eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌رهبر انقلاب: انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگ است. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
🌀 موضوع: چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ (قسمت دوم) 🍃🌻🍃 🔻 : حضورِ آگاهانه در پای صندوق رای، ضمن این که وجوب شرعی و وظیفه ملی است؛ وجوبِ عقلی هم دارد. 🔹 عقل، به عنوان یکی از راهنمایان انسان (رسول باطنی)، حکم می کند که هر شهروندِ ایرانی، شخصا با شرکت در انتخابات و گزینش ، سرنوشتِ خود و کشورش را تعیین کند. 🔺 زیرا اگرانسان، در این مساله مهم کوتاهی کند؛ دیگران به جایش تصمیم خواهند گرفت! بسا با انتخابِ ، خسارت جبران ناپذیری به فرد و جامعه وارد نمایند، در این صورت عقل سلیم و نفس لوامه (وجدان)، فردِ متخلف را سرزنش می کند ولی نتیجه ای ندارد. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
💠 موضوع یادداشت: مشارکت حداکثری چگونه رخ می دهد؟ 🍃🌻🍃 🔻الگوی ذهنی موجود در نگرش نخبگان سیاسی ما دوقطبی است که بر اساس آن یک مناقشه و ماجراجویی در انتخابات رخ می دهد و مردم از سر هیجان و احساس، در این ماجرا حس طرفداری پیدا می کنند و به یک طرف رأی می دهند! 🔹 اما نکته اینجاست که این مشارکت قهرا با رشد و تعالی در تعارض و تباین قرار دارد چراکه این مشارکت با ایجاد هیجان صورت پذیرفته و بصیرتی در کار نیست. 🔸به بیان واضح تر، فریب مردم و مشارکت حداکثری در تضاد با هدایتگری قرار میگیرد. 🔹برخی اظهار می کنند: برای آنکه گفتمان خودی پیروز شود، نیاز به گفتمان غیر و به نوعی دشمن سازی است و به همین دلیل، باید طوری کار را مدیریت کند که عملا بتوان در جامعه دوقطبی ایجاد کرد تا بدین وسیله مردم کنند! 🔸سوال جدی این است که آیا این نوع مشارکت هیجانی، با تعالی که هدف عالی انقلاب است، می تواند تناظر داشته باشد⁉️ 🔹به نظر می رسد که در این راستا نوعی شکل می گیرد. در حالی که مولی الموحدین می فرماید: من اصلاح مردم را به فساد خودم نمی خواهم. 🔺آیا میشود با فریب و فساد، در مسیر هدایت و تعالی مردم گام برداشت؟ پاسخ منفی است. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ دعوت به یک چالش 🌀 موضوع: علت رد صلاحیت خود را اعلام کنید ...‼️ 🍃🌻🍃 ❌ آقایان رد صلاحیت شده‌ای که طلبکار هستید، لطفا علت رد شدن خود را (نه از طریق فضاسازی رسانه ایِ شارلاتان های رسانه‌ای) بلکه از زبان خودتان و به صورت بی پرده با هواداران در میان بگذارید. این آزمون خوبیست. شما قرار بود شخص اول اجرایی ایران شوید، آیا برای این چالش ساده، شما شهامتش را دارید؟ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 موضوع: ریاست جمهوری در کلام امام‌ خامنه‌ای (مدظله العالی) 🍃🌻🍃 🌺 مقام معظم رهبری: مهم‌ترین و موثرترین مدیریت کشور، ریاست جمهوری است. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .