eitaa logo
کانال بصیرتی عمار
123 دنبال‌کننده
6هزار عکس
5هزار ویدیو
408 فایل
مرگ بر آمریکا شیطان بزرگ و تربیت یافتگان غرب. بصیرت خود را بالا ببرید، حکومت حق را قدر بدانیم ،بیشتر بفهمیم و یارش باشیم نه بارش. 🌿🌹تبادل نظرات و پیشنهادات @m_salehi313
مشاهده در ایتا
دانلود
1_816598958.m4a
8.3M
شفافیت آراء سلام علیکم فواید قانون شفافیت آرا در مجلس را توضیح دهید و چرا مجلس انقلابی امروز آن را رد کردند؟چه باید کرد؟
1_816667339.m4a
2.11M
شفافیت آراء ،(تکمله)
با سلام اهدا جوایز مسابقه کتابخوانی ان شاءالله دوشنبه ۲۰بهمن همزمان با نماز مغرب و عشاء در برنامه ویژه دهه فجر در مسجد حضرت سجاد ع
مهلت ارسال پاسخ سوالات مسابقه تا یکشنبه ۱۹بهمن
🔸سوره انفال، آیه ۴۶: وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ ⚡️ ترجمه کوتاه : و از خداوند و فرستاده اش اطاعت كنيد و با يكديگر نزاع نكنيد، كه سست مى شويد ومهابت و قوّتتان از بين مى رود، و صبر كنيد، همانا خداوند با صابران است. 💥توضیح آیه : «ريح» باد، كنايه از قدرت و شوكت است، همچون بادى كه پرچم ها را به اهتزاز در مى آورد و نشانه ى برپايى، كامروايى و عظمت است. اگر در سايه ى اختلاف و نزاع، اين عظمت بر باد رود، خوار و حقير مى شويد. همان گونه كه اگر باد لاستيك ماشين و يا توپ ورزشى خارج شود، بسيارى از حركت ها، سفرها و ورزشها تعطيل مى شود. 🍁 نزاع، شما را از درون پوك ساخته و از بيرون، بى آبرو مى كند. ⭐️ايمان به اينكه خداوند با صابران است، انسان را به صبر و پايدارى سوق مى دهد.
خبرنگار اصلاح‌طلب به یک کشور به خاطر آن که آغاز همه‌گیری کرونا از آنجا بوده فحاشی کرده و سلبریتی اصلاح‌طلب هم آن را بازنشر می‌کند. 🔸حالا اگر بابت آن که آمریکا فقط در عراق یک میلیون انسان بی‌گناه را به کام مرگ کشید، میلیون‌ها نفر ایرانی را با تحریم‌های ظالمانه تحت فشار قرار داده و میلیاردها انسان را به بردگی کشیده بگوییم «مرگ بر آمریکا» همین افراد چه خواهند گفت؟
🔴 | اتفاق راهبردی در لبنان و ترور لقمان سلیم 🔻 | در چند روز گذشته اتفاقی بسیار مهم و راهبردی در معادلات نظامی میان حزب الله و اسرائیل رخ داد . 🔹حزب الله در چند مورد پهپادهایی از نوع کوادکوپتر متعلق رژیم صهیونیستی را ساقط و دیروز نیز با موشک پهپاد هرمس رژیم صهیونیستی را سرنگون کرد ( که البته ادعای آخر توسط رژیم صهیونیستی تایید نشد )‌. رخدادهای هفته گذشته ، اعلان رسمی ورود معادلات نظامی میان دوطرف درگیری به مرحله ای جدید بود. 🔹هدف قرار گرفتن هواگردهای رژیم صهیونیستی از سوی حزب الله هیچگاه سابقه نداشته و نشان دهنده عزم مقاومت لبنان جهت تغییر موازنه وحشت است‌ ؛ زیرا رژیم صهیونیستی در نبردهای زمینی در برابر حزب الله کاری از پیش نبرده و همواره اتکای اصلی ارتش آن به هواگردهای پیشرفته بوده است. 🔹در همین حین که خبر موفقیت های واحد پدافند هوایی حزب الله در شبکه های اجتماعی و ایضا افکار عمومی مکررا در حال انتشار است، خبر ترور یکی از مخالفان نه چندان شناخته شده حزب الله به نام " لقمان سلیم " در شهر نبطیه توسط شبکه LBC وابسته به حزب القوات سمیر جعجع منتشر شد. 🔹پس از آن نیز رسانه های وابسته به ۱۴ مارس بلافاصله به استقبال از این خبر پرداخته و پوشش گسترده رسانه ای را در خصوص ترور این فعال سیاسی لبنانی در دستور کار قرار داده و انگشت اتهام را به سمت حزب الله نشان رفتند. 🔹 به اعتقاد نگارنده ، تجربیات سال های اخیر به تحلیلگران سیاسی نشان می دهد هرگاه حزب الله به موفقیتی راهبردی دست می یابد ، جریان های رسانه ای به طور جدی با پرداختن به موضوعی مهم، سعی در تحت الشعاع قرار دادن آن می نمایند. 🔻به چند دلیل ترور لقمان سلیم ربطی به حزب الله ندارد ؛ 1️⃣ حزب الله قدرت مسلط لبنان است و اکثریت کابینه را در اختیار دارد بنابراین از اقدامی که به تضعیف موقعیت سیاسی اش بینجامد خودداری خواهد کرد. 2️⃣ این ترور در شهر شیعه نشین نبطیه در جنوب لبنان رخ داده که از مراکز تحت نفوذ حزب الله است و هیچگاه این جنبش در مناطق تحت سیطره خود ناامنی ایجاد نخواهد کرد. 3️⃣ مقاومت لبنان در روزهایی که یک موفقیت استراتژیک کسب کرده چه نیازی دارد مخالفی گمنام را حذف کند و خوراک خبری علیه خود تولید کرده و موفقیت اخیر راهبردی اش را به محاق ببرد ؟ 4️⃣ رسانه هایی که در حال ضریب دادن به این خبر هستند ، همان هایی اند که هنگام کشته شدن رفیق حریری ، جبران توینی ، سمیر قصیر ، پیر جمیل و ..‌. بدون هیچ سندی ، انگشت اتهام را به سمت حزب الله نشانه رفتند لکن بعدا مشخص شد این اقدامات هیچ ارتباطی با مقاومت لبنان نداشته است. 🔻 در نهایت به اعتقاد نگارنده با توجه به سابقه رژیم صهیونیستی در ترورهای هوشمند با هدف پراکندن ویروس اختلاف در بین گروه های لبنانی جهت سرپوش بر شکست های خود ، بعید نیست چنین اقدامی نیز در همان راستا صورت گرفته باشد.
⛔جالبه بدونید در سال ۵۶ نزدیک به چهل هزار مستشار آمریکایی در ایران وجود داشت که حقوق همه آنها از جیب دولت ایران پرداخت میشد. ▪️نکته دردناک ماجرا اینجاست که این مستشاران برای خدمت در ایران حق توحش می‌گرفتند.