♦️ به اعتبارخون شهیدان و اقتدارموشکی خود، #تحریم رامیشکنیم،باکشتیرانی تحت پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران سینه اطلس رامیشکافیم وباکنارگذاشتن دلار درمبادلات تجاری معاملات خودراباهرطرفی که اراده شود،برقرارمیکنیم.
به #دزدان_دریایی_کارائیب هشدارمیدهیم که:"عین الأسد"رانبایدفراموش کنید.
👤 سیدمصطفی میرسلیم
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 وقتی مزه دیدار برایم تلخ شد!!!
#دیدار_دانشجویی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔭🔍 بصیرت عمار
🔸 وقتی مزه دیدار برایم تلخ شد!!! #دیدار_دانشجویی بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭 🔭🔍 @basirrat_ammar
⭕ وقتی مزه دیدار برایم تلخ شد!!!
🔹یکی از جذاب ترین و پر محتوا ترین دیدارها و سخنرانی های رهبر معظم انقلاب در طول سال، جلسه رمضانیه ایشان با دانشجویان است. جلسه ای که در آن صریح ترین انتقاد ها توسط تشکلها و گروه های مختلف دانشجویی خطاب به عالی ترین مقام کشور بیان و ارائه میشود و در مقابل، رهبر انقلاب با سعه صدر مثال زدنی در فضایی صمیمانه و بهتر است بگویم فضایی «پدر پسری» به سوالات مطروحه پاسخ می گویند.
🔹جلسه ای که در آن خنده و خطابه و شعار و دست زدن حضار و گله گی از مسئولان مختلف نظام از رئیس جمهور و رئیس مجلس تا فرماندهان نظامی و نهادهای زیر مجموعه رهبری و حتی بیت رهبری به هر چه جذاب تر شدن این دیدار کمکی مضاعف می کند.
🔸پارسال توفیق حضور در این جلسه را داشتم. از یک جایی به بعد؛ جلسه برایم از جذابیت تهی شد. هر کدام از دوستان که به پشت تریبون میرفتند یا حرفای خنثی میزدند و یا صرفا انتقاد های سیاسی به مخالفین سیاسی خود(البته به جز نطق دوستان جنبش عدالتخواه که وجوه انتقادی حاکمیتی اش بیشتر بود.) را بیان می کردند.
🔸اولی تمام کرد، دومی تمام کرد، سومی تمام کرد و...
منتظر حداقل یک نفر بودیم که لااقل صدای دیگر دانشگاه را هم در جلسه پژواک کند؛ ما در دانشگاه زندگی کرده ایم و می فهمیم و میدانیم که صدای دانشگاه واحد نیست.
حتما صدای دیگری غیر از صدای ما هم وجود دارد اما اون روز صدایی را نشنیدم. شنیده بودم قرار است نماینده انجمن اسلامی دانشگاه تهران حرف بزند که انگار آن هم قبل از جلسه لغو شد.
🔹آن دو باری ام که در سالیان گذشته دو نفر از دوستان اصلاح طلب سخن گفتند به علت تصاحب کرسی هیات نظارت بر نشریات دانشجویی بود و نه به عنوان یک تشکل دانشجویی؛ که البته همان را هم با پیروزی جریان انقلابی در انتخابات نشریات از دست دادند و اون روز در جلسه یکی دیگر از رفقای عزیز به نمایندگی از نشریات دانشجویی در ادامه فضای گفتمانی سخنران های قبلی نطق کرده و مطالبش را بیان کرد.
🔸خلاصه تو اون لحظات پیش خودم احساس خوبی نداشتم. گفتم ما که می دانیم این جلسه تنها صدای دانشگاه نیست!! چرا خودمان را گول بزنیم؟ راستی اون دو باری که آن بندگان خدا سخنرانی کردند چه اتفاقی افتاد؟ اسلام به خطر افتاد؟ انقلاب را آب بُرد؟ نمیدانم!! البته شرایط درون دیدار هم در هنگامه سخن گفتن آنان جالب نبود. چنان که دیدیم در میان سخنان اون بندگان خدا رفقای عزیز حزب اللهی شعار مرگ بر فتنه گر سر میدادند و اتفاقا با واکنش رهبری مواجه شدند و شعارشان را خوردند.
🔹بعد از دیدار پارسال اتفاقا با هر کدام از دوستان که همکلام میشدیم، همه میگفتند چرا اونوری ها صحبت نکردند و حسرت میخوردند که اگر آنان بودند جلسه بهتر و جذاب تر می شد و...
🔸مگر خود آقا نفرمود: ««بنده توی جلساتِ دانشجوئی، دانشگاهی که اینجا هستند، گاهی که ببینم حالا بعضیها روی ملاحظه، روی احترام، روی هرچه، بعضی از این حرفها را که خیال میکنند من خوشم نمیآید، نمیزنند؛ از نگفتنش ناراحت میشوم؛ از گفتنش مطلقاً ناراحت نمیشوم.»
🔹آقا که استقبال میکند چرا مسئولین بستر لازم را فراهم نمی کنند!! نمیدانم شاید به قول بعضی دوستان علتش آن است که دوستان اصلاح طلب اتحادیه ای ندارند تا نماینده ای از طرف شان سخن بگوید! شاید! بیراه هم نیست. بنظرم رفقای اصلاح طلب باید فکری به حال اين معضل بکنند هر چند که میدانم میان خودشان هم نحله های گوناگون اندیشه ای وجود دارد.
🔸اما آنچه می فهمم آن است که این روال اشتباه است و باید اصلاح شود و صرفا یک تفکر و قرائت نباید مجال بیان داشته باشد بلکه باید نحله های گوناگون فکری حاکم در دانشگاه بتوانند با رهبر خود سخن بگویند و بشنوند و بشنویم.
✍️علی_ریاحی_پور
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
مصداق مطلب قبلی همین مطلبی است که شما اینجا میخوانید. به نظر شما وزیر خارجه آمریکا چرا این همه به هم ریخته و از پایان تحریم تسلیحاتی ایران واهمه دارد؟ یک بار نوشتیم که آنها نگران این هستند که ایران وارد بازار صادرات تسلیحات شود و بتواند کشورهایی که آمریکا با آنها تسلیحات راهبردی نمیفروشد را مسلح کند! اما نکته دیگر چیزی هست به اسم نگرانی فوری سران کاخ سفید.
آمریکاییها خبرهایی احتمالا از دستگاههای اطلاعاتی خودشان در مورد خریدهای تسلیحاتی ایران شنیدند که میتواند با توجه به توان نظامی ایران در شرایط فعلی، اوضاع را به صورت کامل به نفع ایرانیها تغییر دهد. همه میدانند که تنها نقطه ضعف ایران در حوزه تسلیحات، نیروی هوایی است وگرنه در سایر حوزهها توانمندی به اندازه کافی و شاید هم بیشتر وجود دارد.
به همین دلیل آیا این حدس و گمان درست نیست که آمریکاییها چیزهایی دیدند که ما اطلاعی!! از آن نداریم؟ آیا نگرانی آنها ناشی از خرید نظامی ایران در این حوزه است که ممکن است پیش از پایان تحریم تسلیحاتی در مهر ماه به دست ایران برسد؟ نگرانی و آشوب پمپئو بدون دلیل نیست...
@syriankhabar
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
بحران #کرونا هرگز باعث نمی شود فلسطین و #روزقدس را فراموش کنیم.
وعده ما #روز_جهانی_قدس متفاوت تر از هرسال!
یوم_القدس_العالمی
covid1948
✍محمد_عبدالهی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
♦️چندشب پیش تو اخبار گزارش ویژه پخش شد که چندتا انبار خودرو با سی چهل تا دونه ماشین رو پیدا کرده بودن و بخاطر احتکار خودرو و اینکه باعث افزایش قیمت شدن قرار شد باهاشون برخورد بشه!
منم چندتا انبار خودرو سراغ دارم گفتم شاید دلتون بخواد یه گزارش ازشون بگیرید! این فقط تصویر دوتاشونه!
آدم
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴 اصالت امنیت یا #عدالت؟
🔸برخی میگویند اگر اجرای عدالت، باعث ناامنی شود بهتر است که اجرا نشود. با این مدل، مفسدین و غارتگران بیتالمال برای اینکه به دزدی خود ادامه داده و مورد تعقیب و مجازات قرار نگیرند با همین حربه، نظام سیاسی و مسئولین و نهادها را ترسانده تا به بهانه امنیت، مورد محاکمه قرار نگیرند!
🔹پاسخ چیست؟ اگرچه امنیت رکن بسیار مهم یک جامعه است و جامعه بدون امنیت، هیچ پیشرفتی نخواهد داشت و شاید در نظامات سیاسی غیراسلام تنها مصلحتی باشد که آن نظام همه چیز را فدای آن میکند اما در اسلام با وجود اهمیت اساسی امنیت، مبنای حکومت و جامعه بر عدالت است. اساساً مشروعیت قانون و حکمرانی در اسلام بر مبنای عدل و عدالت است.
🔸بعد از به خلافت رسیدن حضرت امیرالمومنین(علیه)، سهمخواهیها شروع شد. امثال طلحه و زبیر از یک طرف خواهان سهم بیشتر از بیت المال و حکومت بر برخی مناطق و شهرها بودند و از یک طرف معاویه حاضر به کنار رفتن از ریاست شامات نشد.
🔹امام علی (ع)، پسرعموی فقیه و دانشمند و جنگجویی داشت به اسم عبدالله بن عباس. وی مشاور حضرت هم بود. عبدالله به امام عرض کرد: "تو چند روزی بیش نیست که بر مسند قدرت نشستی و اینها دارای نفوذ هستند و ممکن است جنگ و ناامنی ایجاد کنند. بهتر است با آنها مسامحه کنی و استانداری بصره را به آنان بسپری. چند وقتی هم به معاویه مهلت دهی. سیاست داشته باش. وگرنه معاویه علیه تو شورش میکند."
🔸امام با اینکه عباس فقیه بود، سردار سپاه و رئیس شورای تامین سپاهش بود حرفش را نپذیرفت و عدالت را بر مصلحت ترجیح داد و ناامنی و جنگ صفین و جمل را پذیرفت. آن امام همام، ناامنی و جنگ تحمیلی را به امنیتی که در آن طلحه و زبیر و معاویه باشند ترجیح دادند.
🔹البته نگاه اسلام به امنیت راهبردی است. اگر چنانچه عدالت در جامعه نهادینه شود شاید در اوان کار، جیغ و داد عدهای بلند شود، عدهای دست به شانتاژ و شورش و اغتشاش بزنند اما این مقطعی است. اگر مقابل این تحرکات کوتاه نیاییم امنیت همیشگی و راهبردی خواهد بود.
❇️ پ.ن ۱: حتماً در جریان پرونده نیشکر #هفت_تپه شوش و تخلفات گسترده و کلفتِ مدیرعامل این شرکت، #امید_اسدبیگی هستید. وی بناست روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت بصورت علنی توسط قاضی مسعودی در تهران محاکمه شود. اما عدهای از افراد با نامهنگاری و شانتاژ سعی کرده اند اینگونه القا کنند که اگر اسدبیگی محاکمه علنی شود ناامنی ایجاد میشود؛ پس بهتر است دادگاهش علنی برگزار نشود یا اصلاً دادگاه برگزار نشود! که البته این شانتاژها دروغ است.
❇️ پ.ن۲: حضرت امیر(ع) در همین مدت کوتاه اما در برخی موارد، حضور برخی افراد و جریانات را تا دست به شورش نزدند تحمل کرد. او امثال ابوموسی اشعری در آغاز خلافت و اشعث کندی و خوارج را تا جایی تحمل کرد ولی ابوموسی را از امارت کوفه عزل کرد و خوارج را وقتی دست به شورش زدند از دم تیغ گذراند.
❇️ پ.ن۳: در مشی رهبر انقلاب همچون حضرت امیر، همیشه عدالت در اولویت است و به دستگاه قضا و سایر ارکان مثل شورای نگهبان، هیچوقت نفرموده که مصلحتسازی کنید! بلکه فرموده "طبق قانون عمل کنید و ذرهای ملاحظه این و آن را نکنید!" اما مشکل ما مصلحت بافی زیردستان و نهادهای مسئول است!
✍داود_مدرسی_یان
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔻 مقصر افزایش قیمت دلار و سکه و ماشین روحانی نیست!
برخلاف انتظار خیلی ها از جمله کسانی که به روحانی رای دادند و از این وضعیت متحیر هستند اتفاقا نباید از این روند تعجب کرد چون آقای روحانی به بسیاری از وعده هایی که داده عمل کرده و اتفاقات کوچکی مانند افزایش قیمت دلار و... اهمیت چندانی ندارد!
بزرگترین وعده آقای روحانی به حامیانش این بود که اگر رییس جمهور شود نمی گذارد در خیابان ها بین زن و مرد «دیوار» بکشند! که الحمدلله با درایت ایشان و تلاش های شبانه روزی دولت دوازدهم تا این لحظه این وعده عملی شده و در یک سال اخیر در هیچ خیابانی بین زن و مرد دیوار کشیده نشده.
https://goo.gl/fzL8kR
خوشبختانه آقای روحانی از این جنس وعده های مهم و حیاتی در طول انتخابات زیاد داد که یکی یکی هم مشغول عمل به آنهاست و اتفاقات فرعی و بی ارزشی مانند افزایش نرخ ارز و تعطیل شدن پشت سر هم کارخانه ها و... آنقدری اهمیت ندارد که ایشان حتی بخواهد درباره آنها صحبت کند. رییس جمهور محترم با کسب بیش از 23 میلیون رای از سوی همین مردم فعلا اداره کشور را به بهترین نحو ممکن بر عهده دارد و تک تک تصمیمات دولت او نیز مستظهر به همین پشتوانه مردمی است. کسی هم اگر اعتراضی دارد قبل از هر چیز بهتر است از آن 23 میلیون نفر بپرسد که با کدام منطق باعث تمدید دولت او برای 4 سال دیگر شدند؟ آیا عملکرد او در چهار سال اول را ندیدند که همه چیز را به مذاکره با امریکا پیوند زد و هیچ برنامه ای برای اداره کشور نداشت؟ تعطیلی کارخانه های بزرگ در دولت اول او را ندیدند؟ افزایش نرخ بیکاری را ندیدند؟ افزایش تحریمها در همان زمان اوباما و بعد از برجام را ندیدند؟
وقتی با این کارنامه دوباره او را انتخاب کردید، دیگر جای حرف بیشتری باقی نیست. عملکرد درخشانش را تا ۱۴۰۰ تماشا کنید...
✍Sabeti
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
هم اعدام، هم خشکاندن باتلاق
♦️یک روزنامه نگار اصلاح طلب از نشریه صدا، در توییتر با لحنی کنایه آمیز خطاب به نگارنده نوشته "چرا با اعدام سلطان سکه، سکه ارزان نشد؟ مگر کیهان ننوشته بود سکه ارزان شد؟". و همین موجب گپی کوتاه شد:
🔹ببخشید که آقای رئیسی، رئیس جمهور است؛ اگر نامزد مدعیان اصلاحات و اعتدال پیروز شده بود، الان دلار 3700 تومان و سکه 2 میلیون تومان بود. مردم هم چنان سرشار از درآمد شده بودند که بی نیاز از یارانه شوند.
#خاتمی_کجاست؟
#ما_اصلاح_طلبان_تضمین_روحانی_هستیم
#دلار_جهانگیری
♦️مجددا نوشته؛ "یک سئوال ساده رو بپرسیم که تا دی ماه 96 و غائله مشهد دلار چقدر بود؟ اما اینجا بحث بر سر تعارض این نظر با نظرکیهان است که با اعدام میشود جلوی قیمت ها را گرفت".
🔹پاسخ: "یعنی غائله مشهد، دلار را به 19 هزار تومان رساند؟! پس چرا مدعیان دروغین اصلاحات همان ایام که آتش فتنه و آشوب شعله ور می شد، از اغتشاشگران حمایت می کردند و مدام تیتر می زدند اعتراض حق مردم است؟! نمی شود یک اتفاق، هم خیانت و خسارت باشد و هم مورد حمایت افراطیون مدعی اصلاحات!
🔹اعدام، مجازات قضایی است و به جای خود لازم. اما سر سوزنی از مسولیت اصلی دولت، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و وزارت اطلاعات و... کم نمی کند. در حقیقت ریل گذاری انحرافی از سوی دولت، رانت و فساد ایجاد می کند. توجه دارید که معاون بانک مرکزی و مدیر کل حراست آن متهم پرونده ارزی هستند".
♦️دوباره می نویسد: "بله اعدام مجازات قضایی است. بحث بر سر این است که آیا دوصد گفته چون نیم اعدام نیست رو هنوز هم بهش معتقدید؟ یعنی هنوز هم معتقدید که با اعدام می شود قیمت ها را کنترل کرد"؟
🔹پاسخ: "مجازات قضایی، شرط لازم است اما کافی نیست. شرط کافی، مدیریت با کفایت است که مفقود است. مدیریت بهره مند از منافع مسند نشینی، به مسئولیتش عمل نمی کند. شعار شفافیت می دهد اما عمل نمی کند. شفافیت معاملات و مالیات و پر هزینه کردن دلالی ارز، سکه، مسکن و خودرو، راه حل است، به شرط اراده.
♦️"آقای ایمانی سئوال روشنه: آیا اعدام سلطان سکه موجب کاهش می شود؟".
🔹مجازات اخلالگران بازار -در صورت همکاری همه جانبه اطلاعاتی دولت- حتما در کاهش التهاب سوداگری مخرب موثر است. اما چاره اصلی، خشکاندن این باتلاق، از سرچشمه (مدیریت اقتصادی رانت آفرین یا بی تفاوت در برابر آن) است.
✍IMANI_mohammad
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
زنگنه در پاسخ به انتقاد از استخدام نمایندگان مجلس در وزارت نفت گفته اگر نمایندگان نگران شغل آینده خود باشند ممکن است به فساد بیافتند!
احتمالا آقای زنگنه خیالش راحت است آن جوان مناطق محروم نفت خیز که با وجود تعهد شرکت نفت به اشتغالش بیکار است، در صورت نگرانی برای شغل آینده اش، آنقدر نجابت به خرج می دهد که دردسری برای کشور ایجاد نکند؛ ولی خب نمایندگان ممکن است به اندازه آن جوان نجیب نباشند!
✍رها_عبداللهی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴 خوارج عدالتخواه نبودند
🔹اخیراً مباحثی در فضای رسانهای در مورد #عدالت شکل گرفته و عدهای بازی غلط و کاذبی را راهانداختهاند که خروجی آن دوقطبی "ولایت و عدالت" است.
🔹این دو قطبی غلط است. اساساً ولایت و عدالت نه در مفهوم و نه در مصداق، منافات و تقابلی ندارند بلکه شرط مشروعیت ولی، عدل و عدالت است و اجرای عدالت واقعی، فقط با ولایت امکان پذیر است. «نظام سیاسى در اسلام علاوه بر رأى و خواست مردم، بر پایهى اساسىِ دیگرى هم که تقوا و عدالت نامیده میشود، استوار است. اگر کسى که براى حکومت انتخاب میشود، از تقوا و عدالت برخوردار نبود، همهى مردم هم که بر او اتّفاق کنند، از نظر اسلام این حکومت، حکومت نامشروعى است. بنابراین، پایهى مشروعیّت حکومت فقط رأى مردم نیست؛ پایهى اصلى تقوا و عدالت است». امام خامنه ای ۱۳۸۲/۹/۲۶
🔹عدهای نادانسته به این مسئله دامن میزنند و ناجوانمردانه، جریان عدالتخواه راه خوارجی مینامند که بر ولی شمشیر کشیدهاند!
🔸در حالیکه اساساً خوارج و دشمنان حضرت امیرالمومنین(ع) -معاویه، طلحه، زبیر و ...- نه عدالتخواه بودند نه مدعی عدالت بودند و دشمنیشان حضرت بر سر مفاهیمی چون عدالت و مساوات و برابری نبوده! اتفاقاً علت دشمنی اینها با حضرت امیر، عدالت حضرت بوده است. معاویه حکومت شام را می خواسته، طلحه و زبیر هر کدام ولایت بر یکی از مناطق و خوارج هم متحجرین خشک مغزی می بودند که می گفتند قرآن برای ما بس است! هیچکدام از این سه دسته عدالتمدار یا عدالتخواه نبودند!
🔹علی را عدالتش کشت؛ اگر حاضر می شد مقابل خواسته زیاده خواهان کوتاه بیاید جنگی به او تحمیل نمی شد! برخی متأسفانه تاریخ را تحریف می کنند و خوارج را کسانی می دانند که مدعی عدالت بودند و امیرالمؤمنین هم آنان را سرکوب کرد...
✍داود_مدرسی_یان
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴چشم امید کارگران هفت تپه به برگزاری دادگاه مدیرعامل متخلف!
🔻در حاشیه برگزاری دادگاه #امید_اسدبیگی مدیرعامل نیشکر هفت تپه
🔰بالاخره بعد از یک سال و نیم که از جنجالی شدن اوضاع کارخانه نیشکر هفت تپه می گذرد، بناست فردا دادگاه #امید_اسدبیگی مدیرعامل این شرکت برگزار شود. وی متهم است به «سردستگی سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و پولی کشور از طریق قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزهای دولتی».
🔻چند نکته مهم در رابطه با این دادگاه گفتنی ست:
1⃣ اتهام اسدبیگی اتهام سنگینی ست و طبق ماده دوم قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور، ممکن است به عنوان فساد فی الارض وی را به چوبه دار بکشاند. متهم در سال 94 به محض طی مراحل واگذاری شرکت، در چند مرحله تقاضای ارز دولتی می کند. آن هم با فاکتور سازی جعلی و آن هم با اظهار قیمت ده برابری! وی فقط طی یک سال و نیم گذشته مبلغ 201 میلیون دلار ارز دولتی دریافت کرده که این مبالغ هرگز در کارخانه و در جهت تولید هزینه نشده. ضمن اینکه این میزان ارز در شرایط بحران ارزی کشور بسیار تعیین کننده بوده، پیگیری سرنوشت این مبلغ جزء حقوق کارگران خسارت دیده این کارخانه است.
2⃣با توجه به متهم بودن شرکت در این پرونده، اشخاص حقیقی شرکت نیز بر اساس ماده 143 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 در کنار شخص حقوقی باید پاسخگوی رفتار مجرمانه باشند. بنابراین پای خانواده اسدبیگی نیز در پرونده باز است.
3⃣ بهمن 94 سازمان خصوصی سازی در فرایندی پر حرف و حدیث صد در صد سهام نیشکر هفت تپه را به امید اسدبیگی و شریکش واگذار کرد. در تمام این سال ها روند معیوب اداره شرکت و کارخانه به بیت المال خسارت زد؛ در همان حین، این فرد در حال ارتکاب موارد تخلف ذکر شده در گزارش اتهام بود و در عین حال نیز حمایت شخص «پوری حسینی» ریاست سازمان خصوصی سازی را با وجود اعتراضات کارگری و اوضاع نابسامان کارخانه به همراه داشته. پوری حسینی که در مصاحبه ها پیشنهاد مبلغ بالاتر را ملاک داشتن اهلیت در واگذاری عنوان کرده بود، هیچ گاه توضیح نداد که چه چیزی موجب شده چنین شرکت عظیمی با 24 هزار هکتار از مرغوب ترین زمین های کشور و کارخانه عظیم را تنها با 6 میلیارد تومان پیش پرداخت به اسدبیگی واگذار کند!
رسانه های استان از قاضی محترم پرونده جناب مسعودی تقاضا دارند شراکت رئیس سازمان خصوصی سازی در این اتهام بزرگ را بررسی بفرمایند.
4⃣با توجه به اینکه مسئولیت کیفری شخص حقوقی در موسسات و شرکت های خصوصی، جایگزین شخص حقیقی نمی شود و قانون گذار به صورت مضاعف مسئولیت کیفری شخص حقیقی و حقوقی را در کنار یکدیگر آورده، در صورتیکه شخص حقوقی بر اساس ماده 143 مسئول شناخته شود، به مجازات هایی از جمله انحلال شخص حقوقی و مصادره کل اموال محکوم می شود که شامل شخص حقیقی هم می شود. پس محکومیت شرکت نیشکر هفت تپه در این پرونده می تواند منجر به مصادره آن از خانواده اسدبیگی شود.
5⃣ سال 97 درحالیکه پرونده اسدبیگی در دادستانی تهران در حال بررسی بود و او به خاطر اوج گیری اعتصابات کارگران ناراضی و مظلوم کارخانه و تعطیلی شرکت و باز شدن پرونده اش متواری بود، با وجود سپرده شدن ماموریت پیگیری مشکلات کارخانه به دادگستری خوزستان به عنوان مدعی العموم، این فرد به شرکت برگشت و با کمال تعجب در جایگاه مدیرعاملی ابقا شد و مشخص نشد چه حمایتی باعث این موضوع شده.
از قاضی محترم پرونده که به شجاعت و صراحت شهره هستند تقاضا داریم نقش حامیان استانی اسدبیگی در جریان پرونده دیده شود. همان کسانی که شنیده می شود این روزها با ذکر بهانه های واهی، با گزارش های کذب، به قاضی محترم فشار می آورند از برگزاری علنی این دادگاه منصرف شود یا دادگاه را به تاخیر بیاندازد وگرنه چنین و چنان خواهد شد!
6⃣بررسی لیست ارزی بانک مرکزی نشان می دهد امیداسدبیگی طی یک سال و نیم گذشته به قدری برای مسئولان تخصیص ارز قابل اعتماد بودند که 201 میلیون دلار ارز 4200 تومانی برای واردات مواد اولیه دریافت کرده اند. جالبتر اینکه به گزارش روزنامه شرق 24 اردیبهشت 99 این میزان ارز مشکوک به قاچاق است و معلوم نیست در چه راهی صرف شده! چه کسانی به اسدبیگی که پرونده اتهاماتش در دادستانی تهران مفتوح بوده چنین حمایتی کرده اند و ارز مملکت را به او داده اند؟
🔻مطمئنا عموم مردم، رسانه ها و کارگران شرکت نیشکر هفت تپه خواهان شفافیت و روشن شدن ماجرا و مجازات مسببان خسارت های گذشته هستند و پشتیبان قوه مبارزه با فساد خواهند بود. عدالت و شفافیت هیچ گاه مشکل امنیتی ایجاد نخواهد کرد. اما مسکوت گذاشتن روند دادرسی، فضا را برای رخنه کردن بدخواهان نظام در صفوف کارگران و ایجاد دسیسه و شیطنت فراهم خواهد کرد.
متن کامل این مقاله را با پیوست مستندات قانونی در Faryadkhz.ir/f1 ببینید.
✍رها_عبداللهی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
15 - طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن - بعثت در نبوت.mp3
17.56M
📣پای منبر #امام_خامنه_ای حفظه الله📣
#سیر_ مطالعاتی_تمدن_ساز🌏📋
صوت_کامل سلسله جلسات طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن🔈📱
💎 جلسۀ پانزدهم: بعثت در نبوت
🗓 پنجشنبه ۱۱ مهر ۱۳۵۳ شمسی، شانزدهم #رمضان المبارک ۱۳۹۴ قمری
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔺افشای یک هزینه نجومی دیگر برای ویلموتس!
🔹 کمکم هزینههای حضور مارک ویلموتس در ایران رو میشود و عاملان حضور این مربی در ایران به طور کامل سکوت کردهاند و لام تا کام حرف نمیزنند.
🔹 این مربی که مهدی تاج گفته بود «نجیب» است، حالا غرامت ۶ میلیون یورویی از ایران در خواست کرده و به فیفا گفته فدراسیون سر او کلاه گذاشته است
🔹اکنون خبرآنلاین در گزارشی از هزینه اجاره روزانه ٢.۵ میلیون تومانی ماشین بنز ویلموتس در روزهای نخست حضورش در ایران و اجاره روزانه چهار میلیون تومانی محل اقامت این مربی خبر داده است!/ایسنا
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
♦درخواست اخراج ۳ سفیر «دارای انحراف اخلاقی» از عراق
🔹 «هادی العامری» دبیرکل سازمان بدر عراق در واکنش به برافراشته شدن پرچم همجنسگرایان در بغداد، سه سفیر اتحادیه اروپا، کانادا و بریتانیا را دارای انحراف اخلاقی توصیف کرد و خواستار اخراج آنها شد.
🔹 دیروز در سلسله اقدامات کشورهای غربی در عراق برای ترویج همجنسبازی، نمایندگی اتحادیه اروپا با حضور سفیران کانادا و انگلیس، مراسم حمایت از همجنسبازان برگزار کرد.
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیم جوان؛ نه قهرمان جوان
✍️ رهبر انقلاب دیروز فرمودند: "مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزباللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی و دو ساله -من باب مثال- رئیسدولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و میتواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمیشد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ میکردم".
🔹بعد از انتشار این بیانات، مجددا برخی مباحث در فضای مجازی، منحصرا به سمت سنّ "رئیس جمهور جوان" رفت! در اینجا خطای مهمی وجود دارد که تا برطرف نشود، یک مشکلات اصلی دولت برطرف نخواهد شد.
♦️رئیس جمهور به عنوان دومین مقام رسمی کشور، مهم است. اما کار دولت، کار جمعی است. در مقام مقایسه، دولت را با ورزش های جمعی مثل والیبال و فوتبال و بسکتبال مقایسه کرد، نه ورزش های انفرادی مانند وزنه برداری و کُشتی.
🔹رهبری نفرمودند منحصرا باید رئیس جمهور جوان باشد، بلکه تاکید دارند دولت به عنوان یک تیم، باید جوان و حزب اللهی باشد؛ بعد هم صرف ویژگی سن و سال را برای تعریف جوانی در مقیاس دولت داری رد می کنند و می فرمایند "معنای دولت جوان و حزباللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است ".
♦️پس از آن هم، با تاکید بر "روحیه جوانی" (نشاط و توان و آمادگی کار)، حاج قاسم سلیمانی را با سن بالای شصت سال مثال می زنند که نقض سن و سال گرایی محض است.
🔹بنابراین، در تکاپو برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی، آنهایی موفقند -بلکه مراد رهبری را دریافته اند- که فراتر از معیار تک بعدی و نارسای "سن و سال"، برای دور هم آوردن یک تیم هم افزا و دارای روحیه و نشاط جوانانه و ضمنا واجد پختگی و تجربه تلاش می کنند؛ و نه کسانی که از طیف های گوناگون، دنبال رفتار سطحی و هیجانی "نامزد بازی محض"و برجسته کردن این یا آن نامزد هستند.
✍IMANI_mohammad
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
حیرت یا مجاهدت؟ انفعال یا امید و اقدام؟
✍️ برادر ارجمندم، جناب آقای مهدی نصیری در نقد این سخن آیت الله اعرافی که "حوزه باید پاسخگوی هفت میلیارد بشر باشد؛ نمی توان بعد از تحولات جهان کار کرد؛ بلکه باید قبل از آن برنامه ریزی های لازم را انجام داد"، نوشته اند:
💢"با کدامین کارنامه حکمرانی، سودای جهانگشایی داریم؟ آیا واقعا حوزه ما سرشار از پاسخ های متقن و منقح و علمی برای مشکلات بشریت و دنیاست؟ ما که در پیش پا افتاده ترین مسائل فقهی تا مهمترین مساله کلامی و فلسفی مان یعنی توحید، اختلافات در حد تضاد و تناقض داریم؟... چنین اختلافات و تحیرهایی از لوازم عصر غیبت و شرایط عدم دسترسی به هادی و فصل الخطاب معصوم است.
💢ما به ازای عملی ما در قبال شعارها و ادعاهایمان برای عرضه به دنیا چیست؟ کشوری مملو از مشکلات عدیده اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و....با قوای سه گانه ای گرفتار ضعف های اساسی ...؟ کشوری گرفتار دوقطبی های مزمن فرساینده و ویرانگر با کاهش حضور مردم در میدان انتخابات و سطوح بالای طلاق و اعتیاد و کاهش زاد و ولد و بیکاری و فقر و تورم لجام گسیخته و شکاف طبقاتی و گرفتار در چنبره اژدهای هفت سر فساد و چپاول بیت المال و مسئولان اشرافی و...؟".
🔹در این که با ببرخی آرمان ها - چه در حوزه نظریه پردازی و چه در حوزه عمل- فاصله داریم، تردیدی نیست. علت را باید در کم کاری، غفلت یا دنیازدگی جست و جو کرد؛ این موانع، همان است که نگذاشت حکومت امیر مومنان (ع) به پنج سال برسد، به حکمیت تحمیلی ختم گردید و مانع از تشکیل حکومت توسط ائمه معصومین (ع) شد. همین مهیا نبودن بسترهای سیاسی و اجتماعی و معرفتی است که موجب شده انقلاب مهدی موعود (عج) 12 قرن تاخیر بیفتد.
♦️اما داشتن نگاه صفر و صدی، رهزن عقل و دین است. تصور این که عملکرد مجموعه نظام بی عیب بوده و همه چیز برای ظهور مهیاست، نادرست است؛ همچنان که تصور ناکامی مطلق، خلاف حقیقت است. بلکه اگر منصفانه و مصون از تبلیغات دشمن قضاوت کنیم، کفه موفقیت ها چند برابر سنگین تر از ناکامی هاست.
🔹اگر شاهد کم کاری و کم فروشی و قصور یا خیانت برخی خواص در ادوار مختلف بوده ایم که عصر ظهور را به تاخیر انداخته، در عین حال شاهد عمیق ترین، بیشترین و بی سابقه ترین شکوفایی نیروها و توانمندی های جبهه مومن به مهدویت بوده ایم؛ حقیقتی که بلا شک، بشارت نزدیک تر شدن دوران ظهور را می دهد.
♦️هرگز جبهه حق در طول تاریخ 300 هزار شهید پا به رکاب (و چندین برابر آن، مهیای مجاهدت و شهادت) به خود ندیده. کمّیت و کیفیت مدافعان حرم و دیگر نیروهای جوان و مومن انقلابی که در بخش های مختلف، منشا خدمات معجزه آسا شده اند، در تاریخ بی نظیر است. همچنان که گسترگی جغرافیایی این نیروها و قدرتشان در شکست پیاپی مستکبران عالم کم سابقه است.
🔹کسی منکر اشکالات، نواقص و تخلفات نیست. علت اصلی هم عدم تمکین یا اهتمام کافی به هدایت های ولی فقیه است. اما در عین حال موفقیت های بزرگی هم به دست آمده که در چند قرن اخیر بلکه کل تاریخ ایران بی سابقه است. از موفقیت های بزرگ فنی و علمی، سیاسی، اقتصادی و نظامی و خدمت رسانی و محرومی زدایی که بگذریم، در حوزه اجتماعی، فرهنگ سازی و تمدن سازی نیز برخی کارکردها بی نظیر است.
♦️آخرین شاهد، کارکرد موثر در مبارزه با کرونا و پیامدهای آن در مقایسه با اغلب کشورهای پیشرفته است. این در حالی است که ما در معرض تحریم گسترده قرار داریم. همچنان که اهتمام کم نظیر نظام در صیانت از مردم به چشم آمد، عمق و گستره همدلی و کوشندگی اجتماعی (مجاهدت جمعی) هم درخشید.
🔹بی تردید، اگر جمهوری اسلامی نبود، نه آن توانمندی برای مبارزه با بیماری وجود داشت و نه این همدلی شکل می گرفت؛ چنان که در دنیا دیدیم. بله اگر برخی غفلت ها و انحرافات خواص نبود، از این ظرفیت ها ده ها برابر بیشتر می شد استفاده کرد، اما همین ظرفیت ها و فرصت های کم سابقه نیز به برکت نظام و کوشندگان حوزه ها (ونه طیف منفعل) فراهم شده است.
♦️حتما جناب آقای نصیری نیز عمده عرائض نگارنده را تایید می کنند و احتمالا دیدن برخی نارسایی ها و معایب مهم، موجب نپرداختن به دستاوردهای بزرگ و بعضا منحصر به فرد شده که با همه نواقص، اصلا قابل قیاس با وضعیت فقدان انقلاب و نظام انقلابی نیست.
🔹کارکرد اجزاء نظام را همواره باید نظام تراز اسلامی تطبیق داد و ناکارکردی ها یا بد کارکردی های را اصلاح کرد؛ این یک مسئولیت مهم است. اما ضمنا هرگز هم نباید از یاد برد که قبل از انقلاب در چه قهقرای همه جانبه ای بودیم. همچنان که در مقام مقایسه با مجموعه عملکرد نظام های مختلف سیاسی، به مراتب موفق تر بوده ایم. تبیین ابعاد این موضوع طبعا نوشتاری مستقل و مبسوط می طلبد.
♦️و بالاخره این که اگر بر اشکالات نباید چشم بست، نباید هم از جنگ رسانه ای و نرم دشمن هم که "امید و اراده و اقدام مومنانه" را هدف گرفته، غافل شد.
@basirrat_ammar
♦انهدام بزرگترین باند قاچاق دختران ایرانی به خارج از کشور
🔹سرکرده این باند فردی با نام مستعار "الکس" بود که به مدت ٣ سال دختران ایرانی را به منظور بهرهکشی جنسی به خارج از کشور قاچاق میکرد و به فروش میرساند.
🔹الکس، در مالزی و با همکاری اینترپل دستگیر و به کشور منتقل شد.
🔹تمام افراد این باند در داخل و خارج کشور نیز طی یک عملیات اطلاعاتی توسط پلیس امنیت عمومی ناجا دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدهاند.باشگاه خبرنگاران
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦سخنرانی سخت جهانگیری علیه دولت!
💬 #جهانگیری
🔹 کسی راجع به تورم صحبت نمیکند!!!
#سیاسی #اقتصادی
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
🔴 دادگاه #امید_اسدبیگی مدیر عامل نیشکر #هفت_تپه از متهمان کلان ارز
🔻متاسفانه علی رغم اعلام اولیه دستگاه قضا که قرار بود علنی و با حضور رسانه ها برگزار شود بدون حضور رسانه ها برگزار شد!!!
با چه توجیهی آیا مسئولین قضا توجیهی دارند؟
#محاکمه_اسدبیگی
✍داود مدرسی یان
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
مقصد لاریجانی پس از ریاست ۱۲ ساله در مجلس کجاست؟
🔹دوره نمایندگی و ریاست علی لاریجانی در مجلس ۷ خرداد ماه سال جاری پایان مییابد و وی با پارلمان خداحافظی میکند.
🔸پیگیریها حاکی از این است که برخی محافل نزدیک به لاریجانی قصد دارند وی را به عنوان گزینه برای دبیری شورای عالی امنیت ملی مطرح کنند./فارس
پ.ن: 😳
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تحلیل کارشناس ضد ایرانی در مورد حرکت نفتکش های ایرانی به سمت ونزوئلا:
📍ایران نشان داده، لازم باشد تهدیدهایش را عملی میکند...!
✍Kavoshmedia
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
📝 نامه سرگشاده علی مطهری نماینده رد صلاحیت شده مجلس دهم :
محضر رهبر گرانقدر انقلاب اسلامی آیتالله خامنهای دامت برکاته
◀️ با اهداء سلام و آرزوی سلامتی برای جنابعالی، به عرض میرساند همانطور که آشکار است، رفتار شورای نگهبان در موضوع بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با دورههای قبل متفاوت بود و ارادهای برای قلع و قمع افراد منتقد و اهل اظهارنظر درباره مسائل کلان کشور وجود داشت.
◀️ مستحضر هستید که اینجانب اگر در جلسهای که با عضو حقوقدان شورای نگهبان داشتم پیشنهاد او برای تأیید نظراتش و عدول از نظرات خودم را برای تأیید صلاحیت میپذیرفتم تأیید شده بودم، اما بنده برای اینکه این رویه تثبیت نشود مخالفت کردم. بنابراین نامه من جنبه شخصی ندارد و به خاطر رد صلاحیت شخص خودم نیست. اما احساس میکنم این رویه شورای نگهبان به آینده انقلاب اسلامی آسیب میرساند و موجب کاهش سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی میشود، چنانکه یکی از عوامل کاهش مشارکت مردم در انتخابات اخیر همین رفتار شورای نگهبان بود.
◀️ مطلب این است که اساساً ضرورتی برای این رویة خلاف آزادی بیان و توأم با سوءظن نسبت به نامزدها وجود ندارد و میبینیم که در طول این ده دوره هم نتیجه نداده است. باید بخش اعظم انتخاب را به عهده مردم بگذاریم نه به عهده شورای نگهبان. همین که کسی قانون اساسی را قبول دارد و فساد مالی و اخلاقی ندارد و شرایط عمومی انتخابشوندگان را نیز داراست باید بتواند کاندیدا شود. مردم خودشان به افراد ناصالح رأی نمیدهند. اجازه دهیم مردم با انتخاب آزاد رشد اجتماعی پیدا کنند. این که افراد زیادی به دلیل عدم احراز صلاحیت به خاطر نقص اطلاعات یا کمبود زمان بررسی شورای نگهبان رد صلاحیت میشوند موجب راه نیافتن دهها فرد اصلح به مجلس و از سوی دیگر موجب رواج تظاهر و ریا و تملق و چاپلوسی برای تأیید صلاحیت در آینده شده و میشود.
◀️ مجلس جایی است که همه اقشار جامعه حتی قشر سهلانگار نسبت به دین باید در آن نماینده داشته باشند زیرا مجلس نماینده کل ملت است نه نماینده یک قشر خاص، و البته ایمان اسلامی مردم همیشه باعث میشود که مجلس یک اکثریت قابل توجه معتقد به اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشته باشد.
◀️ مستحضرید که امام خمینی(ره) قبل از پیروزی انقلاب فرمودند در جمهوری اسلامی کمونیستها هم حق آزادی بیان دارند و البته آنها خودشان راه اقدام مسلحانه را انتخاب کردند. همچنین شهید آیتالله مطهری در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی فرمودند: در جمهوری اسلامی حتی احزاب غیر اسلامی حق فعالیت دارند مشروط به اینکه با تابلوی خودشان فعالیت کنند نه با تابلوی اسلام. معنی این سخن آن است که میتوانند در مجلس نماینده داشته باشند. البته استاد مطهری قبل از تدوین قانون اساسی به شهادت رسیدند و اکنون چنین مجوزی در قانون اساسی ما وجود ندارد.
◀️ غرض این است که انقلاب اسلامی با چنین نگاهی به پیروزی رسید ولی به تدریج رویههایی به نظر بنده غیر ضروری خصوصاً در شورای نگهبان معمول شد که آثار سوئی دربر داشته است.
◀️ حضرتعالی اساساً به روشنفکری به معنی صحیح آن مشهور بودهاید. به یاد دارم زمانی که آیتالله مطهری پس از گذشت چندی از پیروزی انقلاب نام جنابعالی را در عداد اعضای شورای انقلاب قرار دادند چند نفر به آن شهید اعتراض کردند که ایشان روشنفکر است. آنها روشنفکری به معنی درست آن را نیز منفی میپنداشتند. امروز همین تیپ افراد به گونهای رفتار کردهاند که شعار احترام به آزادیهای انسانی انقلاب، خصوصاً آزادی بیان را کمرنگ جلوه دادهاند. لهذا باید با این آفت که متأسفانه توسط برخی دوستان انقلاب پدید آمده است مبارزه کرد.
◀️ لهذا پیشنهاد میکنم حضرت عالی هیئتی را مأمور نمایید تا عملکرد شورای نگهبان در بررسی صلاحیت نامزدهای مجلس یازدهم را بررسی کنند و مشخص نمایند چه تعدادی از نامزدها صرفاً به خاطر اظهارنظر رد صلاحیت شدهاند و چه تعدادی براساس اسناد و مدارک غیرمعتبر و چه تعدادی به دلیل عدم احراز صلاحیت اگرچه افراد صالحی بودهاند، و نتیجه را به جنابعالی و در صورت صلاحدید به ملت اعلام نمایند. قطعاً این امر باعث خواهد شد که این رویه اصلاح و حداقل از آسیبهای آن کاسته شود. برای آن رهبر حکیم و فرزانه تداوم توفیقات الهی را از خدای متعال خواستارم.
با تقدیم احترام
علی مطهری
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar
#روز_قدس
روز حمایت از مردم مظلوم فلسطین
بصیرت عمار (ایتا) 🔍🔭
🔭🔍 @basirrat_ammar