوپرورش گفت: «ما دو اولویت بسیار مهم داریم که اولی، سلامت دانش آموزان است و اولویت دوم هم تداوم آموزش است. تجربیات در دنیا را هم بررسی میکنیم. در آسیای جنوب شرقی از یک هفته قبل مدارس باز شده است. هیچ آموزشی جایگزین آموزش حضوری نخواهد بود. چون اصل بر حضور دانش آموزان در سال تحصیلی جدید است، برای همین هر جا امکان اجرای پروتکل باشد، اصل بر آموزش حضوری است.
نکات راهبردی: توجه به نکاتی چند برای درک درست از شرایط کنونی، محدودیتها و مشکلات وزارت آموزشوپرورش در بازگشایی مدارس، از سوی خانوادهها حائز اهمیت است؛ 1- فرزندانمان حرفهای ما را میشنوند و اثر میپذیرند. سعی کنیم نقدها و ایرادها و دلخوریهایمان از کمکاری برخی مسئولین دولتی را به فرزندانمان انتقال ندهیم. 2- سلامت روانی فرزندانمان باید مهمترین ملاحظه ما باشد و جهتگیریهای ما هر چه که هست، نباید امنیت روانی آنها را تخریب کند. ازاینرو، برای ایجاد امنیت فکری و روحی فرزندان، باید فضای خانه و مدرسه را برای آنها توضیح دهیم. 3- متخصصان امر تربیت و آموزش میگویند؛ طلای شجاعت، استقلال، تفکر، ابتکار و ... را به بهانههای مختلف از بچهها نگیرید؛ پس توضیح وضع موجود ما باید به صورتی باشد که هرگونه ترسی را از بچهها بگیرد، نه آنکه آن را افزایش دهد. 4- کمی از نقد دولت فاصله بگیریم و از خود بپرسیم در این ایام، کمک والدین به مدارس چگونه باید باشد؟ 5- طریقه بهره گرفتن از امکانات مختلف مجازی و برنامههای آن را به فرزندانمان آموزش دهیم و در هنگام آموزش با آرامش و محبت کنار آنها باشیم. 6- عادت دادن دانش آموزان به برنامه منظم آموزش و یادگیری؛ از درس خواندن گرفته تا تغذیه و زمان خوابیدن، تفریح و ... 7- شاید بعضی بچهها از طریق فضای مجازی نتوانند با کیفیت درس بخوانند، پس با درک این موضوع، عجله در یادگیری و ترس از عقب ماندن بچهها را از دستور کار خارج کنیم. 8- در قامت یک سرپرست، دوست، مدیر و معلم صبور در کنار دانشآموزمان باشیم.
احکام فقه سیاسی:سوال:صحبت کردن از عیب فردی که ابایی ندارد دیگران بدانند و یا همه می¬دانند، (مثلاً تراشیدن محاسن) چه حکمی دارد؟
پاسخ:در موردی که فرد ابایی از بیان معایبش ندارد، طرح عیب جایز نیست، ولی در مواردی که همه می¬دانند، اشکال ندارد.
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍عاقبت محافظه کاری!
👈طبع انسان به سمت محافظه کاری میل می کند، اما خداوند از انسان تحول می خواهد.
👈رهبر معظم انقلاب نیز فرموده اند: «محافظه کاری قتلگاه انقلاب است» و در جای دیگری فرموده اند: «ما امروز به تحول احتیاج داریم».
👈مدیر محافظه کار نمی تواند جامعه را به سمت تحول خواهی مد نظر قرآن سوق دهد.
👈اگر انسان تحول خواه نباشد، قطعا متحجر است!
👈کسانی که مسیر تحولی ولی خدا را نپذیرند، باید مراقب باشند که در نهایت همچون خوارج با شمشیر ولی خدا نابود نشوند.