هدایت شده از عنترنشنال | antarnational
🔴 نتیجه شعار "زن، زندگی، آزادی"
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ما برای معرفی دانشمندان ایرانی خیلی کم کاری کردیم!
🔹 هزارسال پیش زمانی که غربیها همو میخوردن، ابوریحان بیرونی دانشمند ما شعاع کره زمین رو بدست آورده بوده جوری که الانش خارجیا کف کردن، بعد بچه مذهبی ما بجای اینکه بیاد به این موضوع افتخار کنه و اینو به رخ جهانیان بکشه و براش مستند بسازه خودش درگیر شبهه مسخره زمین تختی شده!
@fetan2
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پزشک رضا پهلوی: در سی تی اسکن های مهسا امینی ضربه ای وجود ندارد!
🔹 شهرام ماکویی پزشک مورد اعتماد رضا پهلوی که طبق اعتراف عناصر ضد انقلاب مثل ابراهیم زاده، سالیانه هزاران دلار به دفاتر رضا پهلوی کمک می کند به صورت صریح اعتراف کرد که در سی تی اسکن های مهسا امینی خبری از ضربه نیست!
🔹 این جماعت یک سال به مردم دروغ گفتند تا بتوانند ایران را نابود کنند.
@fetan2
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴 به لطف براندازای عزیز که مهاجرت کردند ایران رتبهی چهارم آی کیوی دنیا رو بدست آورده. ایشالا اگه بقیهشونم مهاجرت کنن میریم صدر جدول :))
🔹 «فهیمه حاجی نصیری»
@fetan2
هدایت شده از بیداری ملت
⬅️ اینکه #آیلار_حقی چطور میتونه در ۲۳سالگی دکتر باشه بماند😒
دخترک با ۲تا دوست پسرش رفته مشروب خوری؛ نامردها هم مست رهاش میکنند توی خیابون؛ آیلار بدون تعادل دست میگیره به دیوار و راه میوفته تا اینکه دیوار تموم میشه و میوفته توی گودبرداری بغل همین ساختمان😐
خدا عاقبتمون رو بخیر کنه
✍"میثم ایرانی"
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
⬅️ اون سقوط نمودار برای حمله چنگیز خان مغول به ایران نیست ؛ دوران ریاست حسن کلیدساز و دار و دستهاشه
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴 فهرست بدهیهای دولت روحانی که توسط دولت سیزدهم تسویه شد
🔹دولت روحانی به علت ناتوانی در فروش نفت و کاهش شدید درآمدهای نفتی، به استقراضهای گسترده روی آورد تا کسری بودجه خود را رفع کند. به همین دلیل شاهد بودیم که دولت گذشته بیش از حد مجاز اقدام به انتشار اوراق بدهی کرد؛ ارقام سنگینی از بانک مرکزی استقراض کرد و تعهداتش به پیمانکاران، شرکتها و تامین اجتماعی را پرداخت نکرد.
🔹دولت رئیسی از زمان شروع به کار خود مجبور بوده که اقدام به تسویه این حجم عظیم بدهیها کند به طوری که تاکنون ۵۵۰ هزار میلیارد تومان از این بدهیها را تسویه کرده و البته این پایان کار نیست.
🔹جدول بالا شامل بدهیهای ریالی است که از دولت گذشته به جامانده بود و تاکنون توسط دولت سیزدهم تسویه شده است. بدهیهای ارزی دولت گذشته در این جدول نیامده است.
@fetan2
هدایت شده از علیرضا زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف دیر هنگام
.
پس از یکسال و تحمیل آن هزینه های سنگین به جامعه ایران
پزشکی که سال گذشته میدانست ضربه ای بر سر خانم مهسا امینی اصابت نکرده است به حرف آمده است! حال سلطنت طلبان به او معترض شده اند که چرا توییت زده و به این مساله اعتراف کرده ای!! خار و مادرش را جلو او به رژه آوردند و ایشان مجبور شده با پرچم شیر و خورشید و تصویر رضاشاه دوم جلوی دوربین بیاد و این حرفها را بزند!
.
وجدان های آگاه می فهمند
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴 بازگشت ایران به جایگاه سوم تولید نفت اوپک
🔹 سخنگوی دولت: در گزارش جدید اوپک، ایران باوجود باقی ماندن تحریمها، در مرداد به جایگاه سوم تولید نفت بازگشت.
🔹 یه دولت هم داشتیم با بهونه تحریم و FATF، بی عرضگی خودش رو تو فروش نفت ماست مالی می کرد!
@fetan2
هدایت شده از کانال حسین دارابی
جمهوری اسلامی که پارسال سقوط کرد مسئولینم فرار کردن رفتن ونزوئلا
اینا امسال چیو میخوان براندازی کنن دوباره؟😀🤦♂
بیطرفان
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فروپاشی
سقوط
کوفت، زهرمار
داریم به سالگرد این پیاما نزدیک میشیم😆
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
@hosein_darabi