❓برای فتنه آماده اید؟!!
🔻فتنه ای با عنوان وفاق آمریکا با ایران
🔻در این فتنه برنامه این است که مقامات آمریکایی مدام حرف هایی میزنند که افراد غرب پرست ایران را امیدوار به توافق با آمریکا کنند و آنها به عامه مردم القا میکنند که مشکل عدم توافق آمریکا با ایران به افراد دین دار (تندرو) مربوط می گردد که طرفدار مقاومت هستند.
آمریکا دیگر مطمئن شده که بسیاری از ایرانی ها از حافظه تاریخی خوبی برخوردار نیستند برای همین دوباره به دنبال فریب مسئولین و ایرانیان است.
دقت کنید همان ترامپیکه چند سال قبل کل ملت ایران را تروریست درجه یک خطاب کرد و حاج قاسم را ترور کرد حالا دوست داره که موفقیت ایران را ببیند.
فقط به صراحت بگویم که خاک بر سر اون مسئولی که دوباره فریب این شیاطین را بخورد. اگر خوردید از آن حیوان نجیب پست تر هستید.
📝 مهدی گلشنی (نویسنده و پژوهشگر)
#بصیرشو
🆔 @basirsho
🌐 Basirsho.ir
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😞 دختر بچه آواره غزهای خواهر مجروح خود را حمل می کند و بیش از دو کیلومتر با او راه می رود.
کاش در ایران بودی تا ببینی چقدر ارزشمند هستی!
🔻چه سلبریتی ها که برای بدبختی ات استوری می گذاشتند!
🔻چه اینترنشنال ها و بی بی سی ها که روز و شب برای مظلومیتت برنامه پخش می کردند.
🔻چه سازمان های بین المللی که به خاطرت، ایران را محکوم می کردند و ..
لعنت بر بی شرفان عالم
#غزه #لبنان
#بصیرشو
🆔 @basirsho
🌐 Basirsho.ir
🔰طوری سرد شده ایم که منتظریم نفر بعدی چه کسی است که در گوشه تصویر می گذارند....
خدایا ما را ببخش که می بینم، ولی هیچ و دقیقا هیچ کاری از دستمان برنمی آید...
و روز و شب خود را با اشک و آه سپری میکنیم...
و تنها دلخوشی ما، بودن امام بزرگمان ، فرمانده دلهایمان ، سید علی عزیز تر از جانمان است.
سلامتی ایشان صلواتی ختم بفرمایید.
#بصیرشو
🆔 @basirsho
🌐 Basirsho.ir
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 با مارک زاکربرگ، مالک یهودی صهیونیست فراماسون اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک آشنا شوید.
🔻سال ها قبل وقتی که در یک برنامه حاضر شده بود از چارت سراسر ماسونی شبکه اجتماعی فیسبوک که بر پشت لباسش نقش بسته است رونمایی کرد.
#بصیرشو
🆔 @basirsho
🌐 Basirsho.ir
🔻شاه در زمان حکومتش به پادشاه عربستان پیشنهاد کرد که اگر می خوای حکومتت پایدار باشه مدارس را مختلط کن، بگذار زنان دامن کوتاه بپوشند، دیسکو داشته باش به خاطر اینکه مردم سرگرم فساد شوند که نفهمند چه بلایی سرشان می آوری! حال به نظرم یه عده ای دارن برنامه شاه را پیاده می کنند و رفع #فیلترینگ بهانه است.
👆تصاویر برگرفته از کتاب انقلاب اسلامی امام دوازدهم دجال آخرالزمان
#بصیرشو
🆔 @basirsho
🌐 Basirsho.ir
🔻آمریکا و اسرائیل بمب هایی دارند که فقط برروی دشمنانشان فرود می آید و با طرفدارانشان کاری ندارند.
🤔 میدانستید در #لبنان هم افرادی بودند که از آمریکا می خواستند که به کشورشان حمله کند تا آنها را از دست اسلام و #حزبالله نجات دهد. آیا می بینید که ابرقدرت چطور نجاتشان می دهد؟
👆👆این عکس ها حرف های زیادی برای گفتن دارند و مهمترین آن این است که وقتی دشمن حمله کند به این نگاه نمی کند که تو عاشق فرهنگ غربی او هستی و برای رسیدن به او از هویت و وطنت هم می گذری! بلکه به این نگاه می کند که تو هر چه باشی در آخر به عنوان دشمن او قلمداد می شوی.
📝 مهدی گلشنی (نویسنده و پژوهشگر)
#بصیرشو
🆔 @basirsho
🌐 Basirsho.ir
حجت بعدی که خدا برمردم #ایران تمام می کند این است که مردم بدانند هر چادر پوش و لباس پیغمبر پوشی راه درست دین را نمی رود و می توان در لباس دین، منحرف بود و مردم را منحرف کرد.شاید بیانیه اخیر مجمع مدرسین قم که راه حل جنگ #غزه را صلح قرار داده است بیشتر به مردم کمک کند تا تشخیص دهند.
#بصیرشو
🆔 @basirsho
🌐 Basirsho.ir