هدایت شده از 💜درمانگر نور💜
🇮🇷 حاجحسینیکتا:
هر جا توسل به حضرت فاطمه شد پیروز شدیم
امروز روز قدر انقلاب اسلامی است!!
«یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ أَغیثینى»
سهم شما ۱۴ مرتبه
☑️عبور مشارکت از مرز ۵۰ درصد
💢بر اساس اطلاعات واصله تعداد کل کد ملی های ثبت شده در سامانه احراز هویت به بیش از ۵۰ درصد رسیده است
#سعید_جلیلی #جلیلی #انتخابات
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
جام مردانگی و غیرت این دوره از انتخابات تعلق میگیره به ایرانیان خارج از کشوری که از دالان جمعی از فحاشان و خائنین وطن فروش عبور کرده و اقدام به رأی دهی کردند.
چه موافق و چه مخالف از همینجا دست تک تکتون رو میبوسم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بیاید آقا آرومتون کنه
آرام باشید عزیزانم...
سلام بر #رئیس_جمهور جدید
#منتخب_مردم #جمهوری_اسلامی_ایران 🇮🇷
جناب آقای #پزشکیان ان شا الله در راستای #خدمت به مردم #ایران پیروز و سربلند باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴 آمار رسمی و نهایی نتایج انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
🔸کل آرای شمارششده: ۳۰۵۳۰۱۵۷ رأی
🔸مسعود پزشکیان: ۱۶۳۸۴۴۰۳ رأی
🔸سعید جلیلی: ۱۳۵۳۸۱۷۹ رأی
⚠️آمار مشارکت ۴۹/۸ ٪
رئیسجمهور جدید ایران کیست؟
🔹مسعود #پزشکیان سابقه نمایندگی در ادوار هشتم، نهم، دهم (نایب رئیس)، یازدهم و دوازهم مجلس از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را در کارنامه سوابق خود دارد.
🔹او همچنین به عنوان وزیر بهداشت در دولت هشتم (اصلاحات) و ریاست بیمارستان قلب شهید مدنی تبریز را در کارنامه سوابق خود دارد.
🔹پزشکیان دارای مدرک دکترای حرفهای پزشکی و تخصص جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همچنین فوق تخصص جراحی قلب از دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
🔹وی پیشتر دو مرتبه برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری در دورههای یازدهم (سال ۱۳۹۲) و سیزدهم (سال ۱۴۰۰) نام نویسی کرده بود.
🔹در سال ۱۳۹۲ پیش از اعلام اسامی افراد احراز صلاحیت شده، به نفع هاشمی رفسنجانی از ادامه حضور در رقابتهای انتخاباتی انصراف داد و در سال ۱۴۰۰ نیز از سوی شورای نگهبان احراز صلاحیت نشد.