بسمه تعالی ،،مراسم تشییع سردارایافت،🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴،قرار است پیکرسرداررشیداسلام سیدمجید ایافت فردا شنبه روزشهادت امام صادق ع، ساعت۹ صبح، همزمان با اجتماع بزرگ صادقیون همراه با یک شهید گمنام دیگر از میدان شهدا به طرف حرم مطهررضوی تشیع بشود ،روحش شاد و یادش گرامی وبا سردارشهیدمحمدکاوه و یاران شهیدش درلشکرویژه شهد محشورباد🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹🏴🌹
📗معرفی_کتاب📗
این کتاب، مشتمل بر یادداشتهای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّهالعالی) دربارهی سیره فرهنگی سیاسی امام صادق (علیهالسّلام) است که در ۱۷ شمارهی روزنامهی جمهوری اسلامی در خرداد سال ۱۳۵۸ منتشر شده است.
در دیدگاه رهبر معظّم انقلاب، سیره امامان معصوم (علیهمالسّلام) به انسانی ۲۵۰ ساله تشبیه میشود که براساس شرایط زمانی، بهترین شیوه را برای رسیدن به اهداف والای اسلام، انتخاب کردهاند؛ گاهی با جهاد، گاهی با آتشبس، گاهی با مبارزات سرّی، گاهی با کار فرهنگی و تبیینی به انجام وظیفه پرداختهاند.
در این میان، امام صادق (علیهالسّلام) سهم مهم و تأثیرگذاری را در تاریخ سیاسی اهل بیت (علیهمالسّلام) داشتهاند. آنچه در دیدگاه آیتالله خامنهای نسبت به سیره سیاسی آن حضرت، مشاهده میشود تلاش حضرت برای تأسیس حکومت مطلوب ائمّه (علیهمالسّلام) است.
در این کتاب، با تشریح اهداف امامت و توضیح مبنای انسان ۲۵۰ ساله، به جایگاه و اقدامات امام صادق (علیهالسّلام) اشاره شده است.
محتوای کتاب هرچندمختصر است، اما یکی از بهترین تحلیل های سیاسی درباره عملکرد امام صادق (ع) شمرده می شود.
🇮🇷 کانال بازار سیاسی ...👇👇👇
💯📮@bazarsiasy
اهمیت راهبردی و حتی تمدنی جنبش دانشجویان جهان، علیه صهیونیزم و شعار #مرگ_بر_اسرائیل (به فارسی) توسط آنها را وقتی بیشتر درک خواهیم کرد که بدانیم آنها نسل بعدی سیاستمداران دنیا خواهند بود.
آینده از آن جبهه #مستضعفان و #عدالتخواهان دنیاست و بیشک "فلسطین کلید رمزآلود ظهور است".
"محمد تقی نظریان مفید"
@twiita
🔹️دایره نارنجی: فلسطین اشغالی.
🔹️خط سبز: مسیر سابق دریانوردی اسرائیل با شرق.
🔹️خط قرمز: مسیر جدید پس از بسته شدن مسیر سابق توسط یمن.
🔹️مستطیل زرد: محدوده تقابل پهپادهای یمنی با کشتی هایی از / به اسرائیل.
🔹️مستطیل آبی: منطقه درگیری یمنی ها با شناورهای آمریکایی، انگلیسی و اسرائیلی در دریای سرخ که دریانوردی اسرائیل از این مسیر را بطور صد در صد تعطیل کرده است.
🔹️و اما مستطیل قرمز: دریای مدیترانه، جایی که یمنی ها گفته اند اگر اسرائیل به رفح حمله کند آن را نیز خواهند بست و محاصره دریایی رژیم را تکمیل میکنند!
🔸️در اینکه یمن این کار را خواهد کرد شکی نیست؛ ولی آیا اسرائیل به رفح حمله میکند؟
باید منتظر ماند و دید!
✅ @Ansari_rahim
📳 تحلیلهای #عبدالرحیم_انصاری در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/3846373644Cf97d213295
1403.02.17-OstadHemati.mp3
892.3K
✅ در مقابل بد دهانی و فحاشی بچه چه كنیم؟
🎙 حجت الاسلام مجید همتی
🗓 1403-02-17
🕌 نمازخانه موسسه
#فرزندپروری
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
🆔 @farhangimoasese
🆔 @TolidatFarhangi
🆔 @SofreFarhangiReyhane
@AdminFarhangiMoasese
✅ کانال سخنرانی سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/567345168Ce3301f68f1
💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
1403.02.20-OstadElahi.mp3
4.99M
🔸 منزلت معصومین (علیهمالسلام) در منظومه هستی و مقام حضرت معصومه (سلام الله علیها)
🎤 حجت الاسلام دكتر صفدر الهی راد
🗓1403-02-20
💠 مراسم #زیارت_عاشورا
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
🆔 @farhangimoasese
🆔 @TolidatFarhangi
🆔 @SofreFarhangiReyhane
@AdminFarhangiMoasese
✅ کانال سخنرانی سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/567345168Ce3301f68f1
💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برپایی اولین نمایشگاه بین المللی قرآن طالبان در کابل با شعار «جامعه افغانی، تربیت قرآنی»
آنچه در این فیلم میبینید:
- حضور قرا شیعه ایرانی در افغانستان
- حضور زنان با مانتو بدون تفکیک جنسینی
- نظافت، زیبایی، آرامش و...
- باور به قرآن و احترام به عقاید بدون تحمیل گری و خشونت و تعصبات مذهبی
بله برای بنده هم چنین تصویری از طالبان باورپذیر نیست لکن یاد بگیرید که دنیای واقعی با آنچه رسانههای غربی برای شما ساختهاند متفاوت است.
طالبان واقعی این است نه تصویری از یک مرد کثیف و پابرهنه که با شلاغ زنان را میزند و شیعه فحش میدهد...
این مسئله فقط در مورد طالبان نیست به هرچه رسانههای غربی میگویند با دیده تردید بنگرید...
"حسین صادقی نژاد"
@twiita
🔸پنجمین نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی مشخص شد
داوری، فرماندار مشهد مقدس:
🔹آرای صحیح حوزه انتخابیه مشهد و کلات تعداد ۲۱۲۸۰۹ میباشد و حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی امیری با کسب تعداد ۱۱۱۵۹۷ رای بهعنوان پنجمین منتخب حوزه، انتخاب شد.
🔸در خصوص تصویب عضویت فلسطین در سازمان ملل...
🔺فرایند تشکیل دولت مستقل فلسطین تاکنون تحولات مختلفی را پشت سر گذاشته؛ از جمله اینکه مجمع عمومی سازمان ملل به صورت دوفاکتو تشکیل دولت فلسطین را تأیید کرده بود.
🔺در ۲۹ نوامبر ۲۰۱۲ میلادی مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه ۱۹۶۷، با ۱۳۸ رأی موافق و ۹ رأی مخالف فلسطین را به صورت دوفاکتو به منزله کشور به رسمیت شناخت و موقعیت آن را از نهاد ناظر غیرعضو به دولت ناظر غیرعضو تغییر داد. حال آنکه هنوز سرزمینهای فلسطینی در اشغال نظامی قرار داشتند. مجمع عمومی در ۱۸ دسامبر ۲۰۱۴ میلادی با تصویب قطعنامهای با ۱۸۰ رأی موافق حق تشکیل کشور مستقل فلسطینی را به رسمیت شناخته بود و از همه کشورها خواست به کمکهای خود برای عملی شدن سریعتر حق تعیین سرنوشت این مردم ادامه دهند. در قطعنامهای دیگر نیز در ۱۹ دسامبر همان سال بر حاکمیت دائمی مردم فلسطین بر سرزمین اشغالی فلسطین از جمله بیتالمقدس شرقی مجدداً تاکید نمود.
🔺اولویت شورای امنیت و لزوم گذر از فرایند تصویب این شورا، به سدی محکم برای عضویت کامل دولت فلسطینی در سازمان ملل تبدیل شده است. سالهاست که شورای امنیت بیش از یک نهاد حقوقی، نهاد سیاسی محسوب میشود که مبنای عمل آن منافع اعضای دائم است. سازوکار داخلی شورا نیز که بر مبنای اکثریت کیفی است، آن را به ابزاری در میان ابزارهای متعدد آمریکا برای حمایت از منافع رژیم صهیونیستی تبدیل کرده است.
🔺در رایگیری اخیر مجمع عمومی ۱۴۳ کشور به قطعنامه عضویت کامل فلسطین رای مثبت دادند و ۹ کشور شامل اسرائيل و ایالات متحده با آن مخالفت کردند. ضمن اینکه ۲۵ رای ممتنع هم به ثبت رسید.
🔺با تصویب این قطعنامه فلسطین به عنوان کشوری واجد شرایط برای عضویت کامل به رسمیت شناخته شده است. قطعنامه امروز مجمع عمومی سازمان ملل متحد، حقوق بیشتری به فلسطین در این نهاد جهانی اعطا میکند و به فلسطین اجازه میدهد تا به طور کامل در بحث ها شرکت، موارد دستور کار را پیشنهاد و نمایندگان خود را در کمیتهها انتخاب نماید.همچنین امکان پیوستن به سازمانها و نهادهای مختلف سازمان ملل که فلسطین هم اکنون قادر به انجام آن نیست، را به فلسطین می دهد.
🔺با این حال، هنوز هم این کشور حق رأی دادن نخواهد داشت چرا که مجمع عمومی قدرت اعطای آن را ندارد و باید توسط شورای امنیت تایید شود.
🔺احتمالا آمریکا بار دیگر این پیشنهاد را در شورای امنیت وتو خواهد کرد اما رای قاطعانه کشورهای جهان در حمایت از تشکیل کشور مستقل فلسطین و عضویت آن در این نهاد بینالمللی میتواند از نظر سیاسی و تبلیغاتی حائز اهمیت باشد.
@mersad598
چهار لایه در روابط سیاسی_ اجتماعی:
۱ لایه اول دوست یا رفیق
۲لایه دوم شریک
۳لایه سوم حریف
۴لایه چهارم دشمن
در لایه اول؛ ما شاهد تطابق ایدئولوژی ها( گفتمان ها) و استراتژی ها( راهبردهای کلان آینده نگر) دو طرف یا دو جریان یا دو دولت هستیم.
در لایه دوم؛ ما شاهد تطبیق استراتژی ها و تاکتیک ها بر اساس نگاه به منافع فردی،جریانی و دولت ها هستیم. همچنین الزاما شاهد تطابق ایدئولوژی ها و گفتمان ها نمی باشیم. هرچند که تلاش برای نزدیکی نگاه ها برقرار است.
در لایه سوم؛ ما شاهد عدم تطابق استراتژی ها و ایدئولوژی ها از ناحیه دو فرد، دو جریان و یا دو دولت می باشیم. ولی شاهد قطعیت در حذف طرف مقابل هم نمی باشیم.
در لایه چهارم؛ علاوه بر ویژگی های لایه سوم، ما شاهد نگاه منازعه از نوع جنگ تمام عیار هستیم. نگاه ها حذفی می باشد و الزاما در این لایه یک سو باید حذف شود.
#در روابط سیاسی_ اجتماعی داخلی تمام تلاش حاکمیت تبدیل کردن لایه چهارم و سوم شهروندان به لایه دوم می باشد و در وضعیت آرمانی اقدام به گسترش کمی لایه اول نمود.
# در روابط سیاسی_ اجتماعی خارجی، تمام تلاش حاکمیت ها افزایش روابط در لایه دوم و کاهش از لایه سوم می باشد.همچنین مناسبات در لایه اول و چهارم بشدت جزمی بوده و بسختی می توان از کمیت و کیفیت رفقا و دشمنان کاست.
به وضوح مشاهده می گردد که عمده کنش گری ها و جابجایی ها عالم سیاست، در لایه دوم و سوم قابل تحقق است و بسختی می توان جزمیات و اتصالات در لایه اول و چهارم تعاملی را تغییر داد.
به عنوان مثال:
در تعاملات خارجی، حزب الله لبنان در لایه اول و رژیم صهیونیستی در لایه چهارم جای می گیرند. روسیه و چین و ترکیه در لایه دوم قرار گرفته و اتحادیه اروپا در لایه سوم قرار می گیرند.
در تعاملات داخلی، هسته سخت نظام یا همان انقلابییون در لایه اول تعاملی قرار گرفته و جریانات منافقین،توده ای ها، درآویش، سلطنت طلبان، طیف شیرازی ها در لایه چهارم جای می گیرند. همچنین عمده توده جامعه با گرایشات متنوع فکری، اقتصادی،فرهنگی در لایه دوم جای می گیرند و عمده احزاب لیبرال درون جمهوری اسلامی_ انجمن حجتیه_ منتقدین سیاسی حاکمیت_ طیف استاد و دانشجوی روشنفکران دانشگاهی_ روحانیت سنتی در لایه سوم جانمایی می گردند.
هنر جمهوری اسلامی در مناسبات اجتماعی_ سیاسی_ اجتماعی در کاستن از لایه سوم و افزایش بر لایه دوم می باشد. در گام نهایی و با پذیرش منطق عقلانیت انقلابی جمهوری اسلامی باید شاهد افزایش لایه اول یا همان هسته سخت باشیم.
راه مهندسی معکوس در داخل میان لایه سوم و دوم تلاش وافر نظام برای تحقق کارآمدی دین سیاسی، در مناسبات اجرایی کشور می باشد که می تواند منافع ملی را حداکثری تامین کند و در گام تکمیلی پس از ارائه تصویر کیفی در کارآمدی دین نسبت به مدیریت چالش ها و افزایش فرصت های ملی، می توان بر روی جذب حداکثری جامعه در لایه اول بر اساس نگاه ایدئولوژی محور خوش بین و موفق بود...
در نگاه ولی فقیه، جمهوری اسلامی بدلیل منطق حکمرانی جذب حداکثری و دفع حداقلی، نباید و نمی تواند نسخه های مربوط به سیاست خارجی را در سیاست های داخلی اعمال کند چرا که عمده ابزار اعمال قدرت ملی در مناسبات خارجی، قدرت پایه و بر اساس منطق بازدارندگی( سخت) پیش می رود و در مناسبات داخلی، اقناع پایه و بر اساس توسعه منطق گفتگو محور در اجتماع_ توسعه کارآمدی دین در مدیریت کشور و بر مبنای شبهه زدایی( نرم) می باشد...
✍طیبی کارشناس امور راهبردی
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ | کوچه پس کوچه های مشهد
🔹با نوای حاج علی ملائکه
✅ کاری از مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی
#با_شما_سربلندیم
@aqr_ir