eitaa logo
بصیرتِ ناب
418 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
9.9هزار ویدیو
1 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اولش فکر کردم عروسیههه بعدشش دیدم تبلیغاته کاندیداس🤦 😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لعنت به کسی که به‌خاطر دو ریال می‌خواد آدم رو آواره کنه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از زیباترین لحظاتی که قلب هر شیعه‌ای رو جَلا میده ، اعلام تشیّع از برادران اهل‌سنت است آقا عبدالله از زاهدان که به تازگی شیعه شده : اگر هم در زاهدان بلایی سر من آمد یا کشته یا تکه تکه کشته شدم، بدونید بر سر ولایت آقا علی علیه السلام بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عموپورنگ: با ساسی‌مانکن گفت‌وگویی نداشتم 🔹 داریوش فرضیایی: من نمی‌دانم چه بگویم. خنده‌ام می‌گیرد. چون همۀ این‌ها ساختگی و فیک است. من خیلی موضوعات مهم‌تر، اصیل‌تر و قابل توجه‌تر در زندگی دارم که فکرم متوجه آن‌هاست. این موضوع هم برایم اهمیتی ندارد.
15.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⚠️ من مذهبی هستم اما مخالف جمهوری اسلامی و خب به همین دلیل رای نمیدم امسال! جواب به این سوال رو حتما ببینید و برای کسایی که این تفکر رو دارند بفرستید 🔻 @seyyedoona
🔴 میزان آمریکایی‌ها به بازگشت حضرت عیسی مسیح 📊 بر اساس نظرسنجی مؤسسه‌ی پژوهشی Pew در سال ۲۰۲۲ : 🔻بیش از نیمی از بزرگسالان ایالات‌متحده (۵۵٪)، از جمله سه چهارم مسیحیان، معتقدند که حضرت عیسی مسیح روزی به زمین باز خواهد گشت. این آماربه تفکیک گروه‌بندی: ۹۲ درصد پروتستان‌های اوانجلیک ۶۹ درصد جمهوری خواهان ۷۷ درصد سیاه‌پوستان بیشتر از سایرین به این موضوع باور دارند. ➖از پاسخ دهندگانی که گفتند معتقدند عیسی مسیح به زمین بازخواهد گشت، پرسیده شد که چقدر مطمئن هستند که این اتفاق در طول زندگی آن‌ها رخ خواهد داد؟ 🔻از هر ده آمریکایی یک نفر (۱۰ درصد) گفته است که بازگشت عیسی به طور قطع یا احتمالاً در طول زندگی آن‌ها اتفاق خواهد افتاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا صدای اعتراض، در پای صندوق‌های رأی شنیده می‌شود؟ 🔰 در برنامه : در انتخاب‌‌های کشور ما تفکراتی بر سر کار آمده‌اند که ۱۸۰ درجه با یکدیگر در تضاد بوده‌اند.
♦️‌دنیا خیلی گرده! همونایی که پارسال امید داشتن امسال خبری از جمهوری اسلامی و مراسمات مذهبیش نباشه، دیشب تو خیابون های تلاویو داشتن می‌زدن تو سر و کله ی همدیگه در حالیکه مردم تهران زیر پرچم جمهوری اسلامی مشغول جشن و شادی شب نیمه شعبان بودن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امام‌جمعهٔ اهل‌تسنن شیراز: خداوند به‌دلیل اهمیت مشورت آن را بین نماز و زکات قرار داده مردم با مشارکت در انتخابات مشت محکمی به دهان مستکبرین بزنند.
13.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 چه بسا متقینی که میرن جهنم و گناهکارانی که میرن بهشت‼️ 🔺صحبت های شیخ معروف فضای مجازی رو‌ درباره این روایت عجیب بشنوید. ✌️ دین از سیاست جدا نیست !
‌ 🔴 اژه‌ای، رئیس قوه قضائيه: دشمنان در هفته‌های اخیر تلاش‌هایی برای ایجاد ناامنی داشتند که با تلاش سربازان گمنام، این توطئه‌ها خنثی شد.