✅ ابعاد تنش در روابط عربستان و لبنان
🔻 پس از اظهارات «جرج قرداحی» وزیر اطلاعرسانی لبنان درباره جنگ یمن، عربستان و سپس بحرین به سفیر لبنان ۴۸ ساعت فرصت دادند خاک این کشورها را ترک کند. چند نکته درباره این رویداد قابل تأمل به نظر میرسد.
🔸پس از تشکیل دولت جدید در لبنان با مشارکت حزبالله قابل پیشبینی بود که بازیگران داخلی و خارجی مخالف، روند تنشزایی و به شکست کشیدن اقدامات دولت میقاتی را آغاز کنند. تیراندازی شبه نظامیان وابسته به جعجع به تظاهرات مسالمتآمیز در الطیونه درراستای چنین سناریویی بود.
🔹 اکنون اما گام بعدی فشار به دولت میقاتی آغاز شده و این بار، بازیگران خارجی پیشگام شدهاند. عربستان و متحدانش در شورای همکاری خلیج فارس به بهانه اظهارات وزیر اطلاعرسانی لبنان که پیش از تصدی این منصب بیان کرده، فشار بر دولت جدید لبنان را افزایش دادهاند.
🔸حال میقاتی در برابر یک دوگانه تعیینکننده قرار گرفته است. مسیر نخست، برکناری قرداحی و عذرخواهی رسمی و غیر رسمی از ریاض است که احتمالاً واکنش حزبالله را به دنبال خواهد داشت و طرف عربستانی را برای فشار بیشتر به دولت جدید ترغیب میکند.
🔹 مسیر دوم نیز حمایت از قرداحی است. این مسیر نیز تنش در روابط لبنان با شورای همکاری خلیج فارس را تشدید خواهد کرد و با توجه به اینکه یکی از مهمترین فرصتهای نجات لبنان از بحران اقتصادی اخیر، کمکهای مالی و سرمایهگذاری کشورهای عربی به ویژه عربستان است، امیدها نسبت به بهبود اوضاع لبنان کمرنگتر خواهد شد.
🔺 از سوی دیگر و با توجه به احضار سمیر جعجع به دادگاه نظامی لبنان برای پاسخگویی نسبت به وقایع الطیونه، این احتمال نیز وجود دارد که ریاض به دنبال تغییر زمین بازی و امتیازگیری در حمایت از متحد لبنانی خود باشد. زیرا دولت جدید لبنان در شرایط فعلی به حمایت کشورهای عربی نیاز مبرم دارد.
@maktab_shahid_soleimani_Arak
💢دو هدف عمده عربستان از تشدید فشارها بر لبنان
🔻«وسیم بزی» کارشناس سیاسی لبنان:
🔹ریاض اظهارات قرداحی را به عنوان پاشنه آشیل اقداماتی که می خواست با آن کمر لبنان را بشکند در نظر گرفته است.
🔹هدف اول طوفان عربستان محاصره حزب الله و هدف دوم آن سقوط دولت نجیب میقاتی است که از زمان تشکیل خود نتوانست ریاض را راضی کند.
🔹اتفاقات لبنان بی ارتباط با شکست اخیر عربستان در نبرد مأرب نیست.
🔹آمریکاییها از اقدامات عربستان در لبنان حمایت میکنند.
@maktab_shahid_soleimani_Arak
الیاس حضرتی: رئیسی قصد تهراننشینی ندارد
🔹مدیرمسئول روزنامه اعتماد: سفر از پیش اعلام نشده رییسی به مناطق زلزلهزده اندیکا، از آن نظر اهمیت دارد که قطعا در سرعت گرفتن امر بازسازی و کمک به مردم و عشایر منطقه برای جبران خسارتهای وارده تاثیر بسیار خواهد داشت.
🔹سفر رئیسی نشان داد که وی هیچگاه قصد تهراننشینی ندارد و سراسر کشور را عرصه کار و فعالیت خود میداند.
🔹همین که کشاورز خوزستانی دیروز با رییسجمهوری روبهرو شده و با او از مشکلات خود گفته است در واقع به اصل و اساس مدیریت انقلابی و مردمی رسیدهایم.
🔴فرق می کند که رییس جمهور چه کسی باشد
@maktab_shahid_soleimani_Arak
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچههای عزیز من ، شما آن نسلی هستید که ان شاءالله این کشور را به اوج خواهید رساند.
🌸هفته بسیج دانش آموزی گرامی باد🌸
💠افکارتان را آزاد کنید
اگر افکار یک ملتی وابستگی به قدرت بزرگی باشد تمام چیزهای آن ملت وابستگی پیدا می کند ، عمده این است که افکار شما آزاد بشود، افکار شما از وابستگی به قدرت های بزرگ آزاد بشود. اگر افکار شما آزاد شد و باورتان آمد که ما می توانیم که صنعتمند و صنعتکار باشیم، خواهید بود. اگر افکارتان و باورتان این باشد که ما می توانیم مستقل باشیم و وابسته به غیر نباشیم، خواهید توانست.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 14،صفحه 194
بیانات امام خمینی(ره) در جمع پرسنل صنایع نظامی کشور و اعضای مکتب الزهرای یزد
مورخ : 1360/01/31
#نهج_البلاغه
🌟وَ إِنَّ الْمَالَ وَ البَنِينَ حَرْثُ الدُّنْيَا، وَ الْعَمَلَ الصَّالِحَ حَرْثُ الاْخِرَةِ
💠همانا ثروت و فرزندان محصول دنیا و فانی شدنی ، و عمل صالح زراعت آخرت است.
📚 #خطبه_23
⭕️ امیرعبداللهیان: برجام کار را برای ایران در صحنه عمل سختتر کرده است
وزیر امور خارجه در گفتگو با روزنامه ایران:
🔻برجام در زمان خود هم خوب کار نکرد؛ روی میز یک سند قطور به نام برجام داریم که چهبسا از آن ۶ قطعنامه هم کار را برای ایران سختتر کرده است.
🔻ما نسبت به نیت امریکاییها تردید جدی داریم و معتقدیم آنها تاکنون اقدام عملی نکردهاند.
🔻آنها میخواهند بخش مهمی از تحریمهای ترامپ را حفظ کنند.
🔻مقامهای غربی پنج سال و نیم بعد از برجام دائماً گفتند قرار است کانال مالی «اسپیوی» یا «اینستکس» بزودی باز شود اما هیچ اتفاق مهمی رخ نداد پس کلمه «زود» از نظر سه کشور اروپایی یعنی پنج سال و نیم و بیشتر
🔻به محض اینکه به جمع بندی برسیم به مذاکره برمی گردیم.