هدایت شده از معیار
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(13)
💠 نقش مردم در مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻نقش مردم در مردم سالاری دینی این است که براساس مبانی و موازین و آموزه های دینی که از دین و از طریق دین شناسان می گیرند، در تمام امور دست به انتخاب می زنند؛ یعنی رئیس جمهور و نمایندگان خود را در قوۀ مقننه انتخاب می کنند و با انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان، رهبر نظام مردمی و دینی شان را انتخاب می کنند. بنابر این، در عرصۀ تعیین نمونه ها و مصادیق، مردم نقش کامل و تمام عیار دارند.
🔹اصل ششم قانون اساسی، رکن مردمی بودن و مردم سالاری نظام را چنین بیان می کند: «در جمهوری اسلامی ایران، امور کشور باید به اتّکای آرای عمومی اداره شود، از راه انتخابات، انتخاب رئیس جمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر اینها یا از راه همه پرسی، در مواردی که در اصول دیگر این قانون معیّن می شود.»
🔸با توجه به وجود مباحث مختلف پیرامون مسئلۀ دخالت عمومی افراد جامعه در تعیین سرنوشت جامعۀ خود، طیف نظریات دانشمندان اسلامی دربارۀ ارزش آرای عمومی در نظام مردم سالاری دینی را می توان به دو نظریه تقسیم کرد:
نظریۀ اول معتقد است که در چارچوب موازین اسلامی، مشارکت عمومی و استناد به آرای اکثریت برای تعیین تمام موارد و مصادیق سیاسی، تکلیفی دینی است و به مشارکت در برخی موارد و نفی مشارکت در برخی دیگر منحصر نمی شود.
🔹این نظریه، پس از تأکید بر رعایت معیارها و موازین اسلامی در رفتار سیاسی، در تمامی موارد از انتخاب رهبری جامعه اسلامی گرفته تا رئیس جمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شهر داران و... ، مشارکت عمومی را معتبر و موجّه می داند و رأی عمومی را لازم الاتباع تلقّی می کند.
🔸نظریۀ دوم معتقد است که استناد به آرای اکثریت در گسترۀ مشارکت سیاسی عمومی در نظام حاکمیت اسلامی، محدود به پاره ای از موارد و مصادیق رفتار سیاسی است و بخش وسیعی از موارد مزبور را در بر نمی گیرد. طبق این نظریه، دین شناسان و متخصصان در موارد بسیاری می توانند به خوبی از عهدۀ تشخیص رفتار سیاسی صحیح و در چارچوب موازین اسلامی بر آیند و لذا، جامعۀ اسلامی نیزای به استفاده از مشارکت عمومی در موارد مذکور نخواهد داشت.
🔺مراجعه به اندیشه ها، آرا و سیره امام خمینی (ره) به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، به وضوح نشان می دهد که ایشان مطرح کنندۀ نظریه اول بوده و بر مشارکت تمام عیار مردم مسلمان در مصادیق رفتار سیاسی، تصریح و تأکید کرده و در بیانی صریح و رسا، نظریۀ «محدود کردن مشارکت سیاسی عمومی» و پیامدهای آن؛ یعنی اختصاص مشارکت سیاسی در مصادیق و نمونه هایی به مجتهدان و دین شناسان را رد کرده و آن را توطئه ای بزرگ برای جامعه و نظام جمهوری اسلامی به شمار می آورند. (صحیفه نور، ج 18، ص 246)
🌺توسعۀ سیاسی و مردم سالاری دینی / دکتر محمدرحیم عیوضی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💠🍁
🍁
هدایت شده از معیار
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(14)
💠 بایدهای کارگزاران در مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻در بسیاری از کشورهای مدّعی دموکراسی و لیبرالیسم، ارتباط و پیوند بین مردم و مسئولان نظام، پیوند عمیق و عاطفی نیست. حضور آنان در بین مردم و میزان استقبالشان از این حضور، کاملاً نشان دهندۀ این مسئله است؛ در حالی که در نظام جمهوری اسلامی استقبال های گسترده و کم نظیر مردمی به خوبی رابطۀ عمیق و پیوند دینی و عاطفی مردم با رهبری و مسئولان نظام را به دنیا نشان می دهد. این پدیدۀ کم نظیر یکی از ارکان مشروعیت نظام و نشانه های وجود مردم سالاری واقعی در آن است. بدیهی است هر چه پیوند عمیق بین مردم و مسئولان نظام سیاسی برقرار باشد و در آموزه های دینی تأکید بر تقویت این پیوند شود، توسعۀ سیاسی کارآمدتری وجود خواهد داشت.
🔹مقام معظّم رهبری در دیدار مدیران و مسئولان بخش های خبری صدا و سیما فرمودند: «ملت ما ملتی است که با مسئولانش هم رابطۀ فکری دارد، هم رابطۀ عاطفی دارد؛ هم ایمان دینی اش به او حکم می کند که از این مسئولان متابعت کند؛ هم با آنها بده و بستان فکری دارد؛ از آنها حرف می شنود و به آنه حرف می گوید». (1369/12/21)
🔸بهترین وضعیت پیوند عاطفی و مذهبی مردم با مسئولان را در حکومت ولایی می توان یافت. مقام معظم رهبری در این خصوص می فرمایند: «ولایت آن حکومتی است که شخص حاکم با آحاد مردم دارای پیوندهای محبت آمیز و عاطفی و فکری و عقیدتی است. آن حکومتی که زورکی باشد، آن حکومتی که با کودتا همراه باشد، آن حکومتی که حاکم عقاید مردمش را قبول نداشته باشد و افکار و احساسات مردمش را مورد اعتنا قرار ندهد، آن حکومتی که حاکم حتی در عرف خود مردم، مثل حکومت های امروز دنیا، از امکانات خاص و از برخورداری ویژه برخوردار باشد و برای او، منطقۀ ویژه ای برای تمتّعات دنیوی وجود داشته باشد، هیچ کدام به معنای ولایت نیست.
🔹«ولایت؛ یعنی آن حکومتی که در آن ارتباطات حاکم با مردم، ارتباطات فکری، عقیدتی، عاطفی، انسانی و محبت آمیز است. مردم به او متّصل و پیوسته اند. به این علاقه مندند و او منشأ همۀ این نظام سیاسی و وظایف خود را از خدا می داند و خود را عبد و بندۀ خدا می انگارد. استکبار در ولایت وجود ندارد. حکومتی که اسلام معرفی می کند، از دموکراسی های رایج دنیا مردمی تر است. با دلها و افکار و احساسات و عقاید و نیازهای فکری مردم ارتباط دارد. حکومت در خدمت مردم است». (1379/1/6)
🔺بنابراین، رابطۀ بین مردم و حکومت اگر با پیوند عاطفی، عقیدتی، فکری، انسانی و محبت آمیز و... همراه باشد، جامعه از توسعۀ سیاسی عمیق تری برخوردار است.
🌺توسعۀ سیاسی و مردم سالاری دینی / دکتر محمدرحیم عیوضی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💠🍁
🍁
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
✔️ #سخن_نگاشت |هدف جنگ نرم دشمن
➖بعضیها هستند همهی سعیشان این است که در مبانی انقلاب ایجاد #تردید کنند و نشانههای #پیشرفت کشور را انکار کنند؛ ... این ستون فقرات کار فرهنگی دشمن است؛ این، آن لُبّ جنگ نرم دشمن است که ایجاد تردید کنند.
📅 امام خامنه ای (مدظله) |۲۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹
✅ @BDON_SANSOR
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
✔️ #سخن_نگاشت |روز حضور در میدان
➖امروز روز درنگ نیست. روز صیقل انسانیت انسانهاست. روز جنگ است. روز احقاق حق است. و حق را باید گرفت. و انتظار آنکه جهانخواران ما را یاری کنند بی حاصل است. امروز روز حضور در حجله جهاد و شهادت و میدان نبرد است.
📅 امام خمینی(ره) |۱۱ فروردین ماه ۱۳۶۷
✅ @BDON_SANSOR
هدایت شده از زمانه
🔴 #گام_اول | چند نکته مهم پیرامون آغاز غنیسازی ۲۰ درصد اورانیوم
🔻 #زمانـــه| ایران رسماً از آغاز غنیسازی ۲۰ درصد اورانیوم در کشور خبر داد. این اقدام ایران که در راستای اجرای قانون مصوب اخیر مجلس شورای اسلامی صورت گرفته، بلافاصله با واکنش غربیها مواجه شد و «پیتر استانو» سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: اروپا چنین اقدامی را به منزله انحراف جدی از تعهدات برجامی محسوب میکند!
🔹این در حالی است که این اقدام واکنشی طبیعی و قانونی به رفتارهای غیرقانونی آمریکا و بدعهدی اروپاییها بوده و مطابق بند ۳۶ برجام صورت پذیرفته است. به نظر میرسد خویشتنداری ایران، طرف آمریکایی ـ اروپایی را در مورد اراده تهران برای استیفای حقوق خود دچار برداشت غلط نموده است. اروپا و آمریکا باید متوجه این واقعیت باشند که طرف بدهکار ماجرا آنها هستند و استفاده از زبان زور و تهدید فقط انگیزه ایران برای سرعت بخشیدن به این روند را تقویت میکند.
🔹ایران بارها اعلام کرده مجموعه اقداماتی که در قالب گامهای پنجگانه کاهش تعهدات هستهای انجام داده برگشتپذیر است اما شرط آن لغو کامل همه تحریمها اعم از هستهای و غیر هستهای و ایجاد وضعیتی متناسب با روح برجام است.
🔹در چنین شرایطی که هیچیک از تعهدات طرف مقابل انجام نشده و از برجام جز پوستهای باقی نمانده، طبیعی است که ایران چنانچه در قانون اخیر مجلس هم بدان به عنوان یک الزام قانونی و غیر قابل اجتناب تاکید و تصریح شده، به هیچ وجه مسیر فرصتسوز کنونی را ادامه نخواهد داد.
🔹از سویی؛ باید توجه داشت که سیاست «فشار حداکثری» ترامپ و طیف افراطی حاکم بر کاخ سفید به دلیل حرکت بر مدار قلدری و زورگویی، عملا به ضد خود تبدیل شد و به اهداف از پیش تعیین شده خود نرسید، به گونهای که نه تنها در نهایت ترامپ را از صحنه سیاسی آمریکا توسط رأی مردم حذف کرد بلکه جمهوری اسلامی ایران با فعالسازی ظرفیتهای جدید تولیدی، علمی، پژوهشی، هستهای و دفاعی قویتر از گذشته شد.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از تولیدات رسانهای بدون سانسور
📍#تحلیل_نگاشت | لاریجانی، نظامی نیست؟!
یا روحانی، سوابق امنیتی ندارد؟!
♦️چه جوریاست که جماعت ورشکسته به تقصیر (مدعیان اعتدال و اصلاحات،) علیه نامزدی نظامیان اَلَم شنگه راه میندازن؛ اما از علی لاریجانی در انتخابات مجلس دهم حمایت کردن و حالا هم یکی از نامزدهای خود به جای روحانی در انتخابات آینده می دونن؟! مگه لاریجانی سوابق نظامی نداره؟!
🔹یه جور دیگه هم میشه پرسید: همین جماعت چطور در دو انتخابات، پای روحانی که سابقه امنیتی چند ده ساله داره جمع شدن؟ نه درباره سوابق امنیتی او اظهار نگرانی کردن و نه درباره سوابق ربیعی (عباد)، صالحی امیری، محمد شریعت (مداری)، طیب نیا، یونسی، حسام آشنا، فریدون و...؟!
♦️به قول معروف قربان برم خدا را- را یک بام و دو هوا را!
✍️محمد ایمانی
✅ @BDON_SANSOR
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
🔴از آن بیست درصد تا این بیست درصد
🔹در روزهای گذشته از سرگیری غنی سازی 20 درصدی اورانیوم توسط سازمان انرژی اتمی ایران در تاسیسات فردو به خبر اول رسانه های دنیا تبدیل شد. این کار به دنبال مصوبه مجلس شورای اسلامی در طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها» صورت گرفت. اقدامی ضروری و شجاعانه که هم برای تامین نیازهای کشور ضرورت داشت، هم برای آمدن حساب کار دست طرف های غربی برجام که گام های ضعیف کاهش تعهدات برجامی طی یک سال و نیم گذشته فقط به وقاحتشان افزوده بود و تقریبا مطمئن بودند پس از عقب نشینی های بی سابقه ی هسته ای در برجام، ایران دیگر به ایران هسته ای سال های 89 و 90 برنخواهد گشت!
🔺آن بیست درصد پرخیر
🔹ایران برای رآکتور تحقیقاتی تهران که تولید رادیودارو برای بیماران خاص را به عهده داشت، به سوخت بیست درصد محتاج بود که سال ها آن را از آرژانتین می خرید. از سال 87 آرژانتین با اشاره آمریکا فروش آن به ایران را متوقف کرد. نرسیدن سوخت به معنای خاموش شدن هسته مرکزی رآکتور و ضرر بزرگی به تاسیسات و مواجه شدن کشور با بحران تامین داروهای بیماران خاص بود. غربی ها برای فروش مجدد سوخت شروع کردند به گروکشی و شرط و شروط های عجیب و غریب.
🔹بیش از یک سال مذاکره با طرف های غربی برای خرید سوخت و تعلل و بازی درآوردن آنان، نتیجه ای جز دستور رئیس جمهور برای تولید سوخت بیست درصد توسط دانشمندان ایرانی در سایت فردو نداشت. طرف های غربی فکرش را هم نمی کردند ایران بتواند با آن امکانات کم این امر پیچیده را محقق کند. کاری که شهید شهریاری و همکارانش ظرف چند ماه با نبوغ و ابتکاری ویژه در کمال ناباوری غربی ها انجام دادند.
🔹رسیدن به این قدرت، باز شدن حساب ویژه ای برای ایران در مذاکرات با غربی ها را موجب شد. زورگوهایی که قصدشان وادارکردن ایران به التماس و امتیاز دهی بیشتر بود، حالا آماده بودند برای توقف غنی سازی بیست درصد هر امتیازی بدهند. در آلماتی 2 (فروردین 92) کشورهای 5+1 ترغیب شده بودند در برابر تعلیق شش ماهه ی غنی سازی بیست درصد، لغو تحریم های بانکی و نفتی را بپذیرند. اما امید تغییر رویکرد ایران با روی کار آمدن دولت جدید، این امتیاز دهی را عقب انداخت و در نهایت تبدیل شد به توقف غنی سازی بیست درصد در ازای لغو تحریم ها (در واقع تعلیق تحریم ها) در توافق ژنو (آبان 92).
🔹اعتماد و خوشبینی به طرف غربی موجب شد اجرای تعهدات ایران از جمله توقف غنی سازی بیست درصد پیش از اجرای تعهدات طرف مقابل باشد و میراث پرارزش شهید شهریاری سال ها کنار گذاشته شود؛ بدون اینکه مابه ازایش یعنی توقف تحریم ها وصول شود. عدم توازن بین تعهدات و تکالیف!
🔺این بیست درصد تعیین کننده
🔹حالا امروز با از سرگیری غنی سازی بیست درصد، آن اشتباه تاحدی درحال جبران است و توازن درحال برقرار شدن. واکنش ها و نگرانی های مقامات دیپلماسی غرب ناشی از میزان تعیین کنندگی اقدام ایرانی ها در معادلات بعدی ست.
🔹توان غنی سازی بیست درصد علاوه بر مزایای اقتصادی و فناوری خود، یک برگ امتیاز پرارزش در برابر دشمنان کشور است که قادر است محاسبه گری دشمن را به نفع ما تغییر دهد. آمریکا بنا داشت بدون کمترین هزینه به برجام برگردد و علاوه بر آن با تهدید یا اعمال تحریم های بیشتر پای امتیازگیری های گسترده تر از ایران را به برجام باز کند. این اقدام ایران نشان می دهد ایران توان و اراده استفاده از ابزارهای بازدارنده اش را دارد و طرف های برجام باید مسیرشان را عوض کنند.
🔹این برگ امتیاز پرارزش که مزین به خون شهدای هسته ای ست، سال ها به خاطر تفکر حاکم بر دولت از مردم ایران گرفته شده بود. عباس عراقچی در دوران مذاکرات هسته ای خیلی راحت گفته بود توقف غنی سازی بیست درصد را پذیرفتیم؛ چون به آن نیازی نداشتیم! با همین نگاه قجری، گنج پرارزش مان را در مقابل هیچ و با تضمین امضای جان کری حاتم بخشی کردند. این هم از تجربیاتی ست که اگر ثبت نشود، این عقب گردهای شرم آور بازهم تکرار خواهد شد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از زمانه
🔴 بایدن نیامده خلع سلاح شد‼️
🔻 #زمانـــه| رهبر معظم انقلاب فرمودند: «اگر تحریمها برداشته شد، بازگشت آمریکا به برجام معنا میدهد؛ البته مسئله خسارتها که جزو مطالبات ما است در مراحل بعدی دنبال خواهد شد، اما بدون رفع تحریمها بازگشت آمریکا به برجام حتی ممکن است به ضرر کشور هم باشد».
🔹معظم له با فرمایشات خود راهبرد جمهوری اسلامی در دوره بایدن را تعیین کرده و همزمان مسیر پیش رو را بهصورت کامل ترسیم نمودند. کاملاً روشن است که بایدن میخواهد به برجام بازگردد و این بازگشت از سر اضطرار و نبود راههای جایگزین است.
🔹بایدن بهخوبی میداند که فشارها اکنون در سقف است و آمریکا دیگر ابزار تحریمی برای افزودن فشارها بر ملت ایران در اختیار ندارد. از طرفی منطقه نیز در کنترل محور مقاومت است و گزینه اخراج آمریکاییها جدی و درعینحال عملیاتی شده است. از طرفی دیگر گزینه نظامی علیه ایران هم در پرتو قوی شدن، در حد یک شوخی است. حال دیگر فشارها نیز همانطور که رهبر انقلاب فرمودهاند اثر خود را از دست داده است و ایران در حال پاسخدهی درون برجامی برای موازنهسازی به تعهدات است.
🔹 حالا تنها یک راه برای بایدن باقیمانده است، اینکه به برجام بازگردد، مقداری از فشارهای اقتصادی بکاهد و یک فضای تنفسی و قابل دفاع برای همکاران غربگرای خود در ایران ایجاد کند، قبل از آنکه تجربه ترامپ میراث آنان را در ایران بر باد دهد. بایدن در این طراحی قصد دارد بدون پرداخت مابهازا به برجام بازگردد و همزمان با ساخت اجماع بینالمللی از بیرون و ایجاد دوقطبی و شکاف سازش- مقاومت از طریق ظرفیت شبکه غربگرا در داخل، مجدداً نظام را به میز مذاکره بکشاند و در ادامه برجام را به بخشهای موشکی و منطقهای تعمیم دهد.
🔻 اکنون رهبر معظم انقلاب قبل از استقرار بایدن در کاخ سفید، دست دشمن را خوانده و دست بالا را به همت استقامت ملت ایران و مؤلفههای قدرت ملی به کار گرفته است و عملاً با مشروط کردن لغو همه تحریمهای ظالمانه بهعنوان مابهازای بازگشت به برجام، بایدن را در همان ابتدا خلع سلاح کرده است.
🖌 #احمد_بنافی【 ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
🔴کرامت بزرگ آیت الله مصباح
🔻 #زمانـــه | اين روزها عدهای از دوستان آيتالله مصباح، در رسانه ملی به نقل پارهای از کرامتهای آيتالله مصباح پرداختند که آری ايشان از زمان مرگ خود و وضعيت بعد از مرگشان مطلع بودهاند و همچنين بعد از مرگ چشمان خود را برای غسالشان باز کردهاند.
🔹بنده به آن دوست پاکنیت عرض ميکنم اينها که چيزي نيست؛ چنين مسائلی درباره بسياری از افراد عادی هم فراوان نقل و تجربه شده است.
🔹کرامت بزرگ آيتالله مصباح اين بود که آنچه ديگران در آيينه نمی ديدند، در خشت خام ميديد. ايشان پيش از انقلاب، انحطاط انديشهاي و عملي برخی از انقلابيون بزرگ را پيشبينی کرد. (انقلابيونی که حتي خودشان را پدرخوانده انقلاب ميدانستند و حتی ابراز میکردند آنها بودند که امام را براي تسريع در پيشبرد اهدافشان، جلو انداختند؛ به اين دليل که سيد بود و مقبوليت مردمي داشت!)
🔹کرامت بزرگ آيتالله مصباح اين است که از اوايل دهه شصت، بی اعتقادی پارهاي از مدعيان روشنفکري غربزده و نفوذيان انگليسي به اسلام و انقلاب را که حتي در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم نفوذ کرده بودند! و در رسانههايمی جمهوری اسلامی به تفسير مثنوی و نهج البلاغه ميپرداختند!، ابراز کرد و تقابل آنها با تفکر اسلامی و قرآنی و انقلابی را دست کم ده سال جلوتر از دیگر افراد تیزبین آفتابي کرد.
🔹کرامت آيتالله مصباح اين نيست که بعد از مرگ، براي غسّال چشمان خود را باز کند؛ چشمان او هميشه باز و بينا و بصير بود؛ او شصت سال است که به دنبال بازکردن چشمان ديگران بر روي حقايق اسلام و فرهنگ اهل بيت بوده است و در اين جهاد بزرگ، عمارگونه هزاران چشم را بينا کرده است؛ فتنههای عمیق را آشکار کرده است؛ غبارهای غلیظ را کنار زده است و عمارگونه جان و آبرو و هستي خود را فداي انقلاب و ولايت کرده است. اینهاست کرامات عمار انقلاب.
🖌 #شریفی
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
🔴 تردید و تحقیر و تحریف ذیل گفتمان تَکرار
🔻 #زمانـــه | این روزها که آشوبهای کاخ سفید، حواس خیلی از دلدادگان و وادادگان قبله آمال آمریکایی را پرت نموده و #اتوپیای_آمریکایی را به چالش کشیده و به امری موهوم و مالیخولیایی تبدیل کرده است، سری بزنیم به گفت و گوهای رایجی که در حاشیه گفتمان دولت دیپلمات از تربیونهای عمومی مطرح شدند و جای تأمل و تأسف داشتند.
🔹یکی گفت که طوری قیمت ارز را تغییر دادیم که احدی از مردم متوجه نوسان قیمت نشد و هیچ صفی برای برای کالاهای اساسی شکل نگرفت..عجبا!
🔹آن دیگری که پوششی آمد و چون ضربهگیر، ناگفتهها را راحت به زبان آورد، گفت که اگر تیمی غیر از دولت ما سرکار بود تسلیم محض اقتصادی میشدیم و اقتصاد به فنا میرفت و بهتر از این نمیشد.
🔹دیگری که سرخوشتر بود و در وسط اغتشاشات، از رژیم مصرف ساندویچش جا نمیماند، گفت: پدرم به حاج قاسم گفت نرو منطقه عاقبت ندارد. و همچنین تأکید کرد که اگر ترامپ سر کار میماند بهتر بود، چون اعمال فشار باعث تغییر رفتار نظام یا تغییر اصل نظام میشد.
🔹حال و هوای #جریان_تحقیر که میگوید نمیتوانیم و باید وارد کنیم، #جریان_تردید که تکلیفش را در دوقطبیسازی میان مردم و سیستم تعریف کرده و #جریان_تحریف که گذشتههای معاصر را هم یا نمی گوید یا کاریکاتوری بیان میکند و یا خیلی درشت انکار میکند، این روزها شنیدنی و دیدنی است.
🔹 مثلث تحقیر و تردید و تحریف که دچار #فروپاشی_فکری و ایدئولوژیک و ازدست رفتن پایگاه مردمی و اعتماد عمومی شده، بطور #هیبریدی و متراکم، دست به کار شده و حافظه ملت را با تکرار معروف خودشان به فراموشی متهم کنند و خیلی وقیحانه دم از احساس تکلیف برای انتخابات میزنند.
🔹به قول آن اندیشمند بزرگوار نباید در زمین بازی اینها وارد شد و سراغ #آدرس_غلط هایشان رفت. فرار رو به جلوهایشان در زیر سوال بردن نظام و ولایت فقیه را نیز نباید جدی گرفت و فقط بطور مشخص و با حواس جمع پرسید که برای اقتصاد و معیشت مردم چه کردید؟ چرا چرخ سانتریفیوژها را معطل نمودید و چرخ زندگی مردم را همزمان تعطیل؟ روزهای ابتدایی دولت خود #آب مردم را به شرط دیپلماسی کردید و در ایستگاه آخر دولت فخیمه، #هوای_سالم را به تحریم گره زده و شرطی نمودید؟
🖌 #علیرضا_محمدلو 【 ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
🔴 #جنگ_نشد| تحلیف بایدن یا یوم الفرقان‼️
🔻 #زمانـــه| ترامپ به پایان رسید اما این تازه آغاز ماجرا برای بازخوانی توئیت ها و تحلیل هایی مالیخوئیایی است که بوی باروت و خون میداد و در چهار سال گذشته از سوی کاسبان ترس و تهدید، جریان تحریف ، غربگرایان و اقلیت بهاری تکرار میشد.
🔹محمدقوچانی ها ، تاج زاده ها، عبدالرضا داوری ها، زیباکلام هایی که به بهانه ی نعره های ترامپ ، آمدن ناو لینکلن، آوردن بولتون، سفرهای هوک و پمپئو به منطقه بر طبل "جنگ قریب الوقوع " می کوبیدند و با رویای بازگشت شاه سلطان حسین ها ، بزدلانه از دوگانه جنگ و صلح مینوشتند.
🔻رفتار چهارساله ی این جماعت خودباخته در سه سطح قابل ارزیابی است:
1⃣ #خوشبینانه : در جنگ ادراکی دچار خطای محاسباتی شده بودند.
2⃣ #بدبینانه: کاسبان تحریم و تهدید با ستایش ترامپ و ضریب دهی به تهدیدات او آرزوی تداوم حیات سیاسی ترامپ برای فشار بیشتر علیه ملت ایران بودند. همان حقیقتی که بر زبان فائزه هاشمی جاری شد.
3⃣ #واقع_بینانه: این جریان بخشی از جریان تحریف بودند که با تحریف واقعیات و تحقیرملی به دنبال تجویز نسخه سازش و بوسه زدن بر پنجه گرگ بودند.
🔻وجه مشترک سه گانه ی فوق این است که این جماعت در هر حالت مکمل جریان تهدید و تحریم در داخل کشور بوده و قطعه ای از جورچین فشارحداکثری بوده اند. بماند که این تحلیل ها عیار و اعتبار این آقایان همیشه مدعی را هم هویدا ساخت!
🔹 اما در اوج جنگ هشتک ها و رژه ی واژه های #جنگ و #مذاکره ، خداوند متعال حکمت الهی بر زبان یک مرد الهی جاری ساخت و رهبر بصیر انقلاب فرمود: "جنگ نخواهد شد _ مذاکره نخواهیم کرد"
🔹 اکنون که شیشه حیات سیاسی ترامپ با سنگ الکترال شکست وقت قضاوت و عیارسنجی است: جنگ نشد، مذاکره نکردیم ، آرزوی یک تماس تلفنی به دل ترامپ ماند و حنای فشارحداکثری کمرنگ شد.
🔹بایدن چهره روتوش شده ترامپ است ولی روز تحلیف بایدن برای وجدان های بیدار میتواند #یوم_الفرقان باشد!
🖌#محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از زمانه
🔴 #سواد_رسانـــه| تیپولوژی سه گانه در باب رسانه خوان ها
1⃣ تیپ #اطلاعات_محور:
🔹 برخی بشدت عاشق خبرند و در پی اطلاعات و داده بیقرارند. اینکه چه کسی چه گفت برایشان بسیار اهمیت دارد و کارکرد اصلی این پیگیری مجدانه، اشباع حس کنجکاوی و قدرت نقل خبر بالا برای صاحبان چنین روحیه و تیپ رفتاری است. #انبار اطلاعات #خام هستند و انسان مطلع در پیشانی آنها نقش بسته است و به دلیل فقدان مبانی، تحلیل درست و واقع نمایانه ای ندارند و دچار نزدیک بینی یا دوربینی های بد موقع می شوند.
2⃣ تیپ #دانش_محور:
🔹برخی برایشان دانش رسانه ای مهم است و کبریات و قواعد رسانه ای را بشدت دنبال می کنند و هیجان شناختی بالایی دارند. عمده کتاب های در باب رسانه و ارتباطات را خریده و خوانده اند و قافله دانش را رهروی قدران و جدی هستند و دغدغه چگونه گفتن ها را دارند. این تیپ رفتاری نیز دانشمندانی با پرستیژ و دیسیپلین بالا به شمار می آیند و از سر هیجان شناختی و نداشتن داده های کافی در تحلیل مسائل، چه بسا در #تله_های_ادراکی و خطاهای شناختی ناشی از ضعف در مساله شناسی گیر افتاده اند.
3⃣ تیپ #مساله_محور:
🔹برخی از رسانه دان ها و خبرخوان ها به معنای واقعی، هم قواعد رسانه ای و راهبردها را خوب بلدند و هم دیتا و اطلاعات کافی جهت آنالیز و ارزیابی در چنته دارند و اساسا در رسانه به دنبال حل مساله هستند. دچار افراط و تفریط در خوانش رسانه ای نمی شوند و کمتر هیجانی شده و واکنش های تکانشی و آنی ندارند.
🔹 این تیپ، اطلاعات را با نگاهی قاعده مند و چینشی پازل گونه و حتی الامکان متصل باهم و شبکه ای مطالعه می کنند. از آنجایی که صرف مطالعه اخبار باعث کاشت روحیه انفعالی و اقدام انعکاسی می شود، هر متنی را با فرامتن و زیرمتن آن ضرب نموده، چیستی و منبع خبر، چرایی و عقبه خبر و چگونگی و قواعد حاکم بر خبر را به تفاهم می رسانند و جمع بندی دقیق تری برای کنشگری فعال در اتمسفر رسانه ای طراحی می کنند تا از مارپیچ مصرف کننده های ساکت و مقلد رسانه ای به در آیند.
🖌 #علیرضا_محمدلو【ڪارشناس زمانه】
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش