eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ اعتراف به عمق راهبردی ایران 🔻رابرت بائر یکی از افسران بازنشسته سازمان سیا ، به مدت ۳۰ سال در منطقه غرب آسیا مشغول فعالیت و تحقیق بوده ، یک تحقیق میدانی از میزان نفوذ جمهوری اسلامی بعمل آورده ، در انجام این تحقیق با همه گروهها، قبایل و عشایر منطقه اعم از شیعه و سنی ، ترک، کرد و عرب نشست و برخاست و به گفتگو و محاوره پرداخته است. 🔻 جمع بندی این تحقیق میدانی این است که علیرغم اختلافات قومی، نژادی و زبانی یک عشق و علاقه زائد الوصفی نسبت به جمهوری اسلامی وجود دارد بطوری که همه، انقلاب اسلامی را، انقلاب خود میدانند و امادگی هر نوع فدا کاری و مجاهدت را نسبت به انقلاب اسلامی دارند . 🔻 بائر در این جمع بندی فصل مشترک همه این اقوام از نظر دینی و فرهنگی در یک قالب و یک جامعه تعریف میشود ،و آن نفرت مشترک نسبت به غرب استعمارگر است. او میگوید جمهوری اسلامی با این وصف نیاز به سلاح هسته ای ندارد .زیرا نفوذ فرهنگی و ایدئولوژی او در منطقه آنقدر قوی است که بدون دست یافتن به هر گونه جنگ، ملتهای منطقه را پشتیبان خود میداند. در مقابله با جریان داعش این وحدت و هم افزایی به اوج خود رسید و گروههای گوناگون از فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان، حیدریون و حشد الشعبی از عراق، حزب الله و انصار الله تحت فرماندهی قاسم سلیمانی به جنگ با تروریسم و غرب پرداختند . آری این سرمایه اجتماعی در داخل کشور نیز با شیوه های مختلف خود را نشان داده است اما در روزهای آینده با حضور مردم در پای صندوقهای رأی خود جلوه های زیبای دیگر از پشتیبانی از انقلاب رقم می خورد. 🔻همین مولفه های قدرت باعث برجستگی ایران در منطقه و جهان شده است و دیپلمات‌های کشورمان نیز باید این مولفه ها را به کسانی که کشور را تهدید و تحدید می کنند نشان دهند تا حتی جرات بیان تحریم و یا اعمال آن را نیز نداشته باشند. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
🇮🇷🌸 🍀 💠 والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
✍️تحلیل خبر روز (1) 🔸 تکرار داستان بالمره و خزانه خالی! امروز یک اصل ثابت و قطعی وجود دارد که نبایستی اقتصاد و معیشت مردم را شرطی کرد و آن‌ها را به تحولات خارجی پیوند زد، کاری که همچنان توسط دولت در حال روی دادن است!... ادامه خبر در لینک زیر: https://lixt.ir/zn2os ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
پیام قرآنی 🌹مسجدی که جنگجو برای آزادی قدس تربیت نکند مسجد نیست [سوره التوبة (9): آيه 19] أَ جَعَلْتُمْ سِقايَةَ الْحاجِّ وَ عِمارَةَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ كَمَنْ آمَنَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ وَ جاهَدَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ لا يَسْتَوُونَ عِنْدَ اللَّهِ وَ اللَّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمين (19) آيا آبرسانى به حاجيان و تعمير مسجد الحرام را همانند (عملِ) كسى قرار دادهايد كه به خدا و روز قيامت ايمان آورده و در راه خدا جهاد كرده است؟ اين دو نزد خداوند يكسان نيست و خداوند گروه ستمگر را هدايت نمىكند. 🔻 : 🔹من حسینیه را حسینیه نمی دانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند. 🔹اگر انسان مسلمان یا مسیحی از دست بردارد، از دین خود دست برداشته است.🌺
🌀 شاخصه‌های مدیران 🍃🌻🍃 💢 الف) تدین: "دفاع ازدین" ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
2.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویروسی با قدمت ۷۲ سال 🔻از علائم بیماری Covid-1948 چه میدانید؟ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
1.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخی می‌خواستند درباره داعش هم با آمریکا توافق کنند! 🔹سردار ، معاون سیاسی سپاه: برخی از مسئولان ما که جمهوری اسلامی را در موضع ضعف می‌دانند می‌خواستند درباره با آمریکا توافق کنند. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
🌀 موضوع: انتخاب آگاهانه 🍃🌻🍃 💯 انتخاب درست امروز، برای پشتیبانی فردایی بهتر خواهد بود. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 واکنش سید حسن نصرالله به موشکی که به دیمونا رسید ♦️سخنرانی دبیرکل حزب الله به مناسبت روز قدس:در رژیم صهیونیستی همه انگشت به دهان مانده بودند از رسیدن این موشک به دیمونا ♦️اگر جنگ واقعی شروع شود و هزاران موشک از چند سمت به سمت شما شلیک شود چه خواهید کرد؟ ♦️خود نظامیان صهیونیست هم می‌دانند توانایی برای دفاع در جنگ نخواهند داشت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
✴️آخرین وضعیت آرایش انتخاباتی اصلاح طلبان 🔸اصلاح طلبان ۱۴کاندیدا دارند که تا به امروز یک سوم از آنها در جلسات جبهه حضور یافته و برنامه خودشان را ارائه داده‌اند. 🔸اسماعیل گرامی مقدم، عضو نهاد اجماع‌ساز اصلاح طلبان در مورد نحوه انتخاب کاندیداها می گوید: اصلاح طلبان در روز آخر که احتمالا فردا یا پس فردا باشد در یک فرایند دموکراتیک در مورد نامزدهایی که بیشترین رای بیاورند ، تصمیم خواهند گرفت. 🔸 امروز شنبه نوبت ظریف است که در جبهه حضور یابد. آقای ظریف یا شخصیت‌های دیگر باید خودشان در جبهه حاضر شوند و جبهه شخص دیگری را نخواهد پذیرفت. 🔸 ممکن است برخی اصلاح‌طلبان راهشان را جدا کنند اما اکثر اصلاح‌طلبان می‌خواهند با هویت اصلاح‌طلبی در انتخابات حاضر شوند. 🔷درهمین زمینه روزنامه شرق هم می نویسد: 🔹در میان نامزدهای اصلاح‌طلب، اسحاق جهانگیری، عباس آخوندی، محسن هاشمی و محمدرضا عارف، شرایط مطلوب‌تری نسبت به بقیه دارند. 🔹جهانگیری و عارف در سِمت‌های معاون‌اولی و کارهای اجرائی نقش‌آفرینی کرده‌اند و عباس آخوندی با سابقه وزارت از برنامه و روشی تئوریک برخوردار است. 🔹محسن هاشمی در کنار مسئولیت‌های اجرائی از هم‌نشینی با آیت‌الله، تجربه‌های فراوانی آموخته که برای دیگران دور از دسترس است. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .
✅ تکرار یا تغییر؟ 🍃🌻🍃 🌀 دولت عدالت گستر 💢 متاسفانه شعار عدالت گستری توسط کسانی مطرح شد خود به انحراف رفتند و دولت فعلی نیز با نوع مدیریت خویش علی رغم برخی اقدامات مثبت مانند ترمیم حقوق بازنشستگان و ...، چنان سفره مردم را کوچک کرد و ثروتهای بادآورده را برای گروهی رانت خوار ایجاد کرد که سخن گفتن از عدالت گستری در این دولت را بسیار سخت می نماید. 💠اکنون مردم نه به دنبال شعار بلکه به دنبال عمل هستند و مطالبه دولتی را دارند که نه در سخن، بلکه در عمل طعم شیرین عدالت را به جامعه بچشاند و سابقه و توان این امر را داشته باشد. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ https://eitaa.com/maktab_soleymani_yazd .