eitaa logo
🔭🔍 بصیرت عمار
2هزار دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
6.5هزار ویدیو
60 فایل
﷽ ھوﷻ کانالی درجهت بصیرت افزایی خودمون 🚩 🇮🇷 کانال های پیشنهادی ما 👇 داستان📚 حکایت 📜 پند 🔑 👑 @Atredelneshin_eshgh 👑 کانال دانشجو🎓 🎓 @Official_Daneshjou ارتباط با ما👇 @serfanjahateettla #ڵفٺ‌ا‌زڪانال=دعاےفࢪج🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶برخی ها فکر می کنند اگر تفکیک جنسیتی را در مدارس و...برداریم اگر زنان مثل‌زنان_اروپا و آمریکا آزاد باشد... همه مشکلات و‌آزارها و حل می شود. !!!! ‌ 🔸مگر در آمریکا و انگلیس سوئد و هلند حل شد؟؟؟ گاهی در همین غرب که ‌است باز هم کنسرت ها و برنامه های به دلیل آزار به زنان لغو می شود و مکان ها و اتوبوس ها و... اختصاصی می گذارند‌ و تفکیک جنسیتی می کنند 🔸غرب هرآنچه می خواهیم تجربه کرده.
🔵سقوط پهپاد نظامی انگلیس در قبرس 🔹گاردین در گزارشی اعلام کرد مقامات کشور انگلیس از سقوط پهپاد نظامی «واچ کیپر» از نوع «هرمس ۴۵۰» کشورشان در ماه اکتبر (مهرماه) درحالی خبر دادند که مشغول انجام مأموریتی در قبرس بوده است. 🔹همچنین این وبگاه از سقوط حداقل ۵ پهپاد از این نوع مابین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ (۱۳۹۳- ۱۳۹۷) خبر داده است.
🔵ملک سلمان، امیر قطر را به ریاض دعوت کرد 🔹پادشاه عربستان به صورت رسمی «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» را برای شرکت در چهل و یکمین اجلاس شورای همکاری خلیج فارس در ریاض دعوت کرد. 🔹به نوشته روزنامه الرأی، احتمالا آشتی چهار کشور عربی با دوحه در این نشست صورت خواهد گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚آینده روشن ونزدیک درکلام رهبری 🌺بشارتهای واضح بسیار آمیدوارکننده ✨سایه چتر ولایت برسرامت مستدام باد کجا میتوانید به این محکمی وبا ایمان راسخ حرف بشنوید مگر از زبان همچنین رهبر فرزانه ای ☀️نوید طلوع خورشید ظهور با اذن الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی روحانی با تجربه میگه باید همه دست به دست هم بدیم!
15.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ازفتنه ۸۸ تا حماسه ۹ دی فتنه ۸۸ در عاشورای ۸۸ جنایاتی زیادی داشت کربلایی بود برای خودش و شمر ها زیاد و در حال جنایت...که در چند دقیقه نمیشه خلاصه کرد آن را عده ای از جریان سرطان اصلاحات یک طرف این جنایات بودن با سردستگی میر حسین موسوی ،کروبی... با رمز تقلب رسانه ضد جمهوری اسلامی هم طرف دیگر در سال ۸۸ اینجور جنایت کردن بعد با وقاحت جمهوری اسلامی را متهم به داعش بودن و جنایت کار بودن میکنن!
26.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلیل محبی: اف‌ای‌تی‌اف دنبال آن است که بداند از کجا تحریم‌ها را دور می‌زنیم تا آن راه را هم ببندد آدم عاقل وقتی اف‌ای‌تی‌اف را هم اجرا می‌کرد، باید وقتی تحریم می‌شد آن را متوقف کند.با آکواریومی که ۴ شیر آب دارد می‌خواهند ایران را خفه کنند؛ الان اف‌ای‌تی‌اف مساله نیست و پرداختن به آن منحرف کردن افکار عمومی است.
♨️ارزش انسان به بصیرت اوست امام خمینی (ره) 🔸انسان با روح انسان است، با بصیرت انسان است. ما همه با همه حیوانات شرکت داریم در اینکه گوش داریم، چشم داریم، پا داریم و ما دست داریم چه، اما این مناط و انسانیت نیست، آنی که انسان را از همه موجودات جدا می کند، از همه موجودات طبیعی جدا می کند، آن قلب انسان است، آن بصیرت انسان است. 🔸شما بصیرت داشته باشید، انسانید. اگر بصیرت نداشته باشد، ابوجهل چشم داشت اما انسان نبود، بعضی از انبیا هم چشم نداشتند و نبی بودند. میزان در انسانیت معنویت انسان است. 📚صحیفه نور جلد ۸ صفحه ۳۴
💢 مقاومت تا تحقق اهداف شهید سلیمانی ادامه دارد 🔷 به گزارش شبکه المیادین، مسئول روابط عمومی جبهه خلق برای آزادی فسلطین در حاشیه نشست گروه‌های مقاومت فلسطین در سوریه برای بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت فرماندهان پیروزی قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در دمشق گفت: با حضور در این مراسم به همه جهانیان پیام دادیم که محور مقاومت در فلسطین و سوریه تا محقق ساختن همه اهداف و اصولی که فرمانده شهید قاسم سلیمانی به خاطر آن مبارزه و جان خود را فدا کرد، به مقاومت و مبارزه ادامه خواهد داد. 🔹 ماهر الطاهر در ادامه افزود: شهید سلیمانی با عقل، قلب و وجدان خود برای آرمان فلسطین زندگی و از مقاومت فلسطین حمایت همه جانبه کرد
اعتراف ژنرال ارتش‌صهیونیستی؛ 🔘 ارتش اسرائیل در هر جنگی هزینه هنگفتی پرداخت خواهد کرد 🔹 به گزارش شبکه المیادین، اسحاق بریک، ژنرال ارتش رژیم صهیونیستی با تأکید بر اینکه ارتش این رژیم آماده جنگ با محور مقاومت نیست، ناقوس خطر درباره خطراتی که در هر گونه تقابل احتمالی با محور مقاومت در انتظار تل آویو است را به صدا درآورد و گفت: در این تقابل، با شلیک بیش از 200 موشک کوبنده و نقطه‌زن به سوی ما، در محاصره‌ای نفس‌گیر قرار خواهیم گرفت. 🔹 وی افزود: ارتش اسرائیل آماده جنگ نیست و در هر جنگ احتمالی هزینه بسیار هنگفتی را پرداخت خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ادامه تظاهرات ضد فساد نتانیاهو 🔹 تظاهرکنندگان شب گذشته، در قدس اشغالی در مقابل محل اقامت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر تجمع کردند و کناره گیری او را به علت ارتباط با پرونده‌های فساد خواستار شدند.
🔴وحشت عجیب سفیر انگلیس از رئیس جمهور آینده ایران