4_6010516296473513680.mp3
5.99M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔺عفو پدرانه
🔹۱۱ نکته درباره عفو گسترده متهمان از سوی امام خامنهای
🖊یعقوب ربیعی - کارشناس سیاسی
«عفو» برخی متهمان و محکومان از سوی رهبر معظم انقلاب در چند روز اخیر موجب واکنشهای مثبتی از همه طیفهای سیاسی و اجتماعی کشور شد. این اقدام را میتوان از زوایای گوناگون به نظاره نشست و تحلیل کرد. در این گفتار مزایا و کارکردهای این اقدام پدرانه رهبر معظم انقلاب بررسی شده است.
۱تأسی به سنت نبوی:
یکی از علل عفو اخیر را باید تأسی از رویکرد نبوی(ص) دانست. رویکرد نبوی(ص) مصداق بارز «الکریم اذا قدر عفی» است. نمونه مصداقی آن فتح مکه است که وقتی مسلمانان وارد مکه شدند، شعار میدادند: «الیوم یوم الملحمه» (امروز روز در هم کوبیدن است). پیامبر(ص) فرمودند، شعار را عوض کنید و بگویید: «الیوم یوم المرحمه» (امروز روز رحمت است). چه کسی باور میکرد کسانی که برای پیامبر(ص) شعب ابیطالب را پدید آوردند، عفو شوند! این بخشها معطوف به فتح مکه نبود و در برخورد با دیگر قبایل عرب هم استفاده شد. نمونه آن در غزوه با بنی هوازن بود که به محض دستیابی و پیروزی، از حقش گذشت و عفو کرد. قطعاً رهبری نظام هم که بخشی از آن سلسله کریمه و ادامه سنت نبوی است، باید تابع این سیره و اصول باشد.
۲ تناسب بین رحمت و غضب:
البته در آنچه گفته شد، نباید افراط صورت پذیرد؛ چرا که وظیفه پیامبر(ص) رعایت بین دو اصل «رحمت» و «غضب» است. نمونه این تناسب را میتوان در بخشش مکیها از یکسو و عدم عفو طایفه یهودی بنی نضیر دید. پیامبری که نماد عفو مکیهاست، ولی در برخورد با بنی نضیر و افرادی، مانند نضربنحارث کوتاه نمیآید. در حوادث اخیر هم ما شاهد رعایت این دو اصل هستیم. رهبر معظم انقلاب در جلسه دانشآموختگی نیروهای مسلح به صراحت به برخورد با اراذل و اوباش کف خیابان دستور دادند و فرمودند: «پلیس موظف است در مقابل مجرم بِایستد، امنیّت آحاد مردم را تأمین کند. آن کسی که به پلیس حمله میکند، در واقع مردم را بیدفاع میگذارد در مقابل مجرمین، در مقابل اراذل و اوباش، در مقابل دزد، در مقابل زورگیر.»
۳ افق پیشرو:
پیامبر(ص) اگر به جای مؤاخذه اقدام به بخشش مکیان میکند، یک افق بزرگ پیش روی خود میبیند و مزایای عفو کریمانه را بر برخورد مقطعی میبیند و میسنجد. نظام هم در ملاحظه خویش قطعاً به مزایای بزرگ در بخشش بر آوردههای ناچیز برخورد مقطعی، کفه ترازو را به سمت بخشش میبیند. در این افق پیشرو و در زمانی که طرف مقابل دندان تیز کرده است تا همه سرمایههای اجتماعی و انسانی تو را ببلعد، یک شطرنج باز ماهر و زبردست میداند که حتی نگه داشتن یک سرباز میتواند در آینده برای او راهگشا باشد.
۴ تفاوت نگاه رهبری و براندازان :
آرامسازی فضا، امیدواری به ترمیم شکافهای اجتماعی، ناامیدسازی ویرانیطلبان و جریانهای ایرانستیز، ایجاد چشمانداز مثبت از آینده و... از کارکردهای رهبری است که دقیقاً در مقابل کارویژه و کارکردهای براندازان و تجزیهطلبان است. در مقابل رهبری طرف برانداز برای نشان دادن مسیر انسداد سیاسی و اجتماعی نیاز دارد که نظام را در مسیر بنبست تعریف کرده و از آینده سیاهنمایی کند. اقدام اخیر را باید گامی برای ترمیم شکافهای به وجود آمده در این چند ماه و ایجاد چشماندازی مثبت از سوی رهبری دانست. مروری بر خط رسانههایی، مانند سعودی اینترنشنال، رسانه ملکه و... نشان میدهد، آنهایی که تا دیروز و برای مقابله با نظام خط تحلیلیشان مطالبهگری برای آزادی بود، به محض اقدام نظام و رهبر حکیم انقلاب به جای حمایت، خط خود را عوض کرده یا اقدام به سکوت کردند یا خط تحریف و مقابله را پیش گرفتند.
۵فرزند انقلاب نه پادوی برانداز:
در تعریف از افراد مورد عفو میتوان دو تعریف ارائه داد. این اقدام حاوی این پیام بود که حساب فریبخوردگان از اغتشاشگران و حامیان آنها کاملاً جداست. نه صرف حرف زدن، بلکه با اعتقاد عمیق به اینکه این جوانان و نوجوانان در کف میدان بچههای خودمان هستند، هرچند به تذکر و تلنگری نیاز بود، این عفو صورت پذیرفت. این رویکرد، یعنی بسیط کردن دایره منابع انسانی برای نظام. این یک اصل بدیهی است که در اقدام سیاسی هر کسی برای خودش یارکشی میکند و براندازان و تجزیهطلبان هم به یارکشی از درون نظام تمایل دارند. عفو اخیر را شاید بتوان با تساهل یک بازتعریف از سیاست جذب حداکثری و دفع حداقلی سال 88 دان
۶اهمیت مقطع زمانی:
این فرمان عفو عمومی و گسترده رهبری، از حیث مقطع زمانی هم قابل تحلیل است. این عفو در روزهایی که نه حاکمیت در موضع ضعف است که اپوزیسیون خارجنشین با رویای آن روزگار میگذراندند، نه فراخوانها و گزارشهای تحریککننده مکرر رسانههایشان راه به جایی برده است. از سویی این اقدام پدرانه نشان میدهد، نظام و رهبری نه از روی ضعف،
علمدار:
بلکه از نگاه پدرانه به چنین حرکت تاریخیای دست زدهاند. از سویی همراهی این موضوع به عید نوروز و ایام مبارک رجب و شعبان میتواند یک عیدی از پدر امت باشد. شاید این حرکت را از حیث پالس و پیام بینالمللی هم بتوان تعبیر کرد. فضای ایران آرام است و نمیتوانید به کف خیابان دل ببندید؛ این خلاصهترین پالسی است که طرف غربی از این اقدام برداشت کرد. مواضع اخیر افرادی، مانند رابرت مالی، اعتراف چهره برانداز به ناامید شدن کاخ الیزه و کاخ سفید، اعزام وزیر خارجه قطر برای مذاکره مجدد و... از جمله مسائل عینی برای تحلیل این گذاره است.
۷ بازدارندگی نه انتقام:
قطعاً هدف نظام از برخورد با این افراد بازدارندگی در مقابل ایجاد ناامنی و اغتشاش بوده است و بازدارندگی با انتقام گرفتن متفاوت است؛ بنابراین حال که بازدارندگی پدید آمده و فضای جامعه رو به آرامی رفته است، میتوان به جای انتقام گرفتن و از قوه قهریه استفاده کردن، مسیر رأفت را پیش گرفت. اقدام خوبی که از حیث رسانهای در این چند روز صورت گرفت، مقایسه برخورد کشور همسایه با یک کودتای چند ساعته بود. اخراج، زندان، محرومیتهای اجتماعی و... تجویزی بود که همسایه در مقابله با کودتای چند ساعته در پیش گرفت.
۸ شناخت و احترام به جامعه متکثر:
یکیدیگر از پیامهای اصلی این عفو، اشراف رهبر فرزانه انقلاب نسبت به ویژگیهای جامعه متکثر ایرانی است. جامعهای که نشانههای آن را هم میتوان در اعتراضات مدنی و صنفی دید و هم در صف اول تشییع شهدای وطن. جامعه متکثر ایرانی همان جامعهای است که پس از اتفاقات و روزهای پرالتهاب آبان 98، تشییع میلیونی شهید حاج قاسم سلیمانی، یا پس از ناآرامیهای پاییز 1401، تشییع شهدای گمنام دوران جنگ هشت ساله را رقم میزند. با این جامعه متکثر باید با یک ظرافت برخورد کرد و این ظرافت فقط در وجود یک سیاستمدار کارکشته و دنیا دیده و در عین حال دارای ماهیت دینی هست.
۹جلوگیری از سرمایهسوزی جوانان:
براندازان و تجزیهطلبان در پی سرمایهسوزی از نسل جوان ایرانی بوده و هستند، با این مختصات که با تعمیق شکافهای اجتماعی موجود میان سرمایههای جوان نظام و حاکمیت، میخواستند با استفاده از ظرفیت همان جوانان مسیر فروپاشی درونی ایران را هموار کنند؛ اما بسیاری از این جوانان خود در نیمهراه متوجه نیت معاندان شدند و عفو اخیر به احیای این سرمایههای اجتماعی کمک کرد. این نکته را در نظر بگیریم که «جوان» پر تکرارترین واژه بیانیه گام دوم است و چله دوم انقلاب بر مدیریت و راهبری جوانان بنا گذاشته شده است.
۱۰ اصلاح اشتباه گذشته:
هر چند بستر اغتشاشات اخیر بر فوت یک بانوی جوان شکل گرفت؛ ولی روندهای پس از آن نشان داد که طرف مقابل با یک برنامهریزی دقیق و عمیق به دنبال تسویه حساب با نظام است. در این میان، آنچه موجب استفاده برانداز و تجزیهطلب قرار گرفت، افرادی بودند که مورد تهییج و تشجیع آنها قرار گرفتند و نقش یک بازیگر و آلت دست را در کف خیابان برای او بازی کردند. با افتادن نقابها و هویدا شدن چهرههای پشت پرده زمان تغییر در رفتارهاست. فرمان عفو این فرصت را در اختیار کسانی که در ماجراهای اخیر دچار اشتباهاتی شدند، قرار خواهد داد تا مسیر درست را در پیش بگیرند.
۱۱ اصلاح ساختارهای معیوب:
زخمها و مشکلات، انباشت مطالبات و ذهنیتها، ساختارها و روندهای معیوب و... از جمله کاتالیزورها و پیشرانهای اغتشاشات اخیر بود. بنابراین، باید گفت اصلاح فقط معطوف به افراد نیست؛ بلکه پیام این عفو عمومی و گسترده ـ آن هم در شرایطی که ایران تقریباً بهطور کامل بحران التهابات خیابانی را پشت سر گذاشته ـ آن است که همه دستگاههای حاکمیتی و دولتی باید تمام توان خود را در مسیر ترمیم شکافهای اجتماعی بهوجودآمده معطوف دارند. تسری چنین اقدامات امیدآفرینی به سیاستگذاریهای پساپاییز 1401 در سایر دستگاههای اجرایی، نظارتی و قانونگذار کشور، به طور طبیعی سرعتبخش رویکردهای اصلاحگرایانه خواهد بود. نقصانها و ضعفها با بهرهگیری و آموختن از اتفاقات اخیر و اصلاح آنها قابل رفع است. بدترین رویکردی که ممکن است دامن برخی مسئولان را بگیرد، این است که در باد پایان اغتشاشات و تحولات کف خیابان بخوابند و به جای اصلاح به روندهای اشتباه گذشته دل خوش کنند. نکتهای که باید در نظر گرفت، این است که با وجود تمام شدن اغتشاشات به قول علما علت موجده یا عامل شکلدهنده که همان ضعفها و نقصانهاست، موجود است و برطرف نکردن آن مانند ماندن آتش در زیر خاکستر است.
بهار انقلاب و بهار 1402 با عفو پدرانه رهبر معظم انقلاب رنگ و بوی نویی به خود گرفته و خواهد گرفت و شاید بهترین زمان برای مرور خاطرات و خطرات 44 ساله است تا ببینیم که چگونه با ناخدایی و راهبری امامین انقلاب این نظام از دل تلاطمات و نابسامانیها بیرون آمده است.
📝🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
┓ 🖌┏ #یادداشت
┛┗موضوع: صدای انقلاب را
از این کانال ها نخواهید شنید!
✍️ #میلاد_خورسندی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
⚠️برخی رسانه ها هستند که به طور افراطگونهای در مورد عملکردهای دولت، مجلس، قوهی قضائیه و دیگر ارگان ها انتقاد میکنند و بهتر است بگوییم سیاهنمایی و تخریب میکنند!
⚠️انتقاد کردن و #مطالبه_گری در جای خود و به دور از بی انصافی کاملا درست و بجاست اما در این کانال ها فقط به بیان کاستی ها پرداخته میشود و نمایش اتفاقات مثبتِ نهادهای حاکمیتی در آنها ، چیزی نزدیک به صفر است! جالب اینجاست که وقتی میخواهند علت این رویکرد شیطنت آمیزِ خود را توضیح دهند میگویند؛ عملکردهای خوب انجام وظیفه است و نیازی به بازتاب ندارد و این نقص هاست که باید بازگو شوند!
⚠️این کانال ها از عناوین جذاب و بعضاً انقلابی برای رسانههای خود استفاده میکنند و معمولاً برای رهبرِ انقلاب فقط از لفظ «امام» استفاده میکنند (😏)اما پیشوا و معلمِ انقلابی گریِ آنها هر که هست رهبر معظم انقلاب نیست، زیرا ایشان تاکید فراوانی بر بازتاب اتفاقات خوب در جامعه و ایجاد امید در دلها دارند و در کنار انتقادهای صحیح و منصفانه، همیشه نقاط مثبت را هم بیان میکنند!
⚠️آری... درست حدس زدید، این کانال ها از رهبری تنها به عنوان یک ابزار در جهت رسیدن به مقاصد خود بهره میبرند!
⚠️کاملا رُک و بی پرده بگویم؛ این کانال ها و این رسانه ها خواسته یا ناخواسته در حال انجام دادنِ همان کاری هستند که امثال bbc و اینترنشنال مشغول آن هستند یعنی: «گرفتن امید از دلهای مردم»
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #دهه_فجر #فجر_علویان
🇮🇷 #ایران_ما #جهاد_تبیین
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
📌🍃
📝🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
┓ 🖌┏ #یادداشت
┛┗موضوع: انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✍️ #سید_علیرضا_آل_داود
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✅ جهاد تبیین رمز عاقبت بخیری این روزهای انقلابیها پس از جنگ ترکیبی شناختی
⭕️۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشت. چهارمین سال چهل سال دوم که با نقشه راهی بسیار دقیق با اهداف ایجاد تمدن نوین اسلامی و ظهور همراه شد.همان بیانیه گام دوم انقلاب که آنگونه که شایسته بود اجرایی نشد.
⭕️امام خمینی(ره) از سال 42 تا 57 با شبکه های اجتماعی و ارتباطی مسجد، حسینیه، تکیه، هیئت و با ابزارهای انتقال پیام آن روز مانند نوار کاست، اعلامیه، روزنامه ها و نشریات طراحی شده توسط شبکه مردمی روشنگری را در برابر تیر، ترکش، تانک، ساواک و انواع و اقسام تهدیدات نرم، سخت و نیمه سخت به جد دنبال کردند تا انقلاب اسلامی در 22 بهمن 57 با اتکال به خداوند و آگاهی جمعی قشر سفید و خاکستری جامعه با شعارهای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به پیروزی رسید.
⭕️از سال ۵۷ تا ۱۴۰۰ انواع و اقسام توطئه ها و فشارها برای ساقط کردن این نظام الهی توسط دشمنان خارجی و جریان نفوذ-تحریف داخلی طراحی شد، اما جنسِ توطئه های دو دهه اخیر کاملا متفاوت از توطئه ها و خباثت ها بود، نفوذ موریانه وار با ابزاری تعاملی، هوشمند، ذائقه ساز، جذاب، بستر جنگ شناختی ادراکی ترکیبی به نام فضای سایبر-مجاز که در کنار فرصت های بی نظیر خود، تهدیدات بیشماری هم برای ما ساخت که نمونهاش را در ۱۵۰ روز گذشته تجربه کردیم.
⭕️آمریکایی های تحقیر شده، شکست خورده و رو به افول و از دَر توسط مردم بیرون انداخته شده با انواع و اقسام دیوانگی ها در برابر ایران اسلامی قرار گرفتند، اما از پنجره فضای مجازی یله، رها و ول با کمک موریانه های نفوذی و فسیل های خسته از انقلاب به کشور بازگشتند.
⭕️حال در این شرایط طبق بیانیه گام دوم انقلاب باید بستر اینترنت آمریکایی بیبند و بار، رها که بستر اخبار جعلی و مایوس کننده است و آن منتج به حصر تبلیغاتی کشور شده را بشکنیم و این نخستین و ریشه ای ترین #جهاد_امید با قدم اول یعنی استقرار انقلاب اسلامی در فضای مجازی با استقلال در حوزه های زیرساختی، سرویس و خدمات، تولید محتوای امیدوار کننده و تربیت انسان رسانه های مجهز شده به سلاح سواد، تربیت و مهارت رسانهای است.
✅انسان رسانه هایی که با #جهاد_تبیین هدفشان با ساختن رسانه های تمدن ساز اینست که در برابر این نزاع تمدنی قرار گرفته و با عمل و پیدا کردن نقش خود در بیانیه گام دوم انقلاب، حاج قاسم های فضای مجازی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی شوند و استمرار و ثبات قدمشان تحت لوای ولایت مطلقه فقیه و امام خامنه ای منتج به ظهور بشود ان شاء الله.
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #فجازی #سواد_رسانه
🇮🇷 #ایران_ما #جهاد_تبیین
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
📌🍃
[• 📊 #اینفوگرافیک •]
🔻 موضوع:
نگاهی به اقدامات دشمن
برای ناامید کردن ملت ایران
از دیدگاه رهبر انقلاب
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #جهاد_امیدآفرینی
🇮🇷 #ایران_ما #جهاد_تبیین
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
📌🍃
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
🎥 #موشن_گرافیک
🔻 موضوع:
واقعیت ولنتاین چیست!؟
✋ #لبیک_یا_خامنه_ای
🔖 #ولنتاین #روز_ولنتاین
🇮🇷 #ایران_ما #جهاد_تبیین
🖇 #روشنگری #ثامن
•••👇👇👇•••
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Splus.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍃
📌🍃
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی. ۱۴۰۱/۱۱/۲۶
💠درباره حرکت ارزشمند ملت ایران در ۲۲ بهمن
💎لازم میدانم به ملّت ایران اظهار تعظیم کنم به خاطر این حرکت ارزشمندی که در بیستودوّم بهمن امسال نشان دادند.
📍این همه تبلیغات مخالف،
📍این مشکلاتی که مردم آن را با همهی وجودشان حس میکنند،
📍تحریکات دشمنان،
📍هوای سرد،
🔺همهی اینها تحت تأثیر گرمای ایمان و بصیرت مردم ایران نادیده گرفته شد.
🙏ملّت ایران! شَکَرَ الله سعیکم.
💠درباره تبریز و آذربایجان
📌تبریزیها قیام قم را تبدیل کردند به قیام ملّی.
↙️صدای فداکاری آنها به همهی کشور رسید، لذا همهگیر شد.
❇️پرچم آزادی ایران دست تبریزیها است.
🛡نمایش قدرت ایستادگی ایران در مقابل حوادث گوناگون:
🔹نجات ایران از تفرقه و تسلّط طولانی بیگانگان در دورهی طلوع صفویّه
🔸همراهی علمای تبریز با قضیّهی تحریم تنباکوی میرزای شیرازی
🔹حرکت تبریز در قضیّهی مشروطه
🔸انقلاب اسلامی
🔹دفاع مقدّس
🔸قضایای بعد از دفاع مقدّس تا امروز
👈از جهت فرهنگی هم همین جور:
📌آذربایجان مرکز تمدّنی و فرهنگی کشور در غرب کشور است.
👏ایران همیشه به مفاخر فرهنگی خود در آذربایجان افتخار کرده:
❇️خاقانی
❇️نظامی
❇️شمس تبریزی
❇️قطران تبریزی
❇️شیخ محمود شبستری
❇️صائب تبریزی
❇️مرحوم شهریار
❇️خانم پروین اعتصامی
🏷درباره اهمیت استقامت
💪آن چیزی که به ملّتها هویّت، شخصیّت و عظمت میدهد، استقامت و ایستادگی آنها است
✔️استقامت یعنی آن خطّ مستقیمی را که انسان پیدا کرده، ادامه بدهد؛ نگذارد زاویه پیدا بشود.
✖️بعضیها با انقلاب بودند، بعد زاویه پیدا کردند... این زاویه پیش رفت، منتهی شد به ضدّیّت با آن آرمان و انگیزهی بزرگی که آنها را وارد این راه کرده بود.
✅بیستودوّم بهمن امسال، مصداق استقامت است.
☝️به معنای لج کردن با دشمن بود.
🚨یکی از اهداف مهمّ اغتشاشات پاییز این بود که بیستودوّم بهمن را از یاد مردم ببرند.
✊پیام ملّت ایران در بیستودوّم بهمن حمایت کامل از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بود.
🗣البتّه صداهای مخالف و معارضی هم وجود دارد و وجود داشت؛ و دشمنان... سعی میکنند صدای آنها را غلبه بدهند امّا نتوانستند.
💠دربارهی نگاه کلی به مسائل کشور
📈ما در همهی قسمتها به توفیق الهی داریم جلو میرویم. نه اینکه مشکلات نداریم.
🚧بعضی گفتند که جمهوری اسلامی به بنبست رسیده.
⁉️خب اگر ما به بنبست رسیدهایم، چرا دشمن اینقدر خرج میکند که ما را به زمین بزند؟
⚠️گاهی اوقات در مقام خدشهی در پیشرفتها میگویند: چرا همهی تلاش خودتان را گذاشتهاید روی تسلیحات، پهپاد، موشک؟
✅اوّلاً لازم است؛ کشوری که دشمن دارد باید به فکر خودش باشد... عقل حکم میکند، شرع هم میگوید.
✅ثانیاً در بخشهای دیگر مگر کمتر از بخش دفاعی کار شده؟
⭕️دو جور میتوانیم به ضعفها نگاه کنیم:
1️⃣نگاه انقلابی 👈 به دستاوردها نگاه کنیم، بفهمیم که ما توانش را داریم... ضعفها را با همان همت برطرف کنیم.
2️⃣نگاه ارتجاعی 👈 به ضعفها نگاه کنیم و بگوییم: «آقا! فایدهای ندارد، نمیشود کاری کرد».
♦️همّت کنیم ضعفها را برطرف کنیم، همه باید کار کنند.
⭕️در درجهی اوّل، مسئولین
↙️امروز مهمترین کارهای ما کارهای اقتصادی است
🔹علاج کنند تورّم را.
🔹ثبات اقتصادی و ثبات قیمتها، کشور را پیش میبرد.
⭕️مردم هم میتوانند کار کنند:
🔸دانشجو، استاد
🔸کارگر، کاسب، کشاورز،
🔸کارآفرینها، دامدار
🔸عالِم دینی، فعال سیاسی
🔸فعّالان اجتماعی، فعّالان خدماتی
🔄ما مکرّر توانستیم، از طریق مردم، ضعفهای بزرگ را برطرف کنیم.
💪یکی از چیزهایی که کشور را قوی میکند، اتّحاد ملّی است.
🤝در اختلاف نظرها، مناظره خوب است امّا منازعه خوب نیست.
📍گرایش عموم ملّت ایران، گرایشِ انقلاب است.
🔺کسانی نظرات مخالفی دارند. طرف ملّت ایران اینها نیستند؛ طرف ملّت ایران استکبار است.
✨مثلِ همیشه آینده را من روشن میبینم.
💎انشاءالله این ملّت به دستاوردهای بزرگتری خواهد رسید.
🍀از خداوند متعال میخواهیم ما را در این راه ثابتقدم بدارد.
جهاد مقدس
وارد اندرونی منزل امام شدم؛ قرآن، شمشیر برّان و لباس خشن مجاهدان نظرم را جلب کرد! امام«فضای زندگانی» را با«فضای گفتمانی» زینت داده بودند.ایشان همچون پدران بزرگوارشان بهترین و ضروریترین فضای تربیتی را در«فضای جهاد و میدان» می دیدند.
امام خامنهای در نگاه انسان ۲۵۰سالهشان میفرماید: «امام موسی کاظم (علیهالسلام) همهی زندگی خود را وقف «جهاد مقدس» ساخته بود؛ یعنی: اولاً تبیین اسلام ناب و تفسیر صحیح قرآن؛ ثانیاً، تبیین مسئله امامت و حاکمیت سیاسی؛ ثالثاً، تلاش برای تشکیل آن جامعه.»
در مرحلهی نخستِ «جهاد مقدس»، اولین و مهمترین فضا در نگاه امام برای تبیین اسلام ناب، مسجد بود؛ اما صِرف حضور ایشان در هر مکان، آنجا را تبدیل به میدان جهاد تبيين و تفسیر قرآن میکرد؛ حتی زندان.
این نیست مگر بدانخاطر که عدهای از آدمیان، جریانسازند و بسیاری، اسیر جریان.
مرحلهی دوم «جهاد مقدس» امام کاظم (علیهالسلام)، ورود به بنیادیترین اصل اسلام سیاسی بود؛ مسألهی حیاتبخش امامت و ولایت. ماندن در کلیات و اولیات اسلام، هرچند آرامکننده و معنویتزاست، اما خطر تحجر و رکود به دنبال دارد؛ درست بر خلاف اسلام سیاسی و پویا.
خدا بر درجات استاد «عین صاد» بیفزایاد که گفت: «کفر متحرک، به اسلام میرسد ولی اسلام راکد، «پدر بزرگ کفر» است. سلمانها در حالی که کافر بودند، حرکتشان آنها را به رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) منتهی کرد و زبیرها در حالی که با رسول (صلی الله علیه و آله و سلم) بودند، رُکودشان آنها را به کفر پیوند زد.»
مرحلهی سوم «جهاد مقدس» امام، تلاش برای تشکیل جامعهی اسلامی بود؛ یعنی اقامهی اسلام ناب و تلاش برای تحقق حکومت اسلامی.
خدا بر درجات امام راحل عظیمالشأن و شهدای نازنین ما بیفزاید که با بذل جان و آبرو و مال، «جهاد مقدس» امام کاظم (علیهالسلام) را به سرانجام رساندند؛ همان امامی که فرمود:
«مردی از قم قیام میکند و مردم را به سوی حق فرا میخواند، بر گِرد او قومی همچون پارههای آهن اجتماع میکنند، تندباد حوادث آنان را متزلزل نمیسازد، ازجنگ خسته نمیشوند و نمیترسند، بر خداست که توکل میکنند و عاقبت از آن متقین است.»
🖋عباس بابائی(عضو هیأت موسس جبههی روحانیت مردمی انقلاب اسلامی)
@rohaniat_mardomi
🌷 شکراللّه سعیکم ملت ایران!
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: لازم میدانم به ملت ایران اظهار تعظیم کنم به خاطر این حرکت ارزشمندی که در بیست و دوم بهمن امسال نشان دادند... اظهار ارادت به ملت ایران در همه جا؛ از منتها الیه شرق کشور تا منتها الیه غرب کشور، از شمال تا جنوب کشور، در شهرهای دوردست، در مراکز، در شهرهای بزرگ مثل تبریز، اصفهان، مشهد و جاهای دیگر تا روستاها؛ همه با هم صدا بلند کردند ملت ایران، خیلی ارزشمند است اینها. شکراللّه سعیکم ملت ایران!
@rohaniat_mardomi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام کاظم علیهالسلام:
مردی از قم قیام میکند و مردم را به سوی حق فرا میخواند، بر گِرد او قومی همچون پارههای آهن اجتماع میکنند، تندباد حوادث آنان را متزلزل نمیسازد، ازجنگ خسته نمیشوند و نمیترسند، بر خداست که توکل میکنند و عاقبت از آن متقین است.
🔸سالروز شهادت این امام همام را تسلیت عرض مینماییم.
@rohaniat_mardomi