11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ افشاگری ژورنالیست مقیم سوئد و کارشناس بی بی سی علیه مهناز افشار؛
♨️ فرشاد توماج: مهناز افشار سلبریتی پروژه ای عربستان است؛ وطن فروشی یکی از ننگین ترین کارهاست!
💢 رسانه های وابسته مخصوصا رژیم عربستان بدنبال سلبریتی های پروژه ای هستند تا ایران را هم مثل عراق و افغانستان کنند
🔺پ.ن: براستی چرا مهناز افشار در این دوران حساس کرونایی همسو با دولت آمریکا مدعی است که "ایران تحریم دارویی نیست" ⁉️
👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
#ویژه
⭕️صحبت های مداخله جویانه رایزن فرهنگی فرانسه و موضع ذلیلانه ابتکار
🔹شنیده ام در تاریخ ۹۹.۱.۱۷ در ساعت ۹ صبح معاون رئیس جمهور در امور زنان(معصومه ابتکار) با زنان شاغل در سفارت خانه های مستقر در ایران دیدار و گفت و گو کرده است.
🔹در این جلسه متاسفانه خانم پاواژو نماینده سفارت فرانسه ( رایزن فرهنگی سفارت فرانسه در تهران) با استفاده از ادبیاتی مداخله جویانه و مغایر با عزت ملی در حضور خانم ابتکار در مورد مسائل زنان کشور صحبت نموده و گفته:
« کشور ایران در شرایط اضطراری است و زنان آن در صدر آسیب هستند. وجود حجاب اجباری در ایران و ممنوعیت مضحک برای زنان ایرانی واقعا نگران کننده است .» متاسفانه خانم ابتکار در برابر این اظهارات مداخله جویانه هیچ واکنشی از خود بروز نداده است.
🔹در پایان بیانیه ای در این جلسه به زبان انگلیسی تنظیم شده و به زنان سفارت خانه های حاضر داده شده است. همچنین این بیانیه در کانال تلگرامی معصومه ابتکار و سایت معاونت زنان تحت عنوان «نامه معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده به رهبران سیاسی زن جهان» منتشر گردیده است.
🔺با این وجود و با توجه به موضع منفعلانه و ذلیلانه معاونت زنان در مقابل این گستاخی نماینده سفارت فرانسه ضروی است وزارت امور خارجه ضمن بررسی موضوع نسبت به احضار و تذکر به سفیر فرانسه اقدام شایسته و عزتمندانه را انجام دهد.
"رزنانس"
@basiratesiyasii
🔺کرونا و سرخوردگی ایرانی
🖌محمد هادی میرزاپور/ یکشنبه, ۲۴ فروردين۱۳۹۹، ۱۳:۳۰ ب.ظ
🔹به نظر نگارنده این متن میتوان تراوشات فکری مردم ایران و نحوه قضاوت و مقایسه آنها در مورد رفتار، فرهنگ و #تواناییهای ایران با سایر کشورها بویژه کشورهای پیشرفته غربی را به دورههای قبل و بعد از کرونا تقسیم کرد.
🔹تا قبل از کرونا بعضی از مردم فکر میکردند که در کشوری زندگی میکنند که از افغانستان هم شرایط بدتری دارد. اما کرونا اثبات کرد که وقتی غیرت ایرانی با هویت دینی و اسلامیش میآمیزد حتی میتواند یک الگوی نوین در دنیا ایجاد کند که خلاصهاش میشود الگوی #کارجهادی.
🔹تا یکی دو هفته پیش خط رسانهای و پروپاگاندای غربی و عبری و عربی، تمامی تلاش خود را بکار بسته بودند تا اثبات کنند که نظام جمهوری اسلامی توان مدیریت و مقابله با ویروس کرونا را ندارد و تلاش مضاعفی را با کمک بعضی کاسهلیسان داخلی انجام دادند تا وانمود کنند که منشا تکثیر و پخش ویروس کرونا در جهان از ایران است. اما اکنون به گفته یکی از فرمانداران ایالتی آمریکا غرب وحشی در حال جنگ با خودش جهت تهیه اقلام ضد کرونا است.
🔹همچنین در هفتههای اخیر بعضی نظریهپردازان بیسواد داخلی میگفتند نگاهی به ترکیه بیندازید که اصلا کرونا در آنجا و به عنوان یک کشور مسلمان شیوع ندارد اما پنهان کاری اردوغان فقط تا یک هفته دوام آورد و اکنون شاهد زد و خوردهای متعدد در فروشگاههای زنجیرهای ترکیه و البته سایر کشورهای اروپایی هستیم.
🔹کار در اروپا و آمریکا به جایی رسیده که دعوا بر سر دستمال توالت است که البته راهزنی آمریکا برای دزدیدن محمولههای ماسک کشورهای دیگر نیز به آپشنهای دولت ترامپ قمارباز اضافه شده است.
🔹اکنون بار دیگر یکی از شعائر دینی و اسلامی ما یعنی #جهاد با کمک غیرت ایرانی باعث سربلندی ملت ایران در این آزمایش الهی گردید و صحنههایی خلق شد که شاید در دنیا بینظیر باشد. پس بهتر است به جای سرخوردگی در برابر زرق و برق ظاهری غربیها به توان داخلی خود ببالیم و به آن تکیه کنیم.
✅به یقین اگر چنین الگوهایی(مدیریت جهادی) در سطح مدیریت کلان کشور و با نگاه به توانمندیها و استعدادهای داخلی شکل گیرد نتیجه آن قطعا شکوفایی اقتصاد و حل بسیاری از معضلات کنونی کشور ما خواهد بود.
@basiratesiyasii
2️⃣ گسترش ایتا در عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان و ... : فکرش را بکنید
🔻 قوی شدن بدون #فضای_مجازی_قوی، ناممکن است
✅ سلسله یادداشت های #ایران_قوی
🔹 #کرونا سبک زندگی بشر را متحول خواهد کرد. جهان جدید را رسانه و فضای مجازی خواهد ساخت. در چند دهه اخیر که به نام عصر انفجار اطلاعات نامگذاری شده این رسانه ها بودند که سبک زندگی بشر جهت دادند. در یک دهه اخیر بالخصوص این سالها، فضای مجازی احاطه کامل به زندگی بشر پیدا کرده است.
🔸انسان برای فرار از کرونا مجبور به خانه نشینی و قرنطینه شده و حالا اموراتش را از طریق فضای مجازی پیش می برد. خرید و فروش و تجارت عمدتاً از این طریق پیش می رود؛ سفارش امور روزمرگی هم با فضای مجازی پیش می رود. مکاتب و مذاهب سعی می کنند برای پیشبرد امور مذهبی انعطاف به خرج داده و فضای مجازی را محل نشر آموزه های خود قرار دهند. دانشگاه ها و مدارس و بطور کلی آموزش سعی می کند بیش از پیش، در مجازی سرمایه گذاری کند.
🔹رسانه و فضای مجازی تاکنون هر اثری در سیاست، فرهنگ و اقتصاد و بطور کلی زندگی بشر داشته، مِن بعد ده ها برابر خواهد شد.
🔸در چنین وضعیتی دولت ها، قدرت ها و شرکت های اقتصادی چندملیتی هر کدام برای افزایش سطح نفوذ و تأثیر خود در فضای مجازی دست به کار خواهند شد. اینترنت بیش از پیش با ارزش تر می شود و دولت ها تمام تلاش خود را برای مدیریت رسانه و فضای مجازی به کار خواهند بست.
🔹و اما برنامه جمهوری اسلامی برای این مسئله چه خواهد بود؟ آیا همان شعارهای 20-30 ساله اخیر که می گفتند باید زیرساخت های شبکه های داخلی تقویت شوند و شبکه ملی اطلاعات به وجود آید مجدد ادامه خواهد داشت؟
🔸ضمن تأکید و پیگیری بر ایجاد زیرساخت های فضای مجازی در داخل کشور و شبکه ملی اطلاعات اما به نظر می رسد قوی شدن ایران در فضای مجازی فقط به این برنامه ها محدود نمی شود. قبلاً هم عرض کرده ایم که این مسائل به درون کشور مربوط می شود اما جمهوری اسلامی و تفکر انقلاب اسلامی برای افزایش ضریب نفوذ خود در جهان باید به یارگیری در جهان بپردازد. یارگیری نه از دولت ها؛ بلکه #یارگیری از ملت ها و نخبگان جهان.
🔹همانگونه که دشمنان جمهوری اسلامی سعی می کنند برخی از اقشار و طیف های داخلی ایران را با خودشان همراه و همسو کنند جمهوری اسلامی هم راهی ندارد جز اینکه از نخبگان سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و هنری جهان و کشورهای غربی و شرقی یارگیری کرده و آنان را با خود همسو کند.
🔸بخشی از این یارگیری در فضای رسانه و مجازی رخ خواهد داد. باید برای این مسئله فکری کرد. آیا برای یارگیری صرفاً در پیام رسان های با سلطه غربی ها می شود اقدام کرد یا خیر نیاز است جمهوری اسلامی فضایی را ایجاد کند تا نخبگان همسوی خود در سراسر جهان را در آن فضا گرد آورد؟
بگذارید یک مثال بزنم؛ دولت آمریکا شبکه «V.O.A» یا صدای آمریکا را علیه ایران راه اندازی کرد تا بخشی از مردم و نخبگان ایرانی را با خود همسو کند. دولت انگلیس بی بی سی فارسی را راه اندازی کرد. دولت های عربی هم همینگونه؛ در مقابل جمهوری اسلامی هم اقدام به راه اندازی شبکه پرس.تی.وی و العالم و ... کرد که در نوع خود یک اقدام رسانه ای مهم بود اما به علت ضعف در ماهواره ارسال سیگنال، پرس.تی.وی از ماهواره های غربی حذف شد. خب چاره چیست؟ چاره این است که ایران خود به ایستگاه ماهواره ای دست پیدا کند. با هر هزینه ای؟ بله با هر هزینه ای.
🔹برای پیام رسان ها چه باید کرد؟ فرض کنید پیام رسان ایتا(یا هر پیام رسان داخلی دیگر)، توان سرمایه گذاری در عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان و کشورهای عربی را پیدا کند. می دانید ایران چقدر در فضای مجازی منطقه قوی می شود؟ حالا این دایره را افزایش دهید. توان نفوذ و یارگیری در اروپا و آمریکا را به عنوان یک چشم انداز بلند در نظر بگیرید. جذب نخبگانی که با جمهوری اسلامی همسو هستند اعم از استاد دانشگاه و هنرمند و کارگردان و سیاستمدار و دانشجو و غیره، چقدر به سود اقتدار ایران و جمهوری اسلامی است؟!
🔸به نظر می رسد اول مسئولین جمهوری اسلامی(دولت، مجلس، نیروهای مسلح، قضا، شورای نگهبان، شورای عالی مجازی و ...) باید اهمیت این مسئله را بدرستی درک کنند. سپس نوبتِ شرکت های دانش بنیان و جمع های نخبگان و نهادها و سازمان های متولی است که وارد میدان شوند. ما باید در فضای مجازی قوی شویم.
داود مدرسی یان
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴یک سنت حسنه در #رزمایش_همدلی
🔺سخنگوی سپاه گفته تا پایان بحران کرونا ۲۰ درصد حقوق ماهانه فرماندهان سپاه سراسر کشور به آسیبدیدگان کرونا و کسانی که شغل خود را از دست دادهاند اختصاص مییابد. دیگر پاسداران هم آمادگی خود را اعلام کردهاند که با هماهنگی کارگزینی رده مربوطه اقدام خواهد شد.
🔹این کار می تواند برای کسانی که حقوق ثابت دارند و تعطیلی کسب و کارها به درآمدشان آسیبی نزده سنّت شود؛ اختصاص بخشی از درآمد به همسایه یا قوم و خویشی که به خاطر کرونا دچار مشکل معیشت شده.
🔻بحران معیشتی ناشی از کرونا چیزی نیست که با اقدامات دولت (آن هم دولتی که با سود شرم آور وام کمک معیشت میزان عزم و قابلیتش را در حل این بحران نشان داد!) قابل جمع کردن باشد. عزم من و شما را می خواهد. قدری ایثار هرکدام از ما عبور از این بحران را ممکن می سازد و رحمت و برکت الهی را به جامعه مؤمن ما جلب می کند؛ که رحمت خدا آن وقتی ست که یک ملتی به مسئولیتش عمل کند.
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 پاسخ مثبت مکزیک به توافق تاریخی اوپک پلاس/ تولید اوپک و غیراوپک برای ۲ ماه ۹.۷ میلیون بشکه کاهش مییابد
🔹 ٢٣ تولیدکننده عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) سرانجام پس از ساعتها و روزها مذاکرات فشرده درباره توافق کاهش تولید روزانه ٩.٧ میلیون بشکهای برای ماههای مه و ژوئن به اجماع رسیدند.
🔹 وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو و غیر عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در دهمین نشست فوقالعاده خود از طریق وبینار سرانجام پس از پذیرفتن گزینه کاهش تولید روزانه ١٠٠ هزار بشکهای مکزیک و موافقت این کشور آمریکای شمالی برای حضور در این توافق، بر سر کاهش تولید روزانه ٩ میلیون و ٧٠٠ هزار بشکهای در ماههای مه و ژوئن به توافق نظر رسیدند.
🔹 خط پایه و مبنای محاسبه تولید برای همه کشورهای حاضر در این توافق به جز عربستان و روسیه ماه اکتبر سال ۲۰۱۸ میلادی تعیین شده است، در حالی که مبنای محاسبه تولید برای روسیه و عربستان روزانه ۱۱ میلیون بشکه در نظر گرفته شده است.
🔹 کشورهای ایران، لیبی و ونزوئلا همچنان از این توافق کاهش تولید که قرار است از یک ماه مه سال ٢٠٢٠ میلادی (١٢ اردیبهشتماه ٩٩) مستثنا هستند.
@basiratesiyasii
❌گورهای دسته جمعی در آمریکا!
🔸تصاویر گورهای دسته جمعی است که زندانیان در نیویورک برای دفن اجساد کشته شدگان کرونا حفر کردند
این گورهای دسته جمعی نه در کوران جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ و حوالی استالینگراد،ورشو یا برلین!
بلکه در سال ۲۰۲۰ میلادی و در پایتخت سیاسی اقتصادی جهان یعنی نیویورک و در کشور کدخدا و سوپر پاور جهان کنده شده!
🔸همانجا که فوکویاما در وصفش کتاب پایان تاریخ و انسان واپسین را نوشت و گفت انتهای تاریخ با لیبرالیسم رقم خواهد خورد
ببینید گورهای دسته جمعی را در کشوری که در علم و تکنولوژی به مرحله ای در ناسا رسیدند که استوین هاوکینگ علنا گفت پشت عالم غیبی نیست خدایی نیست،ملکوتی نیست
که نیچه گفت خدا مرد ،و ما او را تشییع کردیم!
این است انتهای تمدنی که خدا را کشت و عالم غیب را در هالیوود و هابیت و هری پاتر و غیره جستجو کرد
🔸البته هیچ بعید نیست غربزده گان بیایید و کف به دهن بیاورند بگویند: واو تابوت ها چقدر منظم و مکانیزه کنار هم چیده شدند!
چشمان خود را ببندید و لحظه ای تخیل کنید که این اتفاق در ایران افتاده
تعداد نامعلومی جسد را در گورهای دسته جمعی بدون تشریفات کفن و دفن در جایی نامعلوم دفن میکنند
چه میشد؟
آنطرف را کلا بیخیال
داخل کشور لاتهای مجازی و سلبریتی ها چه ها که نمی کردند!
🔸اما نه!
اینجا به فتوای ولی فقیه حداقل واجبات کفن و دفن برای تمامی میت ها انجام میشود تاجایی که زن و فرزند متوفی جرات نزدیک شدن به جنازه را ندارد طلبه ها و بسیجی هایی میآیند و جسد فرد مسلمان را طبق شریعت محمدی کفن و دفن میکنند تا به گوشه گوشه جهان این پیام را برسانند که حتی جسد انسان مسلمان هم حرمت دارد!
🔸خیلی جالب است در کشوری که تحریم میکند و خود را محور جهان گرفته است گورهای دسته جمعی کنده میشود،و در کشوری که تحریم حداکثری میشود و در محاصره اقتصادی است مردگان کرونا با احترام دفن میشوند!
فقط بیایید بنشینیم به ریش آنها که میخواستند آمریکایی ها را بیاورند تا مشکلات ایران را برایمان حل کنند بخندیم
در بهترین حالت اگر خیانت نکرده باشند، عجب احمق هایی درجه یکی بودند.
@basiratesiyasii
📎🔹️یک قاضی بهخاطر صدور رای خطا، حکم توبیخ و بازداشت خود را صادر کرد
🔸دادیار دادسرای ناحیه ۳۴ تهران از دادستان تهران خواست بهخاطر صدور حکم خطا برای متهم یک پرونده، علاوه بر پرداخت خسارت و معرفی به دادسرای انتظامی قضات، یک روز را در بازداشتگاه بگذراند.
▫به گزارش تسنیم، دادیار شعبه دوم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۴ تهران (سرقت مسلحانه و مقرون به آزار) در پایان رسیدگی به یک پرونده ضمن صدور کیفرخواست، نوشت: «در پایان از معاون دادستان تقاضا دارم با توجه به اینکه بنده نتوانستم عمل به آیه «ان الله یامرو بالعدل و الاحسان» کنم و استقلال و عدالت قضاییام با دستگیری متهم بدون دلیل مخدوش شد، رونوشتی از پرونده را به دادسرای انتظامی قضات ارسال تا به تخلفات بنده رسیدگی کنند. همچنین تقاضا دارم رونوشتی جهت اعلام جرم و تخلفات ضابطین به مراجع نظارتی خود ارسال شود و مقدمات رفتن اینجانب به بازداشتگاه پلیس آگاهی را فراهم نمایید تا به مدت ۲۴ ساعت در آنجا باشم تا شرایط بازداشتگاه را درک و منبعد در صدور دستوراتم دقت بیشتری کنم.»
دادیار شعبه دوم دادسرای ناحیه ۳۴ با توجه به تبعات حکم صادره خود تصریح کرده است: «با توجه به اینکه متهمین اعلام کردند که کارگر هستند و نتوانستهاند حقوق بگیرند، متهمین را به دفتر معاونت دعوت نمایید و یک روز از حقوق ماه آینده بنده به آنها داده تا خسارت وارده جبران شود.»
#رزمایش_مومنانه
https://eitaa.com/basiratesiyasii
#وزیر_شوآف
آقای وزیر حاشیه ساز برای افزایش سرعت اینترنت پیام رسان ها و ارائه خدمات به مدارس هیچ نیازی به فرکانس 700 و 800 صدا وسیما ندارید.
فقط کافی است پهنای باند اختصاصی به اینستاگرام، تلگرام، توییتر و نرم افزارهای خارجی که 65% پهنای باند کشور هست(780 گیگ بر ثانیه از 1200گیگ) رو به داخلی ها اختصاص دهيد.
جناب مردم از سیاست بازی شما و رئیس جمهورت خسته شدند. دست از سر مردم بردارید.
فقط کافیه یکم صداقت داشته باشید و از پهنای باند اینستاگرام که شنیده ایم حدود 500گیگ بر ثانیه است کم کنید و به داخلی ها اختصاص بدین تا سرعت بره بالا
جناب حاشیه ساز، دکمه سرعت هم دست خود شماست به دروغ نگید صدا و سیما!
ضمنا اگر شبکه ملی اطلاعات رو راه اندازی میکردی، هیچ نیازی به این داستان ها نبود. پس بی خودی حاشیه نساز
👇
http://eitaa.com/basiratesiyasii
🔴 منطق رابطه با چین
🔻 در روزهای اخیر بار دیگر جنجالهایی پیرامون روابط خارجی ایران با چین بهطور «خاص» و سیاست نگاه به شرق بهطور «عام» شکل گرفته و چه بسا عدهای نگاه به شرق ایران را به مثابه راهبردی عبث و ناکارآمد انگاشتهاند.
🔻 در این رابطه توجه به دو نکته تحلیلی ضروری است:
1⃣ روابط ایران با چین طی روزهای اخیر در حالی جنجال برانگیز شده است که این روابط از جنس روابط متوازن و افقی است، نه عمودی و دستوری. رهیافت حاکم بر روابط تهرانـ پکن مبتنی بر منافع مشترک و بردـ برد است. تاکنون نیز هیچگونه نشانهای دال بر اینکه چین دنبال سرسپردگی و وابستگی ایران در روابط خارجی باشد، وجود نداشته است.
2⃣ نکته دوم؛ «راهبرد نگاه به شرق» و کشورهای شرقی که در سیاست خارجی کشور از منطق علمی و تاریخی و همچنین ریشههای جغرافیایی و سیاسی برخوردار است، هرگز به معنای غفلت از منابع و مراکز دیگر قدرت و ثروت جهانی، اعم از آفریقا و آمریکای جنوبی و غرب آسیا نیست. در این راستا باید توجه داشت، مهمترین انگیزه و عالیترین هدف در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران تأمین منافع ملی است. امروز برخلاف آمریکا و اروپا، جنوب شرق آسیا، به ویژه چین مستعد تبدیل شدن به کانونهای اصلی ثروت و قدرت در جهان پیشرو هستند که پیشبینی میشود در یک دهه آینده از نظر مؤلفههای قدرت و ثروت جهانی گوی سبقت را از اروپا و آمریکا برباید.
✅ #نکته_راهبردی: تجارب تاریخی و ضرورتها و الزامات تأمین منافع ملی نشان میدهد، امتیازاتی که ایران از طریق توسعه روابط خارجی در عرصههای گوناگون با قطبها و کانونهای قدرت و ثروت در شرق دارد، به مراتب بیشتر از آمریکا و اروپایی است که همواره نگاه دستوری، سلطهجویانه و زیادهخواهانه در سیاست خارجی به ایران داشتهاند، از اینرو منطق قدرت ایجاب میکند، ایران مراودات و همکاری فیمابین با کشورهای شرق را بیش از پیش توسعه دهد.
@basiratesiyasii