eitaa logo
بصیرت انقلابی
30 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
6.9هزار ویدیو
521 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ افشای اموالی که فرح پهلوی پس نمی‌دهد! *برخی رسانه های خارجی مانند ساینس مانیتور، فایننشال‌تایمز و نیویورک‌تایمز سیاهه کوچک بخشی از اموال مسروقه توسط محمدرضا پهلوی و خانواده اش از مردم ایران را منتشر کرده اند که مرور آنها باورنکردنی است. 🔻۳۵ میلیارد دلار پول نقد خارج شده هنگام فرار از ایران 🔻۳۸۴ چمدان جواهرات شامل تاج های بدون قیمت شاه و ملکه 🔻اموال مخفی در بانک چیس منهتن 🔻کاخ ۱۰ میلیون فرانکی رز در سوئیس 🔻گران ترین خانه در حومه لندن 🔻ساختمان ها و باغ های اسیل مانس انگلیس 🔻گرانترین باغ در ناپل ایتالیا 🔻باغ کاپری 🔻قصر مجلل سنت موریس سوئیس معروف به پایتخت زمستانی شاه 🔻جزیره ۷۰۰ میلیون دلاری شاه در اسپانیا 🔻ملک یک میلیون پوندی واقع در مناطق راکی آمریکا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بازخوانی به بهانه خبری تایید نشده از کشف گورهای دسته جمعی شهدای گوهر شاد *رهبر انقلاب بعد از شنیدن شعری درباره جنایت گوهر شاد: 🔻این موضوع حادثه مظلومی است که بعد از انقلاب هم به آن نپرداختیم! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تحقیر کارشناس سعودی در پخش زنده؛ شما هنوز مستعمره و گاو شیرده آمریکا هستید! *توفیق الحمیری، مشاور رسانه ای انصارالله در مناظره با کارشناس سعودی: 🔻اگر عربستانی ها خودشان به جبهه می آمدند حتما تا مرز عراق و اردن فرار می کردند؛ هشدار می دهیم اگر دلسوز خودتان و بندرها و ظرفیت های اقتصادی کشورهایتان هستید جنایت های خود را بر مردم یمن متوقف کنید چون حمله های بعدی ما شدیدتر و دردناک تر خواهد بود!. .
🔻زمستان سال 1357 شمسی وقتی شاه ایران از کشور خارج شد، نشریه کریستین ساینس مانیتور در مقاله‌ای ضمن بررسی بخشی از فهرست اموالی که شاه از ایران به دزدی خارج کرده بود با تیتر: «ثروت افسانه‌ای شاه ایران» نوشت: آیا ثروتی که شاه از ایران خارج کرده است افسانه‌ای است؟ بله، افسانه‌ای است، زیرا تا کنون هیچکس جز شاه مخلوع نمی‌داند هنگام خروج از ایران در 16 ژانویه 1979 دقیقاً چه مقدار پول با خود برده است. 🔹 فقط یک قلم از اموال مردم ایران، زمین مشهوری در لس آنجلس بود که به گران‌ترین زمین جهان مشهور شد و رضاپهلوی سال 2021 آن را به قیمت یک میلیارد دلار فروخت. .
( ۱۵۸) 🌀 خبر: یکی از شعارهای بایدن که به فاصله چند هفته از روی کار آمدن، بر روی کاغذ اعمال شد، برداشتن انصارالله یمن از لیست گروه‌های تروریستی بود. آمریکا با این سیاست تشویقی، تلاش داشت تا انصارالله را خام حرف‌ها و سیاست‌های خود ساخته و به‌نوعی رژیم سعودی را از باتلاق جنگ یمن خارج سازد. 💠 گزاره‌ خبری: «یوسف العتیبه» سفیر امارات در ایالات‌متحده از کاخ سفید و نمایندگان کنگره آمریکا درخواست کرده است، از طرح درج مجدد نام انصارالله در فهرست سازمان‌های تروریستی حمایت کنند. جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا نیز در یک نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگار «العربیه» درباره درخواست امارات مبنی بر بازگرداندن انصارالله به لیست گروه‌های تروریستی، گفته است: «ما بازگرداندن حوثی‌ها به لیست تروریسم را بررسی می‌کنیم». ❌ گزاره‌های تحلیلی: تحولات یک سال اخیر جنگ یمن نشان می‌دهد که بایدن به‌رغم وعده‌های اولیه خود مبنی بر پایان دادن به جنگ یمن از طریق توقف حمایت‌های لجستیکی از عربستان، نه‌تنها هیچ کار موفقی در این زمینه انجام نداده، بلکه همچنان به تجارت سلاح و حمایت از مواضع عربستان در خصوص پرونده یمن ادامه می‌دهد. بایدن دقیقاً همان سیاستی را دنبال می‌کند که دونالد ترامپ، رئیس دولت قبلی آمریکا دنبال می‌کرد؛ با این تفاوت که ترامپ جمهوری‌خواه بود و بایدن دموکرات! تلاش کاخ سفید برای قرار دادن دوباره انصارالله در فهرست موسوم به گروه‌های تروریستی درصورتی‌که عملی شود، اقدام خطرناکی است که پیامدهای مهمی در پی خواهد داشت و بر روند تحولات میدانی، سیاسی، انسانی و ... در یمن اثر خواهد گذاشت. 🔺 انصارالله بازیگر اصلی تحولات داخلی یمن است. تروریست نامیدن انصارالله یعنی تروریست دانستن بیش از ۸۰ درصد مردم یمن که انصارالله را دولت قانونی خود می‌دانند. با این اقدام مجدد، نه‌تنها انصارالله تضعیف نشده و روند تحولات میدانی و سیاسی در این کشور به نفع ائتلاف سعودی تغییر نخواهد کرد، بلکه اقدام مذکور به‌عنوان یک عامل «محرک» برای درخواست اکثریت یمنی‌ها از انصارالله جهت تشدید عملیات‌های ویژه علیه متجاوزان، عمل نموده و هرگونه روند گفتگو و مذاکره برای حل‌وفصل سیاسی بحران یمن را تضعیف خواهد کرد. ✍ حمید خوش‌آیند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۱۱۹ قرآن کریم ( آیات ۶۵ تا ۷۰ سوره مبارکه مائده)  🍃🌹🍃 🌺 پیامبر (ص) می‌فرمایند: «اِنَّ هذَا القُرآنَ مَأدُبَةُ اللهِ فَتَعَلَّموا مَأدُبَتَهُ مَا استَطَعتُم» این قرآن میهمانی ویژه خداوند است پس تا آنجا که توان دارید از این ضیافت بهره ببرید. (مجمع البیان ۱/۱۶) 🎙 استاد: مرحوم منشاوی .
🔰 افشای بخشی از اموالی که فرح پهلوی پس نمی دهد. .
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🎬 حسرت مردگان.... 👤 آیت‌الله مجتهدی تهرانی .
🔰 افشای بخشی از اموالی که فرح پهلوی پس نمی دهد! .
📸 | پرونده سراسر سیاهِ رضاخان 🍃🌹🍃 ❌ هیچ‌‌‌کس نمی‌‌‌تواند بگوید که استبداد رضا خان از استبداد ناصر الدّین شاه کمتر است؛ بلکه بلاشک بیشتر از آن است. # ثامن یزد
📝 | جهاد تبیین 🍃🌹🍃 🔻 شجاعت در عمل، نتیجه در نظر است. صدور فرمان جهاد تبیین با هدف بصیرت افزایی و هدایت آحاد مردم از طرف فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی)یک راهبرد عظیم متناسب با مقتضیات زمان ماست. این راهبرد می تواند جامعه اسلامی را در برابر نقشه های شوم دشمنان بیمه کند. 🔹 در عرصه جهاد در برابر دشمن اگر فعال نباشیم منفعلیم و اگر ابتکار عمل نداشته باشیم دشمن پیش دستی خواهد کرد. گشودن گره‌های فکری در جامعه بدون شک جهاد فی سبیل الله است. این گره‌ها در اثر تاکتیک شایعه و شبهه انگیزی و تبلیغات بی پایه دشمن به وجود می آید و ویروس تردید را در جامعه پراکنده می کند. 🔸 امروزه در بستر فضای مجازی، ایجاد و نشر شایعه به سرعت رقم می خورد و حجم بالای اطلاعات فرصت تجزیه و تحلیل را از مخاطب می گیرد و او را مرعوب و متاثر از ترفند های دشمن می سازد. ائمه اطهار علیهم السلام از پیشگامان عرصه بودند. 🔺 امید است با الگو برداری از آن بزرگان و لبیک به فرمایشات امام خامنه‌‌ای بتوانیم در این جهاد نیز خوش بدرخشیم و مدال افتخار این عرصه را از آن خود کنیم. ان شاء الله. ✍ امراله عباسی .