ارسال شده از سروش:
#اولین شهر بندری تصرف شده عراق
شهر بندری فاو اولین شهر از شهرهای عراق است که در دوران دفاع مقدس در عملیات والفجر۸ به تصرف رزمندگان اسلام درآمد.فاو شبه جزیره ای محصور در میان رودخانه اروند،خلیج فارس و خور عبدالله است که از سمت خشکی به بصره منتهی می گردد.در شمال فاو رود خانه اروند و جزیره آبادان و در فاصله نود کیلومتری شمال غربی آن شهر صنعتی بصرهداز شهرهای بزرگ عراق واقع است. خور عبدالله در جنوب و خلیج فارس در جنوب شرقی این شهر و بندر ام القصر در جنوب غربی فاو قرار دارد.شهر حلبچه دومین شهر تصرف شده توسط رزمندگان اسلام بود.
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
📚#معرفي كتاب
پسرك فلافل فروش:عنوان کتابی است که دربردارنده زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری است.
شهید ذوالفقاری، روز بیست و ششم بهمن 93 در سامرا به فیض شهادت نائل آمد.
«پسرک فلافل فروش» حاوی مجموعه خاطراتی از پدر، مادر، خواهر و جمعی از دوستان و آشنایان شهید در ایران و عراق، از دوران کودکی تا زمان شهادت است و عنوان کتاب نیز برگرفته از عنوان یکی از همین خاطرات می باشد.
این کتاب در 160 صفحه منتشر شده و علاوه بر خاطرات، در انتهای کتاب، تصاویر شهید ذوالفقاری نیز چاپ شده است.
كتاب پسرك فلافل فروش
انتشارات شهيد ابراهيم هادي
نويسنده گروه فرهنگي شهيد ابراهيم هادي
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
#معرفي فيلم
فیلم ملکه به روایت داستان دیدهبانی به نام سیاوش (با بازی میلاد کیمرام) میپردازد که به دنبال فرصتی است تا تواناییهای خود را نشان دهد. او یک برج پالایشگاه (پالایشگاه آبادان) را برای دیدهبانی انتخاب میکند که بر حیاتیترین مختصات و جایگاههای دشمن احاطه دارد. داشتن چنین دیدگاهی یک فرصت طلایی برای جبهه خودی به وجود میآورد، اما با اولین تلفاتی که از دشمن میگیرد و ورود شخصیت خیالی داستان (با بازی مصطفی زمانی)که جمشید نام دارد، تردیدها آغاز میشود. به یکباره این قدرت مطلق برای کشتن انسانها برای سیاوش ترسناک میشود.
ملکه روایت زنبورهایی است که نیش میزنند با آن که میدانند میمیرند چرا که خانه از جان برایشان با ارزشتر است.
كارگردان محمدعلي باشه آهنگر
سال انتشار ١٣٩٠
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
ارسال شده از سروش:
اولین ترور هستهای موساد در ایران چگونه رقم خورد؟
تنها چند روز از تسکین داغ ملت ایران به دلیل هتک حرمت عاشورای حسینی در سال 88 توسط فتنهگران گذشته بود و حماسه تاریخی 9 دی خط بطلانی بر 8 ماه بحران و اغتشاشات گسترده فتنهگران کشیده بود که خبر ترور یکی از دانشمندان هستهای کشورمان توسط نیروهای اطلاعاتی بیگانه، کام مردم را مجددا تلخ کرد.
در واقع سال 1388 علاوه بر اینکه دوره پرتلاطمی در عرصه سیاسی ایران بود، به عنوان نقطه آغاز یکی از مهمترین عملیاتهای تروریستی برای مهار برنامه صلحآمیز هستهای ایران در عرصه جهانی محسوب میشود.
دکتر مسعود علیمحمدی استاد دانشگاه تهران ساعت 7:30 صبح 22 دی 1388 هنگام خروج از منزل در اثر انفجار بمبی که در یک موتورسیکلت کنار منزلش جاسازی شده بود، به شهادت رسید. پیکر استاد شهید دکتر علیمحمدی، پنجشنبه 24 دی 1388 با حضور انبوه تشییع کنندگان در جوار امامزاده علی اکبر در شمال تهران به خاک سپرده شد
بصیر
بخشي از #زندگي نامه شهيد دكتر علي محمدي
دکتر علیمحمدی استاد تمام فیزیک دانشگاه تهران و نماینده ایران در پروژه سزامی (مرکز تابش سینکروترون برای تحقیقات و علوم کاربردی در خاورمیانه) بود.
وی که نخستین دانش آموخته دکتری فیزیک داخل کشور به شمار میرفت تا زمان شهادت بیش از 80 مقاله در معتبرترین مجلات علمی جهان به چاپ رسانده و در سال 86 در بیست و یکمین جشنواره بینالمللی خوارزمی حائز رتبه دوم پژوهشهای بنیادی شده بود.
دکتر علیمحمدی شهریور 1338 در تهران متولد شد. تحصیلات دانشگاهیاش را با قبولی در مقطع کارشناسی رشته فیزیک در دانشگاه شیراز از سال 1356 آغاز کرد که در مجموع به دلیل هفت ترم تعطیلی دانشگاهها پس از انقلاب فرهنگی، هشت سال به طول انجامید. وی با وجود دریافت امتیاز استفاده از بورس تحصیلی برای رفتن به خارج از کشور با قبولی در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف در سال 1364، تصمیم به ادامه تحصیل در رشته فیزیک در داخل کشور گرفت.
سه سال بعد همزمان با فارغ التحصیلی از این دوره به عنوان یکی از پذیرفتهشدگان اولین دوره دکتری فیزیک دانشگاه صنعتی شریف در کنار دیگر دوستانش به تحصیل خود ادامه داد. تحقیقات پایان نامه دکتری وی در زمینه «نظریه ریسمان» زیر نظر دکتر حسامالدین ارفعی انجام شد. بعدها خود وی از یکی مقالاتش که در دوره دکتری راجع به مدل WZW با گروه (3) SU در تراز k= 3 نوشته بود به عنوان یکی از کارهای مهمش یاد کرد.
وی در سال 1371 به عنوان نخستین دانش آموخته دوره دکتری فیزیک در داخل کشور از پایاننامه خود دفاع کرد.
استاد علیمحمدی پس از یک سال همکاری با دانشگاه تربیت معلم تهران از سال 1372 به طور رسمی به عضویت هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه تهران درآمد و در همان سالها برای مدتی کارهای پژوهشی خود را به همراه دیگر دوستانش در پژوهشگاه دانشهای بنیادی پیگیری میکرد.
او تا لحظه شهادتش در نهایت خلوص، از آن چه در توان داشت در جهت پیشرفت روز افزون کشور در زمینه پژوهش، آموزش و مدیریت علمی دریغ نورزید. پس از تمام ارتباطش با پژوهشگاه دانشهای بنیادی، تلاشهای زیادی جهت راهاندازی پژوهشکده «فیزیک کاربردی» در دانشگاه علم و صنعت ایران کرد که به دلایلی این تلاشها به نتیجه مطلوب نرسید.
یکی از مهمترین دغدغههای وی، همواره تعریف روندی قانونمند بر وجود ملاکها و معیارهای علمی برای انتخاب مدیران علمی بود. از جمله سمتهای مدیریت علمی او ریاست گروه فیزیک، معاونت پژوهشی پردیس علوم و عضویت در هیات ممیزی دانشگاه تهران بود.
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
بصیر
علیمحمدی در زمینه آموزش، معلمی توانمند وکمنظیر بود. او کار تدریس را به گفته خودش، از سال آخر کارشناسی یعنی از سال 1363 با مربی گری آزمایشگاه آغاز کرده بود. وی درسهای متنوعی از جمله مکانیک کوانتومی، مکانیک کلاسیک، ذرات بنیادی، نظریه میدانهای کوانتومی و مکانیک آماری را در دانشکده فیزیک ارائه میکرد. او همچنین کتاب مکانیک کوانتومی نوشته ساکورایی را به همراه حمیدرضا مشفق به فارس برگردانده است.
علیمحمدی با تمام فعالیتهایش، یکی از پژوهشگران تراز اول فیزیک ایران بود. او درسال 1386 یکی از برگزیدگان جشنواره بینالمللی خوارزمی بود که طرحش رتبه دوم پژوهشهای بنیادی را کسب کرد.
دستگیری و اعدام عامل شهادت دکتر علیمحمدی
20 آذر 1389 وزارت اطلاعات، خبر دستگیری عامل این بمبگذاری را اعلام کرد. «مجید جمالی فش» عامل اصلی ترور شهید دکترمسعود علیمحمدی و از اعضای یکی از شبکه های تروریستی موساد بود. طبق اعترافات جمالیفش مشخص شد که وی در جریان سفر به خارج از کشور با عوامل سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد ارتباط برقرار کرده بود و چندین نوبت با عوامل این سرویس در کشورهای مختلف دیدار و نهایتا برای دریافت آموزشهای مربوط به ترور شهید علیمحمدی به اراضی اشغالی فلسطین منتقل و تحت آموزشهای نظامی و تروریستی قرار گرفته بود.
جمالیفش پس از بازگشت به کشور، با تهیه مقدمات ارتکاب جنایت، نهایتا با بمبگذاری در یک دستگاه موتورسیکلت، این دانشمند هستهای کشورمان را در برابر خانهاش به شهادت رساند.
جمالیفش در مصاحبهای که بخشهایی از آن در بخشهای مختلف خبری سیما پخش شد، گفته بود "در سفری که به تل آویو انجام دادیم، در پادگانی در اتوبان اورشلیم -تل اویو با چند افسر ارشد اسرائیلی آشنا شدم و در آنجا آموزشهای مختلف از جمله تعقیب و گریز -ضد تعقیب و چسباندن بمب زیر خودرو را فرا گرفتم".
به گفته این تروریست برای تمرین عملیات بمبگذاری با استفاده از موتور در این پادگان آموزشهایی خاصی به او داده شده است.
جمالی فش در بخش دیگری از این مصاحبه با تشریح جزئیات بیشتر گفته بود: پس از اینکه درباره ترور دکتر علیمحمدی از زوایای مختلف توجیه روانی و عملیاتی شدم و چند بار عملیات بمبگذاری را در پادگانی در نزدیک تلآویو تمرین کردم، ماکت بسیار دقیقی از منزل دکتر علیمحمدی و محیط اطراف منزل وی در اختیار من قرار گرفت تا کاملا با محیط و شرایط واقعی عملیات ترور وی آشنا شوم.
حکم اعدام این عامل موساد، با تایید رای دادگاه بدوی در دیوان عالی کشور، در تاریخ 25 اردیبهشت 1391 اجرا شد.
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان امام خامنه ایی درباره نماز
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فدای معرفت این پسر شهید مدافع حرم
.
@secretcam
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ دیدنی وشنیدنی
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخستین استندآپ کمدی که یک مشهدی باحال در حضور رهبر انقلاب انجام داد و مجلس رو از خنده منفجر کرد! خاطره هایی که ثانیه به ثانیه اش زیبا و شنیدنی است! صرف نظر از هر حال و احوال و نگرشی توصیه می شود حتما ببینید که حالتان را بهتر می کند! واقعا دم این آقای مشهدی گرم ...
🌹🍃🌹🍃
┄┅══✼♡✼══┅┄
https://sapp.ir/basir.markazi
https://eitaa.com/basirmarkazi