هدایت شده از خیابان انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به حساب سلبریتیها پول واریز نکنید. این خواهش و تقاضا نیست، هشداره!
سلبریتیها بدهکار بانکی بودن، پول کمک مردمی مستقیم رفته به حساب بانک!
@kh_enghelab
هدایت شده از خیابان انقلاب
✅ دولت «هَجو و هُو»
📝 #پرویز_امینی
🔴 دولتهای پیش از دولت روحانی مورد نقد و اعتراض مخالفان بودند حتی اواخر دولت دوم خود مثل سالهای پس از ۸۱ دولت خاتمی و یا سالهای پس از ۹۰ دولت احمدینژاد، مورد نقد و اعتراض هواداران خود نیز بودهاند. اما پدیدهای که درباره دولت روحانی در حال شکلگیری و گسترش است، بسی فراتر از نقد و اعتراض هواداران و مخالفان است. دولت روحانی در حال «هجو و هو» شدن اجتماعی است.
🔴 دولت روحانی جوری در صحنه عمل ظاهر شده است که نوعی «برابری سیاسی» بین رئیسجمهور و مردم عادی ایجاد کرده است! همانطور که مردم عادی به دلیل فقدان جایگاه قانونی و عدم بهرهمندی از ابزارها و سازوکارهای اجرایی، نمیتوانند کاری برای حل مشکلات بکنند، دولت روحانی هم نشان داده علیرغم داشتن جایگاه و مسئولیت ارشد اجرایی کشور یا نمیخواهد یا نمیتواند مسائل جاری و اولیه کشور و مردم را رفع و رجوع کند و بنابراین بین او و شهروندان عادی برای حل مسائل، عملا فرقی وجود ندارد. بیعملی و بدعملی دولت در ماجرای سیل در استانهای شمالی نمونه تازه این مسئله است.
🔴 وقتی به مجموعه مسائل دولت روحانی از تغییر دلار از ۳۰۰۰ به ۱۳۰۰۰ هزار تومانی و از چندین برابر شدن قیمت خرید مسکن و اجازه و سر به فلک کشیدن قیمت خودرو تا پراید ۵۰ میلیونی و افزایش قیمت اجناس به شکل روزانه مانند گوشت صد و بیست و سی هزار تومانی و شکست سنگین برجام و بربادرفتن انگاره امید به اروپا نگاه میکنیم و اینک نیز به وضعیت امدادرسانی دولت روحانی خصوصا غیبت استاندار گلستان در این سیل بنیانافکن و خانمانبرانداز به دلیل مرخصی خارجی!، ناخودآگاه انسان را به یاد این شعر در تحلیل یکی از دورههای مهم تاریخی ایران میاندازد:
آن ز دانش تهی ، از غفلت پر
شاه سلطان حسین یَخشی(یاخچی) دور
این تحلیل شاعرانه معطوف به نحوه برخورد آخرین سلطان صفویه با مسائل و مشکلات آن زمان است که با بیان گزاره یخشی دور! (خیلی خوب!) به آنها رسیدگی میکرد و نهایتا این تدبیر منجر به سقوط یکی از قدرتمندترین دولتهای دوران ۵۰۰ ساله اخیر به دست ضعیفترین قدرت خارجی (محمود افغان) گردید که برای امروز ما قابل تأمل است!
🔴 اگر جمهوری اسلامی بتواند دو سال آینده و باقیمانده از دولت روحانی را تحمل کند، میتوان به ضریب اطمینان بالایی گفت که ج.ا.ا به یک وضعیت ضدضربه تبدیل شده است و دیگر بقای آن تضمینشده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از خیابان انقلاب
✅ از حق که نگذریم کمک سپاه به دولت آقای روحانی از هر دولتی بیشتر بود:
🔹از یک طرف برای #دولت_بدون_دستاورد وی پروژه هایی میسازد تا با شوق زدگی افتتاح کند و روزنامه ی دولتی هم با ذوق زدگی به عنوان #خبر_خوش منعکس کند.
🔹از طرف دیگر هر جایی بی کفایتیهای دولت زبانزد میشود جناب روحانی سریعا فلش فرافکنی را به سمت سپاه بچرخاند تا فشار را از دولت منحرف کند...
💢 با این حال به یقین خود جناب روحانی از هر کسی بهتر میداند و یادش میماند که اگر این پروژه های نیروهای نظامی هم نبود تنها دستاوردهای دولتِ #اصلاحطلبی_اعتدالی" او منحصر می شد به گِل گرفتن صنعت هسته ای، تورم تاریخی ، صفهای گوشت و پوشک و...
📝 علیرضا (یک شهروند)
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از خیابان انقلاب
"ما و گریه های امیرکبیر"
رنج مردم در #سیل و گرانی را که میبینم; به یاد گریه های امیرکبیر برای آن کودکی می افتم که مبتلای آبله شد...
که پدرش به حرف امیر گوش نکرد و واکسیناسیون آبله را انجام نداد.
و حالا کودک آبله زده را گذاشته بود مقابل میرزا تقی خان و از او چاره میخواست!
کدام چاره جز گریه های صدر اعظم؟!
⬅️ بله! ما مردم به حرف آن دلسوزی که میگفت به جریانات غیر جهادی رأی ندهید, به مدیریت اشرافی رأی ندهید و حواستان باشد که که مدیران جدید ضعفهای قبلی ها را نداشته باشند, گوش نکردیم...
✅ و به کسانی رأی دادیم که نامشان از سالها قبل تا همین الآن با خوش نشینی, سفر خارجی و جزیره زیبای #کیش گره خورده است.
ما گوش نکردیم و به کسانی رأی دادیم که قوت لایموتشان نان نبود; شیشلیک بود.
و ما به کسانی رأی دادیم که اسلافشان برای سیل که هیچ! که بخاطر شایعه هم می گریختند و در کنار یک دریاچه تفریحی کمپ میزدند تا خطر رفع شود!
و حالا همین ما انتظار داریم که این آدمها وسط حادثه باشند, حین سیل سفر خارجی نروند, مثل #قالیباف کنار آتش چادر بزنند, مثل پروفسور دهمرده بپرند وسط سیلاب و مردم را نجات بدهند, مثل پرویز فتاح با ندارها بنشینند و نان قاتق بخورند و #گوشت 100 هزارتومانی ککشان را بگزد!
وَه که چه انتظار نامعقولی داریم...
ما به حرف #امیرکبیر گوش نکردیم!
📝gera...
➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از هابیلیان
امروز سالروز شهادت کنت لوکا گائتانی لاواتلی فرزندمالک کارخانههای شراب ایتالیا و دوست صمیمی شهید آنیلی بود که شیعه شد و مانند آنیلی بطرز مشکوک به قتل رسید
زندگی جز مبارزه برای عقیده نیست
@rahyafte_com
@Habiliyan
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 سیلاب و ضعف امدادرسانی چه ربطی به تحریمها دارد؟!
🔹جواد ظریف در اقدامی عجیب، این همه ضعف در مدیریت آبی کشور طی سالهای اخیر و بازنکردن سدها در تابستان، عدم تعمیر سیلبندها، لایروبی نکردن مسیلها و رودخانهها و ناکارآمدی دولت در خدمترسانی و ضعف امداد رسانی، عدم حضور رئیس جمهور و استاندار گلستان و ... در هفته اول بحران را به تحریمهای آمریکا ربط داده!
1⃣ این پیام که باعث دلسوزی دونالد ترامپ نمیشود بلکه پالسِ امیدوار کردن دشمنان است که فشار آنها جواب داده. پس همین فشار را افزایش دهید ما هم هرچیزی را به تحریم ربط میدهیم
2⃣ این کار آدرس غلط به مردم در داخل است که بله این مشکلات و سیلابها هم بخاطر کوتاه نیامدن در برابر آمریکاست.
3⃣ این پیام نشان میدهد که دولتمردان ما یا واقعاً نفهمیدهاند یا نمیفهمند یا نمیخواهند بفهمند که عامل مشکلات دشمنان نیستند. دشمنان دشمنی میکنند و از مشکلات سوءاستفاده میکنند، اما عامل اصلی مشکلات داخلیاند. و هیچ راهی بجز توجه به داخل و اصلاحات مدیریتی و ساختاری نیست. هنوز آمریکا را عامل مشکلات میدانند و راهحل مشکلات را پا دادن به آمریکا!!
📝 #داود_مدرسی_یان
📡 @kh_enghelab
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔹 من منباب کمک به هموطنان عزیز و بنا به تجربه، حتیالمقدور هیچ پولی به حسابهای غیر رسمی واریز نمیکنم! پول ریختن به حسابهای پراکنده، ولو حساب فلان تشکل امین دانشجویی یا بهمان عنصر خوشنام، خود از جمله علل پراکندگی مدیریت است! گمانم باید به مراکزی همچون هلال احمر ولو در این دولت و یا سایر سازمانهای مسئول و موظف، بیشتر اعتماد کنیم! اینکه در ورای هر حادثهای، شاهد شکاف زننده و گسل زشت "مردم به تشکل ما یا فرد مدنظر ما بیشتر اعتماد کردند" باشیم، خودش یک بلای بزرگ است!
🔻 سلبریتیها جدای از آنکه چه سازی میزنند، اصلا و ابدا لیاقت بزرگی و ریشسفیدی در این قبیل قضایا را ندارند! این را خودشان مکرر نشان دادهاند! واقعا با وجود نهادی چون هلال احمر یا دیگر نهادهای دستاندرکار، من نوعی چرا باید کمک خود را از کانال سلبریتیها به دست مردم درگیر بلا برسانم؟! که غالبا هم نمیرسد یا دیر میرسد! مسئله این است؛ ما اساسا برای چه دولت به آن معنی که در فرهنگ سیاسی مشهور است، تشکیل میدهیم؟! که باز هم مثل ایام بینظم و نظام، مشکلاتمان را حل کنیم؟!
🔹 مردمی که هنوز هم امثال صادق زیباکلام و بلکه علی دایی را حتی به هلال احمر با وجود این همه جوان مخلص، متخصص، کارآزموده و بیادعا ترجیح میدهند، مصیبتزدهترین مردم تمام تاریخ و فیالواقع صاحب مستضعفترین افکار هستند!
🔻 برای آنکه رویکرد غیر سیاسی این متن، روشنتر شود، مثالی بزنم؛ فرضا بخواهم به سیلزدهها مبلغ ۲۰۰ هزار تومان کمک کنم! این پول را به حساب هلال احمر میریزم، ولو آنکه منتقد دولت فعلی باشم! جناب دگراندیش! جوانان بیادعای هلال احمر را به شومنها نفروش! بگذار کمکت، گرهگشا از مردم آسیبدیده باشد، نه باعث پز دلقکها!
🔹 آن سلبریتی که روز اول عید را در ویلایش در شمال بوده و حالا آمده گلستان تا عکسی به یادگار بیندازد و برود، نه تختی عصر، که مصداق لاشخور است! مواظب باشید به بهانهی یک عکس، کسی را بیخود بزرگ نکنید! بعضیها استادند که روی غم و رنج ملت، از خودشان سوپرمن بسازند! آنهم بیهیچ کار خاصی! این بدترین نوع پوپولیسم و تحمیق ملت است! برای عدهای، خوب شد این سیل آمد تا از عمق عشق مضاعف خود به دوربین، پردهبردارند! اینان نه فرزند رسانه، که بندهی عکس و عبد دیدهشدناند! سیاسیهایی که شعارشان دوری از سیاست است! سوپرپوپولیستهایی که از پوپولیسم متنفرند! مظاهر جدید نفاق! و راستش همهی حرفشان این است؛ "آهای پیرمرد مازنی! کاش شیروانی خانهات زودتر بریزد تا تبدیل شود به نردبان شوی مردمداری من"!
📝 #حسین_قدیانی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از بشری
♦️نشست آیندهپژوهی گفتمان انقلاب اسلامی در حوزه مسائل #زنان با نگاهی به بیانیه #گام_دوم
قسمت پایانی
📍به عبارات امام رجوع کنید؛ از هر جایی که شروع شود، به این میرسیم که هدف قیام لله است. یعنی همه چیز را وحدت میدهد. وقتی درباره #زنان صحبت میکنند، اصلا مهم نیست که با پرستاران صحبت میکند، یا خانهداران صحبت میکنند، یا با مادران صحبت میکنند و...؛ یک وحدتی را بر زندگی #زنان و بر زندگی هر انسانی حاکم میبینند و همه این حیات را به سوی یک هدف میدانند. در این راستا، حال شرایطت چیست؟ مادر هستی یا مادر نیستی؟ ازدواج کردی یا نکردی؟؛ اینها مهم نیست. مهم این است که شما به سمت آن هدف میروی یا نمیروی. در هر شرایطی که هستی باید به آن هدف نزدیکتر شوی ولی گفتمانهای پس از انقلاب دقیقاً بازی کردن در میدانی است که از سوی ادبیات لیبرالی مطرح شده است؛ تمایز حوزه خصوصی و عمومی، تمایز میان خانه و جامعه؛ اینها دو واقعیت نیستند. این تفکر، اسلامی نیست. این یک نحوه نگاه کردن به واقعیت است و لیبرالی است. ولی نگاه الهی یک نگاه وحدتگراست و تا این اندازه این مرزها را جدا نمیکند.
یک ویژگی دیگر گفتمان امام و #گفتمان_انقلابی این بود که خداآیین بود؛ الهی بود؛ افقها و کلیشههای زنها را شکست. در مورد تمدن صحبتهای زیاد و متنوعی مطرح میشود. یکی از تاریخنگاران مطرح میکند که همیشه چالشهایی در جوامع وجود دارد. گاهی برهههایی پیش میآید که یک اقلیت خلاق این چالشها را جمع میکنند؛ اینجا یک تمدن خلق میشود. این تمدن هست تا مادامی که به این چالشها رسیدگی میشود. اگر این اقلیت خلاق دیگر به این چالشها رسیدگی نکنند، این چالش جذابیت خود را برای عموم مردم از دست خواهد داد، عمومی که به اینها اعتماد کرده بودند، دیگر سرهایشان را به اطراف میگرداندند و سایر نیروهای اجتماعی آنها را جذب میکنند. یا اقلیت خلاق ضعیف است که تمدن زوال پیدا میکند یا اینکه میخواهد تلاش بیشتری بکند و مجبور میشود به قوای قهری متمسک شود تا افراد را از راه نیروهای دیگر بیرون بکشد، در این صورت جنگ رخ میدهد. این توضیحات کاملا درست نیست اما هشدار خوبی است.
#گفتمان_انقلاب یک چالشی را برای #زن ایرانی حل کرد. قبل از انقلاب ما این موضوع را داشتیم که در خانه بمانم یا بیرون بروم و زن انقلابی بیرون نمیرفت چون معتقد بود که نمیشود دیندار بود و بیرون بود. انقلاب اسلامی یکی از کارهای مهمی که کرد این بود که این چالش را حل کرد. حالا ما باز با دست خودمان دوباره این چالش را ایجاد کنیم؟ مشکل بعدی ظاهرگرایی است. گفتمان امام خمینی باطنگرا بود و نگاهها را از این ظواهر و صورتهای سطحی به سمت افقهایی مانند شهادت کشید؛ اینکه #زنان ما افق مادر شهید داشته باشند، اینها در کدام ادبیات سطحی قابل تبیین است؟ ولی ما الان ظاهرگرا هستیم مثلا میگوییم هر زن باید 4 فرزند داشته باشد. این یعنی چه؟ شما باید اهداف و افقها را تعیین کنید و خود آن زن با شرایط خود تشخیص میدهد چه کار کند. ما ملاک نمیدهیم، باطنها را نمیدهیم، اصول را نمیدهیم و اعتماد نمیکنیم و شاید حق داریم اعتماد نکنیم؛ چون زنانمان را تربیت نکردیم تا عاقل و انتخابگر باشند.
روابط عمومي مرکز تحقيقات زن و خانواده
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 همه عیب سیل گفتیم، هنرش همی بگوییم
📝 #محمد_فاضلی
✅ در این چند روز به مقولاتی پرداختیم نظیر خسارات سیل، نقد آمادگی کشور در برابر این رخداد طبیعی، اثر سیاستهای گذشته بر وقوع و کمبود در مقابل سیل و بسیاری مقولات دیگر که عمدتاً نگاهی انتقادی و منفی به سیل داشتند. حق داشتیم این کار را انجام دهیم و گزارشهای دقیق برای رفع این کاستیها مطالبه کنیم. این کار را ادامه خواهیم داد، اما زمان مناسبی است تا فواید سیل را هم مرور کنیم.
1⃣ سیل به انتشار وتوزیع مواد ارگانیک، و توزیع رسوبات در دشتهای سیلابی کمک میکند. رطوبت مناسب خاک که پس از سیلابها ایجاد میشود سبب تثبیت پوشش گیاهی و پیآمدهای ناشی از آن نظیر جلوگیری از توسعه بیابانها و پدیدههایی نظیر ریزگردها میشود.
2⃣ سیل سبب تقویت و تجدید حیات تالابها شده و به این ترتیب بر رخدادهای مهم حیات پرندگان آبی نظیر مهاجرت، تخمگذاری و زادآوری آنها مؤثر است. سیل سال 2016 در نیوساوت ولز استرالیا این پدیده را در مقیاس دهها هزار پرنده ایجاد کرد.
3⃣ مقیاس زمانی عاملی تعیینکننده برای ارزیابی اثرات سیل است. آنچه در کوتاهمدت برای برخی افراد و خانوادهها، خسارت فاجعهبار به حساب میآید، در درازمدت برای گیاهان و جانورانی که در مناطق سیلخیز زندگی میکنند و خود را با آن تطبیق دادهاند، تضمینکننده کارکرد درست و حیات زیستبوم زندگی آنهاست. آنها زندگی خود را با دورههای سیلاب تطبیق داده و تنظیم میکنند.
4⃣ تالابها و سایر پیکرههای آبی با سیل احیا میشوند و این بر کیفیت آبهای در دسترس انسانها و سایر موجودات، و حتی کیفیت هوا مؤثر است. سیل مواد مغذی بسیاری را وارد تالابها کرده و تغذیه ماهیان سایر زیستمندان تالابها را تسهیل میکند.
5⃣ سیل رسوبات بسیاری را در دشتهای سیلابی انباشته میکند و زمینهای کشاورزی با این رسوبات غنیتر میشوند. جمعیتهای انسانی در طول تاریخ در همین دشتهای سیلابی و آبرفتی نظیر نیل، رود زرد و سایر آبرفتها ساکن شدهاند. تخریب رژیم رودخانهها و ممانعت از سیل به معنای تخریب سطح باروری خاک در این گونه دشتهای سیلابی نیز هست.
6⃣ سیلابها باعث تغذیه آبهای زیرزمینی میشوند و از طریق تقویت پیکرههای آبی، علاوه بر فواید محیطزیستی این پیکرههای آبی، امکانات تفریحی و توریستی آنها را نیز تقویت میکنند. سیلابها زمینهای شور شده را میشویند و از میزان آلودگیهای ناشی از سموم و کودهای شیمیایی انباشته و متمرکزشده در اراضی میکاهند.
7⃣ سیل سبب تخریبهای اقتصادی در منطقه سیلزده میشود اما همزمان سبب تشدید فعالیتهای اقتصادی در خارج منطقه سیلزده و همچنین تشدید فعالیت اقتصادی برای بازسازی میشود. غنی ساختن اراضی کشاورزی و همچنین در دسترس قرار دادن آب بیشتر برای فعالیتهای صنعتی، توریستی و خدماتی، فواید اقتصادی فراوانی برای سیل ایجاد میکنند.
✅ ارزیابی واقعبینانه از سیل در چارچوب موازنه خسارات سیل، که خود به دو دسته پولی (تخریب زیرساختها، از دست رفتن مشاغل، ساعات از دسترفته کار و مزارع تخریبشده) و غیرپولی (نظیر از دست رفتن جان انسانها و رنج سیلزدگان) تقسیم میشوند؛ و منافع سیل به دست میآید. عنصر زمان بسیار تعیینکننده است. خسارات در کوتاهمدت وارد میشوند اما فواید عمدتاً در طول زمان و در چارچوب «خدمات اکوسیستمی» به دست میآیند.
✅ تحلیل ریسک در این میان نقش مهمی ایفا میکند. سیل آنگونه نیست که بهطور کامل قابل پیشگیری و مقابلهپذیر باشد. بنابراین همواره میزانی از خطر سیل وجود دارد و جوامع باید فواید اقتصادی و اجتماعی ناشی از قرار گرفتن در معرض سیل (نظیر سکونت در دشتهای حاصلخیز سیلابی و منافع ناشی از آن) را با خسارات دورهای ناشی از بروز سیل، متوازن سازند.
✅ جوامع باید به گونهای رفتار کنند که خسارات و بالاخص خسارات غیرپولی سیل را به حداقل برسانند. این همان عقلانیتی است که در پس سیل خفته است و باید آنرا در نظام حکمرانی محیطزیستی، اقتصادی و سیاسی جامعه جستوجو کرد. این عقلانیت، سیل را از رخداد طبیعی خطرناک، به رخدادی که میتوان با آن تطابق یافت و توأمان از فواید آن بهرهمند شد بدل میسازد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229
هدایت شده از خیابان انقلاب
🔴 سیلاب و ضعف امدادرسانی چه ربطی به تحریمها دارد؟!
🔹جواد ظریف در اقدامی عجیب، این همه ضعف در مدیریت آبی کشور طی سالهای اخیر و بازنکردن سدها در تابستان، عدم تعمیر سیلبندها، لایروبی نکردن مسیلها و رودخانهها و ناکارآمدی دولت در خدمترسانی و ضعف امداد رسانی، عدم حضور رئیس جمهور و استاندار گلستان و ... در هفته اول بحران را به تحریمهای آمریکا ربط داده!
1⃣ این پیام که باعث دلسوزی دونالد ترامپ نمیشود بلکه پالسِ امیدوار کردن دشمنان است که فشار آنها جواب داده. پس همین فشار را افزایش دهید ما هم هرچیزی را به تحریم ربط میدهیم
2⃣ این کار آدرس غلط به مردم در داخل است که بله این مشکلات و سیلابها هم بخاطر کوتاه نیامدن در برابر آمریکاست.
3⃣ این پیام نشان میدهد که دولتمردان ما یا واقعاً نفهمیدهاند یا نمیفهمند یا نمیخواهند بفهمند که عامل مشکلات دشمنان نیستند. دشمنان دشمنی میکنند و از مشکلات سوءاستفاده میکنند، اما عامل اصلی مشکلات داخلیاند. و هیچ راهی بجز توجه به داخل و اصلاحات مدیریتی و ساختاری نیست. هنوز آمریکا را عامل مشکلات میدانند و راهحل مشکلات را پا دادن به آمریکا!!
📝 #داود_مدرسی_یان
📡 @kh_enghelab
هدایت شده از عصر انتظار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 #کلیپ
📹 حاج آقا دانشمند :
⭕️ حقوقی که از گوشت سگ نجس تره .....
🆔 @avaye_shia
هدایت شده از عصر انتظار
🔸هلال احمر شماره کارت جدید برای کمک به سیلزدگان اعلام کرد .
▫️در صورت تمایل برای کمک به جبران خسارات سیل زدگان شمال کشور می توانید از راههای زیر اقدام کنید:
🔹 شماره حساب ۹۹۹۹۹ نزد تمامی بانک های کشور به نام هلال احمر
🔹 شماره شبای بانک ملت:
۹۲۰۱۲۰/۰۰۰۰/۰۰۰۰/۰۰۰۰/۰۹۹۹۹۹
🔹 شماره کارت:
ملت: 6104337999999996
رفاه: 5894631850259730
🔹 موبایل:
*780*112#
🆔 @avaye_shia
هدایت شده از عصر انتظار
🌱﷽🌱
⭕️ بی غیرت!
🔹 جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی مودبانه گفت:
🔹 ببخشید آقا! من میتونم یکم به خانم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟
🔹 مرد که اصلاً توقع چنین حرفی رو نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا پرید و میان بازار و جمعیت، یقۀ جوان رو گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد:
🔹 مردیکۀ عوضی، مگه خودت ناموس نداری…؟ خجالت نمیکشی؟؟
🔹 اما جوان،خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی بشه و واکنشی نشون بده، همان طور مودبانه و متین ادامه داد..
🔹 خیلی عذر میخوام؛ فکر نمیکردم این همه عصبی و غیرتی بشین! دیدم همۀ بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت میبرن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم، که نامردی نکرده باشم…!
حالا هم یقه مو ول کنین! از خیرش گذشتم!!
مرد خشکش زد… همانطور که یقۀ جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد…
اینجاست که میگن مردان باغیرت زنان با حجاب دارند .
🆔 @avaye_shia
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
📃 سند | عصبانیت ساواک از کمکرسانی آیتالله خامنهای به سیلزدگان ایرانشهر در دوران پهلوی
🔹بخشی از گزارش ساواک: کمکهای یک نفر از آخوندهای تبعیدی به نام خامنهای به مردم باعث رفع گرفتاری آنها شده است.
@Drsalaam
هدایت شده از بشری
♦️سبک زندگی منفعلانه با موبایل
قسمت دوم
استاد پناهیان
🔸امروزه مهمترین عامل سبک زندگی نامنظم، رسانههای دیداری و شنیداری هستند. باید به گوشی همراه به عنوان یک عامل قدرتمند که میتواند تمام قوای ذهنی انسان را نابود کند نگاه کنیم. اگر برنامه منظم و متقنی برای استفاده از گوشی همراه خود نداشته باشیم، دچار یک زندگی انفعالی شدید و درماندگی گسترده خواهیم شد.
🔅اما همین زمینۀ درماندگی، میتواند بستر بالندگی قرار گیرد، زیرا کنترل مراجعۀ منظم و هدفمند به گوشی همراه، میتواند قدرت ارادۀ انسان را تقویت کند و آدم را به برخی از صفات برجستۀ روحی و ذهنی برساند. انواع پیامها، حتی اگر همیشه حدیث و اخبار مهم و مفید باشد، به صورت نامنظم در هر لحظه ای از شبانهروز به شما میرسد. اگر شما با همان بینظمی که پیامها را دریافت میکنید، به صورت منفعلانه به گوشی مراجعه کنید، به مرور بسیاری از قوای ذهنی خود را از دست خواهید داد.
🔸اساساً نباید با گوشی همراه صرفاً به عنوان یک وسیلۀ سرگرمی برخورد کرد. ولی از آنجایی که سرگرمکننده بودن گوشی همراه یک امر اجتناب ناپذیر شده است، باید برای این سرگرمی نظمی قرار داد. انسان باید برای تفریحات خودش برنامه داشته باشد، خصوصاً اگر نیاز دارد به بالاترین سطح رشد خود برسد و از سطحی ماندن خود متنفر است. مهمترین عنصر نظم در استفاده از گوشی همراه این است که در زمان و مدت معینی به مطالعه بپردازد و به مقدار مشخصی، ولو تقریبی، به تولید و ارسال پیامهای رسانهای خود اقدام نماید.
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️سبک زندگی منفعلانه با موبایل
قسمت اول
استاد پناهیان
یکی از عوامل مهم رشد یک انسان، دقت در نوع رفتارهایی است به صورت روزمره انجام میدهد و #سبک_زندگی او را تشکیل میدهد. آنچه مهمتر از رفتارهای خوب و بد ماست، عادتهایی است که این رفتارها در ما به جای میگذارند. بدترین قسمت یک رفتار بد، عادت بدی است که در ذهن و روحیۀ ما به جای میگذارد و بهترین قسمت یک رفتار خوب، عادت خوبی است که در ذهن و روحیۀ ما به جای میگذارد. به همین دلیل به شدت باید از مداومت بر رفتار غلط پرهیز کرد، حتی اگر این رفتار یک گناه واضح نباشد؛ اما رفتاری باشد که عادت بدی از خود به جای میگذارد. شاید به همین دلیل در روایات بر «مداومت بر رفتار خوب» اینقدر تاکید شده است. اگر یک رفتار اندکی ناصحیح باشد، اما انسان دائما آن را انجام دهد میتواند عامل هلاکت انسان بشود.
🔅یکی از بدترین عادتها که زمینهساز محرومیتهای فراوان از معنویت و عقلانیت میشود و استعدادهای انسان را نابود میکند، عادت به بینظمی و عادت به رفتار منفعلانه است. کسی که بیبرنامه زندگی کند و زمانبندی دقیق و صحیحی برای بسیاری از رفتارهای خود نداشته باشد، دائما منفعلانه رفتار خواهد کرد، و این #سبک_زندگی منجر به از دست رفتن قدرت تمرکز و دیگر قوای ذهنی او خواهد شد.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
📚کتاب «هم قسم»
📕 کتاب "هم قسم" روایتگر شرح زندگی و خاطرات "ام یاسر" همسر شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزبالله لبنان توسط انتشارات آستان قدس رضوی منتشر شد.
📙 این کتاب برگردان کتاب «الوصول» است که «عبدالقدوس الامین» نویسنده لبنانی به رشته تحریر درآورده است و در آن خواننده در فراز و نشیب داستان با روح بزرگ بانویی همراه میشود که قدم به قدم در کنار وجود معنوی شهید سید عباس موسوی میبالد و در قامت یک شهید قد میافرازد و برای کسانی که به دنبال یافتن نمونهای از انسان ناب آن هم از نوع شیعیه هستند، ام یاسر قهرمانی کم نظیر است.
📗کتاب "هم قسم" قرار است همزمان با بیست و هفتمین سالگرد شهادت شهید سید عباس موسوی رونمایی شود.
📚 همقسم
✍🏻 احمد نطنزی
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️۳ چهره ای که رهبر انقلاب از آنان نام بردند
قسمت سوم
🔻 جلال آلاحمد
- آلاحمد، نقطه شروع «فصل توبه» بود. و کتاب «خدمت و خیانت روشنفکران» پس از غربزدگی، نشانه و دلیل رستگاری تائبانه. البته این کتاب را نمیشود نوشته سال ۴۳ دانست. به گمان من، واردات و تجربیات روز به روز آلاحمد، کتاب را کامل میکرده است. در سال ۴۷ که او را در مشهد زیارت کردم؛ سعی او در جمعآوری مواردی که «کتاب را کامل خواهد کرد» مشاهده کردم. خود او هم همین را میگفت.
- یک نهضت انقلابی از «فهمیدن» و «شناختن» شروع میشود. روشنفکر درست آن کسی است که در جامعه جاهلی، آگاهیهای لازم را به مردم میدهد و آنان را به راهی نو میکشاند و اگر حرکتی در جامعه آغاز شده است؛ با طرح آن آگاهیها، بدان عمق میبخشد. برای این کار، لازم است روشنفکر اولاً جامعه خود را بشناسد و ناآگاهی او را دقیقاً بداند. ثانیاً آن «راه نو» را درست بفهمد و بدان اعتقادی راسخ داشته باشد، ثالثاً خطر کند و از پیشامدها نهراسد. آلاحمد، آن اولی را به تمام و کمال داشت (یعنی در فصل آخر و اصلی عمرش). از دوّم و سوّم هم بیبهره نبود. وجود چنین کسی برای یک ملّت که به سوی انقلابی تمامعیار پیش میرود، نعمت بزرگی است. و آلاحمد به راستی نعمت بزرگی بود. حداقل، یک نسل را او آگاهی داده است. و این برای یک انقلاب، کم نیست.
- آلاحمد کسی نبود که بنشیند و مسلمانش کنند. برای مسلمانی او همان چیزهایی لازم بود که شریعتی را مسلمان کرده بود. و ای کاش آلاحمد چند سال دیگر هم میماند.
- آن روز هر پدیده ناپسندی را به شاه ملعون نسبت میدادیم. درست هم بود. امّا از اینکه آلاحمد را چیزخور کرده باشند، من اطلاعی ندارم، یا از خانم دانشور بپرسید یا از طبیب خانوادگی.»
🔸جلال آلاحمد در غروب هفدهم شهریور سال ۱۳۴۸ در سن چهل و شش سالگی درگذشت.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️۳ چهرهای که رهبر انقلاب از آنان نام بردند
قسمت اول
📍رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی روز اول فروردین در حرم مطهر امام رضا (ع)، از سه چهره نام بردند: امیرکبیر، جلال آل احمد و تقیزاده.
🔸در ادامه، با برخی زوایای زندگی این چهرهها بیشتر آشنا میشوید:
🔻امیرکبیر
🔅حضرت آیتالله خامنهای در بخشی از سخنان خود در باب ضرباتی که اروپاییها در طول تاریخ به ایران وارد کردهاند، بیان کردند: «فشارهای انگلیسها و سفارتخانههای اروپایی در تهران بود که پادشاه ابله قاجار را وادار کرد خون امیرکبیر را بریزد و او را که میتوانست ایران را متحوّل کند، کنار بگذارد.»
🔸میرزا محمد تقیخان فراهانی، مشهور به امیرکبیر، متولد ۱۱۸۶ در هزاوه اراک، صدراعظم و شوهرخواهر ناصرالدین شاه قاجار بود.
🔅اصلاحات امیرکبیر، اندکی پس از رسیدن او به مقام صدارت آغاز شد و تا پایان دوران کوتاه صدارتش ادامه داشت. مدت صدارت امیرکبیر ۳۹ ماه بود. او بنیانگذار دارالفنون بود که برای آموزش دانش و فناوریهای نو به فرمان او در تهران پایهگذاری شد. همچنین انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه از جمله کارهای مهم او بهشمار میرود. رسیدگی به وضع مالیه، حذف القاب و عناوین، اصلاحات اجتماعی، سروسامان دادن به ارتش، اصلاحات مذهبی و... از مهمترین اقدامات او بود.
🔸امیرکبیر پس از اینکه با دسیسهٔ اطرافیان شاه از جایگاه خود برکنار و به کاشان تبعید شد، ۲۰ دی ۱۲۳۰ در حمام فین به دستور ناصرالدینشاه به قتل رسید و پیکرش با پیگیریهای همسر او در محدوده شرقی حرم امام حسین (ع) معروف به «پایین پا» به خاک سپرده شد.
ادامه دارد ...
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از فارس پلاس
▪️انتقاد کاربران فضای مجازی از تزریق ناامیدی مهران مدیری در برنامه دورهمی به بهانه طنز و نقد!
▪️بگذریم از اینکه چرا باید شبکه نسیم وسط بحران نفرت پراکنی و ترویج ناامیدی کند و امید را همسو با ضدانقلاب مسخره کند، اما ای کاش کاسب بزرگ اول مارکت، جزییات قرادادهای چرب و شیرینش را هم میگفت و بعد آرزو میکرد که ای کاش پارسال بود!
این حرفها بر سر شاخه بن بریدن است آقای مدیر شبکه!
💬 محمدرضا باقری
▪️شاخص امید امثال مهران مدیری و حمید فرخ نژاد نسبت مستقیم دارد با رانت و سهمی که از سفره دارند! به دلار هم حساب میکنند! از حدی کمتر شود، با کلنگ به جان امید عمومی میافتند و با اینکار اقتصاد را بیثباتتر میکنند. به خاطر ماهی ده هزار دلارشان، به سفره هر ایرانی چنددلار ضرر میزنند!
💬 علی علیزاده
▪️گیرم ما منتقد آقای روحانی و دولتش باشیم ولی با تعابیری که دیشب از مجری دورهمی درباره مسئولین شنیدم، شرمسار و سرافکنده شدم!
ترکیبی از تحقیر و تمسخر و تزریق ناامیدی!
💬 وحید یامینپور
▪️به نیتها کاری ندارم اما همونقدر که خرابکاری مشمئزکننده است؛ قُر و نِق زدن هم حال آدمو خراب میکنه اونم از آنتن تلویزیون با ژستِ اپوزیسیون!
#مهران_مدیری
💬 جواد نیکی ملکی
▪️در اوضاع بحرانی #سیل وناراحتی مردم، برای اثبات توهم #صدای_مردمم، اونم در تلویزیون دولتی(!)، پلاتویی بنویسی که باتمسخر حتی فکر #امید به درست شدن اوضاع رو از مخاطب دریغ کنی؛
خب چه دلیلی میشه پیداکرد جز عادتت به کسب درآمد و شهرت از ژست اپوزیسیون؟
💬 فاطمه ترکاشوند
▪️بعضی ذوق زده شدن که #مهران_مدیری به"مسئولین"انتقاد کرد! در واقع کاری که کرد،مسخره کردن صداوسیما، امید،آینده،راه نجات و حتی اصل زندگی بود! درحالیکه خودش از کنار همین صداوسیما گنده شده و به این ثروت رسیده.اگه واقعا دلش برای مردم سوخته،درآمد نجومیش از این برنامه رو وقف محرومین کنه!
💬 ساسان سروش
▪️مدیران #رسانه_ملی صریح و شفاف بگویند که این ذبح و استهزای امید، در غوغای تحریم و قهر طبیعت، شبی چند تمام میشود از جیب این ملت گرفتار؟ حداقل مروت را در حق امدادرسانان و هزاران نفر که در کنار سیلزدگان ایستادهاند، مراعات کنید!
💬 alireza moezi
▪️حیرتآور است که این روزها عدهای فعال سیاسی و تحلیلگر و هنرمند در شبکههای اجتماعی و حتی #رسانه_ملی نوک حملات خود را به سمت خود مفهوم #امید گرفتهاند! آیا کشتن حس امید در مردم در اوج فشارهای خارجی و مشکلات داخلی و حوادث طبیعی٬ مُد جدید روشنفکری است یا نشانگر بلوغ سیاسی؟
#دورهمی
💬 Ali Nasri
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
هدایت شده از بشری
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقازاده کیست؟! ببینید
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از بشری
♦️۳ چهرهای که رهبر انقلاب از آنان نام بردند
قسمت دوم
🔻جلال آلاحمد
🔅جلال در سال ۱۳۲۶ به استخدام آموزش و پرورش درآمد و همان سال از حزب توده جدا شد. آنها از رهبری حزب و مشی آن انتقاد میکردند و نمیتوانستند بپذیرند که یک حزب ایرانی، آلت دست کشور بیگانه باشد: «روزگاری بود و حزب تودهای بود و حرف و سخنی داشت و انقلابی مینمود و ضد استعمار حرف میزد و مدافع کارگران و دهقانان بود و چه دعویهای دیگر و چه شوری که انگیخته بود و ما جوان بودیم و عضو آن حزب بودیم و نمیدانستیم سر نخ دست کیست و جوانیمان را میفرسودیم و تجربه میآموختیم. برای خود من «اما» روزی شروع شد که مأمور انتظامات یکی از تظاهرات حزبی بودیم (سال ۲۳ یا ۲۴؟) از در حزب خیابان فردوسی تا چهارراه مخبرالدوله با بازوبند انتظامات چه فخرها که به خلق نفروختم اما اول شاهآباد چشمم افتاد به کامیونهای روسی پر از سرباز که ناظر و حامی تظاهرات ما کنار خیابان صف کشیده بودند که یک مرتبه جا خوردم و چنان خجالت کشیدم که تپیدم توی کوچه سیدهاشم و ... .»
🔸امام خمینی (ره)، ۲۶ اردیبهشت ۱۳۵۹ در دیدار شمس آلاحمد، برادر جلال و سردبیر وقت روزنامه اطلاعات، با بیان خاطرهای از جلال آلاحمد میگوید: «در اوایل نهضت یک روز دیدم که آقایی در اتاق نشستهاند و کتاب ایشان - غربزدگی - جلوی من بود. ایشان به من گفتند «چطور این چرت و پرتها پیش شما آمده است؟» یک همچنین تعبیری. فهمیدم که ایشان جلال آلاحمد است. معالاسف دیگر او را ندیدم. خداوند او را رحمت کند.»
🔅رهبر انقلاب تعابیر کمنظیری درباره جلال آلاحمد داشتهاند و او را «جلال آل قلم» توصیف کردهاند. صریحترین نظرات حضرت آیتالله خامنهای درباره جلال را میتوان در خلال پاسخهای ایشان به پرسشهای «انتشارات رواق» در سال ۱۳۵۸ مشاهده کرد که برخی از این نظرات را مرور میکنیم:
- - دقیقاً یادم نیست که کدام مقاله یا کتاب مرا با آلاحمد آشنا کرد. دو کتاب «غربزدگی» و «دستهای آلوده» جزو قدیمیترین کتابهایی است که از او دیده و داشتهام. اما آشنایی بیشتر من به وسیله و برکت مقاله «ولایت اسرائیل» شد که گله و اعتراض من و خیلی از جوانهای امیدوار آن روزگار را برانگیخت. آمدم تهران (البته نه اختصاصاً برای این کار) تلفنی با او تماس گرفتم و مریدانه اعتراض کردم. با اینکه جواب درستی نداد از ارادتم به او چیزی کم نشد. این مکالمه تلفنی برای من بسیار خاطرهانگیز است. در حرفهایی که رد و بدل شد هوشمندی، حاضرجوابی، صفا و دردمندی که آن روز در قلّه «ادبیات مقاومت» قرار داشت، موج میزد.
- به اسلام به چشم ایدئولوژی که باید در راه تحقق آن مبارزه کرد، نمینگریست. اما هیچ ایدئولوژی و مکتب فلسفی شناختهشدهای را هم به این صورت جایگزین آن نمیکرد. تربیت مذهبی عمیق خانوادگیاش موجب شده بود که اسلام را ــ اگرچه بهصورت یک باور کلی و مجرد ــ همیشه حفظ کند و نیز تحت تأثیر اخلاق مذهبی باقی بماند. حوادث شگفتانگیز سالهای ۴۱ و ۴۲ او را به موضع جانبدارانهتری نسبت به اسلام کشانیده بود و این همان چیزی است که بسیاری از دوستان نزدیکش نه آن روز و نه پس از آن، تحمّل نمیکردند و حتی به رو نمیآوردند!
- روزی تودهای بود. روزی ضد تودهای بود. و روزی هم نه این بود و [نه] آن. بخش مهمی از شخصیت جلال و جلالت قدر او همین عبور از گردنهها و فراز و نشیبها و متوقّف نماندن او در هیچکدام از آنها بود. کاش چند صباح دیگر هم میماند و قلههای بلندتر را هم تجربه میکرد.
- در نظر من، آلاحمد، شاخصه یک جریان در محیط تفکر اجتماعی ایران است. تعریف این جریان، کار مشکل و محتاج تفصیل است. امّا در یک کلمه میشود آن را «توبهی روشنفکری» نامید. با همه بار مفهوم مذهبی و اسلامی که در کلمه «توبه» هست. جریان روشنفکری ایران که حدوداً صد سال عمر دارد با برخورداری از فضل «آلاحمد» توانست خود را از خطای کجفهمی، عصیان، جلافت و کوتهبینی برهاند و توبه کند: هم از بدفهمیها و تشخیصهای غلطش و هم از بددلیها و بدرفتاریهایش.
ادامه دارد ...
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby
هدایت شده از همسرداری حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه به تربیت گام به گام
⛔️تربیت پادگانی ممنوع
#استاد_قرائتی
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از بشری
⚠️مراقب باشیم انتظار ما انتظار یهودی نباشد
آیت الله حائری شیرازی:
🔹«همین انتظار که امروز ما نسبت به حضرت مهدی (عج) داریم، یهود نسبت به پیامبر اسلام داشتند. یهودیان بر اساس همین انتظار… به سوی مدینه روانه شدند و در اطراف آن خیبر، فدک و… سکنی گزیدند تا به هنگام ظهور پیامبر آخر الزمان نخستین بیعت کنندگان با او باشند… اما وقتی پیامبر موعود به رسالت مبعوث شد، نه تنها با او بیعت نکردند، بلکه در مقابل انجام رسالتش خدعه، توطئه و صف آرایی کردند.
🔺آنها گمان می کردند که فاصله شان با پیامبر فاصله زمانی است، در حالیکه با آن حضرت، فاصله ی اخلاقی داشتند
‼️ فاصله ی ما با مهدی موعود (عج) نیز فاصله ی اخلاقی و معنوی است این فاصله اگر برداشته نشود، دیر یا زود ما را از امام زمانمان جدا خواهد ساخت…
🔸 و در مقابل چه بسیار کسانی که در ظاهر از بی خبران بسیار دورند، اما به دلیل آگاهی و پاکی درونی در واقع با امام عصر (عج) نزدیکند و پس از ظهورش بلافاصله به او می پیوندند.»
✔️ آری، یهودیان مدینه به دیگران همچون محرومان و بی خبران می نگریستند، اما خود از بیعت با پیامبر موعود بازماندند، چرا که با آن حضرت فاصله ی اخلاقی داشتند. در مقابل سلمان ها و اویس ها که در ظاهر از دوران و بی خبران بودند، پس از بعثت پیامبر خود را به پیامبر رساندند و بیعت کردند، چون فاصله ی معرفتی و اخلاقی را در نوردیده بودند.
اما فاصله ی ما با امام زمان (عج) چقدر است⁉️
خدا کند ما به سرنوشت یهودیان مدینه دچار نشویم…
🌿🌺 کمیته زنان #جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی🌺🌿
🌺 @zanan_enghelaby