eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ دلواپسان دروغین!!! به تصاویر زیر نگاه کنید...👇👇 🔹‏تصویر اول: تیم مذاکره کننده آمریکا در برجام 🔹تصویر دوم: تیم آمریکا در معاهده پاریس 🔹تصویر سوم: تیم مذاکره آمریکا در مساله سلاحهای شیمیایی سوریه در روسیه 👈افسوس که هنوز هم عشاق آمریکا در لباس دلواپسان دروغین مسائل ملی به تعداد تیم مذاکره کننده ما ایراد می گیرند... 🤔 .
⭕️ توطئه مشترک آمریکا و ترکیه علیه عراق *وبگاه خبری «العهد» در واکنش به عملیات‌های هلی‌برن و احداث پایگاه‌های نظامی برای نظامیان ترکیه گزارش داد: ترکیه در خاک عراق به گونه‌ای رفتار می‌کند که گویی صاحب‌خانه است. 🔻العهد افزود: به اعتقاد ناظران، این سوءاستفاده‌ها با حمایت شدید «مسعود بارزانی» رئیس حزب دموکرات کردستان عراق همراه است. این حمایت نیز با سکوت و اکتفا کردن به اعلام محکومیت این اقدامات صورت می‌گیرد. 🔻این وبگاه به نقل از برخی تحلیلگران اعلام کرد که این سکوت با راهنمایی و هدایت آمریکا و توافق ترکیه برای اجرای طرحی برای بلعیدن اراضی عراق صورت می‌گیرد. 👈 طبق گفته ناظران، اشغالگران ترکیه در عراق حتی به درختان نیز رحم نکرده و تعداد زیادی از این درخت‌ها را به سرقت بردند. 👈 اشغالگری ترکیه زیر سایه سکوت سنگین رسانه‌های عراقی نزدیک به این کشور قرار گرفته است و جنایت‌های آنها آنطور که باید و شاید دیده نمی‌شوند. .
⭕️ بی‌سوادی زیباکلام درباره بودجه! *صادق زیباکلام، فعال اصلاح‌طلب، در یادداشتی درباره لایحه بودجه سال آینده نوشته است: 🔻بخش عمده‌ای از بودجه دولتی است یعنی صرف نهادها، شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ دولتی می‌شود. 🔻معمولا بیش از نیمی از بودجه همواره به سمت سازمان‌ها، صنایع، شرکت‌ها و موسساتی بوده است که در اختیار دولت است. همچون ایران‌خودرو، ذوب آهن، پتروشیمی، هواپیمایی، راه آهن و غیره که تقریبا همه آن‌ها زیان ده هستند. 🔻یعنی بیش از نیمی از بودجه سالیانه ما در حقیقت می‌رود در چاه ویل شرکت‌های دولتی که یکی پس از دیگری زیان‌ده هستند. 👈اظهارات زیباکلام درباره بودجه در حالی است که بودجه عمومی دولت هیچ ارتباطی با بودجه شرکت‌های دولتی ندارد. ضمنا شرکت‌های ذوب‌آهن و پتروشیمی و ... برخلاف تصور، زیباکلام زیان‌ده نیستند و جزو شرکت‌های بسیار سودآور کشور محسوب می‌شوند. علاوه بر این تقریبا همه شرکت‌های پتروشیمی خصوصی شده‌اند و دیگر ارتباطی با دولت و بودجه دولت ندارند. .
4.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 باقری:‌ تاکنون هیچ پیشنهاد و ابتکاری از طرف مقابل دریافت نکردیم 🔻مذاکره کننده ارشد ایران: گفت‌وگوهای جاری در وین مثبت و رو به جلو است. .
⭕️ سویه جدید کرونا گریبان گیر اروپا و آمریکا 🔻بنابر اعلام رویترز، تعداد قربانیان کرونا در آمریکا از ۸۰۰ هزار نفر فراتر رفته است؛ در سال ۲۰۲۱ بیش از ۴۵۰ هزار نفر در آمریکا به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را ازدست‌داده‌اند که درمجموع ۵۷ درصد از مجموع مبتلایان به کرونا به‌حساب می‌آید. 🔻همچنین دانشکده بهداشت لندن هشدار داده که امیکرون در انگلیس در حال گسترش است و می‌تواند باعث مرگ ۷۵۰۰۰ نفر دیگر در این کشور شود؛ وزیر بهداشت انگلیس هم گفته احتمالاً تا اواسط دسامبر، اُمیکرون در این کشور به سویه غالب تبدیل می‌شود. .
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مسعود میرکاظمی: ریشه تورم ۴۵ درصدی امروز به دلیل افزایش حقوق‌های بی‌ضابطه است؛ می‌دانیم متوقف کردن این سیکل، سخت است ولی میخواهیم اینکار را انجام بدهیم. 🔻اجازه بدهید این سیستم (پرداخت کمتر از تورم) یک سال دو سال جلو برود، مطمئنا قدرت خرید مردم بیشتر می‌شود‌. .
⭕️ ‏کشور ما ایران با تولید بیش از هشت هزار مقاله با رقابت با کشور های چین، آمریکا، هند و کره جنوبی توانستیم در رتبه چهارم تولید علم و فناوری برسیم. .
⭕️باقری: با مقامات امارات و عربستان دیدار داشتیم رئیس ستادکل نیروهای مسلح: 🔻در بخش مسائل منطقه‌ای، ما دیدارهایی با مقامات کشور‌های امارات و عربستان داشته‌ایم. 🔻تا حدودی سوءتفاهم‌ها نیز برطرف شده است؛ همچنین روابط خوبی با قطر و کویت داریم. 🔻البته با بحرین هنوز ارتباط چندانی برقرار نشده است که عمان قطعاً در این زمینه هم می‌تواند نقش‌آفرینی کند. .
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کارشناس صهیونیست: تعجب می‌کنم با وجود همه نگرانی‌ها چگونه برخی در منطقه هنوز از ایران حمایت می‌کنند! 🔻کارشناس عرب: آنچه ما را نگران می‌کند برنامه هسته‌ای ایران نیست بلکه ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای اسرائیل است! .
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ صف‌های شلوغ نان در استانبول ترکیه 🔻تورم در ترکیه طی ماه‌های گذشته افزایش زیادی داشته به طور‌‌یکه نان در این کشور از ۱.۵ به ۳.۵ لیره رسیده است. 🔻در برخی مناطق از جمله استانبول، شهرداری و دیگر نهادها اقدام به فروش نان بیات به قیمت ارزانتر (۱.۲۵ لیره) کرده‌اند که این موضوع باعث ایجاد صف‌های طولانی شده است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا