eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
2.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 ✅ رهبر معظم انقلاب: برخی انتخابات را وقتی قبول دارند، که نتیجه به نفع آنهاست. 🌀 بعضی اوقات حرفهایی از برخی صادر می شود که مشخص می شود اساس را قبول ندارند.
⭕️ آمار رسمی کرونا در سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ در استان یزد .
1.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 ✅ ❌ موضوع: آیا برجام تصمیم نظام بود؟ ‼️ 🍃🌻🍃 🌀 جواب امام خامنه‌ای به بیمار دلانی که برجام را تا سه سال قبل دستاورد خودشون می‌دانستند و بعد از اینکه به سرانجام نرسید، گفتند تصمیم نظام بود‼️ ✅ شما که چشم دارید، گوش دارید، اون نامه‌ای که نوشتم رو ببینید تصویب چه جوریه؛ شرایطی ذکر شده، در این صورت (اجرای شرایط) تصویب میشه. اگر این شرایط اعمال نشد، وظیفه رهبری این نیست که بگوید برجام نباید اجرا بشود.
پايان مغالطه ديپلماسي - ميدان اظهارات حکيم فرزانه انقلاب اسلامي فصل الخطابي است براي ملت ايران و پاياني بر –ميدان که تنها براي تشويش افکار جامعه و پراکنده کردن اذهان عمومي از مسايل مهم کشور در آستانه انتخابات طراحي شده بود. البته بدخواهان اين ملت و آنهايي که نفشه هايشان با رهنمودهاي رهبري نقش بر آب شده است، بيکار ننشسته اند و فاز جديد تخريب رهبري را آغاز کرده اند که اين خود حکايت از آن دارد که مواضع حکيمانه رهبري به خوبي اثرگذار بوده است! .
دستور ویژه رییسی برای 🔹طرح «پایش» کلیه بنگاه‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در سراسر کشور، ظرف یک ماه آینده اجرا شود. 🔹با سه هدف شناسایی بنگاه‌های تعطیل قابل احیا، شناسایی بنگاه‌های نیمه فعال نیازمند حمایت قضایی و شناسایی و برخورد کیفری با متخلفان و عاملان تعطیلی کارخانجات در سراسر کشور، کارگروه مشترکی با مسوولیت دادستانی کل کشور تشکیل شود. 🔹سازمان بازرسی و دادستانها، با متخلفینی که کارخانجات و بنگاه‌های تولیدی را تعطیل و لخت می‌کنند تا از زمین آن سواستفاده کنند قاطعانه برخورد کنند. .
استاد معتز آقائیTahdir-(www.DaneshjooIran.ir) joze21.mp3
زمان: حجم: 4.04M
(تندخوانی) قرآن کریم 🔊 قاری معتز آقایی 🕐 زمان: ۳۳ دقیقه 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را به دوستانتون ارسال نمایید. 💠کانال مکتب شهیدسلیمانی( ره) 🆔 @maktab_soleymani_yazd 🍃 🌠🍃
16.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾خدا "توابین" را دوست دارد... 🗣️ : حضرت آیت الله جاودان
انس با 🌹🍀🌱قرآن، مبارك است، براى تدبّر کردن، نه تبرّك جستن به ظاهر آن [سوره ص (38): آيه 29] كِتابٌ أَنْزَلْناهُ إِلَيْكَ مُبارَكٌ لِيَدَّبَّرُوا آياتِهِ وَ لِيَتَذَكَّرَ أُولُوا الْأَلْبابِ (29) (اين) كتاب مباركى است كه به سوى تو فرو فرستاديم تا در آيات آن تدبّر كنند و خردمندان پند گيرند. ✨🌙🌟نكته ها: 1- قرآن از منبع مباركی است. «تَبارَكَ الَّذِي» 2- در شب مبارك نازل شده است. «فِي لَيْلَةٍ مُبارَكَةٍ» 3- در مكان مبارك نازل شده «بِبَكَّةَ مُبارَكاً» 4- خودش نيز مبارك است. «كِتابٌ ... مُبارَكٌ» ✨پيامها: 1️⃣- قرآن، مبارك است. (تلاوت، تدبّر، تاريخ، استدلال، داستان، الگوهاى، معارف، اخبار غيبى، تشبيهات، اوامر و نواهى آن، همه و همه پر از راز و رمز است). كِتابٌ ... مُبارَكٌ 2️⃣ گرچه قرآن، مبارك است، امّا براى تدبّر است، نه فقط تبرّك جستن به ظاهر آن. (براى حفظ منزل، مسافر و عروس از خطرات) كِتابٌ ... مُبارَكٌ لِيَدَّبَّرُوا» 3️⃣ تدبّر در قرآن مقدّمه ى تذكّر است و گر نه چه بسا انسان اسرار و لطايف علمى قرآن را درك كند ولى مايه ى غرورش شود. لِيَدَّبَّرُوا لِيَتَذَكَّر 4️⃣ قرآن، مطابق عقل و خرد است، لذا اهل خرد با تدبّر در آن به احكام و رموزش پىمىبرند. «لِيَتَذَكَّرَ أُولُوا الْأَلْبابِ»🌺
🇮🇷🌸 🍀 🌀 موضوع: من رای میدهم... 🍃🌻🍃 .
🇮🇷🌸 🍀 ✅ پیام روشنگری 🌀 موضوع: حضور حداکثری مردم در بیان 🍃🌻🍃 4⃣1⃣ حضور شما در این انتخابات مهم است. این، تصدیق و تأیید و مستحکم کردن نظام جمهوری اسلامی است. مسئله فقط یک مسئله‌ی سیاسی و فردی و اخلاقیِ محض نیست؛ یک مسئله‌ی همه‌جانبه است. انتخابات با سرنوشت مردم سر و کار دارد؛ بخصوص انتخابات ریاست جمهوری که سپردن قوه‌ی اجرائیه‌ی کشور به دست یک نفر و یک مجموعه است که کشور را برای مدت چند سال اداره کنند؛ اینقدر انتخابات اهمیت دارد. 🌺 بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (علیه السلام)- 1388/1/1 .
محمدحسین پویانفرYa_Ali 2.mp3
زمان: حجم: 9.29M
# من حیدریم 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را به دوستانتون ارسال نمایید. 💠کانال مکتب شهیدسلیمانی( ره) 🆔 @maktab_soleymani_yazd 🍃 🌠🍃
فن بدل مکرون علیه مسلمانان بی پناه رئیس جمهور فرانسه، با به کارگیری مستمر واژگانی مانند " " و " "، سعی دارد علیه مسلمانان را به نقطه اوج خود برساند. اسلام هراسی در ، پروسه ای بوده است که توسط روسای جمهور مختلف فرانسه تشدید و تقویت شده، اما اکنون در دوران ریاست جمهوری مکرون شاهد اوج گیری آن هستیم.در سال 2020 میلادی، بیش از 1000 حمله نژادپرستانه علیه مسلمانان و پناهجویان در فرانسه صورت گرفته است. ضمن آنکه پلیس فرانسه نیز به مانند پلیس ایالات متحده آمریکا، "مواجهه سخت با مسلمانان" را به بهانه های مختلف در دستور کار قرار داده است. .