eitaa logo
بصیرت
227 دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
5.1هزار ویدیو
706 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
👇👇 🔴مذاکرات وین، امتداد روحانی تا ۱۴۰۸ 🔹تیم مذاکره کننده با عجله‌ای زیاد در حال تن دادن به توافقی در وین است که دستاورد آن امتداد روحانی تا ۱۴۰۸ خواهد شد. 🔹در این مذاکرات تحریم‌ها به ۳ دسته قابل رفع زمانمند و موقت، غیر قابل رفع و قابل مذاکره در آینده تقسیم شده و زمینه برای فشارهای تحریمی آتی و برجام‌های منطقه‌ای و موشکی فراهم شده است. قرار است برخی از تحریم‌ها به صورت موقت، زمانمند و تمدیدپذیر در بازه‌های زمانی ۱۲۰ و ۱۸۰ روزه رفع و نه لغو شود. همچنین طرف آمریکایی صرفاً با راستی آزمایی یک هفته‌ای موافقت کرده در حالیکه بر اساس نظر کارشناسان راستی آزمایی فقط در معاملات نفتی حدود ۳ تا ۶ ماه زمان می‌برد، پس عملاً تیم مذاکره کننده به یک راستی آزمایی غیر واقعی و "نمادین" تن داده تا به زعم خود خطوط قرمز تعیین شده را رعایت کرده و منتقدین را راضی کند! 🔹بر این اساس، توافق وین برای ایران آورده خاصی نداشته و صرفاً ابزار و مستمسک مدیریت افکار عمومی را برای جریان غربگرا فراهم می‌کند تا با آن بتوانند دولت خود را تا ۱۴۰۸ امتداد دهند. از سویی طرف آمریکایی با این توافق ضمن زمانمند کردن تحریم‌ها و دست یافتن به مکانیزم ماشه از طریق بازگشت به برجام، عملاً مدیریت اقتصاد ایران را در دست گرفته و به یک ابزار شرطی‌ساز مجهز خواهد شد که می‌تواند با آن به مدیریت و دستکاری صحنه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ایران پرداخته و زمینه تحمیل برجام‌های موشکی و منطقه‌ای را فراهم کند! غربگرایان انتظار دارند با شرطی شدن افکار عمومی، مخالفت مجلس و سایر نهادهای قانونی با این توافق، به ابزاری جهت مدیریت ادراک تبدیل گردد و برای کاندیدای غربگرا پُلی به سمت پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ شود و عملا یک بازی دو سر برد را برای آنها فراهم کند! 🔹با این اوصاف می‌توان گفت عملاً توافق وین پروژه تدوام دولت فعلی و تحقق "تا ۱۴۰۸ با امتداد روحانی" برای طرف ایرانی و برجام‌های موشکی و منطقه‌ای برای طرف آمریکایی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خمینی ره: من چقدر باید تاسف بخورم که شما با دشمن اسلام سر یک میز می نشینید و مذاکره می کنید.
▪️ژنرال آیزنهاور(از روسای جمهور سابق آمریکا): گمان نمی‌کنم منطقه‌ای مهمتر از ایران روی نقشه جغرافیایی جهان وجود داشته باشد؛ ایران هم دارای نفت است و هم در چهار راه جهان واقع شده؛ ایران نباید به گذشته دورش( به عنوان یک ابر قدرت) بازگردد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رکورد فوتی‌ها در تهران شکسته شد 🔹مدیرعامل بهشت زهرا: روز گذشته در بهشت زهرا فوتی‌های کرونایی به مرز ۱۵۰ نفر رسید. با احتساب ۲۰۰ فوتی غیرکرونایی در روز گذشته (جمعها ۳۵۰ نفر)، حد نصاب فوتی‌های روزانه در بهشت زهرا شکسته شد. 🔹در ۵۰ سال گذشته چنین آمار فوتی نداشتیم حتی در ۸ سال دفاع مقدس! @Farsna
چوب حراج دولت تدبیر بر ذخایر ارزی بانک‌مرکزی 🔹دولت سال گذشته، بانک‌مرکزی را موظف به پرداخت ۱۰ میلیارد دلار ارز با نرخ ۴۲۰۰ تومان برای واردات کالاهای اساسی کرد، اما ۵ میلیارد دلار ارز برای واردات به بانک مرکزی تحویل داد و به همین دلیل بانک مرکزی به ناچار ۵ میلیارد دلار از ذخایر ارزی خود را به یک پنجم قیمت بازار تخصیص داد. 🔹اتفاقی که در سال ۹۹ رخ داد نشان داد بانک مرکزی حتی امکان مدیریت ذخایر و منابع خود را ندارد و دولت توانسته بر ذخایر ارزی بانک مرکزی هم سوار شود. 🔸پیش‌تر در اواخر اسفند ۹۶ دولت تدبیر تصمیم به پیش فروش سکه گرفت که به واسطه آن در مجموع ۶۲ تن طلا بانک مرکزی در قالب ۷ میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه سکه و در دامنه قیمت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۴۷۵ هزار تومان فروخته شد.
Photo from Dr.A.M
🔰تذکر مهم رهبر انقلاب درباره ی عمل به توصیه های مسئولین بهداشت و درمان؛ کرونا را شوخی نگیرید ✍حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: آمارهای تلخ و تکان‌دهنده، بایستی همه‌ی ما را هشیار و بیدار کند؛ با بیماری شوخی نکنیم. بایستی مسئولین به طور قاطع کاری که باید انجام بدهند، انجام بدهند؛ یعنی این حدودی که لازم است و متخصّصین و کارشناسان مسئله -پزشکان و مسئولین امور بهداشت و درمان و مانند اینها- مشخّص میکنند، بر طبق گفته‌‌ی آنها عمل بشود. ۴۰۰/۱/۲۵ 🌙
آمار عجیب اما واقعی 🔹در حالی پروازهای ترکیه با روزانه ۶۰ هزار مبتلا به کرونا همچنان برقرار است و در حالیکه رئیس جمهور در ستاد ملی مقابله با کرونا چندین بار عامل قرمز شدن نقشه کرونایی کشور را ورود ویروس جهش یافته کرونا از عراق اعلام کرده است آمار رسمی عراق حکایت از تنها ۳۵ مرگ و ۸۲۰۸ مبتلا در یک روز (سه شنبه۳۱فروردین۱۴۰۰) حکایت دارد. و در حالی که امار فوتی یک روز قبل تر ۴۵ فوتی حکایت داشت 🔸همان کشوری که در آن نه پروتکل‌های ابلاغی مثل ایران رعایت می شود و نه مردمش چندان التزامی به ماسک زدن دارند و نه بقول دکتر رئیسی زیرساخت های بهداشتی لازم را دارد. 🔹جالب است که مراسمات مذهبی با حمعیتهای میلیونی و سفره های افطار ماه مبارک رمضان هم برقرار است. 👈 آقایان و مسئولین واقعا دلیل افزایش تلفات کرونایی در کشور چیست؟ 🌗 🇮🇷
🔻غرش سحرگاهی نیروهای مقاومت/ برق از سر اسرائیل و عربستان پرید 🔹سحرگاه امروز نیروهای مقاومت در دو عملیات همزمان مواضع مهم و استراتژیک اسرائیل و عربستان سعودی را هدف قرار دادند. 🔹وقوع یک انفجار در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای دیمونا اسرائیل و حمله پهپادی به فرودگاه ملک خالد عربستان در فاصله چند دقیقه برق از سر اسرائیل و عربستان پراند. 🔹غافل‌گیری این اقدامات به حدی بوده که تا کنون مواضع متعدد ضد و نقیضی در خصوص مبدا شلیک راکت‌ها به مناطق اسرائیلی منتشر شده است. 🔹فاکس نیوز دقایقی پیش اعلام کرد که هنوز هیچکس در اسرائیل نمی‌داند چه اتفاقی افتاده و قرار است ارتش در بیانیه‌ای اتفاقات رخ داده را تشریح کند. 🔹با این حال ارتش رژیم صهیونیستی صرفا به اعلام اینکه یک فروند موشک شلیک شده از سوریه در منطقه «النقب» در نزدیکی تاسیسات دیمونا فرود آمده، اکتفا کرد و توضیحات بیشتر را به زمان دیگری موکول کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
joze09.mp3
4.2M
🎙 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 📗 ⏱ «در ۳۰ دقیقه یک جزء تلاوت کنید» ┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
💠امام علی( عليه السلام): بسا روزه دارى كه از روزه اش جز گرسنگى و تشنگى نصيب نگردد. وبسا نمازگزارى كه از ايستادنش به نماز جز بيدارى وزحمت سود نگيرد حکمت 145نهج البلاغه ---------------