فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیر شورای عالی فضای مجازی:
سکوهای فیلتر شده به زودی در اختیار مردم قرار میگیرند.
پینوشت: آمریکاییها بدنبال بستن تیکتاک چینی و حفاظت از دادههای مردمشان هستند در حالیکه در ایران مسئولان به هر زحمتی! بدنبال واگذاری دادههای مردم به دشمنان هستند.
✅ محور اصلی جنگ شناختی، داده است.
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
❗️پوسته فقط پوست هست یا بیشتر؟!
❗️خودمان به خودمان تعهد میدهیم که به هرزحمتی تعداد کاربر بیشتری برای اپلیکیشن خارجی فراهم کنیم و اطلاعات در اختیار او برای آشوبِ بعدی، تعیین نرخ دلار و مدیریت افکار عمومی بدهیم.
❗️آن هم به نرمافزاری که حاضر نیست که حتی تعهدی برای همکاری محدود بدهد. چیشد به اینجا رسیدیم❓
ای غلامت عقل و تدبيرات هوش
چون چنينی خويش را ارزان فروش
✍ن.خلیلی
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
⚠️پوست موز زیرپای نرمافزار داخلی
▫️در ماههای اخیر، وقتی رشد کاربران ایتا را دیدم، چشمانم از شوق برق زد؛ رشدی که نشان میداد طبق آمار رشد تعداد کاربران از روبیکا هم بیشتر شده است.
▫️وقتی از تاثیر ایتاییها بر انتخابات گفته شد، بر خودم و ملت ایران بالیدم؛ چون اولا نشان دادیم که نیازی به ابزار خارجی نیست و هنر ایرانی در حد آبگوشت بزباش و قرمهسبزی باقی نمانده است.
دوما، چون نشان دادیم که نیازمند جذابیتهای شهوانی و قمار و... برای زیست اجتماعی نیستیم.
▫️اما وقتی پوستِ موز پوسته را زیر پای نرمافزار داخلی دیدم؛ از اعماق وجودم سوختم که باز هم قرار است گنجشک جای قناری به ما فروخته شود.
✍ن.خلیلی
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین گفتگوی حجتالاسلام صدیقی پس از ماجراهای اخیر:
🔺 در مجمع عمومی موسسه اعلام کردیم که تمام اموال متعلق به حوزه علمیه است، هدف کسانی که این صحبتها را کردند من نیستم بلکه اعتقادات مردم است.
🔹اینها در خط دشمن حرکت کردند. منوتو گذاشت، صدای آمریکا گذاشت، اینترنشنال مفصل به آن پرداخت. خدا آنها را هدایت کند!
✅ بصیرت رسانه: جناب آقای صدیقی!
⭕️ مردم زیربار فشار رسانهای متعلق به دشمن دارند له میشوند و دشمن هر روز، یک مساله را دستاویز بازی با امنیت روانی مردم قرار میدهد. زیرساخت اصلی تهاجم هم، در دسترس بودن سکوهای متعلق به دشمن است.
✅ شما برای هدایت دشمنانی که به فرموده خداوند متعال قابل هدایت نیستند، دعا نکنید؛ بلکه ما از دعا برای آنان نهی شدهایم.
✅ شما دعاهایتان را بر این چند گروه که تارک فعل هستند متمرکز کنید که بیش از این مردم بیچاره کشورمان، امنیت روانیشان به مخاطره نیفتد:
۱. مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی: ان شاء الله به دعای خیر شما هدایت شوند و بیش از این کشور را زیر یوغ کفار و مشرکین در فضای مجازی قرار ندهند.
۲. رئیس جمهور: ان شاء الله به دعای خیر شما هدایت شود و اصل ۲ و ۳ قانون اساسی را در فضای مجازی پیاده کند.
۳. قوه قضائیه: ان شاء الله به دعای خیر شما هدایت شوند و با تولید و توزیع کنندگان فیلترشکن، وفق قانون جرایم رایانهای برخورد کنند.
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
🔴رهبر انقلاب خطاب به رییسی: با فساد اخلاقی و فساد در زمینهی فرهنگ هم #بیرودربایستی مقابله کنید و #مبارزه کنید؛ یعنی واقعاً این جوری باید برخورد بشود.
⏪اقدام مهم برخی مسئولین در لبیک به توصیه رهبرانقلاب:
سکوهای فیلترشده به زودی دراختیار مردم قرار میگیرند!!!!
واقعاً خدا قوت!
👤حجت احسان بخش
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
نام ایتا در همه جا میدرخشد😊
یکی نوشته بود اگر رفع فیلتر شود مردم میذارن میرن پلتفرم های خارجی و کوچ معکوس میشه😐 انگار ۸۰ میلیون الان اینجا هستن و فقط من فیلترشکن دارم 😂
دنیای جالبی دارن، یک کانال ۱ میلیونی در ایتا نداریم، همین چندکانال هم اونقدر تبلیغ دادن همه سوراخ شدن، روبیکا هم وضعیتش همینه، بله و سروش و... که کلا مرخصند.
واقعا گاهی احساس میکنم اساسا نمیدانند چون برخی از این ها را میشناسم و میدانم منتفع نیستن.
واقعا نمیدانند پلتفرم های داخلی برای ۸۰ میلیون ایرانی ، محتوا نداره و ما رو هم که ۹۹ درصد هم فکریم تحمل نمیکنند، شما بخوای پلتفرم ملی درست کنی باید اجازه بدی همه تفکرات حرف بزنند نه اینکه چندنفر همفکر هم به جون هم بیفتند و تهش مردم از همه خسته بشن و بگن اینا دنبال همه چی هستن جز تبیین.
یک کانال اصلاح طلب در ایتا نداریم، اگر بتونند تجمع میکنند تا کانال ما رو هم ببندن چون ۱۰۰ درصد مثل اینا فکر نمیکنیم، حالا انتظار دارند مردم همه بیان اینجا!
اینکه به مدارس و کارمند و... بگی ایتا نصب کن و بعد بگی ببین ما چقدر نصبی داریم به خدا هنر نیست.
این ۳۰ میلیون نفر کجا هستن دقیقا که ما تو کانال های ایتا نمیبینیم، ۱۰۰ روزه یک کانال بالا سنجاق است و ۱۰۰ کا به زور فالور گرفته، اگر با روال تبلیغات ایتا باهاش حساب کرده باشند حداقل ۱ میلیارد داده اگر جور دیگه حساب کردند که باز هیچی.
خب این امکان برای همه وجود نداره ، پس لطفا بذارید همین جا دورهمی خوش باشیم و مردمم اونور برای خودشون خوش باشند و ما هم هر روز بهم تهمت بزنیم و بگیم داریم جهاد تبیین میکنیم.
آره متاسفانه حرف حق، تلخه...
.
بصیرت رسانهای
نام ایتا در همه جا میدرخشد😊 یکی نوشته بود اگر رفع فیلتر شود مردم میذارن میرن پلتفرم های خارجی و کوچ
🔷 بصیرت رسانه:
🔶 این استدلال شبیه استدلال برخی افراد ناآگاه و یا مغرض نسبت به صدا و سیماست که میگویند: صدا و سیما را که مردم نمیبینند! یه عده حزباللهی هستند و عموم مردم الان مشتری ماهواره و اینترنت هستند.
🔶 حالا عدهای دوستان ناآگاه درباره سکوهای داخلی و سکوهای خارجی (هر دو را نمیشناسند)، همان استدلال را در خصوص سکوی داخلی دارند.
🔶 خروجی این استدلال، بی اثر نشان دادن سکوی داخلی و تلاش برای اقناع کاربران برای کشاندن آنان به سکوهای متعلق به دشمن است.
✅ در این خصوص حاضر به گفتگو با دوستان هستیم و اگر گمان میکنند که لازم است مردم نیز در جریان محتوای گفتگو باشند، میتوان گفتگو را به صورت زنده برای مخاطبان پخش کرد!
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
🔹چرا سند #پوستهها را بر خلاف منافع ملی می دانم❓
اعلام خبر تصویب سندی در شورای عالی فضای مجازی که به سند پوسته ها معروف شد، بسیاری از اهل فن را شوکه کرد. آن هم در دولت انقلابی جناب رئیسی!
اتفاقی که اگر در دولت قبل افتاده بود غوغا به پا می کرد.
چند دلیل برای اینکه سند پوسته ها را بر خلاف مصالح و منافع ملی می دانم را در ادامه خواهم نوشت:
1⃣ نگاه حداقلی به حاکمیت بر سکوها:
متاسفانه بسیاری اعمال سیاست محتوایی را نقطه مطلوب حکمرانی می دانند و با این نگاه حداقلی اگر شرکتی متعهد شود که مثلاً پورنوگرافی، محتوای مبتذل و محتوای سیاسی نامطلوب را فیلتر کند اجازه خواهد داشت یوتیوب را داخل ایران بیاورد.
در صورتیکه فراهم کردن این امکان قدرت حکمرانی در سایر حوزه ها مانند اقتصاد، فرهنگ، امور اجتماعی، سبک زندگی، آموزش و ... را از کشور خواهد گرفت.
بیشتر توضیح می دهم، اگر یوتیوب را مروری ساده کرده باشید بلاگرهای زیادی را می بینید که حاکمیت عملا هیچ ابزار مدیریتی بر آنها ندارد، نه از این جهت که آنها را نمی شناسد بلکه سبک زندگی، الگوی رفتاری و موضوعاتی را پررنگ می کنند که عملا امکان مواجه قانونی ندارد و باید با اعمال سیاست محتوایی در سکو کنترل شوند. مانند کاری که اینستاگرام، یوتیوب و آپارات برای داغ کردن یا محدود کردن محتوا می کنند.
جنبه دیگر این نگاه حداقلی خودش را در خروج کلان داده های ملی نشان می دهد، موضوعی که هیچ شرکتی نمی تواند تعهدی برای جلوگیری از آن بدهد. امر مهمی که چالشی جدی پیش روی کشورهاست و ما با اعمال این سیاست دست های خود را به نشانه تسلیم بالا خواهیم برد.
2⃣ تضعیف زیرساخت های بومی
باید قبول کنیم که سکوهای داخلی تا رسیدن به نقطه مطلوب مسیری طولانی در پیش دارند و در صورت اجرایی شدن این سند تا حد زیادی عرصه رقابت را از دست خواهند داد. این ادعا دلایل فنی و اقتصادی متعددی دارد ولی به نظر من از آنها مهمتر دلایل شناختی و روانی است.
انسان ها به سختی عادت را تغییر می هند به خصوص زمانی که این عادت وابسته به ذائقه هم باشد. در نظر بگیرید در یک سکوی خارجی شبکه ارتباطی ایجاد کرده اید و مسیر دریافت محتوا را اختصاصی کرده اید، حال تغییر این محیط و عادت، کار سختی خواهد بود و نیاز به محرک های بسیار قوی دارد. شاید تغییر سکو از تغییر رژیم غذایی هم سخت تر باشد.
تا امروز سیاست این بود که با محرک هایی مانند فیلتر ، قیمت، سرعت و ... کاربران به تغییر رفتار تحریک شوند، مسیری که به نظر می رسد تا حدود زیادی موفق بوده است. اما سند پوسته ها این محرک تصمیم کاربر را مختل خواهد کرد.
اختلال دیگری که این تصمیم بوجود خواهد آورد این است که سکوهای داخلی به جای تلاش برای پاسخ گویی به نیاز بومی مجبور خواهند شد دنبالهرو سکوهای مشابه خارجی خود باشند، چرا که ذائقه کاربر جای دیگری ساخته می شود و شما مجبور هستید برای عقب نماندن از رقیب در رقابتی بی پایان و مغلوبه شرکت کنید.
3⃣ مشغول سازی دستگاه های نظارتی
دوران فعالیت تلگرام طلایی را به یاد بیاورید، دستگاه های نظارتی گرفتار نظارت بر تلگرام بودند، تلگرام طلایی امکان پایش و مراقبت لازم را نداشت، نمی توانست پاسخ مرجع قضایی و شکایات مردمی را بدهد چون در اصل صاحب سکو نبود.
انواع و اقسام کلاهبرداری ها، جرایم اخلاقی و امنیتی در آن اتفاق می افتاد و سکو عملا در وضعیت شتر مرغ بود.
امکان اعمال سیاست های محتوایی فقط محدود به مسدودسازی بود و تلگرام طلایی به بستر تبلیغات هدفمند تبدیل شده بود و کاربران ناراحت از عضو شدن ناخواسته در کانال ها و گروه های تبلیغاتی بودند.
اشکال دیگر پوسته ها این است که عملا هزینه مشتری یابی و جذب مخاطب را برای انتقال به بیرون پوسته کاهش میدهد و عملا این کار فرآیندهای ناسالم را توسعه خواهد داد.
4⃣ تصمیم گیری در تاریکی
اشکال مهم دیگر سند پوسته ها، فرآیند تصمیم گیری در خصوص آن است. تحلیل واکنش های رسانه ای صاحبان سکو، برخی مقامات و متخصصان دلسوز نشان میدهد که با این تصمیم همراه نیستند، ضمن اینکه این تصمیم مهم تا قبل از اعلام رسمی هیچگونه بازخورد و بررسی و تحلیل کارشناسی در بیرون از درهای بسته نداشته است و همین محروم کردن شورای عالی فضای مجازی از نظرات تخصصی بیرون از مرکز موجب شده که به این تصمیم ایرادات مهمی وارد باشد. شیوه ای که دولت قبلی رایج بود و انتظار نداشتیم با روی کار آمدن دولت انقلابی شاهد تکرار آن باشیم.
و من الله التوفیق
اسفند ۱۴۰۲
علی محمد رجبی
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
🎥 دبیر شورای عالی فضای مجازی:
سکوهای فیلتر شده به زودی در اختیار مردم قرار میگیرند.
در رابطه با سکوها و نرم افزارهای خارجی، ظاهرا آنچه بعضی ها با آن مشکل داشتند خود آن برنامه و حاکمیت و آسیبهایش نبوده، بلکه ظاهرش را دوست نداشتند که با یک تغییر دکوراسیون و بزک حل شد...
✍علایی
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
همۀ کسانى که در قضیۀ مصدّق و آن رفتار سادهلوحانه، مؤثّر بودند مجرمند.
امروز هم عدّهاى از جمهورى اسلامى توقّع سادهلوحى دارند؛ همان سادهلوحىاى که دوروبریهاى مصدّق کردند و نگذاشتند او دشمن را ببیند و نهایتاً کار به جایى رسید که دستگاه مصدّق را نابود کردند و آن همه تلاش مردمى را به هدر دادند. در نظامى چون نظام استبدادى پهلوى، کسى مثل مصدّق مگر به راحتى روى کار مىآید؟! یک ملت تلاش مىکند و هزاران نیت صادق به کار مىافتد - البته آدمهاى ناباب هم در این بین هستند که وجودشان را نمىتوان انکار کرد - تا یک دولتِ ملى بر سرِکار مىآید. بعد که این دولت ملى بر سرِ کار آمد، نتواند خودش را نگه دارد؛ به دشمن اطمینان کند؛ به نفوذى اطمینان کند؛ به چهرههاى خندانى که خنجرهاى زهرآگین در پشت خود پنهان کردهاند، اطمینان کند؛ با سادهلوحى تمام، دشمن را نشناسد؛ با دشمن برخورد خصمانه نکند و میدان رزم را میدان بزم تصوّر کند، تا از بین ببرندش و آن همه تلاش ملى به هدر رود! آیا خیال مىکنید این جرم کمى است؟! خیر؛ خودِ آن دولت هم در ارتکاب این جرم شریک است. همهى کسانى که در قضیهى مصدّق و آن رفتار سادهلوحانه، مؤثّر بودند مجرمند.
(بیانات رهبر انقلاب ۱۳۷۳/۲/۲۴)
#صنعت_نفت
#صنعت_فضایمجازی
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7