eitaa logo
🧠بصیرتِ ناب🧠
413 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
13.6هزار ویدیو
2 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌یه رئیس جمهور خوب کیه؟ 🔹‌درست کردن زیرساختهای کشور و استفاده ی بهینه از اونها، مهمترین شرط میتونه باشه پ‌ن:نقاط مثبت رو هم میگیم
📸 پس ما هم بگوئیم: پول‌پاشی ستاد ! 🔹ساختن چنین چیزی کاری داره؟! 🔻سعید شب گذشته ادعای حامیان پزشکیان درباره دزدی رای مردم با کارت هدیه را تکذیب کرد و آن را توهین به مردم دانست.
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌هر ویدیویی قابل اعتماد نیست 💯دعوای ساختگی طرفداران و 📌تا آخر ببینید...
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌اجتماع پرشور هواداران سعید در مصلی
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ : کاسب فیلترشکن و چهره امنیتی در ستاد کسی است که مدعی آزادی است 🔹‌زاکانی در دانشگاه : فیلترینگ به دلیل ناکامی در انتقال سرورهای خارجی به داخل کشور انجام شد. 🔹‌مسئولانی که این کار را نکردند، با راه‌اندازی فیلترشکن و فروش پهنای باند، سودهای کلانی به جیب می‌زنند. 🔹‌باید مثل کشورهای دیگر، سرورهای خارجی را به داخل کشور بیاوریم و رقابت سالمی ایجاد کنیم. 🔹‌اما ما هنوز درگیر مشکلات اولیه هستیم و آزادی را فقط به زبان می‌آوریم.
🔴 تصاویری عجیب و ناراحت‌کننده از که نشان می‌دهد او عمله‌ی جبهه‌ی است و با اینکه از و سن بیشتری دارد، اساسا جایگاه و وجهه‌ای میان آن‌ها ندارد ▪️ مسئله اسفبار این است که این فرد با این سطح از وابستگی جناحی و عدم استقلال در دنیای سیاست، می‌خواهد ایران باشد!
12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمایت مولوی یونس نهنگی امام جمعه اهل سنت شهرستان زرآباد سیستان و بلوچستان از دکتر جلیلی
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تناقضات آقای .. هرکس به ایشان رأی می‌دهد این کلیپ را نشانش بدهید! بلکه هدایت شد.. اگر حوصله دیدن این همه کلیپ و محتوا در مورد پزشکیان رو ندارید خداوکیلی فقط همین ۴۰ ثانیه رو ببینید و کلاه خودتون رو قاضی کنید ! آقای پزشکیان شب قبل، در دور دوم گفت سیاست خارجه‌ی من ادامه مذاکرات بر سر برجام و فراتر از آن است! ایشان در شب گذشته در این خصوص به آقای ایراد گرفتند که چرا نباید با آمریکا وارد مذاکره شد! 👈 اما در این کلیپ، ایشان در صحن مجلس مدعی است با آمریکایی که تعهدات بین‌المللی را رعایت نکرد و یک طرفه از آن خارج شد دیگر ایران نباید با آمریکا مذاکره کند! چون مشخص نیست دوباره زیرش نزنند! با همین کلیپ، فاتحه‌ی تمام ادعاهای ایشان در مناظرات خوانده شد.
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• شاید دیگه اجنه بتونن آقای رو راضی کنن 😄 ایشون که کلأ هرکی رو براش میاری، با یک کلمه ( باشه! ) ردش می‌کنه... دیشب خیلی خوب بود 😁
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شوک بزرگ به ستاد 🔹محمدرضا جهان بیگلری دبیر ستاد اعتدالیون پزشکیان: به علت حضور افراد ناکارآمد تیم روحانی در اطراف پزشکیان استعفا کردم. 🔹بعد از بررسی برنامه های آقای به این نتیجه رسیدم ایشون فرد اصلح و مناسب برای ریاست جمهوری هستند.
🔴شوک بزرگ دیگری به ستاد 💢ابراهیم کابوس شاکری رئیس مالی ستاد پزشکیان به دلیل پولشویی دستگیر شد. ♨️رییس ستاد مالی و پشتیبانی پزشکیان که صاحب و مدیرعامل شرکت سیمکو میباشد، به اتهام پولشویی در خرید رای به رقم ابتدایی دو هزار میلیارد تومان دستگیر شد. پزشکیان نیومده چه اطرافیانی دورشو گرفتن! رای ما
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 فتاح در جمع حامیان جلیلی ترکی صحبت کرد فتاح: به آذربایجانی‌ها، اردبیلی‌ها و زنجانی‌ها می‌گویم دل آقای جلیلی با شماست. یاشاسین آذربایجان. اطمینان دارم با آمدن آقای جلیلی راه حاج قاسم و مقاومت ادامه پیدا خواهد کرد.