🔅بسم الله الرحمن الرحیم
بررسی چند نکته درباره "طوفان توئیتری"
✅حضوردر رسانه های مجازی متعلق به دشمن دارای شرایط و ضوابطی است و با توجه به اشراف دشمن بر سرویس متعلق به خودش،جنگ منظم به معنای از پیش باختن است:نیروهای رزمی میباست ناشناخته باشند و پاتوق ثابت درپایگاه دشمن نداشته باشند.
اما شاهد آن هستیم که عزیزان با دستگاهی مشخص و سخت افزاری که از قبل برای دشمن شناخته شده است وارد محیطی شده اند که مدیر دست برتر دارد و ساختار متناسب با اهداف او طراحی شده لذا لو رفتن حضور اثر گذار منجر به حذف میگردد.سوابقی مانند:حذف نامه ی مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و حذف صفحه ی "ما عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستیم" و حذف پستهای مربوط به شهید سلیمانی ؛خود نشان از این مدعاست.
✅این شیوه حضور بی قاعده خساراتی جبران ناپذیر مانند کشاندن مردم به پایگاه دشمن وخطراتی نظیر قرار دادن دلدادگان ظهور در تور اطلاعاتی دشمن دارد.
قرآن کریم دراین باره میفرماید:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ
ای اهل ایمان، از غیر همدینان خود دوست صمیمی همراز نگیرید، چه آنکه آنها از خلل و فساد در کار شما ذرّهای کوتاهی نکنند
مؤمن بودن مسأله اى است و عاقل بودن مسأله دیگر، لذا در این آیه خداوند به مؤمنان مى فرماید: کفّار را محرم اسرار خود قرار ندهید، اگر عقل دارید. «یا ایها الّذین آمنوا... ان کنتم تعقلون»
✅این نحوه کاروعدم رعایت اولویتها در سرویس دشمن موجب میشود همیشه درحالت اضطرار قراربگیریم و تنها راه برون رفت ازآن عوض کردن شیوه جنگ است:
اولویت اول ما کشاندن مرز جنگ از داخل به خارج از کشور است،حضرت علی (ع) در خطبه 27 نهج البلاغه میفرمایند:به خدا سوگند ملتی که در خانه خود مورد هجوم قرار بگیرد ذلیل خواهد شد.
باید توجه داشت که جنگیدن درزمین دشمن کیفی است نه کمی!!برخی عزیزان رسانه دشمن را به پاتوق دوستانه تبدیل کرده اند ومردم را به آنجا میکشانند و بالعکس در محیط های داخلی دنبال فعالیت کیفی هستند
تلاش برای حذف سرویس غیر بومی نباید متوقف شود و همت بر نجات کاربران و جذب آنان به سرویس بومی باید باشد.
عرصه را خالی نکنیم اما آنرا تبدیل به رسانه رسمی کشور هم نکنیم
باید توجه داشت که دشمن با سیاست راه بینداز جا بینداز توانست 40میلیون ایرانی را جذب سرویس های خود کند
✅انتقادی به آقایان رائفی پور و پناهیان:
تاکید رهبر انقلاب بر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات وامر به شکستن حصر اطلاعاتی بیگانه ضرورتی را یادآور می سازد که این مهم با تداوم حضور در بستر بیگانه قابل تحقق نیست؛زیرا دشمن با شبکه های خارجی توان نیروهای انقلابی را که می تواند مملکت را متحول کند به سمتی هدایت کرده که جز اتلاف وقت و انرژی خروجی دیگری ندارد،این توان می بایست صرف شبکه سازی و بومی سازی فناوری اطلاعات و ارتباطات که باعث رفع نیاز کشور و سرویس دهی به سراسر جهان است ،بشود.
لذا ما از این بزرگواران سوال داریم چرا تا کنون به این اصل مهم نپرداخته و درگیر فرع حضور درسرویس بیگانه شده اند؟
چرا با وجود اینهمه ظرفیتی که در اختیار عزیزان است حداقل دو سخنرانی در رابطه با مطالبه گری شبکه ملی اطلاعات یافت نمیشود؟
چرا سلب سلطه دشمن را تبدیل به یک گفتمان نمیکنند که در پس آن مطالبه برای کسب استقلال در فضای مجازی ایجاد شود؟
امید است با مطالبه جدی شبکه ملی اطلاعات و تولید زیرساختها وخدمات لازم در سطح بین المللی جمهوری اسلامی ایران تبدیل به یک قدرت در فضای مجازی شود.
به مجموعه #بصیرت_رسانه بپیوندید👇
@basirateresaneh
✅استقلال ابزاری مهم ترین مولفه قدرت درفضای مجازی
مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
ابزار بایستی پیشرفته باشد؛ بایستی ناوابسته باشد؛ ابزار مال خود شما باید باشد؛ خود شما بایستی ابزار را به وجود آورده باشید، تولید کرده باشید، ابداع کرده باشید؛ به معنای حقیقی کلمه مالک ابزار باید باشید. [ابزار] بهروز باید باشد. یک ابزاری است که از دَه سال قبل مورد استفاده قرار میگیرد، امروز ممکن است به درد نخورد؛ ببینید امروز چه چیزی لازم داریم. در مورد ابزار بایستی بهروز باشید. ابزار بایستی متنوّع باشد؛ [متناسب با] زمین و آسمان و فضا و دریا و مرز و درون قلب کشور، همه جا؛ و ابزار اطّلاعاتی و ابزار عملیّاتی و همه جور ابزار. تنوّع در ابزار هم جزو چیزهایی است که بایستی مورد توجّه باشد. مسئلهی فضای مجازی، امروز جزو ابزارها است؛ مسئلهی بازی جنگ، امروز جزو ابزارها است؛ به اینها بایستی توجّه کنید.
به مجموعه #بصیرت_رسانه بپیوندید👇
@basirateresaneh
🔆بصیرت رسانه دارای سطوح مختلفی است که عبارت است از:
✅ حاکمیت: بصیرت رسانهای در حوزه حاکمیتی عبارت است از: ایجاد زمینه برای فعالیت سالم رسانهها مطابق قانون و شرع و ایجاد زمینه برای جلوگیری از هر نوع فعالیت ناسالم رسانهای. بهعبارتدیگر: رصد رسانهای و ایجاد شرایط لازم برای برخورد مبتکرانه حاکمیت با جریانهای رسانهای معاند قبل از ورود به کشور، توجیه عموم مردم و ایجاد آمادگی عمومی برای برخورد فعال و مؤثر با رسانهها و جریانهای رسانهای معاند و همچنین زمینهسازی برای فعالیت سالم عموم مردم در رسانهها، از لوازم بصیرت رسانههای در حوزه حاکمیت کشور است.
✅ نخبگان: آیندهپژوهی، شناخت جریانهای رسانهای و روشهای جریان سازی دشمنان، شناخت صحیح و جامع از وضعیت موجود، هدایت عموم مردم به سمت رسانههای سالم و مطلوب، تولید علوم ارتباطی اسلامی – ایرانی، تولید دانش فقه رسانه و ارتباطات، ارائه راهکار درزمینهی شیوه مواجهه هوشمندانه و مبتکرانه با رسانهها به حاکمیت و مردم، داشتن نگاه جامع و کلنگر به همراه نگاه جزءنگر (یک ایراد اساسی این است که نخبگان فعال در محیط مجازی خود و توانمندیهای خود را میبینند و به عموم افراد توجه ندارد. مثلاً در بحث نماز جماعت، امام جماعت باید حال عموم نماز گذاران را در نظر بگیرد و نماز بخواند تا کسی مشکلی پیدا نکند)، ویژگی نخبه دارای بصیرت رسانه است.
✅ کاربران: انتخاب رسانه سالم، تنظیم زمان و مکان استفاده، مراجعه به سالمترین و کاربردیترین رسانه، از ارکان بصیرت رسانه برای کاربران است.
به مجموعه #بصیرت_رسانه بپیوندید👇
@basirateresaneh
🔅بسم الله الرحمن الرحیم
🔆بصیرت رسانهای یعنی هر فرد در جایگاه حاکمیتی، نخبگانی و کاربری ضمن داشتن بینش واقعبینانه به رسانهها و حقایق مرتبط با آن، مواجههای دینی و مبتکرانه داشته باشد. این مواجهه گاهی به پذیرش صددرصدی، گاهی رد صددرصدی و گاهی نیز منجر به پذیرش بخش مفید رسانه میشود.
به مجموعه #بصیرت_رسانه بپیوندید👇
@basirateresaneh