eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
VID_20201111_092713_453.mp3
زمان: حجم: 1.08M
💠مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، مبارزه با تبعیض و عدالت خواهی است. رهبر معظم انقلاب ۱۳۸۲/۰۶/۰۵ 🔹-🔸🌹🔹-🔸 ✅ 💠موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی جناب آقای ابراهیم حیدری در مورد عدالت و مبارزه با فساد
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال 1 انتظار مردم از قوه قضائیه
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه کلید حل مشکلات فعلی چیست؟
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال 3 نتایج اجرای عدالت ومبارزه با فساد
💠عملیات کوبنده حشد الشعبی در عراق علیه داعش 🌀«محمد التمیمی» از فرماندهان حشد شعبی عراق گفت: نیروهای حشد شعبی و امنیتی عراق کار پاکسازی تپه‌ها و اراضی کشاورزی و ناهموار در منطقه «النقشبندیه» در حومه بخش «جلولا» در استان دیالی را آغاز کردند. ⭕️وی افزود: این عملیات برای تعقیب هسته‌های تروریستی داعش انجام می‌شود که جمعه شب به یک مقر نیروهای امنیتی مشترک عراق حمله کرده و یک نظامی را کشته و سه نفر دیگر از جمله یک پلیس زخمی کردند. این فرمانده تاکید کرد: در این عملیات، امنیت مناطق پیرامون مقرهای نیروهای امنیتی عراق تامین و مقرهای گروه تروریستی داعش در دیالی کشف و نابود خواهد شد.
⛔️ چرا ضدانقلاب خارج نشین و داخلی ها فتیله ایجاد آشوب در آبانماه را پایین کشیدند؟ ✍سعید درخشان کارشناس مسائل امنیتی: طبق شواهد و قرائن قرار بود با افزایش نارضایتی ها و گرانی ها اعم از ریزش دستوری بورس تا گروگان_گیری_معیشت مردم توسط مدیران غربگرا و احتکار سازماندهی شده کالاهای اساسی در گمرک ها فشار را بر جامعه زیاد بکنند تا در آستانه سالگرد فتنه بنزینی سال گذشته دوباره آشوبها در کشور کلید زده شود. اما به یکباره شاهد تغییر معادلات و پایین کشیدن فتیله نارضایتی تراشی در جامعه هستیم و در آستانه سالگرد فتنه بنزینی آبانماه شاهد کمترین تحرکی برای ایجاد آشوب در کشور هستیم. دو دلیل عمده برای این تغییر رفتار دشمنان داخلی و خارجی بیان شده است . 1⃣دلیل اول پیروزی بایدن در آمریکا و تغییر راهبرد جریان غربگرا از اقدامات سخت و خیابانی به اقدامات نرم و فریب افکار عمومی در بستر اجتماعی و فرهنگی و سیاسی برای تغییر معادلات نظام است. 2⃣دلیل دوم حفظ زیرساخت مدیریت افکار عمومی توسط شبکه های نفوذ: فضای مجازی کشور با مختصات فعلی کاملا در اختیار دشمنان است و به راحتی در این بستر در حال مدیریت افکار عمومی ایرانیان هستند . لذا ایجاد هرگونه شورش و آشوب در کشور باعث اقدام اساسی نظام برای کنترل و مهار مدیریت دشمنان در فضای مجازی خواهد شد خصوصا که این روزها در مجلس شورای اسلامی طرحی برای صیانت فضای مجازی کشور در دست بررسی است. شبکه نفوذ دشمن بشدت پیگیر است تا طرح ساماندهی فضای مجازی در مجلس به نتیجه نرسد و در چرخه بروکراسی اداری مشمول گذشت زمان بشود . لذا ایجاد هرگونه آشوب در کشور باعث تسریع در تصویب این طرح و خروج مدیریت فضای مجازی کشورمان از دست دشمنان خواهدشد . لازم است نمایندگان مجلس هوشیار باشند و فریب برخی تحلیل های غلط را نخورند و هرچه سریعتر برای آزادسازی فضای مجازی از اشغال دشمنان اقدام نمایند.
▼گزارش روز                        الگوی موفق همکاری امنیتی در منطقه سفر اخیر وزیر دفاع عراق به کشورمان می‌تواند زمینه‌ساز ارتقاء همکاری بین دو کشور در مسائل نظامی و امنیتی باشد. گزاره خبری: پایگاه خبری اوراسیا تایمز نوشت: «ایران باوجود تحریم‌های شدید آمریکایی موفق شده است از طریق دانش بومی و مهندسی معکوس به یک ابرقدرت در زمینه پهپاد تبدیل شود. ایران به‌تازگی جدیدترین نمونه پهپاد مهاجر-۶ را رونمایی کرده است. به گفته «دیوید اکس» تحلیلگر دفاعی نباید این پهپاد را صرفاً بر اساس ظاهر ارزیابی کرد». گزاره تحلیلی: موفقیت جمهوری اسلامی ایران در دستیابی به انواع مختلف تجهیزات نظامی که به اعتراف دوست و دشمن میزان این موفقیت‌ها در جهان بی‌نظیر است، می‌تواند تضمین‌کننده امنیت منطقه‌ای کشورهای همسایه باشد. در این میان کشور عراق چندین سال است که در مرحله اول مورد تجاوز مستقیم آمریکا قرار گرفت و در مرحله دوم نیز گروه تروریستی داعش با وحشی‌گری تمام امنیت و پیشرفت این کشور را کاملاً مخدوش کرد. تنها کشوری که در این ایام ناامنی به یاری عراق شتافت، جمهوری اسلامی ایران بود. حال که تحریم تسلیحاتی ساbemaملل علیه کشورمان از بین رفته است، کشور عراق می‌تواند تمامی نیازهای نظامی خود را از همسایه صادق و خوش‌سابقه خویش تأمین کند و سطح امنیت خود را ارتقاء بخشد. ایران نیز همواره اعلام آمادگی کرده است که برای تأمین امنیت عراق، همواره در کنار این کشور خواهد بود؛ این راهبرد جمهوری اسلامی ایران در دیدار اخیر رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان با وزیر دفاع عراق نیز دوباره مطرح شد. سرلشکر باقری در این دیدار تأکید کرد: «هر زمان عراق احساس نیاز کند، ما در کنار برادرانمان خواهیم بود که مقدمات آن فراهم است، همچنین قرار شده است که به‌تناسب وضعیت و مناطق موردنیاز، این همکاری‌ها توسعه یابد. سند همکاری دفاعی ایران و عراق در آینده نزدیک امضا می‌شود». الگوی موفق همکاری نظامی ایران و عراق که به نابودسازی داعش و تأمین امنیت در عراق منجر شد، می‌تواند به یک الگوی موفق منطقه‌ای تبدیل شود و خطر تروریسم را از بین ببرد. فراموش نکنیم که امنیت مقوله‌ای درون‌زاست و نمی‌توان با وارد کردن کشورهای دیگر در منطقه، امنیت به دست آورد. نکته‌ای که باید مورد توجه برخی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس قرار گیرد و در آمریکا دنبال امنیت خلیج‌فارس نباشند. (نویسنده: اکبر معصومی)
▼حرف روز       استقلال سیاسی و مسئله رفاه ملی «اگر شما بخواهید استقلال سیاسی داشته باشید و استقلال ملیتان را در برابر دشمن غداری مثل آمریکا حفظ کنید نمی‌توانید رفاه هم داشته باشید»؛ این جمله هرچند از زبان «محمد عطریانفر» عضو مؤثر یک حزب سیاسی بیان شده است، اما تقریباً چنین خط سیاسی این روزها به اشکال متعدد در بین افراد منسوب به یک جریان سیاسی خاص تکرار می‌شود. نکات تحلیلی: 1- قرار دادن نظام سیاسی در دوراهی‌ها و دوگانه‌ها مدتی است به یک تاکتیک سیاسی تبدیل شده است؛ دوگانه هسته‌ای و اقتصاد که تحت عبارت «هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم اقتصاد» مطرح شد، ازجمله این دوگانه‌سازی‌ها بود که به‌شدت فاجعه‌آمیز شد. هسته‌ای شدن یک کشور اقدامی در جهت توسعه اقتصادی و برای تسهیل در حیات بشر امروز است؛ اما چون اهداف انتخاباتی مدنظر بود، به ناروا این دوگانه ساخته شد. به‌عنوان نمونه، اینکه فرانسه بیشتر از 75 درصد از تولید برق خود را از بخش اتمی تأمین می‌کند، یقیناً اقدامی اقتصادی و برای زندگی آسان‌تر مردم است. 2- دوگانه پیشرفت و استقلال سیاسی، خطی است که برخی گروه‌های سیاسی تا انتخابات 1400 به شکل bem و جدی به پیش خواهند برد. اینکه گفته شود راه پیشرفت و رفاه عمومی از مسیر عدول از استقلال ملی می‌گذرد، قرار دادن نه‌فقط انقلاب اسلامی که سرزمین ایران در یک مخاطره سهمگین است. این اتفاق اما به‌راحتی از سوی برخی احزاب و عناصر سیاسی مطرح می‌شود و بخش تلخ ماجرا نیز آنجاست که معمولاً از نگاه این افراد و گروه‌ها، کشور در حوزه آزادی نیز از خود ظرفیت و بردباری نشان نمی‌دهد! 3- جماعتی که این روزها و احتمالاً آینده، مشکل اساسی کشور را در نسبت با متغیرهای خارجی تعریف می‌کند، سال 92 اما حرف اصلی‌شان این بود که مشکل بنیادین، در مدیریت اداره کشور است! نکته راهبردی: استقلال سیاسی هیچ‌گاه به معنای در نظر نگرفتن متغیرهای بیرونی و قطع پیوندهای خارجی نیست؛ مقصود اساسی آن است که فرآیند اتخاذ تصمیمات و طراحی راهبردها بر اساس منافع ملی و در درون کشور صورت گیرد. واقعیت و تجربه توسعه در همه کشورها نشان می‌دهد که پیشرفت و رفاه از مسیر استقلال ملی گذشته است. اساساً فرآیند توسعه یک امر درونی و متکی به طراحی داخلی است. تأکید برخی گروه‌های سیاسی در کنار زدن استقلال سیاسی و ملی به نفع رفاه ملی، نه‌تنها برای جامعه پیشرفت نمی‌آورد، بلکه کلیت ایران را در مسیری سرشار از مخاطرات و تهدیدات قرار خواهد داد. (نویسنده: عزیز غضنفری)