eitaa logo
بصیرت انقلابی
27 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
7.7هزار ویدیو
531 فایل
امام خامنه ای: «جوانان بسيجى بايد ايمان را، بصيرت را، انگيزه را، رعايت موازين و معيارها را، اينها همه را با هم ملاحظه كنند. در زندگىِ پيچيده‌ اجتماعىِ امروز، بدون بصيرت نمي­شود حركت كرد.» ارتباط با ادمین : @s_rahimi59
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️همه حماسه‌آفرينان نهم دي
✍️عظمت نهم دي را بايد در عبور موفق ملت بصير ايران از «فتنه‌اي عميق» دانست که در طراحي آن همه ابزارهاي تزوير و فريب براي اغواء ملت دست‌به‌کار شده بود. در اين حماسه بزرگ همه اقشار مردم سهيم بودند. نکات تحليلي: در نهم دی 1388 اقشار مختلف ملت با گرايش‌ها و سلایق و انگيزه‌های متفاوت در ميدان حاضر شدند: 1- بخش قابل‌ملاحظه‌ای از خالقان حماسه بزرگ نهم دي، 24 ميليون رأی‌دهنده‌ای بودند که مظلومانه نظاره‌گر هتک حرمت به رأیشان در طول چند ماه پس از انتخابات خردادماه بودند. فتنه‌گران هیچ‌گاه حاضر نشدند که رأی آنان را به حساب بياورند و برايش احترام قائل شوند! این اکثريت براي صيانت از رأی خود در روز نهم دي‌ماه بار ديگر به ميدان آمدند. 2- حاضرين در نهم دی‌ماه تنها کساني نبودند که به احمدی‌نژاد رأی داده باشند. بدون شک برخي از آن‌ها به موسوي و کروبي رأی داده بودند، اما آن روز آمده بودند که با فريادهايشان به سران فتنه اعلام نمايند که «رأیشان را پس دهند»، چراکه رأی آن‌ها در پاي صندوق رأی به کساني بوده که ادعاي خط امامي بودن را يدک مي‌کشيدند، اما عملاً بعد از آغاز فتنه نشان دادند که در خدمت دشمنان امام و انقلاب قرار گرفته‌اند! 3- بخشي از حماسه‌سازان نهم دي آن‌هایی بودند که حضور بيگانگان در صف فتنه‌گران را خيانت به کشور مي‌دانستند. آن‌ها معتقد بودند که اگر هم اختلاف و دعوا و رقابتي بين سياسيون وجود دارد، قرار نيست يک جريان با توسل به بيگانگان، زمینه‌ساز نفوذ اجنبي در کشور گردد. 4- در جمع حاضرين در حماسه نهم دي، برخي در جرگه منتقدين دولت قرار مي‌گرفتند. آن‌ها آمده بودند تا به فتنه گران اعلام نمايند که انتقاد داشتن دليلي بر قرار گرفتن در صف ضدانقلاب و براندازان نيست! آنان آمده بودند تا به فتنه‌گران چارچوب انتقاد و اعتراض را بفهمانند و بياموزند که همه انتقادها و اعتراض‌ها بايد در چارچوب منافع ملت و قانون صورت گيرد و در اين مسير نبايد مرزهاي خودي و غيرخودي در هم آميزد. 5- بخشي از حماسه‌سازان نهم دي نيز ملتي بودند که از این‌همه جنجال و آشوب و ناآرامي به تنگ آمده بودند. آن‌ها باور داشتند که تداوم هر مناقشه و اختلافي، حد يقفی دارد و نباید برخي زياده‌خواهان، براي کسب قدرت، زندگي عادي شهروندان را به مخاطره اندازند.
🇮🇷🍁 🍁 🔴 چرا ۹ دی یک روز ملی؟ 🔻 ۹ دی یک روز حزبی نیست، یک یوم الله ملی است. مردم با ذائقه متفاوت فکری سیاسی به خیابان آمدند. 🔸دی ۹ دی مردم دیدند که فتنه‌گران پای خود را از حریم یک نامزد انتخاباتی فراتر گذاشتند. در ۹ دی مردم چنگ و دندان و نیشخند دشمنان ایران اسلامی را از فتنه ۸۸ می دیدند. در ۹ دی مردم از ذائقه سیاسی خود گذشتند. 🔹مردم حول محور منافع ملی و قانون اسلامی و بیرق امام حسین (علیه‌السلام) جمع شدند. حماسه ۹ دی نه تنها برای فتنه گران بلکه هشداری هم برای کسانی بود که بخواهند در برابر رای مردم بایستند. 🔸امروز ۱۰ سال از فتنه ۸۸ می‌گذرد. اما ۹ دی نمادی برای همه مردم در حمایت از قانون اساسی و منافع ملی و مقدسات و امنیت ملی است. 🔺اگر ۹ دی بزرگداشت نشود چه بسا برای زحمت هایی که برای انقلاب کشیده شده به راحتی فراموش شوند.
✍️✍️در طول دولت روحانی همواره منتقدین دلسوز درصدد بودند تا با نقدهای منصفانه، عاقلانه مسیر صواب را به دولت نشان دهند، موضوعی که همواره واکنش منفی دولت را در پی داشت. گزاره‌های خبری: 1- «حسین امیرعبداللهیان» دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل گفت: «روزی سردار سلیمانی به من که معاون وزیر خارجه بودم زنگ زدند، در آن زمان آقای ظریف در لوزان سوئیس با ۵ کشور در حال مذاکرات هسته‌ای بودند. شب قبل از آن تصاویری از قدم زدن آقای ظریف با جان کری منتشر شده بود. سردار با کنایه و خنده‌ای به من گفت دارید با آمریکایی‌ها قدم می‌زنید؟! او می‌خواست ما را توجه بدهد به این مسئله که به دشمن نمی‌توان اعتماد کرد. 2- محمدجواد لاریجانی نیز در خصوص دقت‌نظر در معامله با غرب اظهار داشت: «ما با کسی که هیچ اعتمادی به او نداریم با یک قدم کوچک برداریم که قابل‌برگشت باشد و اگر او قدم بعدی را برداشت ما قدم بعدمان را دو برابر برمی‌داریم نه اینکه ما تا آخر خط برویم و منتظر باشیم جناب اوباما حرکتی کند.» گزاره‌های تحلیلی: 1- دکتر روحانی همواره سعی در خاموش کردن صدای منتقدان داشته است. به عنوان نمونه در 20 مرداد 93، وی خطاب به منتقدان برجام گفت: «یک عده شعار می‌دهند، ولی بزدل سیاسی‌اند؛ هر وقت می‌خواهد مذاکره شود یک عده می‌گویند داریم می‌لرزیم؛ خوب به جهنم، بروید یک جای گرم پیدا کنید.» 2- با وجود تأکید منتقدین بر گرفتن تضمین‌های لازم در برجام، تیم مذاکره‌کننده تضمین را در امضای وزیر خارجه آمریکا می‌دید؛ سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزارت خارجه، آذر 94 اظهار داشت: «آنچه برای ما مهم است، این است که برجام در مرحله اجرا با هیچ‌گونه خدشه و صدمه‌ای مواجه نشود، آقای کری این تضمین را به عنوان وزیر خارجه آمریکا به‌صورت کتبی با امضای رسمی ‌داده است!». 3- حامیان اندیشه حل مشکلات کشور از طریق مذاکره، با وجود عدم تحقق وعده‌هایشان و بدون توجه به نظر منتقدان دلسوزی که از سوی دولت «دلواپسان» لقب گرفته‌اند، دوباره قصد تکرار مسیر خطا را دارند. نکته پایانی: تنها چاره کار طبق فرمایش مقام معظم رهبری، بی‌اثر کردن تحریم‌ها در کشور است و آن محقق نمی‌شود مگر با دولتی که نگاه درون‌زا داشته و معتقد به حل مشکلات کشور با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی باشد. بی‌شک ملت با انتخاب دولت جوان و انقلابی، می‌توانند راه غلط گذشته را اصلاح کنند.
✍️✍️✍️سوال؟؟گاهی مواقع در مباحث سیاسی، یک رجل سیاسی و یک مسئول طراز اول کشور القاب ناپسندی را به ملت نسبت می¬دهد، از نظر شرعی حکم آن چیست؟ آیا مصداق حق¬الناس نیست؟ پاسخ: رعایت شئون آحاد جامعه لازم و اقداماتی نظیر اهانت، بی¬حرمتی تحقیر، تمسخر و توهین به دیگران جایز نیست.
21.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت دوم از مستند قطب نما (ویژه ایام الله دهه بصیرت ) کاری از معاونت فرهنگی هنری ناحیه مقاومت بسیج اشکذر با همکاری معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج اشکذر
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به مناسبت ۹ دی 📽 «پادزهر فتنه‌ها» 🔻در برابر طغیان فتنه‌ها، مردم ایران همواره به‌مثابه سدی مستحکم ایستادگی کرده‌اند؛ از اختلاف‌افکنی‌های بنی‌صدر گرفته تا غائله 18 تیر 78 و فتنه 88، این مردم بودند که با راهنمایی امامین انقلاب، در برابر فتنه‌گران ایستادند.
2.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاریخ بیشتر بجای اینکه مالک و عمار ومقداد و میثم را بخاطر نماز مدح کند بخاطر موضع گیری درست سیاسی شان مدح می کند
این فرمایش حضرت اقا 👆از ان سخنان عجیب و برای گروهی مثل این اعضا این کانال امید بخش است حتما ببینید
🌴 🌱 | وصیت نامه حاج قاسم ☘ خدای عزیز سالهاست از کاروان شهدا جا مانده ام اما تو خود میدانی هرگز نتوانستم آنها را از یاد ببرم ➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴 نمایش بصیرت در قاب ۹ دی 🔻 یوم الله نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال ۱۳۸۸ بود، فتنه ای که با حضور و بصیرت مردم خاموش شد. باز خوانی فتنه ۸۸ نیاز هر روز انقلاب است. 1⃣ نقش بی نظیر ولایت فقیه 🔻 خطبه تاریخی ۲۹ خرداد رهبرانقلاب ، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه ۸۸ به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»(نهج البلاغه، خطبه۹۳) 2⃣ بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت 🔻 هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی (ع) که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.» 3⃣ روح دیانت ناب ملت: 🔻 فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال ۵۷و ۸۸بود. 🖌