eitaa logo
🧠بصیرتِ ناب🧠
413 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
13.5هزار ویدیو
2 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
1.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌ اولین تصاویر از لحظه اصابت بمب و هلاکت تروریست به وسیله پهپاد قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه
⭕️ پزشکیان: پاسخ‌ مناسبی به تجاوز‌ رژیم صهیونیستی خواهیم داد مردم عزیز ما و نظام جمهوری اسلامی در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند که هیچ‌گاه در برابر هیچ متجاوزی کوتاه نمی‌آیند. ما طالب جنگ نیستیم، اما از حقوق ملت و کشورمان دفاع خواهیم کرد و پاسخ‌ مناسبی به تجاوز‌ رژیم صهیونیستی خواهیم داد.
⭕️ توییت دفتر مقام معظم رهبری به زبان عبری: رژیم صهیونیستی در محاسبات خود در مورد ایران اشتباه کرد،باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند.
🔴 یک چشمه از رشادت نیروهای حزب‌الله ◽️ کانال ۱۲ عبری: تنها سه جنگجوی حزب‌الله موفق به کشتن و مجروح کردن یک گروه ۲۰ نفره نظامیان اسرائیلی شدند.
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 کانال عبری کان: سازمان اطلاعات آمریکا تخمین می زند که ایران توانایی پاسخگویی به اسرائیل را دارد، همانطور که در حمله اخیرش انجام داد. کانال عبری کان به گفته دو منبع آگاه: ایران هنوز تصمیمی برای پاسخگویی نداشته و در حال انجام رایزنی در این زمینه است. کانال عبری کان به نقل از یک مقام آمریکایی: ایرانی ها چندین گزینه برای پاسخ به اسرائیل دارند.
⭕️ کشورهایی که حمله رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کردند!
2.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«نه تعلل می‌کنیم، نه شتابزده عمل می‌کنیم...»
🚨🚨🚨خبرها از حمله راکتی به پایگاه التنف محل حضور آمریکایی ها در مرز عراق و سوریه و اردن
♦️‌ پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در میدان نفتی العمر شرق سوریه هدف حمله مجاهدان عراقی قرار گرفت
3.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌ گوشه‌ای از عزاداری باشکوه خوزستانی‌ها در رامهرمز برای شهید قهرمان ارتش، سرگرد «حمزه جهان‌دیده» 🔹‌قصه وطن دوستی لرها در میان تاریخ این سرزمین همیشه سینه به سینه چرخیده است. از علی‌مردان‌خان بختیاری تا سردار اسعد و شیرزنی به نام بی‌بی مریم. رزم جانانهٔ لرها در عملیات کربلای پنج هنوز که هنوز است، بر سر زبان‌هاست. حالا اینجا دوباره شیرمرد لر دیگری؛ به رسم تمام اجداد و ایل‌‌وتبارش مقابل گلوله‌های دشمن، برای خاک وطن سینه ستبر کرده است.
⭕️ كتائب حزب الله: آمريكا و اسرائيل بهاى استفاده از آسمان عراق عليه ايران را پرداخت خواهند كرد عراق در واكنش به تجاوز اسرائيل عليه خاك ايران: استفاده از آسمان عراق در چند ساعت براى حمله به خاك ، بدون هماهنگى با كه آسمان عراق در كنترل آن ها مى باشد امكان پذير نبود. تعرض به از سوى رژيم سرکش، يك گام خطرناک مى باشد كه به هيچ عنوان نبايد به سادگى از آن عبور كرد، در غير اين صورت اين تعرض توسط رژيم تكرار خواهد شد. آمریکا باید بهای گستاخى خود در استفاده از حریم هوایی را بپردازد، این امر در زمان و مکان مناسب انجام خواهد شد و صهیونیست ها نیز از این امر مستثنی نخواهند بود، پس از تعرض به ايران اگر بهای سنگینی برای تجاوزهاى خود نپردازند، قطعاً به عراق نيز تعرض خواهند کرد.