هدایت شده از زمانه
⭕️درماندگی بیسابقه اسرائیل مقابل ایران
💢مرور مواضع مقامات اسرائیل و تحلیلگران غربی، از درماندگی و هراس بیسابقه رژیم صهیونیستی در مقابل ایران حکایت میکند.
💯این هراس و درماندگی به این علت است که اصرار صهیونیستها بر خروج آمریکا از برجام، به افزایش اقتدار ایران ختم شده و اکنون صهیونیستها مورد شماتت محافل داخلی خود و غرب قرار دارند که چرا موجب شدهاند توافقی با آن کارکرد بینظیر در مهار برنامه هستهای ایران و موثر در سایر فشارهای امنیتی و اقتصادی به هم بخورد و ایران اقتدار خود را باز یابد.
♦️از سوی دیگر اسرائیل با اصرار نسجیده بر بلوفهای «تهدید نظامی»، هم گزینه نظامی را از اعتبار ساقط کرده و هم موجب ضربات بیسابقه نظامی و امنیتی به مراکز صهیونیستی در فلسطیناشغالی و نیروهای آمریکا در منطقه شده است.
🔻نفتالی بنِت نخستوزیر اسرائیل هفته گذشته در اعترافی توام با سرشکستگی و تحقیرشدگی گفت «ایرانیها در حالی که با امنیت در تهران نشسته بودند، اسرائیل را با موشک محاصره کردند. آنها ما را از راه دور آزار میدهند و آسیب میزنند.»
🔺روزنامه هاآرتص نوشت: «اسرائیلیها سرانجام حقایق را در مورد ترامپ شنیدند. برخی مقامهای اسرائیل، تصمیم ترامپ برای خروج از برجام را به خاطر اینکه موجب افزایش غنیسازی اورانیوم از سوی ایران شده، اشتباه اصلی دهه گذشته درباره ایران خواندند، از جمله رئیسسابق موساد، و وزیر دفاع و فرمانده ارتش اسرائیل.
زمانی که رئیسجمهور سابق آمریکا تصمیم به خروج از توافق هستهای با ایران گرفت، بنیامین نتانیاهو -نخستوزیر وقت اسرائیل این تصمیم را به یک جشن سیاسی تبدیل کرد. اما حالا مقامات اسرائیلی میگویند ایناشتباه بزرگ دهه گذشته درباره ایران بوده است.»
🔸توماس فریدمن تحلیلگر ارشد آمریکایی در روزنامه نیویورک تایمزنوشت: «خروج ترامپ از برجام، که پمپئو و نتانیاهو به شدت از آن حمایت کردند، یکی از احمقانهترین، ضعیفترین و بینتیجهترین تصمیمات امنیت ملی ایالات متحده در دوران پس از جنگ سرد بوده است. این تنها مدعای من نیست و بسیاری بر این دیدگاه هستند.
🔻 همچنین ژنرال «گادی آیزنکوت» فرمانده ارشد نظامی اسرائیل در زمانی که ترامپ از توافق خارج شد، گفت: «تصمیم ترامپ، ایران را از همه محدودیتها رها کرد و برنامه هستهای آن را به یک موقعیت بسیار پیشرفتهتر سوق داد».
♨️البته آمریکا و اسرائیل به هنگام تدارک برای خروج ترامپ از برجام، تصور میکردند دست ایران بسته است و بنابراین رو به قبله خواهد شد؛ هم مجبور است تعهدات برجامی را یکطرفه به اجرا بگذارد و هم تحریمها را دو برابر بیشتر حس میکند و بنابراین به زانو در میآید(!)
🚫آنها متاسفانه در این طراحی خباثتآلود، روی #انفعال برخی دولتمردان وقت ایران حساب ویژه باز کرده بودند.
آمریکا و اسرائیل چنانکه فدریکا موگرینی فاش کرد مطئمن شدند که دولت روحانی حتی در صورت خروج آمریکا از برجام، تعهدات هستهای را کاهش نمیدهد. ضمنا میشنیدند که برخی مدیران وقت در دولت چگونه ضمن بزرگنمایی تحریمها، اظهار ناتوانی میکنند. "بنابراین دچار این توهم شدند که هم تعهدات آمریکا را به صفر برسانند و هم دولت ایران را گروگان برجام نگه دارند‼️
✅اما روی کار آمدن نمایندگان انقلابی در مجلس یازدهم از خرداد 1399 و سپس انتخاب رئیس جمهور باورمند به توانمندیهای مردم و نظام در خرداد 1400 تمام رشتههای آمریکا و اسرائیل را پنبه کرد و درماندگی فعلی راگریبانگیر آنها ساخت.♻️
ـــــــــــــــــــــــــــ
[ #زمانه | آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
رئیسی متشکریم
🔹شاید از یاد برده باشیم که همین سه چهار ماه قبل، با چه وضعیت بحرانی دست و پنجه نرم می کردیم.
♦️از یک طرف، کرونا روزانه بیش از 700 نفر را قتل عام می کرد و شاهد ازدحام و نارضایتی مردم بودیم که ساعت ها در صف می ایستادند و آخر سر، بسیاری از آنها نمی توانستند واکسن بزنند؛
🔹از طرف دیگر در اثر بی تدبیری برخی مدیران و رها شدگی مسئولیت، تشکیل صف های آزار دهنده برای دارو و مرغ و گوشت و تخم مرغ و روغن و...، رویدادی تلخ و تکراری شده بود...
♦️آقای رئیسی و دولت او، مسئولیت های بر زمین مانده بسیاری دارند که باید به انجام برسانند و احیای تدریجی رونق اقتصاد و ارزش پول ملی، یکی از دشوار ترین آنهاست.
🔹اما تا همین جا قدردان مدیرانی هستیم که هم بر حفظ سلامت مردم همت گماشتند -در حالی که همین حالا کرونا در برخی کشورهای پیشرفته، بالغ بر 1600 نفر در روز قربانی می گیرد- و هم با انجام تدابیر لازم، صف های اعصاب خُرد کن را برچیدند.
♦️آقای رئیسی! از این که در همین سه ماه، آن صحنه های تلخ را از میان مردم ما جمع کردید، متشکریم. هر چند که با این توانستن، انتظارات مردم از شما بیشتر شده است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از علمدار
🔻مخفیکاری حامیان روحانی درباره مذاکرات منطقهای و موشکی در وین
بازخوانی یک افشاگری تاریخی/ موگرینی: عبارتی در برجام وجود دارد که زیربنای «مسائل دیگر» است/ این بند به درخواست تیم ظریف در متن آورده شد!
واکنش حاج قاسم سلیمانی به طرح «برجام۲» چه بود؟
🔹با آغاز دور جدید گفتگوها در وین، رسانههای حامی روحانی و تیم سابق مذاکرهکننده مدعی شدند که هیات جدید ایرانی با پذیرش روند طی شده در شش دور مذاکرات قبلی به سرپرستی عباس عراقچی، عملا هیچ ابتکار جدیدی در مذاکرات صورت نداده است.
🔹این ادعا با پاسخ رسانهها و منابع متعدد خبری روبرو شد. به سرعت مشخص شد که آن چه در شش دور قبلی به دست آمده تنها یک پیش نویس پر ابهام و ناقص بوده که بر روی تمام قسمتهای آن مذاکره صورت خواهد گرفت.
🔹بر خلاف القای این جریان رسانهای، این اتفاق چیزی نبوده که در وین بر تیم ایرانی تحمل شود بلکه تصمیمی بود که در ابتدای آبان از سوی وزیر خارجه اعلام شده بود. امیرعبداللهیان طی مصاحبهای در خصوص چگونگی حضور ایران در مذاکرات وین اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی به «فرمت» وین متعهد بوده اما «مذاکرات را از بنبست وین ادامه نمیدهد».
🔹اما تفاوت بسیار مهم دیگری که در این دور از مذاکرات رخ داد، قاطعیت ایران در برابر خواستههای فرابرجامی طرفهای غربی بود. متاسفانه در دور قبلی مذاکرات وین چراغ سبزهایی مبنی بر گفتگوهای منطقهای و موشکی به طرف مقابل داده شده بود که به تصریح علی باقری در گفتگو با میدلایستآی در این دور از مذاکرات جایگاهی ندارد.
🔹اعلام این مطلب از سوی رسانهها و منابع خبری، حامیان روحانی را به تلاش برای تکذیب این مطلب واداشت. جریان رسانهای مشخصی که در سالهای گذشته از ناچاری ایران در اعطای امتیازات امنیتی به طرف مقابل سخن میگفت، اکنون ادعا میکند که دولت روحانی موافقتی با مذاکرات موشکی و منطقهای نداشته است. اما بازخوانی افشاگری مهم فدریکا موگرینی در چهار سال قبل، میتواند به روشن شدن صحنه کمک کند.
🔹۱۲ آذر ۱۳۹۶ فدریکا موگرینی در اظهاراتی گفت: امروز رازی را درباره درخواست ایران در برجام افشا میکنم. در بخش مقدمه (PREAMBLE) توافق هستهای ایران نیمجملهای با این مضمون وجود دارد که خواستار قرار دادن برجام به عنوان زیربنایی برای گفتوگو درباره مسائل دیگر است.
🔹مسئول سیاستخارجی اتحادیه اروپا به این بخش از مقدمه برجام اشاره کرده که در آن آمده است:
They anticipate that full implementation of this JCPOA will positively contribute to regional and international peace and security
اعضای برجام اﻧﺘﻈﺎر دارﻧﺪ ﮐﻪ اﺟﺮای ﮐﺎﻣﻞ اﯾﻦ ﺑﺮﺟﺎم در جهت ﻣﺜﺒﺖ ﺑﻪ ﺻﻠﺢ و اﻣﻨﯿﺖ ﻣﻨﻄﻘﻪای و ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﮐﻤﮏ ﻧﻤﺎﯾﺪ.
🔹همین عبارت بود که مقامات آمریکایی بارها با اشاره به آن مدعی شدند که ایران بخاطر حمایت از گروههایی چون حزبالله لبنان و یا گسترش فعالیتهای دفاعی و موشکی خود روح برجام را نقض کرده است!
🔹بخش عجیبتر سخنان موگرینی اما به چگونگی درج این عبارت در برجام برمیگردد. به گفته مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا، این جمله به درخواست ایران در بخش مقدمه برجام گنجانده شده است و هدف از آن را استفاده دولت ایران از این بند برای مناقشات داخلی میخواند! بدین معنا که دولت سابق برای پیشبرد اهداف خود در برجامهای تکمیلی در حوزه موشکی و منطقهای، نیازمند استناداتی از درون برجام بود تا بتواند حاکمیت را برای همراهی با چنین ایدهای مجاب کند.
🔹البته پیش از آن نیز در پیام نوروزی حسن روحانی در سال ۹۵ به وضوح از لزوم طراحی و اجرای برجام۲ سخن گفته شده بود. او همچنین در مناظرههای انتخابات ریاست جمهوری در سال ۹۶ صراحتا اعلام کرد که در صورت پیروزی برای برداشتن تحریمهای موشکی نیز اقدام خواهد کرد.
🔹این فشارهای جریان غربگرا در نهایت باعث شد تا در شرایطی که سردار سلیمانی به ندرت در رسانهها حضور مییافت و در خصوص مسائل خارجی اظهار نظر میکرد، در کنگره شهدای استان کرمان به صراحت به چنین روندی واکنش نشان دهد. فرمانده وقت سپاه قدس در این خصوص گفت: «این که اصرار میکنند بر برجام۲، برای این است که میخواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام۲ شرکت کردیم، تمام میشود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. آنها برجام۳ هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید در ایران خشکانده شود.»
🔹با این وصف، ایده مذاکرات امنیتی در حوزه موشکی و منطقهای چیزی نبود که صرفا در مذاکرات وین مورد توجه تیم روحانی و ظریف قرار گرفته باشد، بلکه از ابتدای انعقاد برجام، مقدمات پیشبرد چنین پروژهای در درون متن توافق تعبیه شده بود و در تمام دورهها و حتی پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی به طور جد از سوی تیم سیاست خارجی روحانی پیگیری میشد.،/رجانیوز
@bdon_sansor
هدایت شده از معیار
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل(۱۲۰)
🌀 خبر: شب گذشته (۱۴ آذر) رئیسجمهور در برنامه تلویزیونی با مردم در خصوص عملکرد ۱۰۰ روزه دولت سخن گفت؛ از مباحث داخلی مانند واکسن و مشکل کمآبی تا مباحث مربوط به سیاست خارجی همچون سازمان شانگهای، سوآپ گازی با ترکمنستان و بالاخره مذاکرات هستهای که نوشتن در خصوص هرکدام مجال کافی میخواهد که در این مقال نمیگنجد؛ اما این گزارش نکات قابلتأملی داشت که به چند مورد اشاره میشود.
🍃🌹🍃
❌ نکات تحلیلی:
1⃣ رئیسجمهور زمانی که در خصوص نواقص و مشکلات سخن میگفت، ورود مصداقی و بهاصطلاح کف میدانی داشت که حاکی از تسلط وی بر چالشهای کشور بود؛ این مورد یکی از برکات سفرهای استانی رئیسجمهور است؛ چراکه باعث شده تا رئیسجمهور از کلیگویی پرهیز نموده و با زبان بیتکلف، صریح و با اشراف نسبت به موضوعات مختلف، با مردم سخن بگوید.
2⃣ رعایت اخلاق و فرهنگسازی برای گفتگو با مردم یکی دیگر از ویژگی سخنان دیشب رئیسجمهور بود. مردم طی سالها عادت کرده بودند که منشأ مشکلات، دولتهای گذشته معرفی شود و در همین گفتگو نیز رئیسجمهور میتوانست لااقل در موضوع واکسن و خزانه خالی در زمان تحویل گرفتن دولت، با کنایه از دولت قبل سخن بگوید؛ اما ترجیح داد تا با تمرکز بر اقدامات دولت سیزدهم، در راه فرهنگسازی گفتگوی درست با مردم قدم بردارد.
3⃣ توفیقات بیانشده از بحث واکسن تا ارتباط مؤثر با کشورهای همسایه همچون ترکمنستان و تاجیکستان و قراردادهای مهم و تأثیرگذار با سایر کشورها و عضویت ایران در سازمان شانگهای و... بهخوبی نشان داد که دولت در امر مهم تبلیغات و عملیات رسانهای توفیق چندانی مانند سایر عرصهها نداشته است؛ چراکه بسیاری از این موارد بهخوبی در افکار عمومی انعکاس نیافته و بخشی از مردم از این دستاوردها و تأثیرات آن اطلاعی ندارند.
💠 نکته پایانی: شاید بتوان گفت که برجستهترین ویژگی سخنان رئیسجمهور، امیدآفرینی بر مبنای واقعیات و نه بر اساس وهمیات بود. تجربیات موفق دولت در ۱۰۰ روز اخیر بدون اتکا به غرب و حتی بدون FATF و به دنبال آن واکنش مثبت مردم و رضایت ۷۲ درصدی از رئیسجمهور به اعتراف موسسه گالوپ، بهخوبی نشان داد که کار صادقانه برای مردم همراه با مجاهدت و آنچه رئیسجمهور آن را کار بسیجیوار نامید، باعث امیدواری مردم نسبت به آینده و مشارکت ایشان برای حل مشکلات خواهد شد.
✍ مصطفی برزکار
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
هدایت شده از زمانه
#قسمت_اول
🍃🇮🇷فهرست خدمات 100 روزه دولت🇮🇷🍃
💢اکنون 100 روز از آغاز به کار دولت سیزدهم میگذرد، 100 روز به یک معنا، اگرچه زمان معناداری برای رقم زدن تحولات مهم توسط یک دولت نیست اما به جرات میتوان گفت که سید ابراهیم رئیسی در مدت زمان کوتاه، اتفاقات راهبردی قابل توجهی رقم زده است.
⭕️رئیسی در شرایطی دولت را از روحانی تحویل میگرفت که مردم هرروزه نسبت به آینده ناامیدتر میشدند. عملکرد روحانی در سالهای سکانداری ریاست دستگاه اجرایی کشور ثمرهای جز رکود اقتصادی و تورم بیسابقه و افسارگسیخته برای مردم حاصلی نداشت و رکوردهای تاریخی و تأسفبار همچون رکورد رشد منفی اقتصادی، رکورد گرانی مسکن، خودرو و قیمت ارز، رکورد کاهش ارزش پول ملی، رکورد تعطیلی کارخانجات و کارگاههای تولیدی، رکورد افزایش شاخص فلاکت و... به نام دولت خود ثبت کرد.🍂
🌱رئیسدولت سیزدهم اولین و شاید مهمترین اقدامی که در این 100 روز انجام داد، تغییر نگاه دولت به مردم بود. سفرهای کم خرج و امیدوارکننده آخر هفته به استانها، بازدیدهای سرزده، گفتوگوهای مستقیم و بیواسطه با اقشار مختلف مردم، مدیریت عوارض زلزله در هرمزگان و اندیکا، مدیریت بحران حمله سایبری به پمپبنزینها و اصرار به اینکه دولت دیگر مردم را در طرحهای اقتصادی و سیاسی غافلگیر نخواهد کرد، از مهمترین مصادیقی است که میتوان از تغییر نگاه قوه مجریه به مردم یاد کرد. جالب آنکه پس از مدتها رضایت عمومی از قوه مجریه در ایران روند صعودی پیدا کرده است.
✅۱. ثمره 100 روز تلاش دولت، تامین میلیونها دُز واکسن و مدیریت موفق کرونا
دستاوردهای ۱۰۰ روزه دولت سیزدهم فقط به سفرهای استانی محدود نمیشود بلکه سلامت جامعه را نیز در بر گرفته است؛ روحانی در حالی مدیریت بحران کرونا را با هفتصد کشته در روز تحویل دولت رئیسی داد که درمان کرونا را هم گروگان سیاست خارجه خود و برجام کرده بود. بسیاری از مسئولان دولت حسن روحانی در حالی تلاش داشتند عدم واردات واکسن کرونا به کشور را بهدلیل نپیوستن ایران به FATF گره بزنند که با روی کار آمدن دولت رئیسی میلیونها دز واکسن کرونا وارد کشور شد.
⛔️محدودیت در ارائه خدمات به مردم در مشاغل خدماتی، کمبود واکسن کرونا و صفهای طولانی چند صد متری در مراکز تزریق واکسن ، محدودیتهای تردد شبانه و تعطیلی رفت و آمدهای خانوادگی، ممنوعیت مسافرتهای بین شهری، تعطیلی برخی از کسب و کارها مانند مشاغل گردشگری و...، تعطیلیهای مکرر بازار،اخبار ناخوشایندی بود که هر روز از رسانههای مختلف به سمع و نظر مردم میرسید.🚫
✅ ۲.دستاوردهای اقتصادی دولت، از افزایش صادرات نفت، تا تامین کسری بودجه بدون استقراض
🍃یکی از این اقدامات مهم،حذف دلال بازی از زنجیره تولید و عرضه مرغ وتخم مرغ و تعداد دیگری از کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم بود.مردم یادشان هست که اوائل همین امسال و در دولت تدبیر و امید روحانی برای خرید یک کیلو مرغ دولتی باید ساعتها در صفهای طویل میادین ترهبار میایستادند.
✅ ۳. کاهش نیاز به واردات کالاهای اساسی
همچنین در دوره 100 روزه اخیر، وزارت جهاد کشاورزی نرخ خرید تضمینی هر کیلو #گندم در سال آینده را 7500 تومان اعلام کرد که به این ترتیب پیشبینی میشود سطح زیرکشت گندم در سال آینده نسبت به سال جاری افزایش قابل توجهی یابد و از طرف دیگر نیاز کشور به واردات این کالای اساسی کاهش پیدا کند.
ـــــــــــــــــــــــــــ
[ #زمانه | آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
#قسمت_دوم
🍃🇮🇷فهرست خدمات 100روزه دولت 🇮🇷🍃
✅۴. آغاز جهش تولید مسکن
با گذشت 100 روز از فعالیت دولت مقدمات اجرای قانون جهش تولید مسکن آغاز شده است. طبق این طرح دولت در طول چهار سال، چهار میلیون واحد مسکونی را احداث میکند. در این مدت یک میلیون و 500 هزار متقاضی در سایت ثبتنام کردهاند. این در حالی است که دولت قبل در هشت سال، یک طرح مسکن 400 هزار واحدی داشت که به ثمر نرسید.
در حوزه تعاون، اولین اقدام کاهش زمان صدور مجوز فعالیت بود بنحوی که بعضا از شش ماه به سه روز کاهش یافت و در نتیجه طی هفته اول 50 مجوز صادر شد و جدیت بیشتر در تشکیل شورای عالی اشتغال و گزارش گیری مکرر.
✅۵. افزایش صادرات نفت بهرغم تحریم
با وجود استمرار تحریمها در دولت سیزدهم، #صادرات_نفت در این مدت افزایش قابل ملاحظهای داشته است. اطلاعات به دست آمده نشان میدهد میزان صادرات نفت به حدود یک میلیون و 500 هزار بشکه در روز رسیده است.
افزایش منابع ارزی دولت، تامین نیازهای ارزی کشور و بهبود سرمایهگذاری در میادین نفتی از نتایج این دستاورد برای اقتصاد ایران است.
✅۶. تامین کسری بودجه و پرداخت حقوق بدون استقراض
⭕️یکی دیگر از موانع پیشپای دولت نوپای سیزدهم، کسری بودجه 350 تا 400 هزار میلیارد تومانی به عنوان میراث دولت قبل بود. دولت جدید، بدون استقراض از بانک مرکزی توانست ماههای شهریور، مهر و آبان را پشت سر بگذارد و در کنار پرداخت به موقع حقوق و دستمزد کارکنان دولت و سایر هزینهها را تامین کند.
✅۷. دستاوردهای ملموس با تغییر راهبردی در سیاست خارجی
در 100 روز اول دولت سیزدهم دو اقدام مهم در حوزه دیپلماسی اقتصادی نیز انجام شد. اقدام اول عضویت دائم ایران در #پیمان_شانگهای و دوم انعقاد قرارداد #سوآپ_گازی با ترکمنستان بود.
🔹پیمان شانگهای موجب بهبود سطح روابط اقتصادی ایران با حداقل 30 درصد اقتصاد جهان شد و در آینده به تقویت روابط با بخش بزرگتری از اقتصاد جهان، منجر میشود.
🔹قرارداد سوآپ ایران، ترکمنستان و آذربایجان نیز علاوهبر بهبود سطح پایداری شبکه گاز کشور در فصل زمستان، زمینه ترانزیت گاز از مرز ایران به سمت آذربایجان را فراهم میکند.البته این اولین گام برای تبدیل شدن ایران بههاب گازی منطقه است.
✅۸.تقویت جبهه مقاومت و ارتقای قدرت و نفوذ منطقهای ایران
🇮🇷ایران همانطور که به ونزوئلا و دیگر کشورهای دوست سوخت فروخته بود به لبنان هم که با یک بحران شدید اقتصادی و سیاسی دستوپنجه نرم میکند، کمک کرد؛ اقدامی که نه تنها سبب دوستی بیشتر دو ملت ایران و لبنان شد، چرا که به دور از سیاسیکاری، باعث برطرف کردن رنج و نیاز مردم شامل رفع موقت نیاز بیمارستانها، نانواییها، مراکز بهداشتی خدماتی درمانی و...شد.
✅۹. از تعامل عزتمندانه و هوشمند با غرب
تا نقشآفرینی در بحران افغانستان
دولت سید ابراهیم رئیسی پس از ارزیابیهای لازم و تشکیل تیمی از کارشناسان اقتصادی و حقوقی در حالی وارد دور جدید گفتوگوهای وین شده که به صراحت اعلام کرده رفع تمامی تحریمها علیه ایران، به گونهای که قابل راستیآزمایی باشد مهمترین دستور کار هیئت ایرانی را در این گفتوگوها تشکیل میدهد.
و در موضوع افغانستان نیز با توجه به وضعیت جدید، جلوگیری از متاثر شدن ایران از ناامنیها و شرایط بیثبات دوره انتقالی در افغانستان و در عین حال تدابیری برای کنترل مرزها و مدیریت ورود آوارگان به کشور بود.
🍃🌹به هر ترتیب بررسی این اقدامات دولت سیزدهم در ۱۰۰ روز ابتدایی آغاز به کار آن نشان میدهد که رئیسدولت و تیم همراه او با انگیزه و انرژی تلاش دارند که به وعدههای انتخاباتی خود و رفع مشکلات کشور عمل کنند و سرمایه اجتماعی دولت و اعتماد از دست رفته را تا حدود زیادی احیا نمایند. 🌹🍃
ـــــــــــــــــــــــــــ
[ #زمانه | آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از شم سیاسی
#یادداشت_کوتاه
#رهبر_انقلاب
❌ ببینید الان در #فضای_مجازی چه خبر است!
چقدر «مُضِلّاتُ الفِتَن» (فتنه های گمراه کننده) در این فضای مجازی و در ماهوارهها و در این تشکیلات وجود دارد و جوان در معرض همهی اینها است.
درعینحال شما ببینید:
▪️راهپیمایی اربعین چهجوری است
▪️اعتکاف چهجوری است
▪️نمازجماعتهای دانشگاهها چهجوری است
▪️جلسات ماه رمضان را شما ملاحظه کنید
بنده بخصوص در ماه رمضانها و همچنین محرّم و صفر از این معنا استفسار میکنم و از کسانی سؤال میکنم که بروند تحقیق کنند، کار کنند و ببینند نسبتِ جلساتِ امسالِ ماه رمضان به سال گذشته چیست؛ میروند گزارش میآورند؛ انسان واقعاً حیرت میکند از این پیشرفت، از این حرکتِ رو به جلو.
اینها را ما چرا نباید ملاحظه کنیم، چرا نباید ببینیم؟ اینها دیده بشود، تحلیل بشود و گفته بشود؛ اینهایی که بلندگوهای پُرمخاطب در اختیار دارند، اینها را بایستی بیان کنند و بگویند.
رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری (۹۷/۶/۱۵)
#رهبری
#جهاد_تبیین
#فضای_مجازی
🌐 کانال شم سیاسی 👇
💻 @SHamme_Siasi
هدایت شده از علمدار
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸آن 6 هزار سال عبادت، کار آن دو دقیقه سجده را نکرد!🔸
▫️چرا می گوییم «جِهادُ المَرأَةِ حُسنُ التَّبَعُّلِ» (جهاد زن، خوب شوهرداری کردن است)؟ چرا نمیگوییم جهاد مرد هم خوب زن داری کردنش است؟!
▫️ابلیس 6000 سال عبادت کرد. وقتی به او گفتند سجده بر آدم بکن، نکرد. اگر سجده بر آدم کرده بود، این 6000 سالش هم مقبول واقع میشد. پس دو نوع عبادت داریم: «عبادت 6000 ساله» و «عبادت سجده بر آدم».
▫️شما مردها میدانید اطاعتی که خانمها از شما میکنند، از نوع چه عبادتی است؟ و وظایفی که شما نسبت به همسرتان انجام میدهید، از نوع چه عبادتی است؟ شما میگویید ما طبق آیهٔ (الرجال قوامون علی النساء)، #قوّام هستیم و او تحت قیمومیت ما است. اما میدانید اطاعت زن از چه سنخ عبادتی است و کارهای شما از چه نوع عبادتی است؟
▫️انجام وظایف مرد نسبت به همسرش، از نوع عبادت 6000 ساله است! چرا؟ چون همراه با #آقایی است، همراه با #عزت است. اما اطاعت زن از شوهر، از نوع «سجده بر آدم» است، چون همراهش #پا_گذاشتن_روی_عزت است. این اطاعت، بسیار تلخ است! تلخیاش مثل تیر باران شدن در جهاد است. مثل شمشیر خوردن در جهاد است. همان ثوابهایی که مرد در حین تیر خوردن و قطعه قطعه شدن، در جهاد میبرد، خداوند برای زن در خانه گذاشته است! نمیشود بدون سختی، این ثواب را به زن بدهند. به همین دلیل، اطاعت زن، جهاد است اما حکمرانی شما در خانه، جهاد نیست! اگر زن، قوّامیت مرد را پذیرفت، مانند ملائکه میشود که سجده بر آدم را پذیرفتند.
▫️زنها خیال میکنند خدا رعایتشان نکرده است. اشتباه میکنند! خدا سجده بر آدمش را داد به زن ها! عبادت معمولیِ شش هزار ساله را داد به مردها. از این جهت، مردها یک عبادت از نوع «سجده بر آدم» را #بدهکارند. با نماز و روزه و حج و اینها کارشان نمیشود. باید به میدان جنگ بروند تا معلوم بشود منافق هستند یا مؤمن؟
شما مردها باید بروید جهاد! بروید جهاد و آنجا مخالفت با نفس بکنید تا از نوع سجده بر آدم بشود. سجده بر آدمِ زنها این است که حرف مرد را گوش کنند اما «سجده بر آدم» برای شما مردها این است که تحت فرمان رهبر بروید جلوی گلوله. یعنی تحت مدیریت رهبرتان فحش بخورید، هتک بشوید، اهانت بشوید، ذلت ببینید؛ این ذلت سجده بر آدم است.
▫️آن وقت ببین! شش هزار سال عبادت، کار دو دقیقه سجده را نکرد! این را دادهاند به زنها و آن را دادهاند به شما! واقعاً خدای تعالی بین مرد و زن، عادلانه برخورد کرده است.
▫️چه جور شده است که خدا چنین کاری با زنها کرده است؟ چون اطمینان داشته که مؤمنههای آنها میپذیرند. خداوند میدانسته است که اینها جهت عاطفی دارند. اینها وقتی حساب میکنند که خدا گفته است، اطاعت میکنند.
هدایت شده از زمانه
🍃🌹
✨بخشی از قراردادهای اقتصادی جدید نتیجه دیپلماسی فعال دولت✨
🇮🇷کارنامه دولت سیزدهم حاکی از آن است که دیپلماسی اقتصادی به ریل اصلی خود بازگشته است. سیاست خارجی در دولت سیزدهم فعال و فراگیر است. دولت با این دیپلماسی چند جانبهگرایانه از سویی معطل چک بیمحل برجام و گردنکشیهای غرب نمیماند و تضمین مطمئن درباره عدم تکرار عهدشکنی میخواهد و از سوی دیگر صادرات و شرکای تجاری خود را با اولویت همسایگان تنوع بخشیده است.
💢اقداماتی که در شرایط تحریم و قرار داشتن ایران در لیست به اصطلاح سیاه FATF انجام میشود و نشان میدهد اینها بهانههایی برای توجیه کمکاریها و سبک کردن بار دشمن بوده و دیپلماسی انفعالی به سر آمده است. در این دوران با تفکر و مدیریت جهادی و انقلابی، سنگ تحریمها خرد میشود و ایران نقش مؤثر خود را در تکوین «قرن جدید آسیایی» و انتقال محور قدرت از غرب به شرق ایفا میکند.
🍀پتانسیل ایران برای تبدیل شدن به یک هاب گازی
روزنامه دنیای اقتصاد اخیرا در گزارشی با تیتر «چراغ اول دیپلماسی گازی رئیسی» نوشت: «قرارداد سوآپ گازی ترکمنستان به جمهوریآذربایجان از طریق ایران، نخستین دستاورد بزرگ دیپلماتیک دولت ابراهیم رئیسی در حوزه انرژی نام گرفت... روابط حسنه گازی با جمهوریآذربایجان و ترکمنستان، پتانسیل ایران برای حرکت بهسوی تبدیلشدن به یک هاب گازی را تقویت میکند.»
🍃فیصل المقداد: تمام حوزههای اقتصادی سوریه به روی ایران باز است
فیصل المقداد، وزیر خارجه سوریه بیان داشت: سوریه توجه ویژهای به تقویت روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران دارد. سوریه تمام حوزههای اقتصادی خود را برای سرمایه گذاریهای ایران و حضور در پروژههای بازسازی در سوریه باز کرده است و از هرگونه مشارکت با حضور ایران در سوریه استقبال میکنیم.
🌱شیخ طحنون بن زاید، مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی نیز در دیدار با آیتالله رئیسی گفت: ما فرزندان این منطقه هستیم و یک سرنوشت داریم لذا توسعه روابط ۲ کشور در دستور کار ما قرار دارد و آماده توسعه همکاریها هستیم و امیدواریم با سفر آیتالله رئیسی به امارات فصل تازهای از روابط دو کشور آغاز شود.
وی همچنین در دیدار شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: توسعه روابط گرم و برادرانه بین ابوظبی و تهران در ردیف اولویتهای امارات متحده عربی است.
🌿شیخ طحنون بن زاید ظرفیتهای اقتصادی قابل مبادله بین دو کشور در حوزههای ترانزیتی، انرژی، حمل و نقل، بهداشت و درمان و سرمایهگذاری را بسیار گسترده عنوان کرد و افزود: لازم است با تشکیل کارگروههای تخصصی ضمن احصای دقیق زمینههای همکاری مشترک در حوزههای مختلف اقتصادی، موانع پیشرو شناسایی و رفع شود.
🍃🌹نتیجه اینکه
گفتنی است، اوصاف فوق نشان میدهد دولت انقلابی بر رویکرد تعلیق و انتظار و برجامزدگی نقطه پایان گذاشته است. ایران در دوره جدید اجازه نمیدهد که معطل باشد و آمریکا و غرب با قدارهکشی و حیلهگری با اسم برجام بازی کنند.اهرمسازی میکند، برای حریف چارچوب مستحکم تعریف میکند و با دیپلماسی فعال، فراگیر و چندجانبه از دمشق و بیروت در کنار مدیترانه، تا دوشنبه تاجیکستان و پیمان شانگهای و بستن قرارداد سوآپ گازی در عشقآباد، تحریمهای غرب را زیرپا میگذارد. رویکردی که برکات و آثار آن بیشتر نمایان خواهد شد.
ـــــــــــــــــــــــــــ
[ #زمانه | آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
جنگ روایت ها را دست کم گرفته ایم!
رهبر انقلاب، در دیدار مدافعان سلامت:
🔸شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔸شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است.۱۴۰۰/۹/۲۱
✅در کتاب جنگ های شبکه ای اندیشکده رند سالها قبل آمده است: در جنگ های فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمب ها را دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
⭕️در عصر رسانه های هوشمند قرار داریم. در عصری که پلتفرم ومحتوا همپوشانی بسیار جدی با یکدیگر با فناوری هایی نظیر هوش مصنوعی و... دارند.
⭕️در این عصر جریانی در عرصه های شناختی، ادراکی و رسانه ای پیروز است که بتواند نخستین و دقیقترین روایت را از یک واقعه، حادثه، موضوع یا چالش بسازد، روایت را مدیریت کند یا روایت خود را در اذهان و قلوب مخاطب تثبیت کند.
⭕️در این عصر پیروزی با روایت غالب را پیروزی بدون جنگ و درگیری هم مینامند.
⭕️متاسفانه فرماندهی جنگ روایت ها در داخل کشورمان در فضای مجازی ول در دست غول های روایت ساز سایبری-شناختی نظیر شبکه های اجتماعی و پیام رسان های عمدتا غربی است که با تصویر سازی، بمباران اطلاعاتی، پمپاژ اخبار جعلی و منفی مشغول مهندسی اجتماعی و ذهنی جامعه هستند.
⭕️در این جنگ ابتدا کلان روایت توسط رسانه ها ساخته می شود، سپس پس از زمان مشخصی خرده روایت ها با ۲ عنصر قدرت برانگیختگی و قدرت توزیع شوندگی ساخته می شوند.
⭕️در این شرایط با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب باید هرچه سریعتر کلان روایت ها وخرده روایت ها را برای وقایع مهم انقلاب اسلامی بسازیم.
⭕️یادمان نرود اگر جنگ روایت ها را دست کم بگیریم، اذهان و قلوب مردم با روایت های ساخته شده توسط دشمن تسخیر خواهد شد و این تمام هدف استعمارگران با استعمار فرانو در عرصه های شناختی-سایبری در داخل کشور است.
✍️سید علیرضا آل داود
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از معیار
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | دست پر ایران در مذاکرات دور هشتم
🍃🌹🍃
🔻دور هشتم مذاکرات برجام در حالی آغاز شده است که گمانه زنی ها در مورد موفقیت یا عدم موفقیت این دور از مذاکرات زیاد است. در این دور از مذاکرات برخلاف برخی پیشبینی ها دست ایران بدلایل زیر پرتر از گذشته است.
1⃣ منطقی و مستدل بودن مواضع ایران هیئت مذاکره کننده با ارائه دو سند توافق براساس توافقات قبلی برجام، مستدل و منطقی درصدد اقناع سازی کشورها است. مواضع و بیانیه های روسیه و چین حکایت از مواضع منطقی ایران دارد.
2⃣ حمایت مردمی غرب پس از نرسیدن به خواسته هایش در دور هفتم دنبال جدایی مردم و دولت بود. دامن زدن به اعتراضات آبی و مشکلات معیشتی برخی از اقشار از آن جمله است. دولت با کنترل اعتراضات و پاسخگویی و حتی حضور در میان معترضان فشار اعتراضات را به خوبی کنترل کرد. مردم نیز مانند همیشه با درک شرایط خودشان را از کسانی که دنبال اغتشاشات جدا کردند. حمایت مردم از توافق خوب نه هر توافقی نیز پشتوانه خوبی برای دولت است.
3⃣ اقدامات شایسته دولت دیپلماسی اقتصادی و آزاد کردن بخشی از پول های بلوکه شده، ارائه بودجه بدون کسری و امید بخش سال آینده به مجلس، بازگشایی مراکز شغلی، دیپلماسی سیاسی با کشورهای منطقه مانند امارات، عربستان و آذربایجان، دیپلماسی مقاومت در لبنان، افغانستان، یمن و عراق، کنترل جهش بی حد قیمت دلار و طلا از اقدامات خوب دولت در آستانه دور هشتم مذاکرات است.
✍ موسی سلیمانی
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
1. #ظریف خوب میداند طرف مقابل با تعداد بالای کارشناس در نوشتن برجام چگونه کلمه به کلمه متن رو یکی از کارشناسانشان تأیید و بحث میکرد
هیئت 40نفره ایرانی، با هوشمندی و هوشیاری بالایی در تمام موضوعات تحریم متخصص هستند
به نحوی که 3نفر فقط متخصص زبان و ادبیات انگلیسی هستند
🔹 یعنی طرف غربی برای هر موضوعی یک متخصص مسلط را با خود آورده بود و متأسفانه طرف ما با 7یا 10نفر میرفت و کار به جایی رسيد که #ظریف بعد از پایان دولت روحانی گفت من متوجه نشدم که فلان کلمه 4معنی متفاوت دارد.
چرا؟
چون ظریف و تیمش فقط زبان عمومی بلد بودند نه زبان شناس مسلط و متخصص
🔹 ما مردم ایران حاضریم برای یک تیم متخصص و مسلط به همه مسائل مرتبط با تحریم نه 3نفر بلکه 10ها نفر به #وین بفرستیم و برایشان هتل رزرو که نه، بلکه بخریم، اما نتیجهای که بدست میآورند یک نتیجه آبرومند و راهگشا برای ملت بزرگ ایران اسلامی باشد.
ما مردم از اشتباه شما عبرت گرفتیم.
🔹تحریمهای ما در این زمینهها بوده👇
1.پولی، بانکی، مالی
2.بیمه، کشتیرانی، حمل و نقل
3.صنایع فلزی سنگین
4.صنایع پتروشیمی و نفت
5. و...
🔹ترکیب تیم کامل متخصصان
1. چندنفر پولی، بانکی و مالی
2. چندنفر بیمه و ...
3. چندنفر صنایع فلزی و ...
4. چندنفر نفت و پتروشیمی
5. و ...
🔹لذا جمهوریاسلامی بایک تیم فوق تخصص تمام عیار درتاریخ مذاکرات در وین حاضر شده است و ان شاءالله در انتها برای مردم ایران راهگشا خواهند بود.
به شرطی که صبوری کنیم و بدانیم در یکی 2 دور مذاکره، قرار نیست همه اشتباهات گذشته را جبران کنیم. ان شاءالله
✍آقای الف(سیدبدون سانسور)
@BDON_SANSOR