🔴 مزدوران سعودی و اماراتی در یمن به جان هم افتادند
➕ منابع یمنی خبر دادند که پس از یورش عناصر تروریستی القاعده به مواضع شورای انتقالی در اطراف شهر "مودیه" در استان ابین، درگیریها میان این عناصر و شبه نظامیان وابسته به شورای انتقالی که از حمایت امارات برخوردار است، آغاز شد.
➕ منابع یاد شده از کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران در این درگیری ها خبر دادند.
#اخبار_منطقه
#لبیک_یا_خامنه_ای
ـــــــــــــــــــــــ
@basirate_nab
🧠بصیرتِ ناب🧠
🛑 تشکر مردم مهاباد از نیروی انتظامی بعد از برقراری امنیت در شهر #پایان_مماشات #لبیک_یا_خامنه_ای #ن
🔴با توجه به حضور اعضای گروهک های تروریستی حدکا و کومله در جمعیت اغتشاشگران مهابادی، دیشب فقط جوانان منگور خواستار دستگیری این تروریست ها بودند و حتی یک تیر به سمت مردم شلیک نشده است ؛ شاهد هستید که از دیشب تا الان حتی یک نفر مردم عادی در این اغتشاشات کشته و یا زخمی نشده اند.
🔹️ هتک حرمت ناموس هزینه داره و اغتشاشگرانی جنایتکار که غارت می کنند باید اونرو بپردازند.
⚠️مهابادی ها و منگورها باید این قضیه رو تمام کنند.
👤اسماعیل احمدی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پایان_مماشات
ـــــــــــــــــــــــ
@basirate_nab
3.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار حاجیزاده: توانمندیِ سپر دفاعیِ دشمن با موشک هایپرسونیک بیخاصیت شد
🔹آن ابَرقدرتهایی که با واسطه محتاجشان بودیم امروز محتاج ایران هستند؛ یکی نیاز به امکانات دارد دیگری تلاش میکند که ما امکانات ندهیم، پس هر دو محتاج کشور ما هستند.
پ.ن : اونوقت یه عده کم مغز خود تحقیر برحسب تحلیل های آبگوشتی رسانه های اونطرف آبی ، میگفتن ایران یه تعداد معدودی موشک هایپر سونیک از چین وارد کرده !
😏😏😏
#موشک #هایپرسونیک
#لبیک_یا_خامنه_ای
✅@basirate_nab
⭕️دستگیری عامل تیراندازی به سوی شهروندان در بوکان
فرمانده انتظامی بوکان:
🔹به دنبال گزارشات مردمی مبنی بر تیراندازی به شهروندان از طبقه 5ساختمانی در یکی از محلات شهرستان بوکان، مشخص شد که یک نفر در هنگام وقوع تجمعات با استفاده از سلاح شکاری از طبقه پنجم به سمت شهروندان تیراندازی که علاوه بر ایجاد رعب و وحشت عمومی، موجب ایجاد خسارت به خودروی شهروندان و مصدومیت آنان شده است.
🔹بلافاصله اقدامات تخصصی پلیس برای دستگیری متهم آغاز شد که در نهایت با تلاش های صورت گرفته مخفیگاهش شناسایی و در کمترین زمان ممکن در عملیاتی ضربتی دستگیر شد و از متهم ۲ قبضه سلاح شکاری و تعدادی سلاح سرد کشف شد.
#پایان_مماشات
#لبیک_یا_خامنه_ای
💢@basirate_nab
⭕️خروش انقلابی مردم مومن و غیور #اصفهان در تشییع پیکر مطهر شهدا ی حادثه تروریستی اصفهان شهید #محسن_حمیدی، شهید #محمد_حسین_کریمی و شهید #اسماعیل_چراغی
امروز یکشنبه ۲۹ آبانماه ۱۴۰۱ .
#پایان_مماشات
#لبیک_یا_خامنه_ای
💢@basirate_nab
♦️ سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه : ما در داخل با فریب خوردگان روبه رو بودیم لذا مماشات کردیم و اگر در میدان، فریب خوردگان داخلی نبودند، این ۶۰ روز به ۶ روز هم نمیکشید.
#پایان_مماشات
🚨@basirate_nab