eitaa logo
🧠بصیرتِ ناب🧠
413 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
13.6هزار ویدیو
2 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️‌همه‌ فرماندهان ترور شده حزب‌الله جایگزین شدند 🔹‌سردار وحیدی فرمانده اسبق نیروی قدس در گفت‌وگو با تسنیم: به عنوان مطلع تاکید می‌کنم که هیچ جایگاه فرماندهی در چارت فرماندهی حزب‌الله لبنان، خالی نیست و همه فرماندهان شهید با فرماندهان دیگری جایگزین شده‌اند. 🔹‌افرادی زیادی در حزب‌الله‌ هستند که می‌توانند جانشین نصرالله باشند. 🔹‌حزب‌الله در عمر ۴۰ ساله خود ترور زیاد دیده. رژیم صهیونیستی از دست حزب‌الله فرار نخواهد کرد. 🔹‌حزب‌الله اساساً از ذخایر استراتژیک استفاده نکرده. از بین‌بردن ذخایر صرفاً عملیات روانی است. 🔹‌بمب‌های سنگرشکن مال آمریکاست و ارتباطی به ظرفیت رژیم صهیونیستی ندارد.
♦️‌️پیام بشار اسد به مقاومت لبنان و خانواده شهید سید حسن نصرالله 🔹‌رئیس جمهور سوریه:در دهه‌های گذشته، شما مقاومت، قدرت، عزم و انسجام بی‌نظیری از خود نشان داده اید که شما را در مقابل هر مصیبتی قوی‌تر  کرده است. 🔹‌مقاومت با شهادت رهبرش تضعیف نمی‌شود، بلکه در دل‌ها و جان‌ها راسخ و پربرجا می‌ماند. 🔹‌فرماندهان ارشد به شهادت می رسند؛ اما نظام فکری و رویکرد عملی آنها در زمینه مقاومت همچنان باقی می‌ماند. 🔹‌مقاومت یک اندیشه است و شهید سید نصرالله تاریخ‌ساز مقاومت است، شهید نصرالله اسطوره نخواهد بود بلکه رویکردی خواهد ماند که واقعیت‌آفرین است. 🔹‌ما مطمئنیم که مقاومت ملی لبنان راه مبارزه و حقیقت را در برابر اشغالگری ادامه خواهد داد. 🔹‌مقاومت ملی لبنان همچنان از مردم فلسطین در مبارزه برای آرمان عادلانه‌شان حمایت خواهد کرد.
🧠بصیرتِ ناب🧠
جانشین سید حسن نصرالله 🌟
✅ لن نترک السلاح الا بعد زوال کیان العدو تا دشمن را نابود نکنیم سلاح بر زمین نخواهیم گذاشت
حاج ابو علی رضا، فرمانده گردان بدر حزب الله به شهادت نرسید. وی برای سومین بار پیاپی طی ۵روز گذشته از ترور توسط ارتش اسرائیل جان سالم به در برده است. برخی رسانه های عبری در ساعات گذشته خبر ترور وی را منتشر کرده اند ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷این اولین عکس منتشر شده از شهید حاج علی کرکی هست که از گمنام‌ترین فرماندهان حزب‌الله بود. مجهولون فی الارض معروفون فی السماء در زمین گمنام ولی در آسمان شناخته شده هستند توصیفی که امیرالمؤمنین از اصحاب امام زمان می کنه حتی یک عکس از شهید علی کرکی نداشتند اولین تصویر منتشر شده ازش اینه. در آخر امیرالمؤمنین می‌فرماید چقدر دوست دارم اصحاب آخرالزمانی مهدی را ببینم
هدایت شده از 💜درمانگر نور💜
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ ما فقط یک راه برای عبور آسان و سالم از های سنگین داریم : والسلام اطاعت محض از نائب عج
474.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پاسخ ظریف به سوالی درباره واکنش ایران به ترور سیدحسن نصرالله:«واکنش ایران در زمان مناسب و به انتخاب ایران در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی صورت خواهد گرفت و در سطح رهبری در سطح عالی حکومت حتماً تصمیم گیری خواهد شد» ✍ظریف کذاب است و دروغ می‌گوید؛ همانطور که برای خوراندن برجام به ملت دروغ گفت؛ حالا هم در پس پرده دارد تمام تلاشش را برای کند کردن تیغ انتقام ایران می‌کند؛ درنهایت مثل برجام، گردن رهبری می‌اندازد تا خسارت محض دیگری رقم بزند و برخی ساده‌لوحان را بفریبد! اگر کسی مدعی ولایتمداری است، نباید لحظه‌ای فرمان جهاد امام‌خامنه‌ای مبنی بر ایستادگی کنار حزب‌الله برای رویارویی با رژیم صهیونیستی را زمین گذارد!
. 🔴 شبکه 12 عبری به نقل از اطلاعات نظامی اسرائیل: نصرالله در مکانی بدون تهویه بود و گازهای بمباران وارد اتاقش شد و به دلیل نبود اکسیژن کشته (شهید) شد.
14.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حملات جنگنده‌‌های اسرائیلی به الحدیده یمن رادیو اسرائیل: نیروی هوایی رژیم صهیونیستی حملاتی را علیه یمن انجام دادند.
616.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک نیروگاه برق یمن و مخازن سوخت در دو نقطه یمن ، بندر حدیده و راس عیسی مورد هجوم تروریست‌های صهیونیست قرارگرفته