🔴 ۴ پیام مهم ایران برای افکارعمومی جهان
🔻 ۴ پیام مهم و مستحکم ملت ایران به آمریکا و افکار عمومی جهان در دیدار آبه و رهبرمعظم انقلاب:
1⃣ ما شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانیم و هیچ پاسخی هم به او نداریم و نخواهیم داد.
2⃣ ما این حرف را اصلاً باور نمی کنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود،صداقت در میان مقامات امریکایی بسیار کمیاب است
3⃣ اینکه ترامپ می گوید قصد تغییر رژیم را ندارد یک دروغ است زیرا اگر می توانست این کار را انجام دهد، انجام می داد اما نمی تواند.
4⃣ ما با سلاح هسته ای مخالفیم و فتوای شرعی من حرام بودن ساخت سلاح هسته ای است،اگر ماقصد ساخت سلاح هسته ای داشتیم، امریکا هیچ کاری نمی توانست بکند .
#مهم
مسئله حمله به نفتکش ها بسیار مشکوک هست.
زدن کشتی ها به نفع منافع ایران نیست، پس نذارید بیخودی به ایران بچسبونند.
دنبال فشار بر ایران هستند. آمریکا داره زور آخرش رو میزنه، تو شورای امنیت سازمان ملل هم اتفاق خاصی نمیفته در انتها
مردم عزیز ایران مواظب باشیم که دشمن فقط دنبال ترساندن ما هست و هیچ قدرت و یا طرح اجرایی برای حمله به ما نداره و...
فقط و فقط روی مدیریت افکار عمومی ایران حساب باز کرده
مبادا فریب بخوریم
درباره نفتکش ها
خلاصه:
به هیچ عنوان نقش مخرب و خبیثانه امارات رو فراموش نکنید.
امارات
امارات
امارات
@basiratesiyasii
#سمفونی_عزت
🔴 این است معنای اقتدار.....
🔹نخست وزیر ژاپن: من قصد دارم پیام رئیس جمهور امریکا را به جنابعالی برسانم
🔸رهبر انقلاب اسلامی: ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم
🔹نخست وزیر ژاپن: ترامپ به من گفته «امریکا قصد تغییر رژیم در ایران را ندارد»
🔸رهبر انقلاب اسلامی: آمریکا میخواهد؛ اما قادر به تغییر رژیم ایران نیست
🔹نخست وزیر ژاپن: آمریکا درخواست مذاکره درباره موضوع هستهای دارد
🔸رهبر انقلاب اسلامی: آمریکا زیر توافق قبلی زده؛ کدام عاقلی با چنین کشوری دوباره مذاکره میکند؟
🔹نخست وزیر ژاپن: عزم آمریکا برای جلوگیری از ساخت سلاح هستهای بوسیله ایران جدی است
🔸رهبر انقلاب اسلامی: اگر میخواستیم سلاح هستهای بسازیم، آمریکا هیچ کاری نمیتوانست بکند
🔹نخست وزیر ژاپن: آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است
🔸رهبر انقلاب اسلامی: آمریکا و صداقت؟
🔹نخست وزیر ژاپن: ترامپ میگوید «مذاکره با آمریکا موجب پیشرفت ایران خواهد شد»
🔸رهبر انقلاب اسلامی: با وجود تحریمها پیشرفت خواهیم کرد
👌 یادداشت جناب دکتر #قدیری_ابیانه
🔴 یک سانسور بی سابقه و وظیفه فعالان مجازی
حتی رسانه های آمریکایی مخالف ترامپ نیز که هر فرصتی را برای تخریب ترامپ از دست نمی دهند، ترجیح داده اند موضع مقتدرانه و عزتمندانه رهبر انقلاب را به طور کامل بایکوت کنند و از انعکاس آن خودداری کنند.
در طی ۴۰ سال حضور در دیپلماسی، تا کنون چنین بایکوت خبری هماهنگ و گسترده ای را مشاهده نکرده بودم. حتی عجیب اینجاست که بدون انتشار صحبتهای رهبر حکیم انقلاب، عکس العمل ترامپ و توییت های او را بازتاب داده اند بدون اینکه مشخص کنند علت این مواضع جدید ترامپ چیست.
اکنون وظیفه جوانان انقلابی و فعالین فضای مجازی است که این سد سانسور و حصر رسانه ای را شکسته و متن و فیلم زیر نویس شده یا دوبله شده جلسه دیدار با نخست وزیر ژاپن را برای #جهانیان ارسال کنند...
___________
@basiratesiyasii
💬 تمثیل تاریخی یک فعال توییتری از دیدار رهبر انقلاب و میانجی آمریکا
🔹دیروز عبیدالله بن زیاد به واسطه عمر بن سعد نامهای خطاب به امام حسین(ع) فرستاد و منتظر جواب امام بود، پس حسین(ع) به حامل نامه گفت «جوابی برای او ندارم».
🔹امروز تاریخ به همان جمله بازگشت وقتی [آیتالله] خامنهای گفت «پاسخ او را نخواهم داد».
@basiratesiyasii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم بخشهای مختلفی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار نخست وزیر ژاپن.
@basiratesiyasii
🔴 چند نکته از دیدار آبه با رهبر معظم انقلاب
🔻۱. استراتژی #فشار_حداکثری آمریکا علیه ایران دوپایه عمده دارد؛ #تحریم و #مذاکره. به دلایل مختلف اقتصادی، سیاسی و... اعمال تحریم بدون مذاکرات جدید، نمیتواند مقصود پلید آمریکاییها در اعمال فشار حداکثری را محقق کند.
🔻۲. از سوی دیگر؛ آمریکا و ترامپ به شدت به مذاکره نیاز دارند، هم برای حفظ وجهه و مصارف سیاسی داخلی، هم برای چیدن محصول فشارِ پای میز مذاکره، هم برای مهار ایران و جلوگیری از عمل کردن اهرمهای فشار در بخش هستهای، بخش امنیتی و مابه ازای آن در معادلات توازن قدرت منطقه ای. سفر آبه به تهران در این راستا قابل فهم است چرا که بعد از چند هفته عملیات روانی برای این سفر و ایجاد انتظار برای پیام ترامپ، امیدوار بودند دستکم در این دیدار و به شکل محرمانه یک پالس مثبت دریافت کنند اما پاسخ محترمانه و قاطع رهبر انقلاب؛ این طراحی آمریکایی را بهم زد. #برداشت_آمریکاییها این بود که وقتی فشار زیاد میشود ایران ناچار بخشی از حرفهایش را پس میگیرد و یا به شکل حداقلی و به صورت محرمانه حاضر میشوند خطی برای مذاکره باز شود.
🔻۳. در مقابل این شرایط توجه نمایید برخورد رهبری معظم انقلاب با #تحقیر و #تخفیف ترامپ و تأکید صریح بر اینکه پیامی برای وی ندارند چون شایسته پیام نیست و از طرف دیگر تمجید از حسن نیت نخست وزیر ژاپن، یک مواجهه بسیار هوشمندانه بود.
🔻۴. استدلال های رهبر انقلاب مبنی بر عدم مذاکره با آمریکا؛ موجز، منطقی و کاملا عقلانی و واجد کلیات محکم و جزئیات موید بود. (کدام عقل می گوید پس از خلف وعده آمریکا به ۵ و ۶ سال مذاکره دوباره مذاکره شود؟/ ترامپ بعد از سفر به ژاپن پتروشیمی ایران را تحریم کرد/اوباما اولین ناقض برجام بود و...)
🔻۵. دیدار تاریخی و بسیار مهم نخست وزیر ژاپن با رهبر انقلاب؛ حقیقتاً میتواند بعنوان یکی از #قلههای رویکرد مقاومت در تاریخ کشور ثبت شود. فرمایشات ایشان از جنبه قدرت و غرورآفرینی در اوج بود. از حیث بهم زدن محاسبات طرف مقابل عالی بود، از لحاظ ریل گذاری برای عناصر مذبذب داخلی تعیین کننده بود و از منظر بینش راهبردی یک کلاس درس سطح بالا بود.
🔴 #پنج_شنبه جنجالی....‼️
🔹 منطقه خاورمیانه پنجشنبه پرخبری را پشت سر گذاشت. در شرایطی که نخستوزیر ژاپن با هدف پیشبرد دیپلماسی در تهران به سر میبرد، دو نفتکش در دریای عمان منفجر شدند.
🔸 پس از این اتفاق، وزیر خارجه آمریکا «بدون ارائه هیچ سند و مدرکی» ایران را متهم به دست داشتن در این انفجار دانست و عملیات رسانهای علیه تهران را کلید زد.
🔹 ساعاتی بعد، ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام)، انتشار یک ویدئو با کیفیت پایین را دلیل دست داشتن ایران در این انفجار دانست. از سوی دیگر اما خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، بر خلاف تحلیلهای جریان رسانهای غرب در تفسیر این ویدئو نوشت که نیروی دریایی ایران در حال نجات ملوانان ناوهای هدف قرار گرفته در خلیج عمان بود که متوجه یک مین منفجر نشده زیر یکی از کشتیها شد و بلافاصله نیروهای ویژه ایرانی به محل اعزام شدند و مین را خنثی کردند.
🔸 مقامات ایران هم این حادثه را «مشکوک» و«نگرانکننده» توصیف کردند. این حادثه بر بازار نفت نیز اثر گذاشت. در اولین ساعات بعد از این انفجارها بازار نفت با شوک قیمتی مواجه شد؛ اما هیجانات ناشی از این واقعه خیلی زود فروکش کرد و رشد قیمتها متوقف شد.
🔺 #شایعه : جشن در سفارت روسیه در ایران بعد از دیدار آبه با رهبرایران
✍ پاسخگو : #محمدصادق_سلطانزاده
1⃣ عکس صحت دارد. لیکن تصاویر مربوط به روز جشن ملی روسیه در ایران در ۱۸ خرداد میباشد. برگزاری جشن ملی امری رایج است
2⃣ ادعای سایت های ضدانقلابی در خصوص برگزاری جشن بعد از دیدار رهبری با آبه کذب محض است. این دیدار چند روز قبل برگزار گردیده است
3⃣ بنا به رسم دیپلماتیک در مراسمهای روز ملی مقامات عالی کشور متوقف فیه ( معمولا در سطوح برابر ) به همراه دیپلماتهای کشورهای مختلف حضور پیدا میکنند.
🔹مثال: ۲۲ بهمن ۹۷ در سفارت ایران در #روسیه مقاماتی از جمله آندری فورسنکو دستیار رئیس جمهوری روسیه!، خانم نیکیشینا وزیر اقتصادی اتحادیه اوراسیایی، الیاس اوماخانوف معاون رئیس شورای فدراسیون روسیه، ریابکوف و ایگور مارگولف معاونین وزیر امور خارجه و بیش از ۴۰ تن از سفرای کشورهای خارجی و شخصیتهای کشوری و لشکری حضور داشتند
4⃣ نیروهای مسلح حاضر در تصاویر از سوی سپاه اعزام نشده اند. بلکه نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح شاغل در روابط بین اللمل این نهاد میباشند
@basiratesiyasii
یک خواهش از همراهان محترم
با سلام
مطالبی که امشب و چند شب آینده تحت عنوان #نقش_رهبری_در_برجام تقدیم شما می گردد، خلاصه شده مقاله ای پنجاه شصت صفحه ایست. سعی کردم مهمترین مطالبی که می تواند مخاطبین عزیز را به واقعیت نقش رهبری در این قضیه مسلط کند و البته قابل ارائه در فضای مجازی بصورت مکتوب باشد را گلچین کنم.
خواهشمندم با #مطالعه_دقیق این متن نسبتا طولانی و همکاری در #نشر مکتوب یا لسانی آن، به انتقال واقعیت برجام به جامعه همکاری کنید.
اجازه ندهید خطای برجام را بنام رهبری در حافظه تاریخی ملت ثبت کنند. این یک #ظلم_تمام_عیار است که تک تک ما نسبت به پاک کردن دامان مقام عظمای ولایت از این اتهام مسوولیم.
هنوز جملات حضرت آقا در دیدار رمضانی با دانشجویان در گوشم هست که وادار به دفاع از خود درباره برجام شدند. این وظیفه ما بود!!!!
ادامه بحث👇👇👇
کانال تحلیلی بصیرت سیاسی
eitaa.com/basiratesiyasii
ایتا
https://sapp.ir/basiratesiyasi
سروش
https://t.me/basiratsiyasi
تلگرام
#سی_سال_تدبیر
🔴نقش رهبری در برجام
قسمت اول
🔺در نیمه دوم سال ۱۳۹۰، آمریکا به بهانه برنامه هسته ای جمهوری اسلامی، دور جدیدی از تحریم ها را که خودشان تحریم های فلج کننده نامیده بودند، و شامل تحریم صادرات نفت و بانک مرکزی نیز میشد، علیه ملت ایران آغاز نمود. هرچند تحریم برای ایرانیان چیز تازه ای نبود و دشمنی آمریکایی ها با ملت ایران، بارها موجب تحریم شده بود، عدم تسلط دولت در کنترل شرایط اقتصادی موجب تورم شدیدی شد و وضع اقتصادی آشفته گشت.
🔹در کنار این تحریمهای کم سابقه، دولت آمریکا از #مذاکره_مستقیم با جمهوری اسلامی برای حل مشکلات سخن می گفت و اوباما برای مقامات ایران از جمله مقام معظم رهبری بارها نامه نوشت. مذاکره در سطحی که تابحال بین جمهوری اسلامی و آمریکا اتفاق نیافتاده بود!
🔹در همان زمان، یک جریانی در کشور تمام تلاش خود را می کرد که به مردم بقبولاند تنها راه حل مشکلات مردم #کوتاه_آمدن و تعامل است و با شیب لغزان بدتر شدن روز بروز شرایط اقتصادی تحریم را ترسیم می کرد.
🔹این هدف با #بزرگ_نمایی سختی های ایستادگی در برابر فشار آمریکا، کم فایده بودن فناوری هسته ای در مقابل آنچه از دست دادیم، محدود کردن راه حل پایان فشارهای آمریکا به #مذاکره، تحریف و تنزل دلیل فشارها و دشمنی های غرب به #ماجراجویی_های_نظام و فناوری هسته ای،....از طریق رسانه های متعدد این جریان کم کم توانست نظر بخشی از جامعه را تغییر دهد و با خود همراه سازد.
🔹اما موضع رهبری نسبت به آمریکا همیشه علنی و صریح بود:
🔹«مسئله مذاکره را آمریکاییها در هر مقطعی تکرار کردهاند. حالا امروز نوبهمیدانآمدهها مجدداً تکرار میکنند که مذاکره کنیم و میگویند توپ در زمین ایران است. توپ در زمین شماست... شما هستید که باید بگویید مذاکرهی همراه با فشار و تهدید، چه معنایی دارد؟ مذاکره برای اثبات حُسن نیت است. شما ده تا کار انجام میدهید که حاکی از سوء نیت است، آن وقت به زبان میگویید مذاکره؟!» (۹۱/۱۱/۱۹)
🔹 ایشان ناامیدی خود را از برطرف شدن تحریم ها با مذاکره نیز با صراحت اعلام کردند :
🔹«#تحریمها_با_مذاکره_برداشته_نخواهد_شد! این را من به شما عرض بکنم. هدف تحریمها چیز دیگری است. هدف تحریمها خسته کردن ملت ایران است، جدا کردن ملت ایران از نظام اسلامی است. مذاکره هم که انجام بگیرد، اگر ملت ایران باز در صحنه باقی باشد و بر حقوق خود اصرار بورزد، این تحریمها وجود خواهد داشت.» (۹۱/۱۱/۲۸)
🔹در شرایطی که بسیاری از افراد با سابقه انقلابی آنروز از لزوم مذاکره با آمریکا برای رفع تحریم حرف می زدند، پیشبینی حضرت آقا که بعدها بخوبی اثبات شد، عمق بینش و حکمت این رهبر فرزانه را اثبات می کرد. ایشان در سخنرانی اول فروردین ۹۲ ، به صراحت اعلام کردند:
«من به این گفتگوها #خوشبین_نیستم. چرا؟ چون تجربههای گذشتهی ما نشان میدهد که گفتگو در منطق حضرات آمریکائی به این معنی نیست که بنشینیم تا به یک راه حل منطقی دست پیدا کنیم ــ منظورشان از گفتگو این نیست ــ منظورشان از گفتگو این است که بنشینیم حرف بزنیم تا شما نظر ما را قبول کنید! هدف، از اول اعلام شده است؛ ...من به این اظهارات خوشبین نیستم، اما مخالفت هم ندارم.»
📝 #رها_عبداللهی
نقش رهبری در برجام قسمت دوم
⭕️رای به شعار تعامل
🔺ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم فرا رسید. حسن روحانی توانست با مطرح کردن شعار اصلاح سیاست خارجی، #تعامل با دنیا، حل کردن پرونده هسته ای و #رفع_تحریم_ها از این طریق رای آورد.
🔹آن روزها خیلی ها ادعا داشتند بهتر از دولت قبلی می توانند مذاکرات هسته ای را پیش ببرند. اما بیش از همه سخنان روحانی در مناظرات و نطق های تبلیغاتی بود که با مطرح کردن دوگانه «عزت - استقلال» ، «چرخیدن چرخ کارخانه ها - چرخیدن چرخ سانترفیوژها» و نیز لزوم #مذاکره_مستقیم با آمریکا توجه ها را به سمت خود جلب کرده بود.
🔹روحانی در مناظرات گفت:
" این خوبه که سانترفیوژها بچرخه، اما زندگی مردم هم باید بجرخه، چرخ کارخانه ها هم باید بچرخه"
🔹این سخنان مطالبات و #توقعات_جدیدی در جامعه ایجاد می کرد. روحانی در سخنرانی های تبلیغاتی منظور خود را واضح تر بیان کرد:
🔹 «هنر این است که ما تهدید را به آسیب و آسیب را به فرصت تبدیل کنیم از این رو مذاکره با آمریکا امکان پذیر و شدنی است اما سخت است؛ هرچند بنده معتقدم مذاکره با آمریکا #راحت_تر از مذاکره با اروپاست چرا که اروپایی ها به دنبال #آقا_اجازه از آمریکا هستند. از این رو دولت آینده باید بتواند رابطه ایران و آمریکا را از حالت تخاصم به مرحله تنش که یک مرحله پایین تر است برساند. آمریکایی ها #کدخدای_ده هستند، با کدخدا بستن راحت تر است.» (۲۳ اردیبهشت ۹۲)
🔹 مردم که بخاطر بحران معیشتی، گرانی های شدید و ضعف دولت در کنترل قیمت ها به تنگ آمده بودند، با وعده های حسن روحانی #امیدوار شدند وی می تواند با #کلید_مذاکره مشکلات را حل و تحریم ها را لغو کند و با این امید به او رای دادند.
🔹با توجه به #پیام_انتخاب_مردم در انتخابات ۹۲، رهبری ضمن تکرار مجدد غیر قابل اعتماد و غیر منطقی بودن آمریکایی ها و عدم صداقتشان ، برای مذاکره شروطی تعیین کردند و هشدار هایی دادند و از #نرمش_قهرمانانه سخن گفتند:
🔹 «بنده معتقد به همان چیزی هستم كه سالها پیش اسمگذاری شد «نرمش قهرمانانه»؛ نرمش در یك جاهایی بسیار لازم است، بسیار خوب است؛ عیبی ندارد، اما این كشتیگیری كه دارد با حریف خودش كشتی میگیرد و یك جاهایی به دلیل فنّی نرمشی نشان میدهد، فراموش نكند كه طرفش كیست؛ فراموش نكند كه مشغول چه كاری است؛ این #شرط_اصلی است؛ بفهمند كه دارند چهكار میكنند، بدانند كه با چه كسی مواجهند، با چه كسی طرفند، آماج حملهی طرف آنها كجای مسئله است؛ این را توجّه داشته باشند.» (۹۲/۶/۲۶)
🔻بالاخره دور جدید مذاکرات با رویکرد جدید شروع شد. مردم امیدوار و با حساسیت اخبار مذاکرات را پیگیری می کردند. رهبری در عین #حمایت از تیم مذاکره کننده و فعالیتشان مرتب نکات لازم را گوشزد می کردند. اما اظهارات و گزارشات دولت، تیم مذاکره کننده و حامیان نشان می داد توجه به این هشدارها اندک است!
📝 #رها_عبداللهی
نقش رهبری در برجام قسمت سوم
⭕️هشدار مداوم خطوط قرمز
🔺 رهبری از ابتدا مدام از بی اعتمادی و بدبینی به آمریکا و لزوم حفظ بدبینی در تمام مراحل مذاکرات میگفت:
🔹 «در مسائل خاص، مذاكره را منع نمیكنم - مثل مسئلهی خاصی كه در قضیهی عراق داشتیم، و بعضی از قضایای دیگر - لیكن من خوشبین نیستم؛ چون تجربهی من این را نشان میدهد. آمریكائیها، هم غیرقابل اعتمادند، هم غیر منطقیاند، هم در برخوردشان صادق نیستند.» (۹۲/۴/۳۰)
🔹اما روحانی دیدگاه دیگری را ابراز می داشت:
«خوشبینی در دنیای سیاست یا بدبینی خیلی معنا ندارد و باید واقعبین باشیم.» (۹۳/۲/۹)
🔹امام جامعه تاکید میکرد:
«در تعامل، طرف مقابل را باید شناخت؛ شگردهای او را باید دانست؛ هدفهای اساسی و كلان را باید در مّد نظر داشت. ممكن است دشمنی سر راه شما را بگیرد، بگوید از اینجا نباید جلو بروید. سازش با او به این صورت نیست كه شما قبول كنید، برگردید؛ هنر این است كه شما كاری كنید كه راهتان را ادامه دهید، او هم مانع كار شما نشود؛ واّلا اگر چنانچه توافق و تفاهم به این معنا بود كه او بگوید شما باید از این راه برگردید، شما هم بگوئید خیلی خوب، این كه خسارت است. توجه به این جهات باید از سوی مسئولین و دولتمردان وجود داشته باشد». (۳۰/۴/۹۲)
🔹اما ظریف مسئول مذاکرات هسته ای در مصاحبه اش از مذاکرات برد برد سخن میگفت:
«هدف تعامل صحیح برای حل و فصل هسته ای می باشد. با باخت دیگران نمی شود به برد رسید.» ( شهریور 92)
🔹رهبری هشدار میداد مردم و بخصوص نخبگان را از #جزئیّات و واقعیّات مطلع کنید؛
🔹اما ظریف می گفت:
«تا رسیدن به نتیجه بر روی موضوعات مختلف به گفتن کلیات بسنده می کنیم.»
(۹۲/۸/۲۶)
🔹رهبر معظم انقلاب در روشنگری مردم و اجازه ندادن به تحریف باورهای انقلابی آنها با احدی تعارف نکرد؛
🔹حسن روحانی در توجیه مذاکره با دشمن، سعی داشت اثبات کند که امام حسین نیز در کربلا به دنبال تعامل و مذاکره بود:
«امام حسین(ع) خیمهای برپا کرد و عمر سعد را به مذاکره دعوت نمود؛ در آن شب، ساعتها با عمر سعد مذاکره کرد، تا نتیجه رویارویی آنان به جنگ ختم نشود» .(۳۰مهر۹۳ شب تاسوعا)
🔹مقام معظم رهبری اینگونه قیاس کردن را سطحی نگری می دانستند :
«وقتی صحبت مذاکره میشود، میگویند آقا شما چرا با مذاکرهی با آمریکا مخالفت میکنید؟ ... امام حسین هم مذاکره [کرد]. خب اینها نشاندهنده سهل اندیشی است، نشاندهنده نرسیدن به عمق مسئله است. اینجور نمیشود مسائل کشور را تحلیل کرد؛ با این نگاه عامیانه و ساده اندیشانه نمیشود به مصالح کشور رسید. ...بحث مذاکرهی به معنای امروزی نیست؛ مذاکرهی امروزی یعنی معامله، یعنی یک چیزی بده، یک چیزی بگیر... امام حسین با ابن سعد معامله میکرد که یک چیزی بده یا یک چیزی بگیرد؟ [هدف] این بود؟ تاریخ را اینجور میفهمید؟ زندگی ائّمه را اینجور تحلیل میکنید؟ امام حسین رفت نهیب زد، نصیحت کرد، گفت از خدا بترس؛ ... امروز مذاکره به این معنا نیست؛ برای اینکه ما با آمریکا که شیطان بزرگ است، باید مذاکره کنیم !» (۹۴/۷/۱۵)
🔹حتی اگر تحریف باورها از طرف بزرگان سابقه دار در انقلاب و کشور بود، ایشان در پاسخگویی و گفتن واقعیات کوتاهی نمی کردند؛
🔹در فضایی که غربی ها از مکمل برجام و برجام موشکی حرف می زدند، هاشمی رفسنجانی در توییت که بعد پاک شد، نوشت: " دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشک ها..."
🔹رهبری به این موضوع بسرعت واکنش نشان دادند:
«بعضیها بیایند بگویند «فردای دنیا، فردای مذاکره است، فردای موشک نیست»، این حرف اگر از روی ناآگاهی گفته شده باشد، خب ناآگاهی است، اگر از روی آگاهی گفته شده باشد، خیانت است. چطور [چنین چیزی] ممکن است؟ اگرچنانچه نظام جمهوری اسلامی دنبال علم برود، دنبال فّناوری برود، دنبال مذاکرهی سیاسی برود، دنبال کارهای گوناگون تجاری و اقتصادی برود -که همهی اینها لازم است- اّما قدرت دفاعی نداشته باشد، توانایی دفاع کردن نداشته باشد، هر بیسَروپایی و [هر] دولت فزرتی او را تهدید میکند که اگر فلان کار را نکردید، ما موشک میزنیم؛ خب اگر شما امکان دفاع نداشته باشید، مجبورید عقب نشینی کنید.» (۹۵/۱/۱۱)
📝 #رها_عبداللهی
نقش رهبری در برجام قسمت چهارم
⭕️برجام متولد شد
🔺سرانجام در تیرماه 94 بعد از ماه ها، ایران و گروه 5+1 به توافق موسوم به برجام رسیدند.
🔹انتشار خبر توافق باعث شد عده ای از مردم به خیابان ها بیایند و جشن بگیرند. بر اساس وعده های رئیس جمهور آنان منتظر بودند وعده ها تحقق بیابد.
🔹اما در این مرحله برای اجرایی شدن برجام، نیاز بود این توافق در کشور قانونی و لازم الاجرا شود. اینجا بود که بین دولت و مجلس اختلاف نظر پیش آمد. در حالي که نمایندگان مجلس به بررسي برجام و تصويبش در مجلس اصرار داشتند، اعضاي تيم مذاکره کننده هسته اي همچون عراقچي، شوراي عالي امنيت ملي را محق به بررسي اين توافقنامه مي دانستند و رئيس جمهور نيز بر اين باور است که چون متن اين توافق به امضاي دولت نرسيده، نيازي به ارائه اش به مجلس نيست.
🔹اما رهبری در دیدار با علمای خبرگان به این بحث ها خاتمه دادند:
«از نگاه کلی، من معتقدم و به آقای رئیس جمهور هم گفته ام که مصلحت نیست، مجلس شورای اسلامی از موضوع بررسی برجام کنار گذاشته شود.
ایشان با تأکید بر لزوم ورود مجلس به موضوع بررسی برجام، در عین حال خاطرنشان کردند: من در مورد نحوه بررسی و اینکه آن را رد کنند و یا تصویب کنند هیچ توصیه ای به مجلس ندارم و این، نمایندگان ملت هستند که باید تصمیم بگیرند.» (94/6/12 )
🔹دلیل این دستور رهبری شاید این بود که در بررسی برجام نظرات نمایندگان مجلس که بعضا منتقد هم بودند شنیده شود و در میانه بیان دیدگاه های مختلف، ایراد ات احتمالی برجام دیده و مرتفع گردد.
🔹این بود که برجام به مجلس رفت. ابتدا در کمیسیون امنیت ملی بررسی و سپس به صحن علنی مجلس راه یافت.
🔹در این مدت خط رسانه ای مشخصی فشار بر مجلس را آغاز کرد که هر روز تاخیر در اجرای برجام چقدر ضرر و زیان اقتصادی دارد و مجلس مقصر این وضعیت است.( تیتر روز 19 مهر روزنامه های شرق، ایران، اعتماد )
🔹طیفی از نمایندگان ابراز نگرانی می کردند که در آمریکا مجلس و سنا مخالف برجام هستند و دوره ریاست جمهوری اوباما نیز تا یک سال دیگر به پایان می رسد و این باعث می شود اجرای برجام توسط آمریکا غیر حتمی باشد.
این نمایندگان معتقد بودند:
❌برجام تضمینی نداده که چه تحریم هایی رفع و چه تحریم هایی باقی می ماند؛
❌اینکه بهانه های غرب نسبت به ایران تمامی ندارد؛
❌برجام باعث سلطه بیگانگان می شود، ❌خط قرمزهای رهبری رعایت نشده و...
🔹این نمایندگان مخالف برجام، از سوی رسانه های حامی برجام لقب تندرو، #دلواپس و کاسب تحریم گرفته بودند.
🔹صالحی که به عنوان نماینده دولت در این جلسه صحبت کرد، در دفاع تمامقد از برجام سه بار قسم جلاله یاد کرد که تعهدات ایران در برجام موجب کندی و توقف فعالیتهای هستهای ایران نخواهد شد.
https://www.aparat.com/v/3Eaby
🔹منتقدان برجام این سوال را مطرح کردند که در حالی که طبق تعهدات برجام، ایران ملزم به کاهش شدید تعداد سانتریفیوژها از 19 هزار به 5 هزار، کاهش کیفیت سانتریفیوژها از سانتریفیوژهای نسل هشتم به سانتریفیوژهای نسل اول که موجب کاهش و کندی سرعت غنیسازی میشود، کاهش ذخایر اورانیوم از 8 هزارکیلوگرم به 300 کیلوگرم، کاهش سطح غنیسازی از 20 به 5/3 درصد، تبدیل تقریبی ماهیت رآکتور اراک و جلوگیری از تکمیل و راهاندازی آن، بازرسیهای بیسابقه و به قول یوکیا آمانو یک #رژیم_ویژه_بازرسی از ایران که تاکنون در هیچ کشوری صورت نگرفته، کرده است، می توان مدعی بود این تعهدات موجب توقف و حتی کندی فعالیت هسته ای ایران نمی شود؟!
🔹همزمان با بررسی برجام در مجلس عده زیادی از مردم و دانشجویان مخالف تصویب برجام چندین شبانه روز در پشت درهای بهارستان تحصن کرده بودند و سعی داشتند با این حرکت نمایندگان را تحت تاثیر قرار دهند.
🔻 با وجود تلاش های مخالفان، کلیات و جزئیات برجام طی دو جلسه و در زمانی حدود 20 دقیقه تصویب شد!
📝 #رها_عبداللهی
نقش رهبری در برجام قسمت پنجم
⭕️تعهداتی با پیش قدمی ایران
🔺بعد از تصویب برجام، اجرای تعهدات ایران از جمله خارج کردن کالندریا و پر کردن کانالهای آن با سیمان در رآکتور اراک و معامله اورانیوم غنی شده در برابر کیک زرد با روسیه بعد از بسته شدن پرونده پی ام دی در شورای حکام آژانس اتمی، انجام شد.
🔹مردم خوشحال و امیدوار بودند که با اجرای برجام، تحریم ها رفع و مشکلات حل خواهد شد.
🔹می توان گفت دلیل اصلی این خوشحالی و امیدواری وعده هایی بود که رییس جمهور روحانی از ابتدای مذاکرات و هنگام توافق بارها با اطمینان تکرار کرده بود:
« #تمام_تحریمهای_بانکی، بیمه ای، مالی، حمل نقل، پتروشیمی، فلزات سنگین وتحریمهای اقتصادی به طور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق.» (۲۳ تیرماه ۹۴)
«امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم تمام تحریمها حتی تحریمهای موشکی، تسلیحاتی و اشاعه ای به صورتی که در قطعنامه بوده لغو میشود. (تیرماه ۹۴)
«امروز تحریمها، حتی تحریمهایی که مربوط به موضوع هسته ای نبوده برداشته شده و این مسئله نیز اعلام شده است.» ( ۱۶ اسفند ۹۴)
«روز توافق روزی است که اتحادیه اروپا و آمریکا #لغو همه تحریمها را به صراحت اعلام میکنند و تصمیم خود را ابراز میدارند و از آن زمان است که تازه اقدامات ایران آغاز میشود.» ( 23تیرماه ۹۴)
🔹علاوه بر این جریان رسانه ای غربگرا سال ها بود تلاش می کرد فضای ذهنی مردم را به سویی ببرد که دشمنی های آمریکا بعلت قطع رابطه ایران با این کشور است و مذاکره و رسیدن به توافق با آمریکا همه فشارها را از بین می برد.
https://goo.gl/images/3kT72D
⭕️آغاز عهد شکنی ها
🔹 اما هنوز جوهر امضای برجام خشک نشده ، بدعهدیِ های آمریکا خودنمایی کرد.
اولین بدعهدی،ِ مصوبه لغو روادید کسانی که به ایران سفر می کنند از سوی مجلس سنا آمریکا بود که به امضای #اوباما رسید.
🔹این خبر نگرانی هایی را به وجود آورد که این مصوبه با روح برجام سازگاری ندارد. اما عراقچی در گفتگو با خبر ساعت 14، توضیح داد که #جان_کری در این زمینه به ظریف نامه نوشته و از اجرای برجام اطمینان داده و نامه جان کری تضمین است. اینجا بود که روزنامه شرق تیتر معروف «امضای جان کری تضمین است» را منتشر ساخت.
🔹ده ها مورد نقض روح و متن برجام صورت گرفت که برخی در دولت اوباما و برخی در دولت ترامپ اتفاق افتاد.
🔹قراین زیادی نشان میداد تیم هسته ای تضمین های لازم را برای لغو تحریم ها نگرفته اند. در حالیکه ایران تمام تعهدات خود را فورا انجام داد و #برخلاف_شرط_رهبری در منع بازرسی های غیر متعارف، به گفته یوکیا آمانو رییس آژانس انرژی اتمی یک #رژیم_ویژه_بازرسی از ایران که تا کنون در هیچ کشوری صورت نگرفته، برقرار بود ، چیزی به نام لغو تحریم ها در کار نبود و صحبت از تمدید #تعلیق_های_سه_ماهه رییس جمهور آمریکا بجای لغو تحریم به میان بود.
🔹در حالیکه رهبری از ابتدا شرط کرده بود تحریم ها باید یکجا لغو شود و اجرای تعهدات نباید پیش از لغو باشد:
«اتّفاقی که باید بیفتد این است که تحریمها بهطور کامل و یکجا بایستی لغو بشود. اینکه یکی از آنها میگوید تحریمها شش ماه دیگر لغو میشود، یکی میگوید نه ممکن است یک سال هم طول بکشد، یکی دیگر میگوید ممکن است از یک سال هم بیشتر بشود، اینها بازیهای متعارف معمول اینها است؛ اینها هیچ قابل اعتناء و قابل قبول نیست؛ تحریمها بایستی ــ اگر چنانچه حالا خدای متعال مقدّر فرموده بود و توانستند به یک توافقی برسند ــ در همان روز توافق بهطور کامل لغو بشود؛» ۹۴/۱/۲۰
📝 #رها_عبداللهی
نقش رهبری در برجام قسمت ششم
⭕️نوزاد ناقص الخلقه!
🔺گذشت زمان ثابت کرد نوزاد برجام ناقص الخلقه است و توانایی انجام کاری برای کشور ندارد. اینجا بود که کم کم اعتراضات مقامات دولتی به شرکای برجام و شکایت از نقض مکرر روح و جسم برجام توسط آمریکا شروع شد. اما در برجام ساز و کار موثری برای رسیدگی به شکایات جمهوری اسلامی وجود نداشت! در نهایت هم ترامپ از راه رسید و بعد از مدتی تهدید به پاره کردن برجام، با اعلام خروج آمریکا از برجام به همه توافقات لگد زد.
🔹بنا بر گزارش نشریه نیویورکر، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در نشست وزیران خارجه ایران و 5+1 در مهرماه ۹۶، با حضور رکس تیلرسون وزیر خارجه دولت ترامپ، بعد از ارائه فهرستی از گلایههای ایران گفته است که ایالات متحده آنطور که در توافق هستهای مقرر شده، تحریمها را رفع نکرده و «ما هنوز نمیتوانیم در انگلستان یک حساب بانکی باز کنیم.»
🔹وی در برخی جلسات خصوصی به اشتباه اعتماد به کری اعتراف کرده بود.
🔹عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران، که همواره در طول این مدت به توجیه نقض روح و متن برجام توسط غربی ها مشغول بود، تیرماه ۹۵ در یک کنفرانس خبری با انتقاد از عملکرد پنج به علاوه یک در لغو تحریمها گفت:«طرف مقابل تحریمها را فقط روی کاغذ لغو کرده است.»
🔹رییس کل بانک مرکزی در نیویورک درباره دستاوردهای بانکی برجام اظهار داشت که تقریبا هیچ چیزی اتفاق نیفتاده است.
http://fna.ir/bm3oph
🔹صالحی از دبه آمریکایی حرف زد؛ روحانی از بی اعتمادی به آمریکا سخن میگفت. ولی برای رسیدن به این نقطه و این تجربه خیلی دیر بود!
🔹آیا #بدعهدیِ_آمریکا قابل پیش بینی نبود؟ آیا امید بستن به همراهی دشمن بدسابقه واهی نبود؟ چه کسی بدبین بود و چه کسانی این امید واهی را دل مردم نشاندند؟
⭕️چه کسانی کشور را به این نقطه رساندند؟
🔹واقعیت این است که #جریان_غربگرا از سال های آخر دولت دهم تا پیش از تصویب برجام و نیز انتخابات ۹۶ تمام تلاش خود را کرد که به مردم بقبولاند تنها راه حل مشکلات مردم کوتاه آمدن و تعامل است و با #شیب_لغزان بدتر شدن روز بروز شرایط اقتصادی تحریم را ترسیم می کرد.
#این هدف با #بزرگ_نمایی سختی های ایستادگی در برابر فشار آمریکا، کم فایده بودن فناوری هسته ای در مقابل آنچه از دست دادیم، محدود کردن راه حل پایان فشارهای آمریکا به مذاکره، تحریف و تنزل دلیل فشارها و دشمنی های غرب به ماجراجویی های نظام و فناوری هسته ای،....از طریق رسانه های متعدد این جریان کم کم توانست نظر بخشی از جامعه را تغییر دهد و با خود همراه سازد. این تلاش رسانه ای وقتی بیشتر به ثمر نشست که همراه شد با #ضعف_دولت_دهم در مهار تورم و کنترل قیمت ارز، کم توجهی به اقتصاد مقاومتی، پرداختن به حواشی سیاسی و اختلافات کم اهمیت با مجلس بدون توجه به شرایط خاص کشور، ضعف اطلاع رسانی دولت در آگاه ساختن مردم از چگونگی روال رویارویی و دور زدن تحریم ها بگونه ای که خیال مردم راحت شود...
پیوست : تیترها روزنامه شرق با هدف تصویر فضایی تلخ و نومیدانه از آینده کشور:(24 مرداد 89، 29 دی 90 ،31 فروردین 91، 15 اسفند 91، 17 فروردین 92...)
🔻البته نباید در این میان نقش تأییدات برخی بزرگان جریان موسوم به اصولگرا و برخی فعالين رسانه ایشان را نادیده گرفت. اشخاصی که اگرچه چندی بعد همگی منتقد برجام شدند، اما در آن زمان در روشنگری جامعه و تاکید و حمایت از بی اعتمادی و بدبینی رهبری بهتر مذاکرات و خطوط قرمز ایشان کم گذاشتند.
📝 #رها_عبداللهی
نقش رهبری در برجام
قسمت هفتم
🔹همه این ها در حالی بود که به اعتراف اوباما ساختمان تحریم ها در حال فروپاشی بود و دیگر کشورهایی مثل چین نمی توانستند این روند را تحمل کنند.
🔹قبل از برجام نزدیک به 100 میلیارد دلار تجارت داشتیم و صادرات نفت با وجود کاهش، در حال انجام بود.
🔹اما پروپاگاندای رسانه ای ترسیم می کرد اقتصاد قفل شده و صادرات انجام نمی شود. می گفتند باید تحریم ها برود تا سرمایه بیاید و محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود.
http://www.dalfak.com/w/q0f0q
🔹درحالیکه به اعتراف اکثر کارشناسان اقتصادی فقط 20 درصد مشکلات از تحریم ها بود.
🔹این جریان موفق شد با القائات خود تمام امید مردم را در برجام محدود کند و با ایجاد این شور و امید، مردم دولتی را برگزیدند که ادعای باز کردن قفل تحریم ها با کلید مذاکره را داشت. بگونه ای که هم چرخ سانتریفیوژ ها بچرخد هم چرخ زندگی مردم.
وقتی روند مذاکرات آغاز شد، فشار آوردند که هر روز تاخیر در اجرای برجام میلیارد ها دلار خسارت دارد
https://www.google.com/amp/s/www.isna.ir/amp/94063019086/
://goo.gl/images/qHkvQF
https://goo.gl/images/MuBurj
🔹خیلی زود مشخص شد تمام این بازی های رسانه ای جلو انداختن مردم و فریب آنها برای قربانی شدن در راه رسیدن این جریان به هدفش بود: شکستن تابوی دست دادن با کعبه آمال غربگرایان یعنی آمریکا!
⭕️مسئولیت مذاکرات با چه کسی بود؟
روحانی: همه مسئولیت مذاکرات با من است.
https://goo.gl/images/NQwhQM
https://goo.gl/images/xYU2HL
🔹روحانی شهریور 93 در نشست خبری با خبرنگاران داخلی و خارجی مسئولیت مذاکرات را بطور کامل به عهده گرفت.
پخش سخنان روحانی شهریور 93
دولت و رییس جمهور مسئول مذاکرات است و امروز هم من گفتم همه مسئولیت مذاکرات را برعهده میگیرم.
🔹این جمله رییس جمهور روز بعد به تیتر یک بسیاری از روزنامه های حامی وی تبدیل شد. صالحی نیز بارها گفته بود مسئولیت فنی برجام با من است و از آن اطمینان دارم.
🔹اما از زمانی که بر همگان روشن شد برجام نه مشکلات بانکی را حل کرده نه تحریم هواپیمایی و سرمایه گذاری و...و ترامپ نیز زمزمه خروج از برجام را مطرح کرد، دیگر لحن ها تغییر کرد و از #تصمیم_نظام و مسئولیت نظام سخن به میان آمد.
🔹روزنامه اصلاح طلب اعتماد نوشت:
«دولت تنها #مجری سیاستهای کلان نظام بوده است. همه مسوولان ارشد و افکار عمومی کمک کردند تا دستاورد برجام به بار بنشیند؛ بنابراین این توافقنامه دستاورد کل نظام بود نه یک جناح یا یک دولت».
🔹رهبر حکیم انقلاب این روزها را پیشبینی میکردند و پیش از توافق برجام به این ادعای کذب پاسخ داده بودند:
«آیا جزئیّات مذاکرات هستهای تحت نظر رهبری است؟ بنده در جزئیّات مذاکره دخالتی نکردم، بازهم نمیکنم؛ من مسائل کلان، خطوط اصلی، چهارچوبهای مهم و خطّ قرمزها را به مسئولین کشور همواره گفتهام؛ عمدتاً به رئیسجمهور محترم که ما با ایشان جلسات مرتّب داریم و موارد معدودی هم به وزیر محترم خارجه؛ خطوط اصلی و کلّی!
جزئیّات کار، خصوصیّات کوچک که تأثیری در تأمین آن خطوط کلان ندارد، مورد توجّه نیست؛ اینها در اختیار آنها است، میتوانند بروند کار کنند. اینکه حالا گفته بشود که جزئیّات این مذاکرات تحت نظر رهبری است، این حرف دقیقی نیست.»(۲۰/۰۱/۱۳۹۴)
🔹 توجه نکردن به شروط امام جامعه، #اعتماد به لبخند دشمن و فراموش کردن دشمنی او و #عجله در رسیدن به توافق بخاطر اهداف سیاسی چون انتخابات از دلایل اشکالات برجام بود.
🔹رهبر انقلاب قبلا هم از عبور تیم مذاکره کننده از خطوط قرمز خبر داده بودند و خوش بینی ها به دشمن را به شدت محکوم کردند :
« وزیر خارجهی محترم ما در مواردی به بنده گفت که ما [مثلاً] اینجا را یا این خطّ قرمز را دیگر نتوانستیم حفظ کنیم.»
📝 #رها_عبداللهی
نقش رهبری در برجام
قسمت هشتم (قسمت آخر)
🔺بی انصافی از این بالاتر هم هست که ما اجازه دهیم فریادهای امام مان که می گفت:
من به مذاکره خوشبین نیستم...
آمریکایی ها دروغگویند...
خرشان که از پل گذشت برمیگردند به ریشمان می خندند...
مساله محرمانه نداریم...
خصومت و بهانه های آمریکا تمام نشدنی ست...
امید بستن به حل شدن مشکلات از طریق مذاکره دل بستن به نقاط خیالیست...
به فراموشی سپرده و تحریف شوند؟!
🔹 «وقتی ثابت شد که دشمن، دشمن نابکار است، دشمنی است که در عمل، از نقض عهد هیچ ابائی ندارد... با این [دشمن] نمیشود وارد مذاکره شد. اینکه بنده سالها است دائم تکرار میکنم که با آمریکا مذاکره نمیکنیم علّتش این است. من این مدت تکرار کردم که به آمریکایی ها نمی شود اعتماد کرد؛ بعضیها سختشان بود قبول کنند- امّا امروز خود مسئولین ما [میگویند].» (۹۵/۵/۱۱)
⭕️اعتراف اوباما و کری؛ شاهد دیگری بر دقیق بودن بدبینی رهبری
🔹شاهد دیگر دقیق بودن پیشگویی های رهبری اظهارات جان کری و اوباما پس از برجام بود.
اوباما در هنگام ترک کاخ سفید پس از 8 سال ریاست جمهوری آمریکا گفت:
«8 سال پیش و هنگامی که به ریاست جمهوری رسیدم اگر می گفتم می شود بدون شلیک حتی یک گلوله برنامه هسته ای ایران را متوقف کرد شاید بسیاری می گفتند اهداف بلند پروازانه است؛ اما دولت من موفق شد با توافق هسته ای به چنین هدفی دست یابد.»
🔹همچنین اعترافات اوباما نشان داد که مقاومت ملت ایران دربرابر تحریم ها و کوتاه نیامدن از برنامه هسته ای موجب ترک خوردن دیوار تحریم و شکست آمریکا شده بود و برجام موجب نجاتشان از فروپاشی اقتصاد شد:
اوباما: «اگر این توافق را نمی کردیم، ایران را در صندلی راننده می نشاندیم. فکر می کنم در آن صورت تحریم ها فرو می ریخت و نتیجه ای عاید ما نمی شد. از این رو ایران به بخشی از آن پنجاه و شش میلیارد دلار می رسید و اقتصادش به هر حال به سمت بهبودی می رفت
برای اینکه تحریم ها ادامه پیدا کنند برای مثال باید بزرگترین بانک های جهان را تحریم می کردیم. باید کشورهایی مانند چین را از مبادلاتمان حذف می کردیم و چنین اقداماتی در قبال بزرگترین طلبکاران ما می توانست موجب از بین رفتن اقتصاد ما بشود.»
://www.aparat.com/v/WYYRE
جان کری نیز چنین نوشت:
«مذاکرات با تهران برای عقب نشاندن ایران از برنامه هستهای به نتیجه رسید و حاال دولت بعدی آمریکا باید ضمن ادامه اعمال فشار بر ایرانیها، برای عقب نشاندن برنامه موشکی ایران تالش کند.»
🔹این نشان می دهد خصومت و سوء نیت آمریکا به هیچ وجه ربطی به تغییر دولت از اوباما به ترامپ ندارد و این در ذات آمریکاست. همان چیزی که رهبر حکیم انقلاب بارها تاکید کرد. اما غرب گرایان با تلقین نیاز کاذب حل شدن مشکلات با مذاکره به مردم، خواستند جمهوری اسلامی انقلابی را به یک کشور سازش کار و وابسته تنزل دهند. غافل از اینکه رهبری با تدبیر و اقتدار جریان را طوری اداره کرد که این موج ویرانگر به ثبت #تجربه_ای_عمیق در دل مردم ایران از دشمنی و نفرت از شیطان بزرگ تبدیل شود و تا مدت ها ملت را نسبت به این ویروس خطرناک واکسینه کند.
📝 #رها_عبداللهی
🔴جناب روحانی؛ کوه منافع برجام برای مردم کافیست!
🔺روحانی در جلسه امروز هیات دولت با تاکید بر اینکه روابط بانکی با دنیا بدون تصویب دو لایحه ای که در مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی مانده، به راه نمی افتد، گفت: «به خاطر بحثهای جزیی و منافع بسیار ناچیز، منافع بسیار کلان را از دست می دهیم؛ این معامله خسارت بار است که ارزنی را بگیرید و کوهی را از دست بدهید؛ امروز داریم ارزن می گیریم و کوه منافع ملی را از می دهیم.»
🔹در برجام هم همین حرف ها را زدند و گفتند هر روز تاخیر در تصویب برجام ۱۰۰ میلیون دلار خسارت دارد و مردم را فریب و مجلس را تحت فشار قرار دادند؛ با فضای روانی مغشوش اجازه ندادند دلایل منتقدان شنیده شود و دقت لازم در تصویب برجام لحاظ شود و شد خسارت محضی که برای جرمش دنبال شریک می گردند!
🔹و امروز درباره الحاق به fatf؛ وقتی منافع لوایح را حتی مدافعانش تضمین نمی کنند و دشمن تمام قدی مثل آمریکا بر تصویبش اینقدر اصرار می ورزد، چگونه روحانی منافعش را کوهی در برابر ارزن زیان هایش توصیف می کند؟ آیا پمپئو دنبال دستیابی ایران به این کوه منافع است؟!
🔻اشتباه نکنیم؛ روحانی ساده لوح نیست. این بازی روانی جدید او برای آدرس غلط دادن به مردم است که ناکارآمدی دولت را به عواملی غیر از ضعف و کم کاری دولت پیر و خسته و بهانه گیرش نسبت دهد.
🔴سرنگونی پهباد آمریکایی، یک مرگ بر آمریکای عملی هدیه به ترامپ
🔺ترامپ اخیرا چند بار تکرار کرد که ایرانی ها مدتی است مرگ بر آمریکا نمی گویند.
🔹اقدام پدافند هوا فضای سپاه در سرنگون کردن جاسوس پرنده رادار گریزی که شاهکار ارتش آمریکا محسوب می شد، در حالی که به حریم هوایی ایران تجاوز کرده بود، یک مرگ بر آمریکای عملی برای ترامپ است.
🔹مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر تجاوز، جنایت، ظلم، فریبکاری، تفرقه افکنی، ایران هراسی، مرگ بر تمام بدی هایی که از نظام آمریکا سر می زند و جمهوری اسلامی با تمام توانش این شعار اصولی را فریاد می زند. «تا وقتی که آمریکا خباثت و رذالت دارد، این مرگ بر آمریکا از دهان ملت ایران نخواهد افتاد.» (۹۷/۱۱/۱۹)
🔻ترامپ پیام سریع و دقیقی دریافت کرد؛ یک ذره از روح ضد آمریکایی و ضد تجاوز ایرانی ها کم نشده و کمترین تجاوزی، بیشترین هزینه را برای آمریکایی ها خواهد داشت!
#مرگ_بر_آمریکا
📝 #رها_عبداللهی
🔴ابهت آمریکا بازهم توسط ایران شکست!
به این تصویر با دقت نگاه کنید
گرانترین، بزرگترین و پیشرفته ترین هواپیمای جاسوسی آمریکا، توسط پدافند هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرنگون شد.
🔹آمریکا این هواپیما رو به خاطر آزمودن سیستم دفاعی و تحقیر ایران فرستاده بود، اما ابهت خودش شکست و مجددأ تحقیر شد.
فرزندان غیور ایران دربرابر کوچکترین تعرض و تجاوز به مرزهای سرزمینی ایران بزرگ، همچون سرو مقاوم و همچون عقاب تیز بین، آماده دفاع از خاک ایران بزرگ هستند.
@basiratesiyasii
🔴 از #آرکیو_170 اوباما تا #گلوبال_هاوک ترامپ!
#آرکیو_۱۷۰_اوباما
#گلوبال_هاوک_ترامپ
🔹یکی از دانشجویان ایرانی مقیم هلند تعریف میکند چندسال پیش در جمعی از دانشجویان و اساتید هلندی بحثی شد درباره ایران؛ میگفت یک هلندی برای تحقیر ما گفت: ما نمیدونیم ایران کجاست! درجواب گفتم ایران در قاره آسیا و خاورمیانه است.
🔸هلندی گفت: حکومت ایرانی دیکتاتوری و سلطنتی است. گفتم: ایران ۴۰ سال است که دموکراسی و جمهوری شده و میانگین هرسال یک انتخابات داشته و انگلیس و عربستان هنوز پادشاهی و سلطنتیاند!
🔸هلندی ادامه داد: ایران دچار جنگ داخلی است. گفتم ایران نیست، عراقه! وی تکرار کرد: مردم ایران گرسنهاند؛ گفتم ایران جزو ثروتمندترین کشورهاست.
🔸دانشجوی هلندی گفت: آها، ایرانی نژادپرستند! من در جواب دادم ایرانی ها هزاران سال تمدن دارند و اقوام و ادیان مختلف، هزاران سال زندگی مسالمتآمیز دارند، اسرائیل و اروپا و آمریکا دچار نژادپرستیاند هنوز!
⭕️ تا اینکه این فرد هلندی گفت: ایرانیها هیچ بویی از علم و فنآوری و تکنولوژی نبردهاند؛ من محکم گفتم ایران هزاران سال در علم از جهان جلوتر بوده، میدونی ایران کجاست؟ میدونی سطح علمی ایران چیه؟ ایران یعنی #آرکیو_۱۷۰_اوباما!!
دانشجوی ایرانی تعریف میکند طرف قفل شد و فقط گفت: آها فهمیدم، RQ-170 اوباما!
🔹شاید نمیدانید ولی فاجعه شکار RQ-170 اوباما توسط سپاه ایران، چنان آبرویی از آمریکا در آمریکا و اروپا برده که خودشان اعتراف میکنند ابهت ابرقدرتیمان شکست!
🔹 بعد از آرکیو۱۷۰، نوبت ترامپ بود تا بعد از چندماه قمپز دَر کردن و تهدید به جنگ و ارسال ناوهای جنگی به خلیج فارس و فرستادنِ آلمان و ژاپن بعنوان دو کشوری که خلع سلاح شدند، برای تسلیم شدن ایران، حالا با گلوبال هاوک اقتدار امنیتی ایران را آزمایش کند!
🔹شاید ندانید ولی صید گلوبال هاوک ترامپ، نقطه عطفی است در نگاه جهانیان و دولتهای منطقه که سالها بعلت عملکرد ذلیلانه دستگاه دیپلماسی دولت روحانی، از ایران تصویری ضعیف و ذلیل دیدند؛ پالسهای ضعیفی که باعث شد حتی #جیبوتی علیه ما بیانیه دهد! حالا اما بعد از اقتدار رهبر هوشمند انقلاب در برابر #شینزو_آبه نسختوزیر ژاپن که جهانیان شگفتزده شدند، اقتدار در عرصه عمل را هم چشیدند! شکار یک غول ۲۰۰ میلیون دلاری کار آسانی نیست!
🔹گلوبال هاوک ( #RQ_4 ) دور بردترین پهپاد عملیاتی جهان و هواپیمای بدون سرنشینی است.
🔹این هواپیما دارای مخازن سوخت داخلی در درون بال و بدنه بوده، بدنه هواپیما آلومینیومی است. توان حمل یک محموله ۹۰۰ کیلوگرمی داشته و میتواند تا ارتفاع ۶۵ هزارپایی پرواز کند و ۴ خدمه آنرا کنترل میکنند.
#داود_مدرسی_یان
واکنش ترامپ به ساقط شدن هواپیمای آمریکایی
رئیس جمهور آمریکا:
🔹این حادثه ممکن است یک اشتباه فردی بوده باشد.
🔹برایم سخت است که باور کنم این کار عمدی بوده است.
🔹احساسم این است، شاید هم اشتباه کنم، شاید هم درست باشد، احساسم این است که این اشتباه یک نفر بوده که کاری کرده که نباید میکرده است. مرتکب اشتباه شده است.
🔹نمیگویم که آن کشور اشتباه کرده است، بلکه یکی از افراد تحت فرماندهی اشتباه کرده است.
بصیرت سیاسی 🇵🇸
واکنش ترامپ به ساقط شدن هواپیمای آمریکایی رئیس جمهور آمریکا: 🔹این حادثه ممکن است یک اشتباه فردی بود
🔴عقب نشینی منفعلانه آمریکا از مواضع تنش زای اخیر خود/
🔹آمریکا پس از اقدام تهدید زدای جمهوری اسلامی در سرنگون کردن پهپاد متجاوز به مرزهای سرزمینی ایران، از مواضع تنش زای اخیر خود، به شدت عقب نشینی کرد
ترامپ با اتخاذ ادبیات محتاطانه به دنبال توجیه این اقدام است که یک اشتباه فردی بوده و با ادبیاتی منفعلانه به صورت عاقلانه در حال فرار از رویارویی با ایران بزرگ است.
این درحالی است که امروز سردار سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با افتخار از سرنگونی این هواپیمای متجاوز آمریکایی گفت.
اولین دست آورد این اقدام مقتدرانه، همین عقب نشینی ترامپ و اتخاذ ادبیات محتاطانه هست. اقدامی که منجر به تحقیر هیمنه پوشالی آمریکا نزد افکار عمومی و کشورهای جهان شده است.
پ.ن: سیاست #تهدید_زدایی همیشه باعث عقب نشینی دشمن شده است.
لات تازه کاری برای اینکه بین گنده لات ها خودی نشون بده، رفت وسط قهوه خونه و چاقوشو کوبید وسط میز و فریاد زد: نفس کش نمی بینم!
گنده لات های قهوه خونه چاقوشونو بیرون کشیدن و گرفتن دورش... بچه لات که تازه فهمید چه خبطی کرده، خودشو زد به کوری و گفت:
چشام نمی بینه!
حالا حکایت ترامپه
صبح که از خواب بیدار شد و شنید سپاه، پهباد متجاوزش رو سرنگون کرده، فوری توییت زد که «ایرانیان مرتکب اشتباه بزرگی شدند»
یکم بعد که هوشیاریش سرجاش اومد و فهمید چه خبطی کرده، فوری با حالت مفلوکی گفت: «این حادثه ممکن است یک اشتباه فردی بوده باشد. برایم سخت است که باور کنم این کار عمدی بوده است.»
😂😂😂😂😂😂😂😂
#رصد
رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: باید در مورد ایران محتاط باشیم
«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا:
🔹من فکر میکنم موقعیت خطرناکی است. تنشها در منطقه رو به افزایش است.
🔹ما باید در دفاع از منافع خود در منطقه، قوی و استراتژیک عمل کنیم، اما در عین حال نباید بیاحتیاط باشیم.
🔹من فکر نمیکنم رئیسجمهور ترامپ قصد داشته باشد با ایران وارد جنگ شود؛ هیچکس در آمریکا تمایلی به جنگ [با ایران] ندارد
🔴 هوشیاری در برابر دشمن/مواظب باشیم خودمان مردم را به اشتباه نیندازیم و دشمن را به هدف نزدیکتر نکنیم.
🔸نوع تحولات چند روز اخیر؛ و مواجهه ایران اسلامی در سطوح دیپلماسی (رسمی و غیر رسمی)، عملیات روانی و برخی تحرکات عملیاتی نشان میدهد طرف آمریکایی میخواهد همان هدف اصلی خود (#مذاکره با ایران در شرایطی تحمیلی و ذلت آمیز ) را با شیوهای جدید پیگیری کند.
💠 اما نکاتی مهم:
🔻۱. هدف قرار گرفتن و ساقط شدن #پهباد فوق پیشرفته آمریکایی؛ یک اقدام غرورآفرین و تحسین برانگیز بود که طرفهای مختلف، پیام جدیت ایران در حفاظت از امنیتمان را به خوبی دریافت کردند.
🔻۲. جدای از فاز عملیاتی و نظامی که کشورمان به خوبی آنرا مدیریت کرده است؛ جنگ عملیات روانی بسیار پیچیده طرف آمریکایی در ترکیب با دیپلماسی اعلامی و دیپلماسی واسطهها در جریان است.
🔻۳. خبری که نیویورک تایمز منتشر کرد و طی آن گفت ترامپ دستور حمله داده و در آخرین لحظات متوقف شده؛ در اصل گامی در طراحی جدید آمریکاییهاست. طراحی جدید آمریکاییها در جهت؛ #معتبرسازی تهدیدِ جنگ به گونهای بیسابقه، به نحوی که اختلاف نظرات گروهها و طیفهای مختلف داخل کشور (حاکمیتی و دولتی) علنی شود و شقاق میان مسئولان ایجاد شود. از همینرو #فشار_ترکیبی خود را زیاد کردهاند که به افکار عمومی القا شود دیگر واقعاً چارهای جز مذاکره نداریم.
🔻۴. (مهم) جریان انقلابی باید هوشیاری فوق العادهای از خود نشان دهد. #اقتضائات_عملیاتی با #اقتضائات_جنگ عملیات روانی متفاوت است. مهمترین برگ برنده ما که طرف آمریکایی را مستاصل کرده اقتدار دفاعی مستحکم و بازدارنده در کنار استمرار راهبرد مقاومت در قالب "نه جنگ ؛ نه مذاکره" و در فضایی کاملا مطمئن و با حفظ آرامش مردم و وحدت مسئولان است.
🔻۵. (مهم) باید مواظب باشیم #تصاعدی شدن بحران در سطح افکار عمومی؛ تله دشمن است. جریان انقلابی فریب فضای احساساتی را نخورد و اجازه ندهد جریان سازش؛ #دوقطبیسازی کاذب مردم و مسئولین و "دوقطبی غلط ِ یا جنگ یا مذاکره" را شکل دهد. پیچیدگی شرایط بسیار فراتر از این دوگانهها است و هنر ما این است که القای دشمن (که میان بد مذاکره یا بدتر جنگ را انتخاب کنید) را با هوشمندی خود بشکنیم.
@basiratesiyasii